A soproni rendőrök elfogták azt a két férfit, akik közül egyikük szóváltást követően megütötte vitapartnerét, míg a másik megrongálta a sértett autóját – közölte a rendőrség.

Azt írják, hogy a rendőrségre bejelentés érkezett január 4-én az éjszakai órákban arról, hogy ököllel bántalmaztak egy férfit Sopronban.

A sértett a rendőröknek elmondta, hogy amíg a boltban vásárolt, két ismerőse közül az egyik szóváltásba keveredett az autóban várakozó barátnőjével. A vitatkozás tovább folytatódott, amikor odaért a kocsijához, majd az egyik férfi ököllel állon ütötte őt, a másik pedig belerúgott az autójába, ami megrongálódott.

A sértett az ütés következtében nyolc napon belüli sérüléseket szenvedett. A rendőrök a megadott személyleírás alapján a helyszín közelében elfogták a két férfit, majd a rendőrkapitányságra előállították őket.

A Soproni Rendőrkapitányságon a verekedő 30 éves nagycenki férfit – tekintettel arra, hogy a bántalmazás módja alkalmas volt súlyosabb sérülés előidézésére – súlyos testi sértés bűntett kísérletének, míg a kocsit megrongáló társát, egy szintén 30 éves helyi férfit, garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

(police.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2019. July 15., 16:29
Elkapták a rendőrök a fecskegyilkost
Nagyvilág - 2019. July 15., 14:36
Meleg tudós kerül a pénzre