Pálinkás Pál

Itt vannak a 4-es út sebességrekorderei – rendőrségi fotók
Azért kíváncsi lennék hogy adott időben,,/motoros/.. hány munkás dolgozott épp? Nagy összegben lefogadnám hogy egy "kinnfelejtett' tábla,ahová beálltak a görények!!!
Ha enni akarnak, forduljanak a strasbourgi bírósághoz
@Nessy: Még meg is érteném a hozzáállásod ha nem lenne lehetősége akár visszamenni a szerbekhez...tehát akkor...ha ideözönlik több millió félanalfabéta,azt tartsuk el!! Tudod erre van egy egyszerű megoldás...akinek kellenek,az etesse őket...
Ha enni akarnak, forduljanak a strasbourgi bírósághoz
@CsipkeRózsa: Nem kötelező éheznie...visszamehet Szerbiába...és vehet magának kaját...Nekem addig senki ne ugasson éhezésről amig ezek 6-700 Eurós Iphonokkal lófrálnak...És ha már ennyire érzékeny a lelked, miért is kéne nekünk ezeket a félmajmokat etetni,amikor a magyar rászorulókkal sem teszik!!! Nagyon jól tudják mik a törvények itthon,ha nem tetszik nekik,takarodjanak másfelé!!
@Nessy: Neked is a kérdés...miért kéne enni adni nekik,,,szabad az út vissza Szerbiába...senki nem gátolja őket!!!Ja ...hogy az nem az Unio ahol ingyen élhetnek,hát pech...
Talán szólni kellene a kormánynak, hogy a határokon belül is élnek magyarok!
@Shikari: No te dinnye...Magyarország utoljára Mátyás alatt volt független...Ha kiszámolod...többet volt megszállás alatt mint szabadon...Erre aztán igazán büszkék lehettek nemzethyek!!!
Háromszáz katolikus pap követett el több mint ezer szexuális zaklatást
@36: No akkor ugorj neki...nézd meg az idevonatkozó rendeleteket...mellesleg az adományért miért is nem kell adózni,ha egy egyszerű embernek kell elvileg ha ajándékot kap,akkor is!!??
Kiderült, melyik ország szülötte a keddi londoni gázolásos incidens elkövetője
@terlasz: Nos...azért ha az európai terrorcsoportokra gondolsz a 70' évekből...akkor megint mellélőttél...inkább politikai gyilkosságokat követtek el,és nem civileket mészároltak ,mint ezek a félmajmok!!!És nem utolsósorban ,a saját hazájukban tették,pol ellenfeleikkel..és nem egy idegen földrészen,ahol semmi keresnivalójuk nincs!!!Párhuzamod erősen sántít...kutyát nem érdekli ha egymást mészárolják le a teveszaros sivatagjukban...de ne itt tegyék!!!
Háromszáz katolikus pap követett el több mint ezer szexuális zaklatást
@36: Te bolondgombát ettél??? Nincs az egyháznak vagyona??? Alapból,semmi után nem adóznak...Számoljuk már ki az egyházi ingatlanok értékét...és itt most nem a templomokra gondolok!!!Az adófizetők pénzéből tartják el az egyházakat,röhejes!!!
Háromszáz katolikus pap követett el több mint ezer szexuális zaklatást
@1magyar: Azért alakult így...hogy ne lehessen örökösük,és minden vagyonuk az egyházra szálljon.../rühellem a papokat/
Lövöldözés után elkaptak egy dzsihadistát
Hát pechje van,ott nem szaroznak az ilyen mocsokkal...az csak libsiéknél szokás!!%!
Kiderült, melyik ország szülötte a keddi londoni gázolásos incidens elkövetője
@terlasz: Igazad van...valahogy mégis a terrorcselekmények 98%-át szines követi el!!!
Nincs migrációs betelepülés Magyarországon, de előbb láttuk ennek árnyoldalait, mint a nyugatiak
@csak úgy...: Elárulok neked egy titkot...aki nem vak nagy valószínűséggel meg tudja állapítani,ki honnan származik!!!
