Bebizonyosodott, hogy az angyalföldi luxuslakásban talált véres kötéllel ölték meg VV Fannit. A zsineget a lány gyilkosai a holttest eltüntetéséhez is felhasználták. Több férfi DNS-ét találták a gyilkos eszközön. Keresik a felbujtót.

A gyanúsított vezette autóban talált véres kötéllel gyilkolhatták meg VV Fannit, akinek a holttestét három hónapja hiába keresik. A rendőrség közben új irányvonalat követ: tettestárs után nyomoznak.

VV Fanni-ügy: a gyilkosság miatt lett véres a megtalált kötél

Ahogy azt a Bors elsőként megírta, B. László ügyvédjét, dr. Brodmann Pétert kizárták VV Fanni gyilkossági ügyéből, és a továbbiakban tanúként hallgatják meg.

A lány megölésével gyanúsított férfi volt védőügyvédjétől és egyben nagybátyjától DNS-mintát is vesz a rendőrség, ugyanis az autóban – amiben Fanni testét szállították – vérgyanús kötelet találtak, amin három DNS is volt: Fannié, B. Lászlóé, és egy ismeretlen személyé.

Mivel a kötelet pedig B. László idős nagypapája felismerni vélte, így a rendőrség mintát vesz a Brodmann család férfitagjaitól.

(Bors)

Cikk- és címlapkép: police.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A harmadik személy lenne a ,,védett vad,, ???
badboy
@papa.49: Gondolom,hogy azért halad lassan a nyomozás nehogy véletlenül is a választás előtt kiboruljon a bili. A nyóckerben megölt ribkónak a gyilkosa sem lett meg,pedig volt dns minta a feltételezett gyilkostól, volt a kuncsaftokról lista, ég talán határidő napló is. Azt rebesgették annó,hogy antilop is kuncsaft volt a kéjlakban.
papa.49
@badboy: Valami biztosan van a dolog hátterében, mert mikor nyomoztak a pintérek ilyen vehemenciával, utoljára a rühelke állítólagos telefonja után !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.