Négy új áruházat nyit az Auchan Magyarország az idén, a társaság nettó forgalmának 10 százalék fölötti növekedésére számít.

Új áruházakat nyit Magyarországon az Auchan
Fotó: Soós Lajos/MTI

A Magyarországon 19 hipermarketet üzemeltető Auchan sikeresen nyitott a kisebb üzletformák felé, tavaly adták át első szupermarketjüket Szekszárdon, az idén áprilisban pedig első superstore formátumú üzletüket Budapest X. kerületében – mondta Dominique Ducoux, az Auchan Magyarország vezérigazgatója az üzletlánc csütörtöki sajtótájékoztatóján. Közölte, ősszel Zalaegerszegen és Győrben nyitnak szupermarketet, Sopronban pedig újabb superstore koncepciójú áruházat.

Az Auchan bruttó forgalma a 18 benzinkúttal együtt 363,5 milliárd forint volt a 2017. április 1. és 2018. március 31. közötti üzleti évében, 3,7 százalékkal nőtt az előző évhez képest – ismertette Polgár Gergely, a társaság pénzügyi igazgatója.

A nettó forgalom 5,4 százalékkal 309,5 milliárd forintra nőtt. A vállalat adózott eredménye csaknem 6 százalékkal, 3,8 milliárd forintra emelkedett tavaly az előző évihez viszonyítva – jelezte a pénzügyi igazgató.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
@terlasz: Hidd el, mikor újra felhúzzák a vasfüggönyt, akkor pénztáros löle és csányi csicskájaként vissza fogod sírni a nyugati multikat. :-)))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Rockxy
Nabazzzz.
Nemcsak a lőlő terjeszkedik?
wagabund
..."Új áruházakat nyit Magyarországon az Auchan"...

hmmm...érthetetlen...Tíz évvel ezelőtt ugyanez a cég óriási áruházat nyitott Pekingben...
..ha jól emléxem, pár hét után bezártak, és kivonultak a kínai piacról...ugyanis széthordta a hatalmas tömeg az árukészletet...egyszerűen nem tudták kezelni az emberáradatot...

ennek fényében mi jámbor fogyasztók, mondhatni igen kedves vásárlók vagyunk...és becsületesek...

igazam van, vagy igazam?
papa.49
Ez a lánc pont arról híres, hogy a hirdetési újsága, meg a valóság köszönőviszonyba sincs egymással, milliószor előfordult hirdettek valamit bementem, nem volt, vagy nem olyan minőségben amiről szó volt !!!
egyember
Meg vagyok DÖBBENVE! Ezt(et) olvastam (a cikkben): " … vállalat adózott eredménye …".
Multi és ADÓZIK? Nem talicskázik (pardon: kamionozik)?
Ha igaz, akkor ebbe fog belerokkanni a Nyugat(i tőkések). Vagy csak -időlegesen- elromlott a talicska (pardon: a kamion) és a(z extra) profit a magyar gazdaságba (pardon: az új gazdasági arisztokrácia zsebébe) ömlik?
El lehet gondolkodni.
Melyik jobb? MEGJAVÍTANI a talicskát (pardon: a kamiont), vagy hagyni üzemképtelennek?
terlasz
Nagyon hiányzik a terjeszkedés, ha még eddig nem voltunk teljes mértékben a multik csicskái...
F_Viktor
@terlasz: Hidd el, mikor újra felhúzzák a vasfüggönyt, akkor pénztáros löle és csányi csicskájaként vissza fogod sírni a nyugati multikat. :-)))
terlasz
@F_Viktor: Ez így igaz, de miért akarunk mi vasföggönyt? Ez a nép tényleg olyan, amilyennek Kertész Ákos leírta, akit ezért Kanadáig üldöztünk?
F_Viktor
@terlasz: Vasfüggönyön belül a rezsim, a diktátor, egyszerűbben felügyelheti magánbirodalma tagjait.
Igen, Kertész nem hülye, tudta jól mit ír, s minden szava igaz. A magyar nép már ilyen...
anima
A bankok nyereségesek, a multik tobzódnak a lehetőségekben, a magyar családok utcára kényszerülnek, és sokan csak a rossz minőséget olcsóért tudják megvenni.
De a kormány azt hazudja - és sokan be is szopják ezt, a fantombeszopók -, hogy nekik Magyarország az első.
Soha nem volt annyi néger, muszlim, ázsiai az országban, mint az Orbán kormány alatt!
Ha most el kezdenék masszívan "kurvanyázni", akkor én lennék a rossz - de tényleg?
terlasz
Értelek, világos, hogy a diktátornak miért jó a vasfüggöny, de én a népre gondoltam.
Az eredeti témaára visszatérve: A multik kellenek, de egészséges arányban. Az nem lehet, hogy egy népet gyarmatként kezeljenek, leigázzanak a pénzükkel, elnyomják a hazai vállalkozásokat. Ez csak akkor történhet meg, ha a kormány ezt hagyja és nem törvénykezik megfelelően.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.