Pálinkás Pál

Telt ház és vastaps várta Orbán Viktort, aki Trianonnal kezdett az évértékelőjén – videó
@Gauntlet: Miért sűllyedne...kirendelték a birkákat ,talán utána még uzsonnát is kapnak!!!
Durva törvénymódosítás: az egész országban tilos lesz közterületen dohányozni
@division: Te igen hülye... magyarázd már el nekem ha szabadban dohányzok,miképpen károsítja más egészségét??? Az ilyen hozzászólásaidon látszik hogy semmiről nincs véleményed,szimplán hülye vagy!!!
A Feri lop! Egymilliárd forint útja tisztázatlan a szemkilövető nyilatkozatában
Halfarok...milyen milliárdról van szó??? ott van feketén -fehéren hogy osztalék...,mi a problémád vele??? bár a lölö lopott lóvéjáért is így kikelnél magadból...
Gyilkosság helyszínén tart demonstrációt a "rendért" a Mi Hazánk Mozgalom
@tudode: Te ezt miből vontad le??? " még hozzátesz egy lapáttal a szegények félelemben tartásához, és üldözéséhez!"
Az autonómiáról annyit...ok kapjanak területet a cigók,amit aztán hermetikusan lezárni...és azt oszthatják szét maguk között,amit megtermelnek...Szerintetek hány hétig lenne életképes ez a populáció???
Nevet változtatott az LMP
Talán találóbb lenne...LMP- A Fidesz leányvállalata...kifejezés..
Tízmilliókat költhetett havonta Gyurcsány?
És akkor mi van??? a sajátját költi,nem az adófizetőkét mint a csúti disznó!!!
Onnan érkezett a támadás a kormány nacionalista agymosásával szemben, ahonnan a legkevésbé várták
Ha ez így lesz,akkor igen vékonyka a tankönyv...és úgy nagyjából Mátyás király halálával véget is ér!!!
Garázssöprés – így semmizik ki Zuglóban a lakosokat
@durbincs: Szeva majomka... direkt neked írtam le ilyen érthetően...tudod...BÉRLŐ...nem tulajdonos...ha nem a tiéd ,nem lehet tőled elvenni...!!! Érthető...vagy próbáljam neked elmagyarázni gyógypedagógiai módszerrekkel??
Garázssöprés – így semmizik ki Zuglóban a lakosokat
Fidesznyikek...úgy látom nehezen megy nektek a szövegértés..."A Francia úton lévő területet a MÁV Zrt. most közérdekű hasznosításra, azaz parkolóhelyek kialakítására adja át a XIV. kerületi önkormányzatnak"..ergó..ott egy tulajdonos sincs,csupán bérlő,aki a MÁV-tól bérli a területet,és felhúzott rá egy garázsnak hívott betonkockát!! Ha már hörögtök,legalább előtte megnézni...miről is van szó...bár ez nektek nem szokott menni!!!
Biztonsági kamerarendszert telepítene az iskolákba a magyar kormány
" a gyöngyöspatai iskolába jelenleg 80 diák jár, közülük 7 nem roma származású" nos jogvédők...ez a kép lebegjen a szemetek előtt...és egy őszinte választ kérek...beiratnátok ide a gyereketeket???
Körmére néztek az M6-os autópálya befejezésének: rögtön 200 millióval olcsóbb lett
@Eriksson: Annak veszed aminek akarod,attól még tény marad!!! Hallgatnám a véleményedet róla!!!
Bíróság elé állítanak egy állatkínzót
@1magyar: Remélem mellé zárják a vadászokat is,no meg azokat akik pl vágóhídon dolgoznak!!! Teljesen elment az eszetek hogy ezt így elkriminalizáltátok...megbüntetni meg kell...de börtönnel fenyegetni,nonszensz...főleg úgy hogy vele párhuzamosan naponta állatok ezreit ölik le,hogy megtöltsd a beled!!!/ha vega vagy,akkor nem neked szól/!
Hamarosan elfogynak a rendszámok – de mi jön utána?
No most valaki vezesse le nekem, ha holnaptól területi jelzést is nyomnának a rendszámra,és azt írnák be a rendszerbe,azon mi kerül olyan szédületesen sokba??? /persze álnaív kérdés...a lopás mindig megnöveli a költségeket/...és miért kéne kicserélni az összeset??? szépen az idővel kikopnának...és "holnaptól" csak új rendszámot adnának ki...
Körmére néztek az M6-os autópálya befejezésének: rögtön 200 millióval olcsóbb lett
@Eriksson: Valahogy érdekes módon a fidesznyikjeid mégsem indítanak rágalmazási pert amikor letolvajozzák őket!!! Vajon miért??? Talán esetleg akkor borulna a bili,ha utánanéznek???
Illegális határsértőket fogott a rendőrség
@luiz: a kerítés biztos nem...ez a tyúkháló csak jelképes...nem a kerítés a lényeg,hanem hogy rögtön visszapaterolják őket...!!
