A kormány hozzájárult ahhoz, hogy a belügyminiszter 30 milliárd 90 millió forinttal túllépje a terrorellenes intézkedések megvalósításához kapcsolódó kiadásokat - az erről szóló határozat a Magyar Közlönyben jelent meg.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Hát persze.Minden előbbrevaló,mint az pl az egészségügy,hogy legyen kiket megvédeni a terroristáktól.Mert lassan elfogyunk,mint a gyertya...
RonaGyuri
Mesélje maga is

persze ebben sokkal több van, mint az elsőre történő fennakadás

Túl azon, hogy röpködnek a milliárdok olyan dologra aminek kizárólag propaganda értéke van, az ügynek van más pikantériája is. „A kormány hozzájárult ahhoz, hogy a belügyminiszter 30 milliárd 90 millió forinttal túllépje a terrorellenes intézkedések megvalósításához kapcsolódó kiadásokat” – olvasható a közlönyben. Hiába no a derék kancellárius is megmondta, hogy „A korábban tervezett árak és a kivitelezési árak közötti különbség az 10-15 százalékos eltérést mutat. De miután mindannyian itt élünk Magyarországon, ezért tudjuk, hogy az építőiparban ennél lényegesen nagyobb, 20-25 százalékos áremelkedés ment végbe az elmúlt három évben”. Amiről a derék HírTV okadatoltan elmondta, hogy valójában 60-70%-ról va szó!
Ja, hogy – mint az kiderült – esetünkben egy kicsit, na jó nem is annyira kicsit, többről van szó: „Az idei költségvetés Belügyminisztérium fejezete 1,5 milliárd forintot tartalmaz, a terrorellenes intézkedések megvalósításához kapcsolódó kiadásokra. Ez léphető túl most a hússzorosával.”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.