Pálinkás Pál

Vasárnap óta használom a hatósági házikarantén-applikációt, elég vegyesek a tapasztalataim
Nos...ez a cikk is mutatja ,mekkora baromság ez az egész helyzet...a koronánál nagyságrendekkel komolyabb betegségek vannak világszerte...most ez lesz az új módi?? valaki eltüsszenti magát,és megbénítjuk az országot???
Orbán Viktor érzelmes levél kíséretében kapott különleges maszkot egy rajongójától
@kokopelli: Hol??? hol vezetnek ki??? nem is szólva arról...hogy a legtöbb emberen csak optikai tunning a maszk...de nem válaszoltál a kérdésemre...maszkban fogod ezután leélni az életed???
Orbán Viktor érzelmes levél kíséretében kapott különleges maszkot egy rajongójától
@kokopelli: ok...egyébként minek a maszk??? az utcán nincs járvány...,boltokban sem...ja hogy a vírus jelen lehet??..rendben,akkor ezek után a hátralévő életedet maszkban éled le??? komolyan mondom...teljesen elhülyült az emberiség...merkely professzor kimondta az igazat,rögtön parkolópályára tették...bezzeg szlávik , a fidesz házi virológusa csak úgy köpi magából a hülyeséget...nem a maszk ellen beszélek, hanem a kötelezővé tétele miatt...
Azért is megtartja Deák téri vonulását a Mi Hazánk
@SystemError: szociálisan legérzékenyebb??? te melyik világegyetemben élsz??,egy esetet mondj,amikor adtak valamit a cigóknak és azt megbecsülték,és nem vált [email protected]á a kezükben!!!
Semjén benyújtotta: Ha az országos tisztifőorvos ezt javasolja, fél évig különleges jogköröket kapna a kormány
Ez még viccnek is rossz..."A jövőben az országos tisztifőorvos javaslatára, a miniszter előterjesztésére a kormány rendelettel egészségügyi válsághelyzetet rendelhetne el." az a nő magától még az orrát sem meri megtörölni...csak nem akar a duce szabadulni a teljhatalomtól...
Varga Judit szerint "történelmi bűn", hogy a bajban is támadták Magyarországot
Ohó juditka...nem emlékszel talán hogy ellenzékben a mangalicád állandóan Brüsszelbe rohangált feljelentést tenni???A történelmi bűn az hogy kaptatok eddig már 10 évet ettől a birka nemzettől...de előbb-utóbb a birka is megvadul...
Maszk nélkül ment be a boltba, a többi vásárló leordította a fejét
Nemhiába, sikerül az emberekből totál hülyét csiinálni...bátran nézzen mindenki utána ,mennyit is ér a maszkkal való bohóckodás...főleg annak tükrében hogy az utcán szinte nem is terjed... ahol meg jelen van a vírus...oda rendes védelmi cucc kell, nem ez a marhaság!!!
Koronavírus-törvény: Semjén az éjjel benyújtotta a különleges jogrend megszüntetéséről szóló törvényjavaslatot
Azt valaki is komolyan gondolja hogy ezek a "gyöngyszemek" a stüszivadász koponyájában fogannak meg??? Parancsba kapja, aztán felterjeszti őfelsége újabb agymenését...remélem az unio kersztbe tesz ennek is...tisztán látszik hogy a tolvajhordát lehet fegyelmezni a pénz elvonásával!!
Veszélyhelyzet után itt az "egészségügyi válsághelyzet": fél évre különleges jogokat kapna a kormány, és bármikor hosszabbíthat
@Horizont: Azért ,mint a mellékelt ábra mutatja,ha belengetik nekik a pénzelvonást...egyből visszavesznek a pofájukból!!!
Müller Cecília: 100 ezer lakosra 38 fertőzött jut az országban
@Qqberci: Te valahol a holdon jártál az elmúlt hetekben??? Nem ismerős...SOTE országos tesztelés...8200-ból 2 pozitív eredmény...
Trump azt állítja, már nem szedi a malária elleni gyógyszert
Mi a francért szedné, amikor a maláriát egy egysejtű okozza...a covid pedig vírus...
Milyen út vezet egy védőoltás kifejlesztéséig?
Kinek volt ismeretlen a korona vírus??? évtizedek óta tudunk róla...
