A Budapesti Rendőr-főkapitányság közterületi intézkedéssorozatot tart az erzsébetvárosi, a terézvárosi és a belvárosi szórakozó- és vendéglátóhelyek környékén.

Megszállja a rendőrség a bulinegyedet

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a Készenléti Rendőrséggel, a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal, a Budapesti Közlekedési Központtal, illetve az Innovációs és Technológiai Minisztérium munkatársaival közös, komplex ellenőrzés-sorozatot tart Budapest bulinegyedében, illetve vonzáskörzetében.

A társszervekkel végrehajtott komplex ellenőrzés célja a szórakozóhelyek környékén előforduló vagyon elleni bűncselekmények és más jogsértő cselekmények elleni fellépés, valamint visszaélés kábítószerrel bűncselekmények felderítése, az engedély nélküli taxiszolgáltatások kiszűrése.

A 2018. november 15-én és 17-én megtartott ellenőrzések során a rendőrök elfogtak egy körözött férfit és négy személyt kábítószer birtoklása gyanúja miatt. Egy férfit előállítottak, aki kivonta magát a rendőri intézkedés alól, továbbá két személlyel szemben közbiztonságra különösen veszélyes eszköz birtoklása miatt szabálysértési eljárás indult.

A rendőrök a társszervekkel együtt a két nap alatt összesen 54 taxist ellenőriztek, melyekből 27 esetben indítottak eljárást különböző engedélyek hiánya miatt, valamint 26 járművezető ellen szabálysértési eljárást kezdeményezték. Az akciósorozat alatt összesen 186 esetben intézkedtek.

A rendőrség a következő időszakban továbbra is folytatja az ellenőrzéseket Terézvárosban, Erzsébetvárosban és a Belvárosban.

(police.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Ugyanmár ugyanmár. .
Megtörtént. .
.- robbantás, ki mennek a faszihoz, mert tudták ki adhatott el ilyen anyagot, .- kérdés,?Válasz .- semmi közötök húzzatok a kurva anyátokba. Nem tartozik rátok és a nyomozó csoport ki sunnyogott a lakásból. Ezek olyan áll hírek hogy csak na. Nem akartak eleget tejelni vagy fel ment a tarifa? Ki baszik rá jobban?
szalai77
==-Itt találsz meztelen lányok a városodban : Huit.Re/Lanyok

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.