A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság forgatott balesetmegelőzési kisfilmet Szőke Andrással és Badár Sándorral – utóbbi a Kaszás, aki várja az áldozatait valahol Vigántpetend környékén.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság balesetmegelőzési kisfilmet forgatott nemrég, mint közleményükben írják, a „kaszás” a való életben ugyan nem látható, de mindig ott van velünk a közlekedés során, és mi a szabályok betartásával tudunk tenni ellene – erről szól a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság baleset-megelőzési kisfilmje.

A valahol Vigántpetenden és környékén (Művészetek Völgye, ha így jobban ismert) forgatott kisfilmben Badár Sándor Karinthy-gyűrűs színész alakította a Kaszást, míg Szőke andrás Balázs Béla-díjas filmrendező az áldozat.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zz
Te propeller (szándékosan kis "p"-vel)!

"Szőke andrás Balázs Béla-díjas filmrendező" nem nemecsek ernő ! Miért sértegeted?
namihami
@zz: Addig, amíg a propi (szintén kicsi) képtelen a "" holkeressünkribiket"" jellegű, erősen közcélú és a tömeg igényeit volna hivatva kiszolgálni jellegű kommentek közlését tartja szem előtt és képtelen mindenhonnan törölni, addig nincs ideje arra, hogy a nevek nagy kezdőbetűvel írandók.
Sulinna
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.