A Fidesz-KDNP győzelme esetén sem marad miniszter Seszták Miklós – értesült a Népszava.

A lap azt írja, hogy sem Orbán Viktor, sem maga Seszták nem ragaszkodik a folytatáshoz. Állítólag már a minisztérium dolgozói sem terveznek hosszú távra, mert a tárcánál is tudják, hogy személycsere várható.

Seszták MIklós mindenképp távozik a kormányból?

A lap információi szerint a legnagyobb átszervezés a nemzeti fejlesztési tárcánál várható a választás után – írja a Népszavára hivatkozva az atv.hu.

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Máthé Zoltán

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
@justhpeter: Bele is csapott a lecsóba rendesen !!!
colibri
Távozzanak mind! A vezér miniszterükkel együtt. Nekünk csak jót tennének, ha eltünnének az ország vezetéséből! Hazudtak, loptak eleget!
papa.49
@desiro: Elnézést legközelebb majd te jössz hamarább ...
quadrocopter
A nagy sunyításokat már levezényelte "a mór megtette kötelességét, a mór mehet!"
kereső
@quadrocopter: a földgáz szolgáltatás,a viz, a mátrai erőmű már "nemzeti" kézben van.
Eladott Ország
Seszták Miklós kiskirály Kisvárda nevű városa 700 millió forintos uniós forrást kapott egy nemzetiségi roma oktatási és módszertani központ létrehozására. A pénzből kurvára nem épült semmilyen oktatási központ annak ellenére sem, hogy most is tábla jelzi: ez itt a romák integrációját szolgáló intézmény. Hát nem az. Valójában a helyi kézilabda csaptoknak építettek edzőtermet, ahova cigány nem teheti be lábát. Konkrétan két éve, mióta a fejlesztési miniszterek fejedelme, a bűnözőgyanús Seszták átadta az épületet.
Jozefina
Lehet, hogy a "fejlesztési" minisztérium is megszűnik, hiszen most már nyiltan mindent zsebre gyúrnak!!!
Mézike
A kurvák lókukijába! Most akkor mi lesz a lófürdővel??? + a stadionnal??? + a nem látogatott közösségi házakkal...és a többi "fejlesztéssel???
Lepényleső
Na és a felhalmozott tőke mely országba lesz telepítve,ha már ilyen korán fogta-menekülőre?
Desischado
Érdekes, megelégszik azzal, amit eddig lopott? Na, ilyen sem volt még fidesszéknél!
kukac50
Minden olyan politikusnak távozni kellene amelyik képtelen az újságírók és a tv-sek kérdésére válaszolni! Adófizetők pénzén élősködnek a kérdéseinkre képtelenek válaszolni! Azt látni,hogy csak a saját széküket védik és nem az ország Népéért dolgoznak.
Orbán meg olyan beszari,hogy még a diákokkal sem akar beszélgetni kizárólag az oktatásról,már erre is képtelen? Nem érdemes a Fideszre szavazni,programjuk csak az,hogy Lopni és megvédeni a tolvajokat.
Munkácsi
Seszták felelős a felesleges stadion építések miatt!!!
Eladott Ország
@Munkácsi: Meg még sok mindenért.
24.hu/belfold/2017/06/01/meg-szexshop-is-unios-tamogatasbol-lett-kisvardan/
Még szexshop is uniós támogatásból lett Kisvárdán. A bolt a mikrovállalkozások fejlesztésére kiírt gazdaságfejlesztési operatív program (GOP) keretéből kapott támogatást. A 3,6 millió forintot ajándékbolt indítására ítélték meg öt éve, ám ma már módosított profillal, Szexuális kellékek és vicces ajándékok boltja néven üzemel az egység.
Munkácsi
Szívből gratulálok a MOMENTUM-nak az elért eredményhez! Ez a párt a fiatalok pártja az egyetlen,amely még nem sározódott be! Csak így tovább, Tietek a jövő!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.