Az Útinform jelentése szerint egy korábbi baleset miatt óriási a torlódás az M3-as sztrádán Bag körzetében, de a 3-as főúton is lépésben halad a forgalom. Az M2-esen és a 4-es főúton munkálatok miatt lassabb a haladás.

Az Útinform jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- az M3-as autópályán Budapest felé Hatvan és Bag között a 47-es km-nél több személygépjármű ütközött össze. Egy sáv járható, a 21-es főúti, Hatvan-nyugat csomóponttól araszolásra kell készülni, a menetidő 40-50 perccel is megnőhet. A pályával párhuzamos 3-as főúton is lépésben halad a forgalom, mert a 49-es 50-es km között egy munkaterületen kell áthajtani.

Útinform: torlódások az M3-as, M2-es sztrádákon és a 4-es főúton

Fotó: police.hu

- Az M2-es autóúton, Dunakeszi térségében a 17-es és a 22-es km között, valamint Gödnél a 29-es és a 27-es km között lezárták a főváros felé vezető oldalt, a bővítési munkák miatt. A forgalmat mindkét munkaszakaszon a Vác felé vezető oldalra terelték át, ahol irányonként egy-egy sáv járható. A csúcsforgalmi időszakokban az M0-s autóút csomópontjánál és az alternatív kerülő utakon is megnövekedett menetidővel számoljanak.

- A 4-es főúton, Szolnoknál a 402-es főút csatlakozásánál a csomóponti ágakat felújítják. Az aszfaltozási munkák idején ma reggel 8 és délután 4 óra között sem Budapest felé, sem pedig Debrecen felé nem lehet majd felhajtani a 4-es főútra. Terelőút a 32-es, 402-es, 4-es főút útvonal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.