Így fogy el Magyarország Európában 2018. január 28. 17:20 nyomtatás A napokban írtunk arról, hogy a következő 30 évben a világ 10 leggyorsabban fogyó népességének listáján csak kelet-közép-európai országok szerepelnek, köztük Magyarország. 2018. 01. 23 09:07 Elkeserítő listára került Magyarország - kihal az egész régió? A KSH alábbi térképe látványosan mutatja meg, hogy mi történt ezzel kapcsolatban az elmúlt 5 évben. Mint látható, Európa demográfiai kettészakadása nem a következő évtizedek sztorija, hanem már ma is bőven élő jelenség. A régiónk mellett még a déli periféria kedvezőtlen helyzete is megfigyelhető. A demográfiai helyzet mellett a legtöbb országban a nettó migrációs pozíció is erősíti a folyamatot.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: Yoda69
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Erdemes megnezni az abrat, hogy fogy a magyar. Kiuresedik az orszag. Csak Budapest tartja magat meg valahogy. Ez javareszben orban bune, es remelem, meg is kapja erte a bunteteset.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.