Egy percre leállítaná a budapesti tömegközlekedést a trianoni centenáriumon a főpolgármester
@CsipkeRózsa: Csak a "Trianon" a nemzethy nagymagyarokon kívül már inkább utálatot kelt az emberekben...arról nem beszélve hogy semmit nem vettek el Magyarországtól,mert hivatalosan nem is létezett!!!...Osztrák-Magyar Monarchia volt...de érdekes módon még nem hallottam egy sógort sem sírdogálni, pedig ők vesztették a területeket!!! és ajánlanám a "nagymagyarok"figyelmébe..az ország utoljára Hunyadi Mátyás alatt volt nagy, azóta mindig valaminek a része volt!!!
Tesztüzemet tartottak egy étteremben, már legalább tízen koronavírusosak lettek a német vendéglátóhelyen
@namihami: nos...teljesen felesleges itt vitatkozni,te félsz én nem...aki fél ,az vigyázzon magára...arról most nem is beszélek,hogy nem az utcán terjed a járvány...
Tesztüzemet tartottak egy étteremben, már legalább tízen koronavírusosak lettek a német vendéglátóhelyen
@namihami: Értem...szóval szerinted ,ha ősszel jön az influenza szezon,akkor megint be kell zárkózni...sehová nem menni...mert több embert visz el évente itthon is ,mint a korona...eddig nem láttam hogy akármikor tiltakoztál volna,pedig évek óta írogatsz itt...ezt is el kell fogadnunk ,mint a flut...arra van vakcina ,mégis elveszi a magáét minden évben...és mégegy, ha a sajtó nem fújta volna fel ezt a dolgot az egész világon,észre sem vette volna senki...minden országban jóval kevesebb áldozattal járt ,mint a szokásos influenza járvány!!!
Tesztüzemet tartottak egy étteremben, már legalább tízen koronavírusosak lettek a német vendéglátóhelyen
@namihami: Szóval számodra meglepő hogy az öreg ,beteg emberek belehalnak egy olyan fertőzésbe, ami az egészségesnek meg sem kottyan?? de képzeld a 2-300 ember, aki átlagosan napont meghal,is jórészt öreg ,beteg ember...,eltekintve a balesetesektől,stb...ez már csakígy van,mióta világ a világ...Most akkor szerinted,amíg a vírus velünk lesz ,addig senki sehová???
Orbán kiválasztja, mi kell neki a rendkívüli időszakból
Nos... a rendkívüli időszaknak azért lesz vége ,mert az unió egy buznyákot nem utal ,amíg ez tart...ergo ,orbánnak fontosabb a zsebe...
Tesztüzemet tartottak egy étteremben, már legalább tízen koronavírusosak lettek a német vendéglátóhelyen
@namihami: Elmondom neked miért nyitnak..mert ha a fejed tetejére állsz,akkor sem tudsz egy vírust kiirtani...meg kell tanulni vele élni,ahogy az influenzával.../mellesleg ez is egy fajtája/...és az emberek többségének tele van a púpja már a korlátozásokkal...főleg úgy hogy 90 %-uk észre sem veszi hogy átfut rajta...te sem vettél volna semmit észre belőle ha a sajtó nem ezt tolja éjjel-nappal!!! Egy átlagos napon itthon kb 250-300 ember hal meg ,különböző okokból...tehát nagyságrendekkel több mint a covid miatt, mégsem nagyon emlékszem hogy bárki kétségbe esett volna miatta az elmúlt években!!
Rajtakapták az osztrák államfőt egy kerthelyiségben, bocsánatot kért
Elképzelem ezt a szituációt orbánnal...másnap a rendőrök már a legjobb esetben is légiforgalmat irányítanának a metróalagútban!!!
Egy percre leállítaná a budapesti tömegközlekedést a trianoni centenáriumon a főpolgármester
@CsipkeRózsa: Ez nem békülés...,hanem tövig benyalás a nemzethy mélymagyaroknak!!!előbb -utóbb mindenki meglátja ,milyen is ez a zöldképződmény!!!
Két hatvan év alatti ember is meghalt a hétvégén koronavírus-fertőzés miatt
@görbetükör: nos...az valóban nem szép dolog...de azért jó pár orvos a politikának játszik,nem a szakmájának...a kasler féle rendeletre két kórházigazgató merte felemelni a szavát??? ilyenkor azért az emberbe felmerül egy-két csúnya gondolat!!!