Cserbenhagyás, ittas járművezetés és garázdaság miatt indult büntetőeljárás egy 54 éves mesztegnyői férfi ellen, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság most fejezte be az ügy vizsgálatát – közölte honlapján a rendőrség.

Részegen vezetett, balesetezett, cserbenhagyott, majd a barátnőjét is megverte

A nyomozás adatai alapján egy 54 éves mesztegnyői lakos még 2018. október 22-én 17 óra körül Balatonakarattya belterületén közlekedett személygépkocsijával. Haladása során egy útkereszteződéshez érve a közúti jelzőtábla utasítása ellenére nem adott elsőbbséget egy másik gépjárműnek, melynek következtében összeütköztek.

A balesetet okozó sofőr ezután anélkül hagyta el a helyszínt, hogy meggyőződött volna róla, a másik járműben valaki megsérült-e.

Ezt követően a férfi egy közeli földúton parkolta le az autót és a barátnőjével gyalogosan indultak haza. Útközben azonban szóváltásba keveredtek és a gyanúsított többször megütötte a nőt.

A rendőrséget egy arra haladó személygépkocsi vezetője értesítette, majd a rendőrök egy panzióban elfogták a bántalmazót és előállították a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra.

Gyanúsítottként történő kihallgatásakor a férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését, továbbá azt is, hogy a vezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyasztott. Ellene járművezetés ittas állapotban vétség, cserbenhagyás vétség és garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

(police.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
fideSSes macso, majd a boriben lehiggad.
Pálinkás Pál
Ez egy ritka nagy marha...elismerte az italozást...nem akarom védeni,..de biztos nem az eszéért szeretik..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.