Társadalmi egyeztetésre hív a BKK a Nagy Lajos király útja térségének közlekedési fejlesztése miatt. Nekik vannak már ötleteik, a lakosságot arra kérik, hogy véleményézzék azt.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) társadalmi egyeztetést írt ki a Nagy Lajos király útja térségének közlekedési fejlesztése miatt. 

Változtatna a BKK Zugló közlekedésének egy részén, várják a lakosság véleményét

Fotó: wikipedia CC BY 2.0/Flickr/Albert Lugosi

A cég honlapján található közlemény szerint nagy a lakossági igény arra, hogy az Erzsébet királyné útja északi szakasza felől szombatonként el lehessen jutni a Bosnyák téri piacra. 

Változtatna a BKK Zugló közlekedésének egy részén, várják a lakosság véleményét

Fotó: wikipedia CC BY-SA 4.0/Tóth Péter

A másik nagyobb igény a Szőnyi út térségét érinti, itt a lakosság azt szeretné, ha a 32-es busz bővebb szolgáltatást nyújtson. 

"Az utazási igényeket áttekintve a BKK az alábbi változtatásokat tervezi, amelyekkel kapcsolatban várja az utasok észrevételeit.

- A Bosnyák téri piac könnyebb elérhetősége érdekében – a helyi utazási igényeket kiszolgálva – a 62A jelű villamos a piac nyitvatartásához igazodva szombati napokon is közlekedik. Ezzel egyidejűleg a Nagy Lajos király útján haladó villamosok menetrendje is módosul, melynek eredményeként a térség járatainak összehangolásával egyenletes közlekedés alakítható ki.

- A Szőnyi út térségének jobb kiszolgálása érdekében a 32-es autóbusz minden időszakban módosított útvonalon, az Ógyalla köz–Szőnyi út érintésével közlekedik az Árpád híd M felé, kiszolgálva a Szőnyi út és a Teleki Blanka utca megállót. Az Örs vezér tere M+H felé a buszok továbbra is változatlan útvonalon közlekednek"

- olvasható a közleményben

A BKK a változtatással kapcsolatos ötleteket és véleményeket az ezen a linken található véleménydoboz kitöltésével várja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.