A Fidesz-KDNP győzelme esetén sem marad miniszter Seszták Miklós – értesült a Népszava.

A lap azt írja, hogy sem Orbán Viktor, sem maga Seszták nem ragaszkodik a folytatáshoz. Állítólag már a minisztérium dolgozói sem terveznek hosszú távra, mert a tárcánál is tudják, hogy személycsere várható.

Seszták MIklós mindenképp távozik a kormányból?

A lap információi szerint a legnagyobb átszervezés a nemzeti fejlesztési tárcánál várható a választás után – írja a Népszavára hivatkozva az atv.hu.

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Máthé Zoltán

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Érdekes, megelégszik azzal, amit eddig lopott? Na, ilyen sem volt még fidesszéknél!
kukac50
Minden olyan politikusnak távozni kellene amelyik képtelen az újságírók és a tv-sek kérdésére válaszolni! Adófizetők pénzén élősködnek a kérdéseinkre képtelenek válaszolni! Azt látni,hogy csak a saját széküket védik és nem az ország Népéért dolgoznak.
Orbán meg olyan beszari,hogy még a diákokkal sem akar beszélgetni kizárólag az oktatásról,már erre is képtelen? Nem érdemes a Fideszre szavazni,programjuk csak az,hogy Lopni és megvédeni a tolvajokat.
Munkácsi
Seszták felelős a felesleges stadion építések miatt!!!
Eladott Ország
@Munkácsi: Meg még sok mindenért.
24.hu/belfold/2017/06/01/meg-szexshop-is-unios-tamogatasbol-lett-kisvardan/
Még szexshop is uniós támogatásból lett Kisvárdán. A bolt a mikrovállalkozások fejlesztésére kiírt gazdaságfejlesztési operatív program (GOP) keretéből kapott támogatást. A 3,6 millió forintot ajándékbolt indítására ítélték meg öt éve, ám ma már módosított profillal, Szexuális kellékek és vicces ajándékok boltja néven üzemel az egység.
Munkácsi
Szívből gratulálok a MOMENTUM-nak az elért eredményhez! Ez a párt a fiatalok pártja az egyetlen,amely még nem sározódott be! Csak így tovább, Tietek a jövő!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.