13 pár cipőt lovasítottak meg egy VI. kerületi bevásárlóközpontból.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a nő és a férfi 2018. június 4-én 11 óra 20 perc és 11 óra 30 perc között egy VI. kerületi bevásárlóközpont egyik üzletéből ellopott 13 pár cipőt – olvasható a BRFK közleményében.

"A nő 40-45 év körüli, körülbelül 160-165 centiméter magas, a bűncselekmény elkövetésekor fehér színű fekete pöttyös egyrészes ruhát viselt.

A férfi 30-35 év körüli, körülbelül 175-180 centiméter magas, a bűncselekmény elkövetésekor fehér cipőt, fekete rövidnadrágot és fehér pólót viselt.

Az elkövetőkről egy biztonsági kamera felvételt készített.

Cipőtolvajokat keres a rendőrség Pesten – videó

Fotó: BRFK

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható nőt vagy férfit felismeri, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén" – áll a közleményben.

Sport - 2019. February 4., 06:13
NFL: bajnok a New England
Itthon - 2019. February 3., 19:33
Borult, szeles idővel indul a hét

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
maci0427
@Pálinkás Pál: -- Igen igazad van és nem csak a jogvédők, hanem a cigány emberek is kussolnak ilyenkor ! Az interneten bezzeg hozzászólnak ha megírjuk a frankót és védik az ilyen-olyan bűncselekményt elkövető társaikat ! Na ezért ne számítsanak semmi megértésre, mert képtelenek elhatárolódni még a tisztességes becsületes cigányok is, a bűnöző link társaiktól ! Így nem lesz beilleszkedés még több száz év múlva sem ! Azok a kivételek meg a létszámukhoz viszonyítva annyi mint halottnak a csók.
maci0427
És mi legalább nem teszünk különbséget emberek között ha aljas gané tolvaj, rabló, gyilkos bűnözőkről van szó, mindenkit elítélünk és nem védünk semmi szín alatt sem ! Ennyi a különbség közöttünk + még sok más egyéb is !
Pálinkás Pál
@maci0427: már hogy lenne beilleszkedés,hiszen nem is akarják...nekik így jó...
maci0427
@Pálinkás Pál: -- Pontosan így van, nem is akarnak beilleszkedni és csak a hagyományaikra hivatkoznak és nekik így jó. Akkor hagyományban valóban éljenek együtt egy zárt csoportban ! Akiknek vannak voltak cigány szomszédjaik a lakóhelyük környezetében, azok tudnának és gondolom, hogy tudnak is írni erről a nem beilleszkedő magatartásról és viselkedésről , ami tönkreteszi a mindennapos éltét sok-sok magyar magyar embernek Itt is vannak kivételek, de a többiek árnyalják és mélyen elrontják a kivételeket mert ők vannak többen. Állandó rinyálás, "ünneplés" ordítozva, ha kell ha nem,hangos kibírhatatlan érthetetlen üvöltős zenével, érdekes módon rengeteg autójukkal elállva az egész utcát, kiabálás, fenyegetőzés ha rájuk szólnak, stb. Na ez nem 21. századi életforma és viselkedés.
ila51
@jancsipapa: 09:01 ...én is gyerekkoromban , de milyen egészséges is lenne most is , ha nem lenne teleköpködve az utca...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2019. February 17., 21:01
Kasza Tibi és Csuti videóra vette, ahogy anyatejet kóstolnak
Itthon - 2019. February 17., 21:40
Kerékpárost gázolt halálra egy autó Nyírmadánál
Sport - 2019. February 17., 20:47
Megvédte címét a Nyíregyháza