A NER rögeszméi azért lehetnek ideig-óráig hatásosak, mert nem létezik olyan „gyógyszer”, amely ugyanolyan sebességgel hatna, mint a konteóvírus. Az összeesküvés-elméletek faék-egyszerűségű, közérthető és népszerű válaszokat adnak bonyolult problémákra, konfliktusokra.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Azért, mert a fideszes egy egyszerű, alul művelt, megvezethető, mindent bután benyelő, önállóan gondolkodni képtelen, ferde értékrendű, ellentmondásos fajta, amely igényli és kedveli, hogy egy neveletlen suttyó irányítja.
Ezért ő a fideszes.
tudode
Azok után, hogy RÖVIDNADRÁGOSKÉNT minősítette a szüleit, hogy olyan SEMMILYENEK, amely videó Közzétételének dátuma: 2017. dec. 17.
.
------ Orbán Viktor: Vert az apám és mindig volt egy kis skizofrén hajlamom Ne maradj le a videói
.

------ Orbán Viktor: Vert az apám és mindig volt egy kis skizofrén hajlamom Ne maradj le a videói
.
www.youtube.com/watch?v=92GlIUI8NxU&t=944s
.
Becsültére v. -telenségére válik, hogy KITARTÓAN megy előre, a KULTURÁLATLANSÁGÁBA rántva magával az országot "is", a nála OKOSABBAKAT kiherélve!
.
Azt tanulta meg a FATERJÁVAL való viaskodáskor, hogy az ERŐSEBB GYŐZ!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.