Álnevet használva, rejtőzködve regisztrált a legnagyobb közösségi oldalra a soroksári családanya meggyilkolásával gyanúsított R. Szilveszter.

A Bors megtalálta a férfi Facebook-oldalát, amelyek jelentősen árulkodtak Szilveszter jellemvonásairól. A férfi egy csukjával takart koponyát használt profilképként.

Megtalálták a soroksári gyilkos Facebook-oldalát, durva dolgok derültek ki

Fotó: Police.hu

Az is figyelemre méltó, hogy R. Szilveszter 2013. szeptember 12-én – Kardosné Gyurik Krisztina halála előtt tizenhárom nappal – szőke hajú, meztelen, biciklin ülő nőket ábrázoló képet töltött fel, és erősen szexuális tartalmú megjegyzéseket fűzött a fotóhoz.

A Bors megtalálta R. Szilveszter egyik rokonát.

Nem ismertük egymást, alaposan meglepett, amikor 2012-ben üzenet érkezett tőle. Udvariasan, egy távoli rokonként mutatkozott be. Hozzátette, hogy a családtagjait próbálja megkeresni. Teljesen kulturáltan írt, de néhány levélváltás után megszakítottam a „kapcsolatot”, mert a feltöltött fotók és a bejegyzései alapján nagyon erőszakos, szélsőséges embernek tűnt

– mondta a Borsnak R. Szilveszter rokona.

A gyilkossággal gyanúsított férfit születése után nem sokkal eldobta az édesapja, gyerekkorát az édesanyjával és annak élettársával töltötte. Ők már régen meghaltak, R. Szilveszter pedig az utcára került.

(via Bors)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr frédikántor
@papa.49: Egy hajléktalannak facebook oldala van? Beeeeszarok...
papa.49
Akkor már biztos mindenre figyelő kimerítő nyomozás volt 5 évvel ezelőtt !!!
dr frédikántor
@papa.49: Egy hajléktalannak facebook oldala van? Beeeeszarok...
papa.49
@dr frédikántor: Hát igen érdekesek a történések, de szerintem még nincs vége a meglepetéseknek, még a tárgyalás is rejteget 180 fokos fordulatot szerintem ...
KisGenyo2
@dr frédikántor: "hajléktalan" ez esetben szerintem azt jelenti, hogy nincs a nevén ingatlan, a tartózkodási helyére meg nem jelentkezik be. Így a hatóságok és az esetleges hitelezők számára majdnem láthatatlan.
X-ray
@KisGenyo2: Igazad lehet... volt néhány nap szabad időm, bekukkantottam az E-cégjegyzékbe. Hogy ott miket láttam? Hogy hova vannak bejegyezve cégek, beszArás! Úgy látszik, nem ellenőrzik, hogy XY város Lábszag utca 666. szám alatt egyáltalán van-e ház, épület, kutyaól, stb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.