A független képviselő az ellen a fideszes javaslat ellen tiltakozott így, amely brutálisan megemelné a rendkívüli munkaidőkeretet, vagyis a túlórát.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jancsipapa
Lám,lám . Csak ennyi telik . Mint a CÖF-CÖF-CÖF. Egyáltalán nem ötletes ,nem találó ,még csak nem is vicces. Inkább szánalmas .
Eladott Ország
Dolgosjózsi mindennap hajnali négykor kel, hogy hatra beérjen a munkahelyére, általában kilenc óra körül leragad a szeme. Holtpont. Aztán este ötig nyomja – pisilni, inni, enni csengőszóra jár, olyan szépen szól az, mint a megkergült cimbalom. Este lerogyik a hokedlire, kaja nincs, csak maradék grízes tészta, mert a felesége, Dolgosjulcsi is dolgozik, túlórázik. Biztosan ezért morcos, napokig nem találkoznak. Dolgosjulcsi a Semjénéket támogatja: legyen pénz a vadászatra, a templom helyre pofozására, arra is, hogy a határon túl belovagolva hintse a magyarok pénzét boldog boldogtalannak, éljenek jól ők is belőlünk. A két Dolgos annyit robotol össze, amennyiért az államtitkárok, a kegyeltek le sem hajolnak. Egyedül a nagymama van talpon, idős Dolgosné, ő tudja a legfrissebb híreket: hazudott a kormány, sokkal magasabb az infláció, mint mondják, ennek akart utána járni a KSH-nál Mellár Tamás, de kirúgták onnan. Szemetek, jegyezte meg idős Dolgosné, aki nem támogat senkit, legfeljebb a kórház falát. Rogyadoznak. Megvan az a havi négy-öt csirkeláb mindig, mit panaszkodjon. Öreg ember ne zabáljon! A Dolgos család dolgos, ami kevéske pénzük marad az urak kiszolgálása után, összerakják, el kell indítani Dolgosjutkát és Dolgosgabit, az ikreket tanulni. Európába, valamelyik foszladozó ország egyetemére. Ők nem akarnak csicskák lenni saját hazájukban.
Éljen a megbonthatatlan orbáni családminta! Mindaddig, ameddig a Dolgosok nem fognak egy furkós botot, mert ők a nép, és a népnek joga van elzavarni a kormányt, megmondta már Viktor-bán is. A rabszolgák munkájából élő modern kori hazai rabszolgatartókat is el kell kergetni. Soha vissza nem térő alkalom. Hajrá, Magyarország! Hajrá, Dolgos magyarok!
Utóirat: Dolgosjózsiék fizetik, a kollaboráns ellenzék tiszteletdíját is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.