Az 5-ös buszon utazott hétfő délután Viktor Brigi, a Fókusz riportere, amikor leülés után hirtelen fájdalmat érzett a combjai tájékán.

Tapogattam, megszagoltam, nagyon büdös vegyszer szaga volt. Éreztem, hogy konkrétan marja le a combomon a bőrt. Felálltam, próbáltam úgy helyezkedni, hogy ne fájjon, majd később, amikor eljutottam egy fürdőszobába, akkor láttam meg, hogy mekkora sebeket okozott a bőrömön

- mesélte, majd miután orvoshoz ment, megtudta, valamilyen maró anyagba – savba vagy lúgba – sikerült beleülnie.

A BKK az RTL Klubnak úgy reagált, a szolgáltató csak azért lehet felelős, ami az ő hibájából történt. Ha az utasok egymásnak okoznak kárt, azért nem. 

A busz üzemképes állapotban hagyta el a garázst, útközben más utastól nem érkezett hasonló panasz.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Azért én nem vennék mérget a BKV vétlenségére, ugyanis csak azt kell megtudni milyen tisztítószereket használnak a kárpitok tisztítására. A seb ugyanis igencsak olyan mintha egy pont szerű folt körül keletkezett volna. A tisztítószerek, fertőtlenítőszerek, nagyobb mennyiségben a szövetben maradhatnak, ez egy vagy két utas ruháján átszivároghat és ilyen sérülést okozhatnak.
Én mindenképpen megvizsgálnám a járműhöz használt tisztítószereket mert ha nem szándékosan is kijuthatott az ülésre. A korábbi esetek is hasonló jellegűek, ezért ez már nem szimpla gyanú, és megfelelő körültekintéssel megszüntethetők ezek balesetek
wagabund
ott helyben kellett volna rendőrt, mentőt hívni. otthonról dobálni a sarat, már nem elegáns.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.