Azután szúrt, hogy nem kapott szállást, és közölték vele, hogy értesítik a gyámhatóságot, hogy máshol helyezzék el a gyerekeket. Letartóztatták.

(Forrás: 24.hu)

Nagyvilág - 2019. February 16., 14:28
Merkel: Európa bajban van, harcolni kell érte

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
@tudode: Na ne viccelj már...megölt egy vétlen embert aki a munkáját végezte, nem ő hozza a jogszabályokat. Miért nem utazott fel és vadászott mondjuk Matolcsyra ?

Én első fokon megnyertem a pert és másodfokon a bíró megítélt a banknak 5,4 milliót. Egy rohadt autóhitelért. Most menjek és döfjem le a bírót?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Horizont
@tudode: Hát kimagaslóan vezetünk az öngyilkosságban. sajnos. Szörnyű. Minden ember másképp tudja feldolgozni a saját keresztjeit.

Látom a Vastagbőr tette fel a videót. A fiam az egyik "tulaja" az oldalnak:)
tudode
@Horizont: .
Karitatív vénával rendelkezően BELEGONDOLNI is rossz abba, hogy az ócsai szociális lakópark 80 háza túlárazottan 2,4 milliárdba került NEKÜNK, utolsó szalmaszálat adva azoknak, akik beköltözhettek!
.
Volna, meg a BÁR mindig együtt jár, ha a kb. FÉLBILLIÓNKBA kerülő BETONTEKNŐK feléért vajon HÁNY HAJLÉKOT lehetett "volna" a bajba kerülők számára építtetni, azzal együtt, hogy a VÖRÖS ISZAP KÁROSÚLTAK adomány pénzét is JOGSZABÁLLYAL letartóztatták
.
---- Egy forintot sem kaptak a vörösiszap-károsultak
https://24.hu/belfold/2017/07/05/egy-forintot...
.
"""Hiába fogott össze az ország és gyűjtött össze rengeteg pénz a vörösiszap-katasztrófa után, egy jogszabály miatt nem juthattak hozzá a károsultak"""
.
Ha van Isten az égben, b bárhol MEGKAPJÁK ezek méltó büntetésüket a TÁRSADALOMMAL szemben elkövetett HADICSELEIK miatt!
.
Felzaklatott ez a történet "is"!
Horizont
@tudode: Igen úgy gondolom, hogy mindenért fizetni kell az életben és ők is fognak. Ki előbb ki utóbb. És akkor bacchatják a pénzüket!
tudode
@papa.49: .
Ha a vörösiszap károsultakra gondol, ez a folytatása a cikknek:
.
ÚJSÁGÍRÓ. 2017. 07. 05. 17:27

Hiába fogott össze az ország és gyűjtött össze rengeteg pénz a vörösiszap-katasztrófa után, egy jogszabály miatt nem juthattak hozzá a károsultak – írja az atv.hu.

Kovács Zoltán, a Miniszterelnökség államtitkára szombaton közölte, a kormány a károsultak jogerős vagyoni kárának megtérítéséről döntött. Az összeg 70 millió forint, ami több mint tíz családot érin.

Magyar György, a károsultak képviseletét ellátó ügyvéd szerint ez tipikus esete az eső után köpönyegnek.

Mint fogalmazott, kétmilliárd forint gyűlt össze adományként a károsultak részére, de ebből egyetlen forintot sem láttak.

Mindennek az oka, hogy a jogszabályt úgy állították össze, hogy az összeget csak közcélúan lehet felhasználni. Tehát például tanösvényt építettek.

Ezt követően pereket indítottak, de a megnyert pereknek sem volt pénzügyi fedezete, ezért a kormány „gesztust gyakorolt”, és biztosított 280 millió forintot (ehhez jött most a 70 milliós kiegészítés), így már csaknem 350 millió forint segítséget nyújt az állam a felszámolás alatt álló céggel szemben fennálló jogerős peres követelések kifizetésében.
-------------
Rafináltak, mint a qva ég!
----
És egy link a LINKÓCIKRÓL:
.
http://www.atv.hu/belfold/20170705-megdobbent...
---------
Azzal együtt, hogy a SZENT CSALÁD 4,4 milliárdot vett ki a cégeikből
https://g7.24.hu/allam/20180605/harom-ev-alat...
---------------
.
És megtehetik!
papa.49
@tudode: Az iszapkárosultakkal történt nekem is vörösposztó, én is befizettem párezer forintot a számlára, és a szófosónia nagyság az ,,őzike szemű,, elrebegte ,,jó helyen van a pénz,, !!!
Volt pár ismerős akik az elöntött helyeken éltek !!!
De például a most igen gyűlölt Soros György 1 millióval járult hozzá a számlához, az Orbán mennyit fizetett, tudom semmit !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok