Pálinkás Pál

Nem lesz "hétvégi szülés" a celldömölki kórházban
@Shikari: Te szekus buzeráns...emlegetett valaki ostort rajtad kívül??? Csak akinek az IQ-ja 30 felett van,az itthagyja ezt a trágyadombot!!!Ezért fogtok csak magatok maradni!!! Szép világ lesz...egy zsák cigány,meg azok akik a nevüket alig tudják leírni,no meg ti,akik partvonalon kívülről ugattok!!!
Szép magyar jövő...
Rétvári Bence azt ígéri, szigorú marad a magyar drogellenes szabályozás
@namihami: Nos...még igazad is lehetne...ha nem kezelnének minden"drogot" egy kalap alatt!!
Mert ugye a fű...ami bizonyítottan kevésbé káros mint az alkohol...,mégis ugyanakkora a büntetési tétele mint a heroinnak,és azért a kettő anyag nem egy ligában játszik!!!
A rendőrség fél perces videót tett közzé a tanakodó bankkártyacsalókról
Ni már...csak nem megint cigányok???,
Ilyenkor hol vagytok fasisztázós selejtek?? /madácska...fviktor...meg a többi libsi zacc/
Nem lesz "hétvégi szülés" a celldömölki kórházban
@Shikari: És miért nincs ember román??? Mert a köcsögduda ducéd elüldözi a tanult embereket..Megéritek hogy marad az országban a cigó választósereg,meg a primitív fidesz szavazók...persze ez téged nem érint a Havasokban...
Most, hogy nem kellett a Fidesznek, a Jobbik megszavazta az Alaptörvény-módosítást
Így legalább világos..a Jobbik egy ugyanolyan undorító fidesz korcsosulás,mint az anyapártja!!!Eddig csak akkor köptem ha fideszest láttam,most jobbikosnál is fogok!!!
A Jobbik megszavazta a Fidesszel az alaptörvény módosítását
Remélem jobbikosok...a logótokba beépítitek a rothadt narancsot is!!!
Senki ne álljon meg segíteni ennek a suzukis férfinak – csaló járja az utakat
Nem értem itt a panaszkodókat...cigánynak akkor sem áll meg az ember ha kiterülve fekszik az úton...ennyi!!!
Ennyi volt a szabadságharc: drágulnak a pálinkák és az Unicum
@division: Kevered a dolgokat...más az alkoholista,és más aki iszik néhanap pár kortyot...uram bocsá...szalonspicces lesz!!
Pride-rendezvényre ment be Budaházy – hamar jöttek a rendőrök
@kulabombaafityiszre: Azok a kutatások,amiket libsik rendeltek meg libsiktől...ez bizonyára hiteles!!!
Bevándorlási különadót vetne ki a kormány
@terlasz: Már pillanat...azért mert ezek a primitív népek írtják egymást évszázadok óta,nekem kéne kényelmetlenül érezni magam?? lassan már a világ civilizált fele azért dolgozik hogy segélyeket küldjön ezeknek!!!Hagyni kell őket,oldják meg a problémájukat maguk...
Ennyi volt a szabadságharc: drágulnak a pálinkák és az Unicum
@division: Mivel én ha iszom,akkor a sajátomat,azt meg nem érinti az adó...ezért hidegen hagy...csak röhögni szoktam rajtatok ,amikor megpróbáljátok kimagyarázni a dolgokat!!
Ennyi volt a szabadságharc: drágulnak a pálinkák és az Unicum
@division: Itt nem az adóról van szó!! Csak nem elbukott a szabadságharcos??? Mindenben így van...csak befogadta azt az 1300 migránst is,igaz fidersznyik...pedig hogy ugatott hogy egyet sem!!!Egy elvtelen szar alak,meg az összes fidesz szavazó is!!!
A magyarok jelentős többsége szociáldemokrata elveket vall, de akkor miért szavaznak ilyen sokan a Fideszre?
@nevemnick: Azért abban egyezzünk meg...okádék ellenzéki hozzáállás...és ha mondjuk igazad van...azóta a két majálisi felvonuláson kívül történt valami???Ez az ellenzék életképtelen...még egy nyomorult bénítósztrájkot sem tud összehozni!!!
A magyarok jelentős többsége szociáldemokrata elveket vall, de akkor miért szavaznak ilyen sokan a Fideszre?
A képlet egyszerű...mert a krumplin megvett cigányok...meg a tanulatlan,primitív réteg szavaz a fideszre...és ezzel bőséggel el vagyunk látva!! Mellé tehetjük a román,ukrán bérszavazókat...
Ezzel a kérdést meg is válaszoltam...
No meg kellett hozzá az ellenzék töketlenkedése...migránsvédő okádék hozzáállása!
Körözik a volt érpataki polgármestert
No érpataki modell hívők.../főleg jobbikosok/ becsődölt a helyi kiskirály???
