Éppen 30 évvel ezelőtt alakult az SZDSZ, amely a rendszerváltás egyik legerősebb pártjaként fokozatosan gyengült, majd 2014-ben meg is szűnt. Hogy esett szét az SZDSZ? És mi pecsételte meg a sorsát?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@RonaGyuri: Viszont nagyszerűen tudott bomlasztani, a kókadttal együtt, aki szolgáltatta az indokokat az ekézéshez !!!
Igaz elterelés kép neki is jutott egy igazi kárt nem okozó bomba, ami viszont jó volt arra, hogy a híveknek jelezze az irányt !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@durbincs: : No te narancsos seggvég Sügér! Igazán mondom, nem kell dadognod, hiszen nem magyar föld szülötte vagy, valami abból a Ploestiből,csak átjő Ákkcentusodon ? Hiába. az a bányakeco...
Ugye te egy gumbo vagy @csak húgy...: vagy bűzlő kupac @kula... is vagy, meg a nyűves herélt eunuch is ?
Azt ha az iSTEN, teljesen véletlenül rád, a szőrnyre nézne,csak eleredne a könnye,nem? mint csak nékem a kacagástól?
tulipan
@durbincs: AhA, te narancsos seGGnyaló félfaroknyi Sügét! Legalább megtudtam, hogy TE vagy ennek a a HIRDETŐS SEX -nek a feladója? vagy ?@csak húgy...+@kula-szar is ? aki Ploestiben a bányakecódban, miközben hektószámra vedeled a bányalóvizeletpáleszedet, bámulod a faladon levó meztelen Shakirát ábrázoló pószteredet?
tulipan
@durbincs: AhA, te narancsos seGGnyaló félfaroknyi Sügét! Legalább megtudtam, hogy TE vagy ennek a a HIRDETŐS SEX -nek a feladója? vagy ?@csak húgy...+@kula-szar is ? aki Ploestiben a bányakecódban, miközben hektószámra vedeled a bányalóvizeletpáleszedet, bámulod a faladon levó meztelen Shakirát ábrázoló pószteredet? Sőt, meglehet, még tapizod is??? El is alélsz tőle??
Hord MÁR ,el magad, mert nagyon uncsi vagy, annyira várnak már a narancsos ördög HAVERJAID A POKOLBAN, Te ronda romány ákcentusos ,undoritó, vedelő szörnyeteg!
Sámannus
@Eladott Ország: A maradék még mindig bomlaszt a médiában. Fő jellemzőik igen makacsul rombolják a mai ellenzéket.
tulipan
@durbincs: Jah, aha, te narancsos seGGnyaló félfaroknyi Sügér! Legalább megtudtam, hogy TE vagy ennek a a HIRDETŐS SEX -nek a feladója? vagy ?@csak húgy...+@kula-szar is ? aki Ploestiben a bányakecódban, miközben hektószámra vedeled a bányalóvizeletpáleszedet, bámulod a faladon levó meztelen Shakirát ábrázoló pószteredet? Sőt, meglehet, még tapizod is??? El is alélsz tőle??
Hord MÁR ,el magad, mert nagyon uncsi vagy, annyira várnak már a narancsos ördög HAVERJAID A POKOLBAN, Te ronda romány ákcentusos ,undoritó, vedelő szörnyeteg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.