Ismét kérelmezték Matteo Salvini mentelmi jogának megvonását
Nos...akik ezt kérik,azoknak kívánok egy barátságos afrikai családot mindkét szomszédnak!!! Tömören,aki ezeket akarja,azokat mindenféle védelem nélkül közéjük telepíteni...aztán pár hét múlva beszélni vele,ha még él!!!
Illegális határsértőket fogott a rendőrség
Nézzük meg ezt a képet...most tényleg ezt akarjátok Európában libsik???,mert minden egyes bociszemű kisgyerek képre ezer ilyet lehetne mutatni...Valaki komolyan gondolja hogy ezekre szükség van??? Ne röhögtessetek!!!
Brutális gyilkosság Sályon: hamar beérett Niedermüller gyűlöletbeszéde
@vacsi: Te valami álomvilágban éltél??? A cigók ha dolgoztak,az a kmk miatt volt a múlt rendszerben..azonkívűl a börtön akkor is velük volt tele...nézzél csak archív kékfény adásokat!!! csak akkor még ki lehetett mondeni legalább hogy az elkövető kreol bőrű...neked nem furcsa,hogy bármilyen rendszer van,ezek megtöltik a börtönöket???
Pintér elmagyarázta, hogyan juthatott át migránsok egy csoportja Röszkénél – videó
@Pegero: Pedig felesleges volt kerítést építeni...olcsóbb lett volna kiadni a tűzparancsot!!!
Lövöldözés volt Németországban, többen meghaltak
@kokopelli: Hol olvastad hogy német srác??? Csak annyit írnak hogy német állampolgár!!!
Gyöngyöspata: az államtitkár elismeri, hogy történt szegregáció, de fizetni nem hajlandóak
Fura egy helyzet ez...mert szerintem sem jár egy buznyák sem a cigóknak,de viszont egy jogerős ítéletet semmibe venni ,az nonszensz!!!ez azt sugállja,szarjunk a törvényre,bíróságra...visszanyalhat a fagyi fidesznyikek,ha egy esetleges tüntetésre a bíróság,rendőrség nem ad engedélyt,de a tömeg majd orbánosan gondolkodik..,és magasról letojja az ítéletet,határozatot...remélem majd akkor is befogjátok a pofátokat,és nem hivatkoztok a jogra!!!
„Szégyelljék magukat” jeligére gyűjt pénzt a gyöngyöspatai romáknak a Polgár Alapítvány alapítója
@lampa laz: Te valami utópiában élsz??...Cigók taníttatására pénzt költeni,kb annyi haszonnal jár ,mintha ellopnák!!! Miért is tanulna,amikor generációk óta megszokták hogy élősködnek a társadalmon!!! Amíg ezt megtehetik,nem lesz változás...
A Fidesz szerint magára hagyta a fertőzést kapott betegeket Budaörs vezetése
Czuczor tuskó...valahogy nem hallottam a pofázásodat,amikor hullanak az emberek az állami korházakban fertőzés miatt!!!
Potápi: a Himnusz identitásunk és kultúránk legmeghatározóbb eleme
@RonaGyuri: nos...akkor végképp nem értelek...ha voltál ott ,és barátaid is vannak,akkor igazán nem kell magyaráznom milyen lett a helyzet...tudod va a mondás...ami nem megy azt ... 600 éve nem sikerült integrálni a cigókat,mert nem is akarnak beilleszkedni ,akkor miért is baj ha az ember megúnja...és ő is tesz az elkülönülésért?
Potápi: a Himnusz identitásunk és kultúránk legmeghatározóbb eleme
@RonaGyuri: Nem jártam ott,de nagyon nem is kell...elég ha csak megnézzük a statisztikákat /nem a fidesz csinálja/..bűnözés...erőszakos cselekmények...és te talán ott élsz?? De nem kell oda menned,elég ha elbeszélgetsz olyanokkal akik itthon a cigánysorok közelében laknak!!!Talán tőlük kéne megkérdezni,kell-e a szegregáció,nem a jogvédő barmoktól!!! De ha téged ennyire bánt a rassz szerinti szegregáció...akkor csinálhatnák büntetett előélet szerint is!!!Nos...szerinted kik kerülnének abba a csoportba egy faluban???
Potápi: a Himnusz identitásunk és kultúránk legmeghatározóbb eleme
@RonaGyuri: "Akik tapsolnak neki hozzá, ideje lenne felismerniük, hogy az évek múlásával mind nagyobb tehertételt jelent majd az integrálatlan, a kirekesztett, nyomorgó, bűnözésre kényszerülő fiataloknak és idősebbeknek pillanatokon belül százezresre, sőt milliósra duzzadó tömege. "
Nos éppen erre a problémára megoldás a szegregáció,bármennyire is nem tetszik a jogvédőknek!! legjobb példa erre Dál- Afrikai Köztársaság...ott megszüntették,pöcegödör lett belőle!!!