Pálinkás Pál

Az esőre hivatkozva lemondták Gulyás Mártonék a holnapra tervezett tüntetést
@Sziszifusz: Nos..hát pont azért mert orbán meg a hívei ilyenek,miből gondoljátok hogy ti demokratikus,liberális lózungokkal bármit is tudtok ellene tenni,amikor egy szaros eső is komoly problémát okoz!!!
Videó 18+: öt embert ölt meg egy 20 éves lány, miután átment a piroson
Én azt kérdezném,miből szopta a firkász hogy átment a piroson...mert ha igaza van akkor az összes autó azon ment át,a gyalogosok meg békésen álldogálnak a zöldben!!! Egyébként sajnálom az áldozatokat...csak legyünk pontosak!!!
Késes támadás Münchenben, elfogták a támadót
@libellle: Nincs igazad...nézd csak meg a migránsok számára vetített bűneseteket!!!
Orbán újraválasztására számítanak az ellenzéki szavazók, állítja a politikai elemző
@peterkelemen: Azt minek...csöbörből vödörbe???Csak három dolgot mondj a Jobbik programjából ,aminek van némi realítása!!!
Az esőre hivatkozva lemondták Gulyás Mártonék a holnapra tervezett tüntetést
@Sziszifusz: Ennyi erővel a fidesznyikeke is lemondhatták volna,...vagy ott nem lesz eső???Valljuk be,gyáva gereinctelen szarkupac az ellenzék!!!
Az esőre hivatkozva lemondták Gulyás Mártonék a holnapra tervezett tüntetést
Jó duma...mint a vörös riasztás...és ezek a seggfejek akarnak kormányt váltani???Igen ellenzékiek,általában ősszel előfordul eső...sőt télen még hó is lesz...no ezért dőlhet nyugodtan hátra a duce...mert ilyen impotens az ellenzék!!!
Véresre verték a 77-es troli vezetőjét Budapesten
@Nessy: A verekedést nem helyeslem,de védje a söfőrt a csúti disznó,aki félig kiskirályt csinált belőlük...mint a közteresből,meg a többi ilyen semmit érő emberből/pl taxis/...
Orbán újraválasztására számítanak az ellenzéki szavazók, állítja a politikai elemző
Sajna igaza van ennek a nézöpontos nyomorultnak...Mondj egy pártot ellenzéki oldalon,akire nyugodt lélekkel szavazhat az akinek már tele a töke a határontúliak pénzelésével,szavazatával,és nem akar kisafrikát sem ide!!!
Migránsokra bízzák a tömegközlekedők életét
Így egyszerűbb..már teherautót sem kell lopniuk,seggük alatt lesz a busz!!!
Szijjártó: immár nem kétséges, hogy létezik a menekültek betelepítésének terve
@Sziszifusz: Igazad van,nem kerítés kéne hanem aknazár...és a tengerekből sem kimenteni őket!!!Mielőtt felemlegetné valaki a tengerészeti szablyokat,..azokat nem olyan helyzetre találták ki hogy fuldoklóst játszó barbárokat trójai falóként besegítsék Európába!!
Szijjártó: immár nem kétséges, hogy létezik a menekültek betelepítésének terve
@Sziszifusz: Nincs igazad...mert épeszű ember nem akar ide Európába muszlim hordát...ezáltal felőlem mondhatná egy mackósajt is,attól még igaz marad...Így nehezen válik kontraproduktívvá!!!...És ezek a böfögések nem is neked szólnak ,hanem az egybites választóknak,akik vélhetően nekik adják a voksukat!!Politikai beállítottságtól függetlenül épeszű ember nem akar afrikai hordát!!
Magyar politikusnő is bevallotta: zaklatták a NATO-szemináriumon
Unalmasak vagytok már , mi meg hülyék hogy reagálunk az ilyen kamuszagú szösszenetekre!!!
Tíz embert késelt meg egy ámokfutó egy lengyelországi bevásárlóközpontban
@karma1: Most kezdjem el belinkelni a koszos arabok balhéjait??? akkor egész nap ezzel kéne foglalkoznom!!!
De azért iderakok neked egy tavalyit...a többire keress rá!!!
http://www.telegraph.co.uk/news/2016/05/10/on...
Ez konkrétam Müncheni..és nem is a legnagyobb tavaly!!!
Fiatal nő verte össze a Budapestre tartó vonat kalauzát
@peterkelemen: Ugye tudod hogy cigóról beszélsz,ami ugyanolyan here népség mint a pátyolgatottjaid!!!
Nem hiszi el, ki készülődik a labdarúgó-válogatott élére
Ha ez a zsírbunkó lesz a kapitány az fényesen mutatja a magyar állapotokat...talán ez az amerikai tahó mindenhez ért???
Késes támadás Münchenben, elfogták a támadót
@F_Viktor: Nagy összegben lefogadom gyökér hogy migri a tettes,ha német lenne,már méteeres fénykép lenne róla!!!
Nem korlátozhatják a határon az adótartozók ki- és beutazását
@division: na most ennek mi köze a cikkhez,hozzászólásomhoz,nem azt mondtam hogy nem kell elvégezni,csak azt hogy aki ennek áll,az semmirekellő tahó!!!