Nincs migrációs betelepülés Magyarországon, de előbb láttuk ennek árnyoldalait, mint a nyugatiak
@kulabombaafityiszre: Pontosan...csak azok általában szintén migránsok,csak kicsivel előbb érkeztek,és Indiából!!!
Kiderült, melyik ország szülötte a keddi londoni gázolásos incidens elkövetője
@wagabund: Tökéletesen igazad van...az USA-ban is a niggerek a legnagyobb rasszisták,csak nem szabad ezt hangoztatni!!
Jövő évtől lőttek az iskolakezdési támogatásnak
Látom még mindig nem látok itt fideszfan írásokat...megkukultatok nemzethy marhák???
Megszólalt a sofőr, aki elsodorta a zebrán a vakvezető kutyát
@kulabombaafityiszre: Igen igazad is lenne...ha nem a már kanyarodó járműnek ment volna neki a kutya!!! Ismét leírom...kockázzátok ki a felvételt...Ha hozzá is ért,amit kétlek...akkor is a hátsó sárvédőhöz...és nem utolsósorban,az ember indította a kutyát el,ez is tisztán látszik!!!
Megszólalt a sofőr, aki elsodorta a zebrán a vakvezető kutyát
@Pálinkafőző Rézüst: Te nézted be...kockázd ki...a kutya ment neki a kocsinak,ráadásul nem is magától ,hanem a balfasz indította el!!!Azért mertt gyengén látó,nem kell hülyének lenni!!! Ráadásul ilyen köcsög feljelentőnek,főleg ha nincs igaza!!!
Bevándorlásellenes német politikusokat állított be bevándorlástól rettegő átlagnémetekként a magyar közmédia
és mi a baj ezzel libsik???aki egyetért a migrációval,azt kötelezném arra hogy együtt lakjon velük...Teljesen mindegy ki mondja,ha igaz...
Kiderült, melyik ország szülötte a keddi londoni gázolásos incidens elkövetője
No niggerimádók...most nem hozsannáztok??? Nos..ezek miatt a félállatok miatt erősödik a rasszizmus,jelzem teljesen helyesen!!!
Carrie Fishernek is járna csillag a Hírességek sétányán kollégái szerint
@Desischado: Remélem Yodának,meg Chubbakának is kampányolsz a csillagért!!! Az eredeti trilógiából egyedül Harrison Ford futott be olyan pályát,ami csillagot érdemel!! Carrie Fisher nevét csak azért ismered mert játszott egy kultfilmben...
Hatfős családot lakoltattak ki Budapesten
@Jozefina: Te érted amit írsz??? mondj a világon egy olyan bankot ahol a hiteles érdekeit veszik priorításnak!
Mivel nekem is volt frankhitelem...képzeld le volt minden írva a szerződésben...csak el kellett olvasni! Nem csak a kedvezőbb kamatot kellett volna látni az iratokon!
És a forinthitelesekkel mit csinálnál,ha ezt eltörlöd??? Azok fizessenek tovább akik nem mentek bele a lutriba,és a kedvezőtlenebb konstrukciót választották a biztonságért??
Most arról nem is beszélek...hogy a bedőlt devizahitelek jó része az emberi felelőtlenség hozama...emlékszem..boldog-boldogtalan vadi új verdákkal hasított mert ingyééé el lehetett hozni...aztán jött a lepe amikor vitték a kocsit,mert nem tudta fizetni...
Nos...ha nem tud valaki értelmezni egy szerződést,akkor nem írja alá!!!Nehogy már az adófizető fizesse az ő "tőzsdézését"!
Hirtelen ezek jutottak eszembe...de még sorolhatnám!!!
Terrorgyanús esetként kezelik egyelőre a londoni parlamentnél történt incidenst
No ne már libsik...csak nem megint egy muszlim szines???Hogy is van ez??? Jegyzem meg,nem sajnálom se a briteket,sem a franciákat...aki maga köré gyűjti a koszt,ne csodálkozzon ha piszkos lesz!!