Ma eleinte inkább az ország déli, délkeleti felén, délutántól már sokfelé kell számítani záporokra, zivatarokra. Éjszakára kissé csökkenhet a zivatartevékenység, majd hétfőn az ismét többfelé kialakuló záporok mellett már egyre inkább dél felé visszaszorulva fordulhat elő zivatar, hétfő késő estére a legtöbb helyen megszűnhet a csapadék.

Egyre nagyobb területre adják ki a riasztást a várható felhőszakadások miatt

A zivatarokat elsősorban felhőszakadás (> 25-30 mm) kísérheti, de egy-egy gócban jégeső (jellemzően 1-2 cm alatti jégátmérővel), átmeneti szélerősödés (40-60, néhol esetleg 70 km/h körül) is lehet.

Reggel még az ország délkeleti peremére, vasárnap dél körül pedig már a fél Alföldre kiadták a riasztást a várható felhőszakadások miatt.

(met.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Azért szar érzés lehet, amikor mindennap bohócot csinálnak magukból. És mindez csak azért, mert a véresszájú politika annakidején vérengzést csinált azért, amiért nem kellett volna.
Sega
@simmering73: Kellemes délutánt!
Elképesztő,amit művelnek.Aztán csodálkoznak,ha emberek leidiótázzák őket,bénának nevezik őket az előrejelzéseik-riasztásaik miatt.Sokan már nem is hiszik el a riasztásaikat,előrejelzéseiket,pont azért,mert sok esetben mellé trafáltak,nem jött be amit jeleztek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.