Kisfiú született meg az utasülésen. A mentésirányító, aki segített telefonon keresztül a szülésben, azt mondta, hogy még hasonló helyzetben nem volt.

Csak telefonos segítség állt rendelkezésére a törökbálinti Székely Dénesnek, hogy levezesse felesége, Edina szülését, akinek az M1-es autópályán, a dugóban indult be a vajúdása.

Miután a nőnek csütörtök hajnalban beindultak a fájásai, az apa azonnal autóba ült vele, azonban a dugóban ragadtak, a szülés pedig kezdett beindulni. Az apa ekkor a rendőröktől kért segítséget.

Mint mondta,

hiába szóltam be a 112-re, sajnos rend­őri felvezetést nem tudtak ad­ni. Még nem estem pánikba, megláttam egy rendőri teherautót, fékeztem, és leszólítottam, hogy esetleg nem indítanák-e be a szirénát, szül az asszony mellettem.

Amikor már kint volt a baba feje, meg kellett állniuk, az apa ekkor újra hívta a 112-őt, ahol kapcsolták a mentőket, majd telefonon kapott tőlük utasításokat, mit csináljon.

Egy apa az M1-es autópályán vezette le a szülést

A kisfiú végül az első utasülésen született meg.

A mentésirányító, aki segített telefonon keresztül a szülésben, azt mondta, hogy még hasonló helyzetben nem volt, de felkészültségével és higgadtságával hatalmas segítséget nyújtott a gyermek világra hozásában.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(Bors)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

menekült
Gratulálok az apukának, a mentősnek, a rendőröknek, az anyukának, és jó egészséget a kisbabának!

- Hol született?
- Az M1-es autópályán.
ila51
hogy hívnak kicsikém...forgalmi dugó

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.