A hódmezővásárhelyi polgármester a Bem téren elmondott október 23-i beszédét követően kameránknak arról beszélt, reméli, hogy az erőszaktól való félelem arra fogja vezetni a Fideszt, hogy engedjenek a magyar nép nyomásának, és egy tisztességesebb, emberségesebb, becsületes útra térjenek vissza. Ez önként nem fog menni, mert minden zsarnok addig megy el, amíg teheti - mondta a politikus.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Komolytalan zagyva ember...jóhogy nem mikulás sapkába jelent meg...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
@Eriksson: Ezt csak a köcsögök lejáratása akar lenni. Tudjuk mit híresztel a sok buznyák. Pétert nem tudjátok megalázni feddhetetlen keresztény és magyar ember. Ez a baja a plehesnek vele csak.
Eriksson
@Sámannus: Akármilyen feddhetetlen keresztény és magyar ember, nem az ő dolga beszédet mondani az arra hivatott szónokok helyett.
Ez a ténykedése is csak azt bizonyítja, hogy nem polgi akar lenni, hanem országos politikus. Kérdés, milyen státuszban.
Sámannus
@Eriksson: Azt meg nem te mondod meg nagyokos, hanem aki kíváncsi rá, hogy kit hallgat meg. Ki a fasz vagy te hogy ezt megmondod ki beszélhet? Menj a tajgába észt osztani.
Eriksson
@Sámannus: Ó kedves. Ha te mondod a véleményed, nekem miért nem lehet? Ki vagy te, hogy megszabd, hogy tehetem-e vagy se?
Márkimárk akkor is egy pöcs, te meg menj a fürdőszobába áriázni.
Sámannus
@Eriksson: Ok Ezt kitárgyaltuk akkor sem hazaáruló.
Eriksson
@Sámannus: Egy szóval sem mondtam, hogy az. Csupán azt állítottam, hogy neki nem ott kellene lennie ahol, hanem otthon a városában. S ha ott mondja el ezt a beszédét, még elnézhető is lett volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.