Városnéző kisvonat ütött el egy férfit Gyulán, az egyik gyalogos-átkelőhelyen. A szerelvény vezetője nem adott elsőbbséget a gyalogosnak, aki súlyosan megsérült. A Gyulai Rendőrkapitányság az ügy vizsgálatát befejezte.

81 éves férfit ütött el a városnéző kisvonat Gyulán

Elsőbbségadás elmulasztása miatt történt súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset 2018. június 12-én, Gyulán. A Béke sugárút és a Jókai utca kereszteződésében, 9 óra körül egy városnéző kisvonat elütött egy gyalogost. A 81 éves férfi, aki gyalogos-átkelőhelyen akart átmenni az út túloldalára, súlyosan megsérült. A Gyulai Rendőrkapitányság a városnéző vonat vezetője ellen közúti baleset gondatlan okozásának gyanúja miatt indított büntetőeljárást, mert nem adott elsőbbséget az idős férfinak. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat 2018. szeptember 14-én átadta az ügyészségnek.

(police.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Jó lenne ha a firkászok átnéznék miket írnak le
kivonat NEM EGYENLŐ A kis vonattal !!!
wagabund
én sem vagyok sokkal fiatalabb, de biztos, ami biztos nem élek a jogaimmal...jobb a békesség, menjen mindenki ha sürgős...nem rázom az öklöm, nem anyázok, inkább annak örülök, hogy épségben megúsztam az átkelést
...( igazából a 104/112-t, a mentőket, valamint a kórházi ellátást szeretném elkerülni...mert ezeknél minden előfordulhat)
simmering73
Szegény bácsi. Biztos öngyilkos akart lenni. Azt mondta: vonat elé vetem magamat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok