A színész stroke-ja óta először adott szólalt meg élő, televíziós adásban, logopédusa szerint sokat fejlődött, ő azonban nem elégedett az eredménnyel.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Személyesen vagyunk érintettek, saját magam, és szülési sérült gyermekem természet elleni viaskodását átélve (a harc szót háborúba való), de a szeretet, a törődés, az azonnal igény bevett szakember segítsége, és LEGFŐKÉPP az akaraterő SEGÍTHET csak ebben a helyzetben is, felmérhetetlen ANYAGI ráfordítással!
.
Gratuláció illeti Kulka János amiatt, hogy ERŐT ADOTT azoknak, akik hasonló helyzetbe kerültek/nek, mert a REMÉNY HAL meg utoljára.
.
Annyit magamról, hogy a stroke következtében LEBÉNULT a baloldalam, és a hozzászólások is hozzátartoznak ÖNREHABILITÁCIÓMHOZ, és a Jóisten segítségével erőt, MINDEN IRÁNYÚ szülési sérült gyermekem szinten tartásához!
.
Ne reménykedjen senki, EZ A VILLÁMCSAPÁS gyorsaságú kor ellen nincs vakcina. annak ellenére, hogy legtöbben a MÁSSÁGOT képtelenek elfogadni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.