Azután szúrt, hogy nem kapott szállást, és közölték vele, hogy értesítik a gyámhatóságot, hogy máshol helyezzék el a gyerekeket. Letartóztatták.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
@Horizont: .
Nincs köztünk vita. Ez a történet ELKESERÍTŐ amiatt "is", mert ki tudja hányan VETNEK VÉGET az életüknek!!!
.
Figyelmébe ajánlom az alábbi videót, NEM PUBLIKUS, de naponta HAT EMBER LESZ ÖNGYILKOS a kilátástalanság, bizonytalanság miatt 2,56-tól
.
www.youtube.com/watch?v=z-DUAz2yG6E&t=291s
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Az állat is KÖRÖMSZAKADTÁIG védi az utódjait.
.
Ezen kívül HÁNY ADÓS van hasonló élethelyzetben azzal, hogy a HALMOZÓDÓ adósságát, ha KÉT ÉLETE lenne akkor sem TUDNÁ kinyögni a kódis jövedelméből.
.
Ma már a HAJLÉKTALANNAK lenni is BŰN, amelyet ENYHÍTETT emberre, állatra "kártékony" pártunk, és kormányunk azzal, hogy HÁROMSZORI közterület életvitelszerű használatáért jár KÖZMUNKA, v kóter!
Madácsi Pali
És most mi lesz az áldozat egyedül nevelt három gyermekével?
Pálinkás Pál
@Horizont: Ha három négy ember megtenné...elgondolkodnának utána!!!
Pálinkás Pál
Na..azért ne viccelj...másik cikkben olvastam hogy 59 millió a tartozás!!! azt azért nem a kamatokból szedte össze csak!!!
tudode
@Horizont: .
Az nem fordulhatott elő, hogy ELSZAKADT A CÉRNÁJA!
.
Elég sok dolgom van a KORMÁNYHIVATALOKKAL, A végrehajthatatlan jogszabályokkal FELADATOT KAPNAK, de nincs eszközük a hozzájuk fordulók PROBLÉMÁINAK megoldásához, pl, oly annyira, hogy a SAJÁT MUNKÁJUKHOZ pl. nyomtatóba TÓNERRE sincs pénz.
.
Olyan nagy a FLUKTUÁCIÓ KÖZÖTTÜK, mert rajtuk CSATTAN az OSTOR, legtöbbnyire verbálisan!
tudode
@Horizont: .
Nincs köztünk vita. Ez a történet ELKESERÍTŐ amiatt "is", mert ki tudja hányan VETNEK VÉGET az életüknek!!!
.
Figyelmébe ajánlom az alábbi videót, NEM PUBLIKUS, de naponta HAT EMBER LESZ ÖNGYILKOS a kilátástalanság, bizonytalanság miatt 2,56-tól
.
www.youtube.com/watch?v=z-DUAz2yG6E&t=291s
tudode
@Horizont: .
Karitatív vénával rendelkezően BELEGONDOLNI is rossz abba, hogy az ócsai szociális lakópark 80 háza túlárazottan 2,4 milliárdba került NEKÜNK, utolsó szalmaszálat adva azoknak, akik beköltözhettek!
.
Volna, meg a BÁR mindig együtt jár, ha a kb. FÉLBILLIÓNKBA kerülő BETONTEKNŐK feléért vajon HÁNY HAJLÉKOT lehetett "volna" a bajba kerülők számára építtetni, azzal együtt, hogy a VÖRÖS ISZAP KÁROSÚLTAK adomány pénzét is JOGSZABÁLLYAL letartóztatták
.
---- Egy forintot sem kaptak a vörösiszap-károsultak
24.hu/belfold/2017/07/05/egy-forintot-sem-kaptak-a-vorosiszap-karosultak/
.
"""Hiába fogott össze az ország és gyűjtött össze rengeteg pénz a vörösiszap-katasztrófa után, egy jogszabály miatt nem juthattak hozzá a károsultak"""
.
Ha van Isten az égben, b bárhol MEGKAPJÁK ezek méltó büntetésüket a TÁRSADALOMMAL szemben elkövetett HADICSELEIK miatt!
.
Felzaklatott ez a történet "is"!
tudode
@papa.49: .
Ha a vörösiszap károsultakra gondol, ez a folytatása a cikknek:
.
ÚJSÁGÍRÓ. 2017. 07. 05. 17:27

Hiába fogott össze az ország és gyűjtött össze rengeteg pénz a vörösiszap-katasztrófa után, egy jogszabály miatt nem juthattak hozzá a károsultak – írja az atv.hu.

Kovács Zoltán, a Miniszterelnökség államtitkára szombaton közölte, a kormány a károsultak jogerős vagyoni kárának megtérítéséről döntött. Az összeg 70 millió forint, ami több mint tíz családot érin.

Magyar György, a károsultak képviseletét ellátó ügyvéd szerint ez tipikus esete az eső után köpönyegnek.

Mint fogalmazott, kétmilliárd forint gyűlt össze adományként a károsultak részére, de ebből egyetlen forintot sem láttak.

Mindennek az oka, hogy a jogszabályt úgy állították össze, hogy az összeget csak közcélúan lehet felhasználni. Tehát például tanösvényt építettek.

Ezt követően pereket indítottak, de a megnyert pereknek sem volt pénzügyi fedezete, ezért a kormány „gesztust gyakorolt”, és biztosított 280 millió forintot (ehhez jött most a 70 milliós kiegészítés), így már csaknem 350 millió forint segítséget nyújt az állam a felszámolás alatt álló céggel szemben fennálló jogerős peres követelések kifizetésében.
-------------
Rafináltak, mint a qva ég!
----
És egy link a LINKÓCIKRÓL:
.
www.atv.hu/belfold/20170705-megdobbento-2-milliardbol-egy-fillert-sem-kaptak-a-vorosiszap-karosultak/hirkereso
---------
Azzal együtt, hogy a SZENT CSALÁD 4,4 milliárdot vett ki a cégeikből
g7.24.hu/allam/20180605/harom-ev-alatt-harommilliard-forintot-vett-ki-cegeibol-az-orban-csalad/.
---------------
.
És megtehetik!
papa.49
@tudode: Az iszapkárosultakkal történt nekem is vörösposztó, én is befizettem párezer forintot a számlára, és a szófosónia nagyság az ,,őzike szemű,, elrebegte ,,jó helyen van a pénz,, !!!
Volt pár ismerős akik az elöntött helyeken éltek !!!
De például a most igen gyűlölt Soros György 1 millióval járult hozzá a számlához, az Orbán mennyit fizetett, tudom semmit !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.