Soros György maga hozta nyilvánosságra a terveit, a magyar kormánynak nem kellett közvélemény-kutatást végeztetnie az ügyben – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára pénteken az M1 aktuális csatornának.

Dömötör Csaba arra reagált, hogy délelőtt Arató Gergely, a DK frakcióvezető-helyettese egy sajtótájékoztatón azt kérte, a kormány hozza nyilvánosságra azoknak a közvélemény-kutatásoknak az eredményét, amelyeket a Stop Soros! kampányhoz készítettek.

A politikus úgy fogalmazott: Soros György írásban is nyilvánosságra hozott tervei szerint Európának évente egymillió bevándorlót kellene befogadnia, két éven keresztül minden bevándorlónak kilencmillió forintnak megfelelő támogatást kellene adni, és szükség lenne kötelező bevándorlási rendszerre.

Soros György azt is mondta, hogy a határok akadályt jelentenek a tervei számára – tette hozzá.

Az államtitkár kijelentette, az a probléma, hogy ezeket a terveket az uniós intézmények fokozatosan végrehajtják, "a bevándorláspárti ellenzéki pártok" pedig támogatják ezeket a döntéseket. Ebből is látszik, hogy az EP-választás fő tétje az lesz, hogy a bevándorláspártiak vagy a bevándorlást ellenzők kerülnek majd többségbe – tette hozzá.

Az államtitkárt reagáltatták arra is, hogy a zöldpárti Judith Sargentini javaslatára január 30-án az Európai Parlament (EP) brüsszeli plenáris ülésén napirendre tűzik a magyarországi helyzet kérdését. Dömötör Csaba azt mondta, hogy egy bevándorlást támogató képviselőről, "Soros bizalmasáról" van szó.

Az államtitkárt kérdezték arról is, hogy Deutsch Tamás fideszes európai parlamenti képviselő írásban fordult az Európai Bizottsághoz (EB), mert 2014 és 2018 között Soros György összesen legalább 15 alkalommal tárgyalt személyesen az EB elnökével, első alelnökével és a többi EU-biztossal. Az államtitkár azt felelte, nagyon várják a választ, mert fontos lenne megtudni, hogy egy "spekuláns", akinek "vannak mindenféle tervei, de még sincs demokratikus felhatalmazása", milyen alapon találkozik az európai biztosokkal. Arra is választ várnak, hogy ezeken a találkozókon miről volt szó – tette hozzá.

