Pálinkás Pál

Zsidó fejfedőt viselő embereket ért rasszista támadás Berlinben – Merkel is megszólalt
@peterkelemen: Látom péterke megint kiragadtad a lényeget...nem az számít hogy koszos arabok vertek egy embert,hanem tudtál egy jót "magyarozni"!!
Nem hozzák nyilvánosságra OLAF-jelentést
Te sem érted???, kikéri a párt..és felteszi egy banánköztársasági szerverre...aztán bizonyítsák be hogy ők tették!!! Fidesz ellen fidesz módon!!!
Karácsony: "az emberek többsége nem arra szavazott, hogy a kormány folytassa a munkáját"
Nem bizony...de rátok sem töketlen banda!!!Tökéletesen megérdemli ez a brancs a vereséget...
Az EP felszólította az uniós tagállamokat az ENSZ migrációs csomagjáról szóló tárgyalások támogatására
Nos...ezzel az unió is diktatórikus módszereket kezd el bevezetni??? Vagy minek hívjuk ha valamit rá akarunk erőszakolni arra aki nem akarja??? Eddig feltétlen unió párti voltam...de ezek után elgondolkodom rajta... Ilyenkor eszembe jut az afrikai Svájcként emlegetett Dél -Afrikai köztársaság...egy trágyadomb lett belőle,tudjuk mióta!!!
Nem hozzák nyilvánosságra OLAF-jelentést
@Horizont: Úgy látom két malomban őrlünk..igen ,az OLAF megküldte orbánéknak akik ráültek...ezért valamelyik ellenzéki párt kikérhetné...lehetőleg olyan,aki nem sűllyeszti el!!!
"Mostantól engem is tekintsenek az ellenségüknek" – nyílt levelet írtak a Figyelőnek a Soros-lista miatt
@teuton: Amire hivatkozol agyhalott.../IRA,ETA ../ azok mind saját hazájukban,és inkább politikai gyilkosságokat követtek el!!! De ennek a muszlim söpredéknek semmi keresnivalója Európában!!! Itt sok emberrel ütközik a véleményem...de te egy igazi hernyó vagy a javából!!! Mi a tökömért nem költözöl az arab világba ha annyira szereted őket??? Mi nem szeretjük,nem is akarunk velük élni...tudod értelmezni???
Nem hozzák nyilvánosságra OLAF-jelentést
@Horizont: Nem orbánéktól kell kikérni,hanem az OLAF-tól!!!
Nem hozzák nyilvánosságra OLAF-jelentést
igen érdekes dolgon rágódtok..miért nem kéri ki valamelyik ellenzéki párt az OLAF jelentést,és hozza nyilvánosságra??? És hogy ne lehessen belekötni,mondjuk felpakolják egy offshore állam szerverére!!!???
Merkel: júniusban jöhet a német-francia javaslat az Unió megreformálásáról
csak az a gáz hogy ehhez a németek és a franciák egyedül nagyon kevesek...mert az unióban még demokrácia van,mindenki szavazata ugyanannyit ér...és fontosd döntésekben összhangnak kell lenni...kíváncsi leszek hogy tolják le a sok analfabéta afrikait az unió torkán...nagy valószínűséggel sehogy!!!
A strasbourgi bíróság előtt a magyar tranzitzóna ügye
No libsikéim...gyors indoklást...mi köze van a bíróságnak hogy magyarország mit csinál a területén...azokkal akik nem tartják be a törvényeket...mert lehet itt bírálni a rendeleteket,de egyelőre az a törvény hogy nem uniós állampolgár csak útlevéllel...vagy útlevéllel vizummal léphet be...ha ez nem teljesül,akkor bizony törvényt sértett!!!
Napi BKV a legótvarabb rasszizmusról - Orbán rasszista, xenofób állama
@Shikari: Jogos...Ha biztosak a csalásban,kifogásolják,ha nem akkor csönd!!!
Ungváry: Orbán ugyanazt tette, amit Hitler
@Horizont: Erről beszélek...mindenfajta ilyen felesleges megmozdulás mint a szombati ,csak megerősíti orbánt abban hogy mindent megtehet...azt hittem rosszul hallok amikor azt mondták ,mindenki menjen haza,jövő hétvégén ugyanitt!!!Ez nem tüntetés volt,hanem egy nagy semmi...ennél még tíz részeg is nagyobb problémát okoz a hatalomnak!!!most el kéne dönteni hogy valóban változást akarunk,vagy csak pofázunki!!!
Napi BKV a legótvarabb rasszizmusról - Orbán rasszista, xenofób állama
@Shikari: Mondtam neked..a választások óta szigorúan ,politikamentesen csak a tények érdekelnek...ennek meg nagyon kamuszaga van...főlleg hogy görbefoncsor sem igyekszik kikérni a videót a bkv-tól:)
Röhej: kilenc napja nem tudják megjavítani a választási iroda honlapját
@Sámannus: és mi változna az új választással??? Van kormányváltó erő??? Mert én addig el nem megyek szavazni,míg világosan mindenhol nem egy jelölt indul a fidesz ellen...mert így ahogy ez volt semmi értelme! Ezt mindenki tudta akinek magasabb az IQ-ja ötvennél...csak a politikusaink nem!!!
