Saját helyi politikusai helyett egy politikában teljesen járatlan független jelölt mögé állt be a Fidesz Balmazújvárosban. Ha nem őt választja a város, rengeteg fejlesztéstől esik el, fenyeget a hatalom. A tét valóban nem kicsi: egy nem Fidesz-hű polgármester megzavarhatná a helyi erős embereket abban, hogy kontrollálják a város pénzügyeit. Időközi választást egyébként azért kell tartani, mert az előző polgármesternek vesztegetés miatt börtönbe kell vonulnia.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Nyugodtan elhihetik a balmazújvárosiak, hogy fiseSS-támogatott polgármesterrel is vesztesek maradnak, bármit mondanak Orbán helyi seggnyalói. Sajnálom őket, mert bár előítélettel viseltettem a balmazújvárosi focival kapcsolatban, utólag sajnálom, hogy kiestek. A tv-közvetítéseket nézve kitűnő, a focit játszó csapatot láttam, szimpatikus, kulturált szurkolótáborral.
Balmazújváros többet érdemel, mint a fideSS !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.