Az Érdi Rendőrkapitányságon indult eljárás lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 19 éves és egy 20 éves százhalombattai férfi ellen.

Robogók lopására szakosodott a százhalombattai testvérpár

A nyomozás adatai szerint a testvérpár 2018. november 1. és 9. között Százhalombattáról négy robogót és egy kerékpárt lopott el, míg Budapest XI. kerületéből két robogót vitt el.

Az érdi rendőrök a páros 20 éves tagját Százhalombatta külterületén a 6-os számú főúton érték tetten, amint éppen az egyik Budapest területéről ellopott robogóval közlekedett világítás és bukósisak használata nélkül 2018. november 9-én hajnalban. Ezt követően azonosították és Százhalombattán elfogták testvérét is, akivel a gyanú szerint több bűncselekményt közösen követett el a 20 éves férfi.

(police.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Nem ártana végre a "robogókra" is valamilyen rendsszám. És akkor nem száguldozhatnának - akár 80-al is, vahy fel nem rendszámozott nagyobbakkal - az utakon, és helyenként még az autópályán is, amit a rendőrök nem is látnak, mert csak a trafi mellett ülnek (alszanak). De ez a céget nem érdekli!!! Még ilyen intézkedést nem láttam, pedig nem ma kezdtem!
volvós
Nyugat Európában minden robogónak van kis piros rendszáma, és forgalmi engedélye, sőt még évente müszaki vizsgája is, így bármikor azonosítható a tulajdonos, illetve a " száguldozó "
Tiadams
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Ugyan az a = = > > www.3xDate.top

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.