Forrás: MTI

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
@olivér: pedig képzeld el, pont a fejed felett engedett be az o1g kb. 3000 menekültet/migráncsok, ahogy tetszik neked, és ezen felül még vagy 20ezer kötvényest akikről utóbb kiderült, h nem kevés bűnöző van közöttük. Ha nemcsak az m1 és a többi kormanyközeli hazugság gyárból és propaganda kiadványaikból tájékozódnál akkor értesültél volna ezekről. Ja és újabban bukott, korrupt politikust is segített megszöktetni az igazságszolgáltatás elöl, lásd, Gruevszki ügy, baltásgyilkost ad vissza 1 bőrönd dollárért. Ez csak egy kis adalék, bár lehet, h ezek a dolgok neked semmit sem mondanak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
olivér
Remek,hogy mi azért részletesen tájékoztatva vagyunk ezekről az ügyekről,és nem a fejem felett döntve telepít a saját kormányom a városomba,régiómba ,országomba több százezer beilleszkedni nem akaró és nem is tudó,potenciális gyilkos vagy ezekkel kollaboráló muszlimot,akik ráadásul exponenciálisan szaporodnak a befogadó állam támogatásain élősködve.Rendesen,mint a rákos daganat!
lampa laz
@olivér: pedig képzeld el, pont a fejed felett engedett be az o1g kb. 3000 menekültet/migráncsok, ahogy tetszik neked, és ezen felül még vagy 20ezer kötvényest akikről utóbb kiderült, h nem kevés bűnöző van közöttük. Ha nemcsak az m1 és a többi kormanyközeli hazugság gyárból és propaganda kiadványaikból tájékozódnál akkor értesültél volna ezekről. Ja és újabban bukott, korrupt politikust is segített megszöktetni az igazságszolgáltatás elöl, lásd, Gruevszki ügy, baltásgyilkost ad vissza 1 bőrönd dollárért. Ez csak egy kis adalék, bár lehet, h ezek a dolgok neked semmit sem mondanak.
olivér
@lampa laz: természetesen ezekről is tudok,állítólag Rogánék igen szép hasznot húztak ebből a skandallumból.A baltásgyilkos kiadása undorító volt!Ez eltünt,a kötvényesek is gondoskodnak magukról és még egyről sem hallottunk rémtörténetet,sőt nem is látom őket sehol,hírüket sem hallom.Magyarul ,az életünket,jó közérzetünket nem zavarják és vélem a gyerekemét sem fogják.A nyugatra telepített kriminális tömeg viszont folyamatos teher az adott állam polgárainak,bűnügyi ,emberi,anyagi szempontból is és ez a probléma hatványozódni fog generációnként,hacsak egy illiberális választott kormányzat vagy kemény fellépésű diktátor el nem zavarja őket,mint ahogyan az arab-muszlim mórokat Ibériából.
lampa laz
@olivér: jó volt olvasni, h nemcsak egyoldalúan látod a dolgokat. A menekült kérdest lehet csendesebb módon is rendezni, mert mindig voltak és lesznek is, de nálunk a kormány saját céljaira használja fel ezt a propagandát. Tudod, én már hányok tőle, meg a sorosozástól is. Az a szomorú és bosszantó, h ezzel a megtévesztő hazugsággal tud választásokat nyerni. Az emberek nem a teljesítményük alapján mérlegelnek amikor szavaznak rájuk. Nem érdekli őket, h hülyének néznek bennünket, a milliárdok ellopása, a rosszúl működő egészségügy, oktatás, lassan nem lesz független média, bíróság, demokrácia is csak szavakban, utolsóként kullogni Európában és még lehetne sorolni a hiányosságokat, de csak a migránsozást hallják meg és semmi mást. Ha valaki kritikus velük szembe az mindjárt fizetett soroskatona, sorosembere, migránssimogató, hazaáruló stb. Lenéznek, leköpnek, semmibe sem vesznek bennünket, főleg, ha NER-ren kívüli vagy.
olivér
@lampa laz: Értelek! Én azt mondom,alulbecsüli a magyarok ítélőképességét,aki annyira lenézi őket,hogy azt hiszi,pusztán a migráns-Soros témával örökké a hatalomban lehet maradni!Az propelleres látogatók sem ilyenek,sőt...!És sokan mások sem,sőt én egy ilyen embert sem ismerek valójában.Ez egy kritikus kérdés,de a beszélgetéseimben egyáltalán nem tűnik perdöntőnek,az embereket sok minden inkább foglalkoztatja.Ezeken fog állni vagy elmenni a Fidesz többség,nem a migránskérdésen ,ez meggyőződésem.A szomorú,hogy a kormány és Orbán hibái,ha a nép úgy érzi,visszahozzák a hatalomba azokat ,akik nyiltan a betelepítések mellett állnak,hiszen elemi érdekük,akárcsak nyugati pártcsaládjuknak és akik már bizonyították,hogy egyébként teljesen alkalmatlanok az ország sorsának előmozdítására.Én legalábbis így látom.
lampa laz
@olivér: Az idén két választás is lesz úgy, h majd meglátjuk ki, mit és hogyan lát, mi marad meg benn a kampányszövegből és az is, hogy hogy dönt majd a szavazáson.
CsipkeRózsa
Amikor a Soros féle tervet kérték a kormánytól, akkor nem tudtak semmit bemutatni, hol volt akkor a Soros által nyilvánosságra hozott terv?
Persze, ez csak akkor kérdés, ha megint hazudnak össze-vissza.
CsipkeRózsa
@olivér: Úgy látom, kampányidőszakra jöttél a kormánynak besegíteni egy kicsit.
olivér
@lampa laz: OK.,magam egyébként történelmi távlatban gondolkodva végletekig ellenzem az iszlamizáció lehetőségét nálunk,én a nagyvilágból azt látom,hogy ezek mindenhol igyekeznek megvalósítani -a Korán igéinek megfelelően- az Iszlám hatalomátvételét,ahova csak be tudják tenni a lábukat,és ebbe a jópofizás ,sumákolás,a balliberális oldallal kötött látszatszövetség is belefér.Nemhogy belefér,ez maga a Korán szerinti eljárás a hódításra az eleinte erősebb,számosabb nemzetek ellen.Ezekről nem sokan tudnak,hiszen nem vagyunk vallásosak,így nyilván mások sem gondolhatják ezt komolyan-feltételezik,pedig ez nagy hiba !
olivér
@CsipkeRózsa: lásd feljebb,nem akarom leírni még egyszer
lampa laz
@olivér: A fanatikus iszlámot én is elítélem, nem kérek belőle, sőt a barbárokból sem, az ellenőrizetlenül érkezőkből sem. Orbán és pereputtya viszont szoros üzleti kapcsolatokat ápol a kétes hírü arab világgal, a török elnök családjával, haverjával, Adnan Polattal, jó kis olvasmány a faszi itteni pályafutása amit kizárólag a csuti görénynek köszönhet, akárcsak mészáros, garancsi meg a többi oligarcha. Úgy, h orbán egy rohadt tolvaj, hazug állat.
olivér
@lampa laz: én is bizonytalan vagyok az elkötelezettségét illetően,nem tudom ,meddig megy a kormányzás utáni jövőjük biztosítása érdekében és mennyire dolgozik szívvel,őszintén a nemzet ügyeiért,hol van a határ a két dolog között,mikor érünk arra a pontra ,amikor már tényleg le kell léptetni.A nagy baj,hogy ezt kell szemlélőként méricskélni,bizalmatlanul .mert úgy tűnik,hogy erre alapos okunk van !Ja és fel kel emelni helyette,aki alkalmasabb nála és még nem vesztette el a bizalmat!Na ez még nehezebb feladat lesz!
lampa laz
@olivér: A jövőjük anyagi biztosítása érdekében a falig el fog menni, ez egy undorító telhetetlen állat, kérdés az, h még mit akar ellopni tőlünk, a maradékra már igencsak vigyáznunk kellene. A nemzet ügyeit magasról leszarja, ez egy őrült pénz és hatalom mániás, ezt már nem elégíti ki az itthoni politikai terep, neki ez egy ócska kis homokozó amit már régen megunt. Európát akarja!
Meg kell találnunk az utódját, mert nekünk harangoztak, ha ez marad .
olivér
@lampa laz: A jelenlegi garnitúrából tudsz bizalommal tekinteni valakire?Engem nem érdekelnek a színjátékok,számomra ez a kérdés!Többször leírtam már,hogy én az LMP alapítóját hitelesnek éreztem a megnyilatkozásai alapján,komoly embernek láttam,de Ő lelépett,a többiek komolytalannak tünnek számomra.
lampa laz
@olivér: Schiffere gondoltál? Nekem nem volt szimpi soha. Viszont azok akik még az elején miatta kiléptek, ők igen. Karácsony Gergely, Jávor Benedek és Szabó Tímea.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.