Éppen 30 évvel ezelőtt alakult az SZDSZ, amely a rendszerváltás egyik legerősebb pártjaként fokozatosan gyengült, majd 2014-ben meg is szűnt. Hogy esett szét az SZDSZ? És mi pecsételte meg a sorsát?

(Forrás: Index)

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@RonaGyuri: Viszont nagyszerűen tudott bomlasztani, a kókadttal együtt, aki szolgáltatta az indokokat az ekézéshez !!!
Igaz elterelés kép neki is jutott egy igazi kárt nem okozó bomba, ami viszont jó volt arra, hogy a híveknek jelezze az irányt !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@durbincs: AhA, te narancsos seGGnyaló félfaroknyi Sügét! Legalább megtudtam, hogy TE vagy ennek a a HIRDETŐS SEX -nek a feladója? vagy [email protected][email protected] is ? aki Ploestiben a bányakecódban, miközben hektószámra vedeled a bányalóvizeletpáleszedet, bámulod a faladon levó meztelen Shakirát ábrázoló pószteredet? Sőt, meglehet, még tapizod is??? El is alélsz tőle??
Hord MÁR ,el magad, mert nagyon uncsi vagy, annyira várnak már a narancsos ördög HAVERJAID A POKOLBAN, Te ronda romány ákcentusos ,undoritó, vedelő szörnyeteg!
durbincs
tulipan: maga a HIRDETŐS SEX maca?@csak húgy..: +@kula..: abnormal, pisi-kaka sexes?
@Eladott Ország: látni maga málé, rettenet csipázza eme súlyos aberráciot, üveges asztalán?@Eladott Ország: azt hova ferdülne má ,azzal a repedt kis agyával ? @Eladott Ország: @ Cieranna: lett maga @tulipan: ? hordja már el magát , degenera gumbo ?
Sámannus
@Eladott Ország: A maradék még mindig bomlaszt a médiában. Fő jellemzőik igen makacsul rombolják a mai ellenzéket.
tulipan
@durbincs: Jah, aha, te narancsos seGGnyaló félfaroknyi Sügér! Legalább megtudtam, hogy TE vagy ennek a a HIRDETŐS SEX -nek a feladója? vagy [email protected][email protected] is ? aki Ploestiben a bányakecódban, miközben hektószámra vedeled a bányalóvizeletpáleszedet, bámulod a faladon levó meztelen Shakirát ábrázoló pószteredet? Sőt, meglehet, még tapizod is??? El is alélsz tőle??
Hord MÁR ,el magad, mert nagyon uncsi vagy, annyira várnak már a narancsos ördög HAVERJAID A POKOLBAN, Te ronda romány ákcentusos ,undoritó, vedelő szörnyeteg!
durbincs
@csak húgy...: & @tulipan: gumbo maga @csak húgy...: vagy kupac @kula..: is ? azt @desiro: maga szerencsétlen lába-tépett csótány ,itt propellerezik a cemotox közelébe, rettenet ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok