Pálinkás Pál

Visszavesszük a pénzünket
@Peller Anikó: Tökéletesen jól látod...ezért mondtam hogy hülye az aki azt hiszi valami újat hoz az április...
Visszavesszük a pénzünket
@nemkati: Akkor meg nyeljük tovább...És szerintem nem lenne országdúlás...csak pár prominens fideszvezetőt kéne kivonni a forgalomból,a többi magától szétesne!!!
Békesi László: "Nincs 106 Mellár Tamása az ellenzéknek"
És a szükségállapotot ki tartaná fenn,az a pár TEK-es??? A többi rendvédelmis zsigerből gyűlöli őket...Csaunak is kevés volt a Secu!!
Visszavesszük a pénzünket
@Béla333: Az hogy én hogyan gondolom,az teljesen mindegy,én nem vagyok olyan pozícióban hogy bármit tehetnék,olyan ember kell aki tömegeket tud megmozgatni..,karizmatikus,mint a csúti..a masik oldalon...de te látsz ilyen embert ellenzékben??Tudom hogy utálod,de Gyurcsány az egyetlen akitől igazándiból tart a korcs,de vele se ti,sem a Jobbik nem akar közös hámot,éppen ezért esélytelen a változás...Legalábbis demokratikus választásokkal!!!
Visszavesszük a pénzünket
@Béla333: No most...ne légy gyerek..úgy igazán ,mennyi esélyét látod te itt valami demokratikus választásnak,hatalomátadásnak???Az ellenzéknek összefogva már rég utcára kellett volna vinni az embereket,lebénítva a korcs által felépített lázálmot!De még a Jobbik is csak kussol...
Rogán távoltartási végzést ígért Sorosnak
Emberek,ez remek törvény lesz...bukásuk után az összes fideszes agyagedényt távol lehet tartani az országtól!!!Erre nem gondoltál tolvaj tonyó???
Visszavesszük a pénzünket
@Béla333: És ezt egy demokratikus párt hogy valósítaná meg???Bebetonozták az embereiket 1000 évre...a fontos pozíciókba..A fidesz söpredéket csak radikális módon lehet kitakarítani...
Lerúgtak a buszról egy 15 éves lányt Budapesten
@quadrocopter: Viccesnek érzed magad mi??? Pedig te is nagyon jól tudod a választ!!!
Szél Kövértől várja a megoldást
Nos..az hogy a kötelestől várja a megoldást, fényesen bizonyítja a hölgy elmebeli képességeit!!!
Jön a tél: plusz 10 centi hó, mínusz 10 fok
Valaki árulja már el...ha van +10 centis hó/ cikk címe/ milyen a minuszos???
Így reagált a Fidesz Gyurcsány Ferenc korábbi nyilatkozatára
@division: Mivel eléggé régóta olvasom a hozzászólásokat...és meg tudom jegyezni annak a pár embernek a nevét aki vad fideszfan...De mi volt a személyeskedés??? Többesszámban fogalmaztam,általánosítva...ahogy a törpedúcse is szokott!!!
Így reagált a Fidesz Gyurcsány Ferenc korábbi nyilatkozatára
@division: Mi hibát találtál Négylégcsavar hozzászólásában nyelvtanilag, nyalonc???
nem vagyunk éppen quadróval haverok,de most igaza van...nehogy már párhuzamot vonjon bárki Magyarország , meg a piszkos tolvaj csürhétek között!!!Remélem bukásotok után,mert semmi nem tart örökké, a világ egy civilizált pontján sem lehet nyugtotok,mert mindenhonnan visszahoznak elszámoltatni!!!
Szellemi honvédelem - a CÖF-CÖKA újra támad - Városi Kurír
Ott a CÖF-nél inkább a Szellemi leépülés díjait lehetne kiosztani,kivétel nélkül...
Orbán: A romák nem segélyen tengődő, magatehetetlen kisebbség
Ez nettó hazugság...Ilyenkor kíváncsi lennék valami fideszfan véleményére!!Aki a cigókban látja a jövőt,az minimum elmebeteg!!
Csak a volt felesége indul balról az MSZP jelöltje ellen
Vazze...trafikos...földmutyis..és ezt indítja az MSZP...Leírtátok magatokat...ti szocik biztos orbán emberei vagytok titokban!!!
Conchita Wurst lép fel az idei Budapest Pride Fesztivál záróbuliján
@quadrocopter: ".Miért nem valami placcon rendezik a pride-ot??? ott ahol a kutya sem látja őket,legfeljebb az aki ugyanolyan aberrált!!! "
Ezen mit nem értettél???
A vártnál kevesebb diák tüntetett a jobb oktatásért Budapesten
Ez a tegnapi tüntetés dícsérendő csak sz@rt sem ért! Előttem egyre jobban igazolódik a dolog hogy az ellenzék egy magatehetetlen impotens banda...Most amikor sorra borulnak ki az ügyek,erőteljesen kussolnak,meghúzzák magukat.A labda magasan pattog..és akkor diákoknak kell valami megmozdulást összehozni???
orbán nyugodtan aludhat...ez az életképtelen,ellenzéknek csúfolt gittegylet nem fogja megzavarni...tovább dúlhatják az országot még legalább egy ciklusban...
Az egyre népszerűbb fitnesz appok károsak is lehetnek
Ha már átveszitek valahonnan...
"Sokan hordanak Fitbitet vagy más aktivitást mérő eszközt a csuklójukon, és esetenként örömmel nyugtázzák, hogy újabb 10 ezer lépést sikerült megtenniük. De vajon miért pont 10 ezret?"...by Nuus.
Orbán: ez az 1300 ember bekopogott az ajtón
Milyen érdekes...nem látok most itt pofázni egy fidesztrollt sem...Nem érkezett meg még a körlevél a Lendvayból csicskák???
ÁSZ: több százezer forint kárt okozott a Közös Ország Mozgalom
@division: Akkor a Kossuth -téri dúlást minek nevezed f@szfej??? Ott kicsit több káreset történt...Remélem bukásotok után előveszik mind...
Conchita Wurst lép fel az idei Budapest Pride Fesztivál záróbuliján
@namihami: A békemenet is egy hányás dolog...nagyjából egy kategória a buzifelvonulással!!!Arról nem is beszélve hogy mindkettő egy nagy ripacskodás! De tudom hogy neked,mint libsinek bármit mondhatok...Miért nem valami placcon rendezik a pride-ot??? ott ahol a kutya sem látja őket,legfeljebb az aki ugyanolyan aberrált!!!
Utánpótlás ökölvívó törte össze egy 14 éves kislány orrát Szombathelyen
@anka: Ezt tudom,Dobó is valós személy volt...de Sárköziben nem vagyok biztos...
Conchita Wurst lép fel az idei Budapest Pride Fesztivál záróbuliján
@namihami: nem a várost...hanem ezeket a ferdehajlamúakat kéne átrendezni...senki nem sírna miatta!!!Mert ez erősen egy provokáció...
Utánpótlás ökölvívó törte össze egy 14 éves kislány orrát Szombathelyen
@endeavor: És miért ne cigányozhatna ,ha ez az igazság? Miért is kéne nekem magyarnak tekinteni a cigányt,amikor saját maga sem tekinti önmagát annak! mellesleg az elmúlt párszáz évből írj már ide valami cigót ,aki hasznára vált az országnak...