Életének 62. évében elhunyt Bezsenyi Mihály rendőr dandártábornok, a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda igazgatója – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata a rendőrség honlapján.

A tábornok harminc éven át szolgált a magyar rendőrségnél – olvasható a közleményben. A teljes testület osztozik a család fájdalmában – tették hozzá.

Meghalt a Nemzeti Nyomozó Iroda igazgatója

Fotó: police.hu

Bezsenyi Mihály 2014. július 1-jétől töltötte be posztját.

(MTI)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@1magyar: másik portálon olvastam hogy azzal indokolják az öngyilkosságot,hogy súlyosan beteg volt. Fegyverrel végzett magával. A tényleges ok nem ismert, szerintem azt már csak ő tudja. Minden esetre tragikus.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Rockxy
milyen kár, hogy neki nincs egy fiatal felesége, aki miatt lehetne csesztetni
kereső
Öngyilkos lett.
R.I.P. Legyen neki könnyű a föld.
kereső
@1magyar: másik portálon olvastam hogy azzal indokolják az öngyilkosságot,hogy súlyosan beteg volt. Fegyverrel végzett magával. A tényleges ok nem ismert, szerintem azt már csak ő tudja. Minden esetre tragikus.
Commenter
@kereső: így van. Súlyos betegséggel indokolták az öngyilkosságot, valóban. A hivatalos közleményben is ez szerepelt. Kicsit furcsa ez a pozíciójából adódóan hogy pont most, pont ő.
De nyugodjon békében, részvétem a hozzátartozóinak, szörnyű ez úgy ahogy van, bármi is vitte rá erre a lépésre. Az okot pedig a sírba vitte magával. RIP.
bencemacska
@Commenter: Nagyon sokáig csak a halálhír volt a sajtóban. Sokkal később közölték az öngyilkosságot. Ilyen erővel még búcsú levél is lehet, meg tarkón lövött öngyilkos is.
karma1
Lesz itt meg "hosszu bajtok ejszakaja", hogy a millionyi disznosagot valahogy eltoroljek,... Lehet, hogy ezt meg tudtak tenni huszegynehany evvel ezelott, de a technika azota oriasit fejlodott az adatmegorzes teren (is).
Eladott Ország
A Parlament Nemzetbiztonsági Bizottsága vélhetően nem fogja megszavazni az NNI vezető halálát, mert soros ügynökök aknamunkája ez, semmi egyéb. Poltot ez igen meg fogja viselni. Csak le ne mondjon, mert nagyon hiányozna... Még szerencse, hogy a Gabika megvédte őt is, és a tőzsdéző magánnyugdíj helyett az örökölhető állami nyugdíj mellett döntött, így a családja számára nem veszik el a 40 év nyugdíj befizetéseit. 2014-ben nevezte ki Pintér Sándor belügyminiszter a posztra. Nem sokáig élvezhette a Don bizalmát. Nyugodjék békében.
GeoCravker
Nyugodjék békében.
Legyen bármi is az, amit a sírba kellett vigyen.
Commenter
@karma1: egyszerűbb lenne azon gondolkodni mi nem lesz itt még? Aki olvasta pl Kim Lane Scheppele helyzetfelmérését az tudhatja mi mindenre képes orbán.
Eladott Ország
@Commenter: Előre lezsírozva, A magyarországi választásokról, Princeton Egyetem szociológusával...
www.facebook.com/sevaster1/videos/1059125917560319/
bencemacska
@Eladott Ország: ma, 07:29
Mindegy mi vitte el eddig a kemény elhatározásig, biztos nem volt megelégedve a helyzetével, amit önként vállalt, vagy rákényszerítettek.
R.I.P.
Én még azt sem tudom miért váltották le az elődjét!
Commenter
@Eladott Ország: köszönet a linkért. Minden szó igaz. Scheppele már régóta a fidesz legnagyobb kritikusa és ellensége.
Commenter
@bencemacska: végtelenül sajnálatos. Itt nem szokták indokolni kit miért váltanak le. Leváltják. Csak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.