Több órára kisüt a nap, de főleg kedden változó vastagságú fátyol- és lepelfelhő szűri a napsütést, és akkor északkeleten néhol kisebb eső is előfordulhat. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de kedden napközben helyenként megélénkülhet az északnyugati szél.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 9 és 14 fok között alakul, de a völgyekben, homokhátságokon ennél pár fokkal alacsonyabb, a vízpartokon, dombtetőkön magasabb értékek is előfordulhatnak.

A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 28 és 30 fok között valószínű.

Forrás: MTI

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kubatov
@durbincs: Ne pofázz vissza főnöködnek. Elhitted, hogy majd megvédünk, kivéve ha magunktól kell megvédeni hülye gyerek. Anyádat is kihoztam az intézetből, apádnak intéztem közmunkát, hogy te nyugodtan dolgozhass nekünk. Ne élj ezzel vissza, mert meg leszel baszva a fradi mosdóban!
Kubatov
@durbincs: Ki leszel rángatva az összeszart lakásodból, ha nem kezdessz el rendesen dolgozni. 1 millát tettünk minden kis buzi trollba, most kellesz sargentini megfingatott minket. Az új parancs, hogy mostantól kommunikálnod is kell az agyatlan szar helyett, amit csinálsz. Nem ezt oktattam le köcsög gyerek!
Kubatov
@durbincs: Durbi ne akard, hogy Sanyi és Cicafül hozzanak haza...
Kubatov
@durbincs: Tudod, hogy Sanyi és Cicafül egy százasért egy halottat is megbasznak. Vakard ki magadat a geciből és indulj be az irodába, most!
Kubatov
@durbincs: A kurva anyádat, nem ezt várom el havi 80e-ért. Amikor közmunkás heroin függő voltál megígértem, hogy kétszeresét is hazaviheted nem. Mi megtartottuk az igéretet te megint beherkázva, szaros kézzel motyogsz mindenféle libsi fórumon
Kubatov
@durbincs: Vannak romániában is embereink, gyere haza vagy felhivom Ödönt, hogy ne vigyen neked több biófüvet! Tudtam, hogy románokat nem kéne felvenni, a picsába!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.