Sallai: Hadházy egy rossz pártba jött és nagyon benézte ezt
@emerencia: A bejla csak színleg volt lmp.-s...igazi fideszes rejtett bomba!!!Ha nincs igazam,akkor pedig ellátásra váró elmebeteg!!
Napi BKV a legótvarabb rasszizmusról - Orbán rasszista, xenofób állama
@görbetükör: Nos...minden buszon van kamera,ami figyeli az utasteret!!! Vagy prerzentáljátok azt a felvételt...vagy lehet pampogót befogni...és ha nincs ilyen felvétel, akkor a libsi hernyót megbüntetni ,uszításért!!! Én nem vagyok térfigyelő kamera párti,de pont az ilyen hernyó dolkgok miatt van létjogosultsága!!!
Tehát libsi horda...ha nektek ez annyira felháborító,irány a BKV...és kikérni adott busz,adott időbeni felvételét!!! Utána majd megbeszélhetjük a dolog emberi részét!!!
Ungváry: Orbán ugyanazt tette, amit Hitler
@Horizont: Nos próbálom megválaszolni,bár sok embernek nem fog tetszeni...valljuk be ,magyarországon rengeteg tudatlan emberke él,akik szorosan függnek az ellátórendszertől!! Nem véletlen hogy ez a kormány az oktatást igyekszik negatív szintre fejleszteni..Azért az átkosban ha nem volt szövegértésed ,felső tagozatba nem mehettél...ma meg vidáman friss diplomával gond ha értelmezni kell egynél több összetett mondatot!!! A hatalomnak mindig érdeke sötétségben tartani az embereket,ezt fényesen bizonyítják az egyházak.../sötét középkor/ ...
Ungváry: Orbán ugyanazt tette, amit Hitler
Azért ez érdekes dolog...mst odavagytok ezért a cikkért...amikor hétfőn én írtam hogy sz@rt sem ér ez a tüntetés ,leordítottátok a fejem...pedig a képlet egyszerű..egy diktatúrát nem tudsz libsi,demokrata lózungokkal megdönteni...
Napi BKV a legótvarabb rasszizmusról - Orbán rasszista, xenofób állama
@görbetükör: Szövegértés??? Mi itt mosta hír valóságtartalmáról polemizálunk,nem tudom felfogtad-e???
De lefordítom neked hogy megértsd...nagy valószínüséggel a hír hamis...kitalálta egy libsi,hogy legyen min csámcsogni!!!
Antiszemitizmussal vádolja Orbánt közel 200 nyugati értelmiségi
@RonaGyuri: No mi van ,vallásodba gázoltam??? Mutass rá ,mi nem igaz az írásomban?
Napi BKV a legótvarabb rasszizmusról - Orbán rasszista, xenofób állama
@görbetükör: Most azt hiszed nagyot mondtál mi??? Simán lejön ,mire jó ez a kitalált mese...hogy a tefélék hőbörögjenek miatta!!! Majd sírva mesélhetitek egymásnak hogy milyen gonosz rasszisták a magyarok...csak egyszer érném meg majmok,hogy a magyar emberek jogaiért aggódtok amikor pl cigányhordák terrorizálnak egy falut!!! Olyanra nem tudok példát,te esetleg??? Ha meg nem ,akkor ne kóstolgass!!
A Mátrix visszavág: a levélszavazatok nem hoztak mandátumot a Fidesznek
@Csizmás Kond: Hogyhogy ki a hibás..a töketlen ellenzék,nem hiszem hogy találnál olyan megjegyzést tőlem hogy ezért a fideszt okolom!!!
Antiszemitizmussal vádolja Orbánt közel 200 nyugati értelmiségi
@CsipkeRózsa: Persze hogy tudom,csak jeleztem ...egy újabb dolog amit a "kiválasztott nép" kisajátított magának!!!
Antiszemitizmussal vádolja Orbánt közel 200 nyugati értelmiségi
@RonaGyuri: No akkor ugorj csak neki honnan ered a szemita kifejezés...te olyan qrva okosnak képzeled magad,pedig nem vagy az!!!
Antiszemitizmussal vádolja Orbánt közel 200 nyugati értelmiségi
Nos..az arabok is szemiták.. és érdekes ,ha szídom őket,max rasszizmust kiáltotok...hogy is van ez???
Napi BKV a legótvarabb rasszizmusról - Orbán rasszista, xenofób állama
@namihami: Nos hogy válaszoljak...nekem is munkára butatelefonom van,de azzal is kényelmesen lehet felvételt csinálni...de nem ez a lényeg...hanem maga a mese,amit a libsi jogvédőn kívül semmi nem támaszt alá!!!