Pride-rendezvényre ment be Budaházy – hamar jöttek a rendőrök
@Szeparepa2: A röhejes az hogy a homokosok parádézhatnak!!! Ahogy látom e cikk alatt összegyűlt a válogatott liberális zacc!!!
Bevándorlási különadót vetne ki a kormány
@terlasz: Azokról a "szerencsétlen rászorult embertársak" -ról beszélsz akik Iphonokkal rohangálnak...és nagy összegeket fizetnek ki az embercsempészeknek???
Amerika kilépett az ENSZ Emberi Jogi Tanácsából - Városi Kurír
Nofene...látom nemcsak a csútinak van gondja az arabussal!!! /Zeid Raad al-Husszein /
Összefogás? Ugyan. Gyurcsányozással kezdi MSZP-elnökségét Tóth Bertalan
Az MSZP-t nyugodtan le lehet írni...Legalább annyira trágya alakulat mint a fidesz,csak más elvek mentén!! Aki annak idején megszavazta a könnyitett állampolgárság adását a románoknak,ukránoknak,az számomra egy hiteltelen seggfej!!! és ebben az MSZP vastagon benne volt!!!...Aki nem volt hülye,az tudta hogy a fidesz a szavazati jogot is meg fogja adni nekik...most meg nem tetszik,megérdemlitek marhák,egyétek meg amit főztetek,csak sajnos mi is ennek a levét isszuk!!!
Szijjártó: az ENSZ emberi jogi főbiztosa harcot hirdetett a magyar kormány ellen
Elképesztők vagytok libsik!!! Itt számolgattok mennyi migráns van Európában?? Hát közlöm veletek migránsból még 1 is pont 1-gyel több ,mint amire szükség van!!!Ha annyira szeretitek ezt a félanalfabéta népséget,és jól éreznétek magatokat közöttük,miért nem költöztök hozzájuk?? Bizony ez az undorító hozzáállásotok tolja előre a szélsőjobbot!!!
Zárójelben jegyezném meg...Zeid Raad al-Husszein...és ő képviseli a muszlim horda érdekeit mint emberi jogi főbiztos...na ne röhögtessetek!!!
lehet rasszistázni,leszarom...Európa változik,hiába fáj nektek!!!
Szijjártó: Brüsszel lelepleződött, nem akarja megállítani a bevándorlást
@Hellcat: Te tudsz szöveget értelmezni???
"Brüsszel nemhogy nem kívánja megállítani a bevándorlást, hanem nem tudja elképzelni az Európai Unió jövőjét a bevándorlás nélkül." ajánlanám figyelmedbe ezeket a sorokat...már ha ismered a betűket egyáltalán!!
Késekkel és bozótvágóval szurkáltak halálra egy férfit Borsodban: a párját kényszerítették, hogy végignézze a brutális kivégzést
@Madácsi Pali: Változatlkanul nem látom itt hogy jogvédők elítélték volnaeme tettet...kimondva hogy cigány az elkövető...ők csak akkor veszik a szájukra a cigány szót ha az az "áldozat"...de látom hiába írom neked,mert nem tudod felfogni!!
Késekkel és bozótvágóval szurkáltak halálra egy férfit Borsodban: a párját kényszerítették, hogy végignézze a brutális kivégzést
@Madácsi Pali: Te még a libsik között is az alja vagy...tudod értelmezni amit írtam??? fajgyűlölet??? Te teljesen hülye vagy??? 10 késelés közül hányat követ elk cigány??? Felelj nyomi!!!
Késekkel és bozótvágóval szurkáltak halálra egy férfit Borsodban: a párját kényszerítették, hogy végignézze a brutális kivégzést
@Madácsi Pali: Anyád a söpredék te liberális köcsög...hol vannak a jogvédők??? te paraszt,valahogy nem láttam ittt az amnestyt hogy elítélte volna a cselerkedetet!!!És még ráadásul hülye is vagy,mert értelmezni sem tudod amit írtam!!! Úgyhogy pofádat súlyba...
Az orbáni egészségügy: Lefeküdt egy fiatal férfi fájdalomtól a debreceni kórház ambulanciáján, mert nem kapott gyógyszert!
Énbennem mindig van egy olyan érzés hogy ezek kamucikkek!!! Valahogy sosem csinál senki róla videót,pedig már a legócskább telefonnal is lehet olyat készíteni,ami alapján akár feljelentést lehet tenni a korház,orvos ellen...Az egészségügy a béka segge alatt...ez kétségtelen...de nekem ez akkor is egy hatáskeltő cikknek tűnik...mint pár hónapja az hogy le akarták dobni a szinest a buszról...ott is érdekes módon nem volt felvétel a vitáról,pedig állítólag tömve volt a járat!!!
Varga Mihály: "öt adófajta szűnik meg jövőre" – itt vannak a legfontosabb adóváltozások
Te büdösmajom...egy olyan terméket mondj ahol az Áfa csökkentés valós áresést okozott volna!!!
Aki kicsit ért a gazdasághoz,az tudja ,ennek csak hatósági áraknál van látszatja!!!