Késsel fenyegetve rabolt két férfi egy munkásszállón pénzt, a rendőrök néhány órán belül elkapták őket.

Az egyik győri munkásszállóról érkezett a rendőrségre bejelentés 2019. március 9-én 4 órakor arról, hogy két férfi pénzt rabolt el az egyik ott lakótól – olvasható a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

"A helyszínen a rendőröknek a sértett elmondta, hogy a hajnali órákban bekopogott a lakásába két férfi, akik közül az egyik, akit látásból ismert, kiabálni kezdett vele, többször felpofozta és egy késsel fenyegetődzve pénz követelt tőle. A sértetten kívül még egy fiatal pár is tartózkodott a lakásban, akiket szintén megfenyegetett a rabló, ezért az egyikük pénzt adott a verekedőnek, aki erre a társával együtt elhagyta a szobát.

Késsel fenyegetve raboltak egy győri munkásszállón – hamar elkapták őket

Fotó: police.hu

A rendőrök adatgyűjtést követően beazonosították a bűncselekmény egyik feltételezett elkövetőjét – K. Tibor 36 éves csornai lakost – és néhány órán belül elfogták őt társával – K. József 32 éves gönyűi lakossal – együtt. Mindkettőjüket előállították a Győri Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vételüket követően, felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.