Az Országgyűlésnek szeptember 30-ig úgy kell módosítania a közpénzekből nyújtott támogatások átláthatóságáról szóló törvényt, hogy az biztosítsa a Magyar Nemzeti Bank (MNB) által létrehozott, közpénzekből finanszírozott alapítványok által természetes (magán) személyek számára nyújtott támogatások átláthatóságát - mondta ki határozatában az Alkotmánybíróság (Ab).

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Csak óvatosság is lehet

bár valójában csak egyik példája a firkászék fenomenális trehányságára

Az átlag firkász, mint a legtöbb un. humán-értelmiségi büszke arra, hogy hülye a matekhoz (mint azt már sokszor okadatoltam valójában az elemi számtanhoz és a logikához). Nem tudom, hogy büszkék-e rá, de tény hogy újabban a fogalmazással is gondok vannak; értelmetlen, hiányos és nyelvileg sántító mondatokat bocsátanak ki magukból.
Erre példa a napi.hu mai ajánlója „Az Országgyűlésnek szeptember 30-ig módosítania a közpénzekből nyújtott támogatások átláthatóságáról szóló törvényt.”, ami a cikkben már „Az Országgyűlésnek szeptember 30-ig úgy kell módosítania a közpénzekből nyújtott támogatások átláthatóságáról szóló törvényt, hogy az biztosítsa a Magyar Nemzeti Bank (MNB) által létrehozott, közpénzekből finanszírozott alapítványok által természetes (magán) személyek számára nyújtott támogatások átláthatóságát” –ként hangzik.
Aztán elgondolkodtam, hogy nem, vagy nem csak a szokásos trehányság lehetett az ok. Talán ők is úgy érzeték, hogy az AB által odatett „kell” egy kicsit erős. Minimum egy „kellene”, vagy méginkább egy „de jó lenne” illeszkedne a mai magyar rögvalósághoz! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.