A magyar miniszterelnök huszadik évértékelő beszéde olyan volt, mintha nem is Magyarországra politizálni Orbán, hanem Európa lenne a terep. Hazai ellenfeleit alig nevezte meg, lenéző félmondatokat kaptak csak, míg a „legyőzött” európai politikusokon névvel élcelődött.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Nem vagyok mazochista, ezért nem néztem. Egy-két percre azonban hang nélkül belenéztem, kíváncsi voltam a metakommunikációjára, meg arra, hogy el tud-e mondani egy mondatot olvasás nélkül. Nyertem. Nem. Ennek két oka lehet, az egyik, hogy az égvilágon semmi köze a leírt szöveghez, kvázi nem ő írta, a másik, hogy a gyógyszerek miatt belezavarodott volna a mondandójába. Azért tegnap Gyurcsány Ferenc 50 percen keresztül beszélt, logikusan felépítve a mondandóját - fejből. Na, nem csak ez a különbség a két ember között.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.