Nem korlátozhatják a határon az adótartozók ki- és beutazását
A NAVosok egy szinten vannak a közteresekkel,ellenőrökkel...csupa ingyenélő,semmire sem alkalmas csicska!!!
Tévéműsorban jelentkezett két újabb nő, akik azt állítják, Marton László őket is zaklatta
Azért ez érdekes...ha valakit ki akarnak csinálni,sorban tűnnek fel az "áldozatok"! Ugyanis ezeket az elmondott eseteket nem lehet bizonyítani,mindenki azt mond amit akar,esetleg amire utasítják!!!Lassan már ennek olyan amerikai feelingje lesz,megdicséred egy nő fenekét,azt beperelnek szexuális zaklatásért!!!Röhejes ez,főleg ha hosszú évekkel ezelőtti "esetekről" van szó!
Gondolom most majd a feministák tollat ragadnak...de előre mondom,marhára nem érdekel!!!
Tíz embert késelt meg egy ámokfutó egy lengyelországi bevásárlóközpontban
@karma1: No igen...ezekre az elszigetelt esetekre nagyjából ötven migránsos balhét tudok linkelni...csak az már nem is hír hogy a muszlim csürhe összeszurkálja egymást...ahhoz nagyot kell durranni hogy a migrivédő libármédia is lehozza!!
Szél Bernadett: "kis Svájc tudnánk lenni"
@Béla333: Nos...láttad a paksi szerződést...ha fel is mondod,gondolom belerokkannánk a kötbérbe...persze megtehetnénk hogy felrúgjuk és nem fizetünk,de ahhoz nagyon jelentéktelenek vagyunk...gondolj bele,ha Brüsszel nagyon akarná két hét alatt bedöntené a magyar költségvetést..az a szerencsénk hogy hülye liberálisok vezetik!!!De putyin cár nem ilyen...megtalálná a módját hogy megfinbgasson bennünket,főleg ha az unio is magasról tesz ránk,mert előbb-utóbb az lesz!!
Az erőművekről már szóltam...de ha akarod,neked részletesen...Magyarországon nem lehet gazdaságos naperőművet építeni,ahhoz kevés az éves napsütés...ugyanez igaz a szélerőművekre is...sehol nem fúj annyit a szél hogy komolyabb teljesítményű erőmű épülhessen...maradna a víz...de kiindulva a nagymarosi cécóból ,annak is annyi esélye van mint hógolyónak a kazánban!!!
korrupció...haj de szép is lenne,kézséggel elhiszem hogy kizárnák a fideszes,dk-s cégeket...lenne helyettük LMP érdekeltségű...mert ugye te sem hiszed hogy a nagysasszonynak nem a hívei felé hajlik a keze??
Az egész várostól lekapcsolta az internetet egy nógrádi polgármester – súlyos büntetés vár rá
@szaboria1: Legyen igazad...de szerintem majd valami szokásos narancsos marhasággal megmagyarázzák a felmentő ítéletet...,hacsak a pali ki nem esett a kosárból,mert akkor már elsőfokon a maximumot kapja!!!
Az egész várostól lekapcsolta az internetet egy nógrádi polgármester – súlyos büntetés vár rá
lefogadom nem ítélik el...ha kap is valamit,majd másodfokra kijelöli Szájerné a fityisz "bíráját" aztán kap egy szigorított ejnye-bejnyét!!!
Szél Bernadett: "kis Svájc tudnánk lenni"
@Béla333: Mert talán nem kéne az embereknek tetsző,de jelenleg kivihetetlen ígéreteket szajkózni!!!Változatlanul várom azt a 3 dolgot aminek megvalósítására reális esély van a programból!!!
Szél Bernadett: "kis Svájc tudnánk lenni"
@Béla333: Semmi ilyesmiről nincs szó...legyetek reálisak...
Szél Bernadett: "kis Svájc tudnánk lenni"
@Béla333: No te nagy Szél fan...amiket elhabogott a beszédében...abból csak három dolgot keress aminek legalább némi esély lenne a megvalósítására...arról nembeszélve,mivel ti senkivel nem közösködtök...kispadról nehéz meccset nyeni...örülhettek ha beestek a Parlamentbe...bár egyre nagyobb kételyeim vannak efelől!!!
Leköpték és megrúgták a menekülteket befogadni akaró cserdi polgármestert
@Yoda69: "Nehany gyermek udulteteserol van szo, te eszement! orban haverod tobb mint 20 ezer! migransnak adott unios utlevelet, igaz jo penzert. Es mint kiderult bunozo is volt kozottuk. Ez miert nem szurja a szemedet, te nagyon sotet."
ezt te írtad,erre válaszoltam...vagy annyira terhelt vagy hogy már nem is tudod kinek mit írsz???
Szél Bernadett: "kis Svájc tudnánk lenni"
@Béla333: Nos...akkor sorold azt a sok cukorgyárat ,amit meghagyott nekünk az EU...De sorolhatod az ipari méretű sertéstelepeket is!!! Azonkívül Bahreinben meg szinte ingyen van a benzin...hülyeségeket én is tudok mondani...de jó lenne ha Szél asszonyság is a magyar valóságot nézné,és nem álmokat kergetne...látod az ilyen hülye dumák miatt kérdéses még a parlamentbe kerülésetek is!!!