Aláírásgyűjtést indított a Győri Ítélőtábla 14 bírája az október 9-én megtartott küldöttértekezlet miatt, amit szerintük "számos szabálytalanság miatt" meg kell ismételni. Hétfőn írtunk arról, hogy lényegében elszabotálták az Országos Bírói Tanács póttagválasztását a Handó Tünde által kinevezett bírósági vezetők.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ha a birak mar az elejen osszefogtak volna, amikor orban eroszakkal elkuldte a tekintelyes, gyakorlott jo birakat az amokfutasa kezdeten. mert mar akkor is a torveny ellen ment.
mosonokinezetu hando tuncike uralma ellen mar a melyen maganszferaba nyulkalo intezkedeseikor kellett volna erre a banyara donteni az asztalt.
Hogy akkor nem tettek, most meg nagyobb verszemet kapott a lotyo...
Es azert a legfelsobb birosagok birai akkor is kinyithattak volna a szajukat, amikor orban ratette a mocskos kezet az Alkotmanyra, amit SEMMIKEPPEN SEM TEHETETT VOLNA MEG... AKKOR is csondben maradtak.

Es most sem szorult okolbe a kezuk, amikor vilagraszolo botranykent hajtatja vegre a legembertelenebb torvenyt, amit be lehetett vezetni - a hajlektalanokra vonatkoot.
De legalabb meg talan most nem keso, csak MINDENKI ebredjen fol, ne csak kezdemenyezes maradjon...
Ha meg maradt gerincuk...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.