Viszont az egyik sértett nincs meg, őt keresik még a rendőrök.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a XI. kerületi Rendőrkapitányság két rendbeli csoportosan elkövetett rablás bűntett gyanúja miatt folytat eljárást a 18 éves budapesti G. Krisztián és négy társa ellen.

Az ötfős csoport "2019. március 9-én 22 óra és 23 óra között Budapest XI. kerületében két rablást is elkövetett. A csoport először 22 óra körül a Gellérthegyen, a Citadella környékén ismerkedett össze két fiatal fiúval, akiket később megütöttek és kiraboltak. Az egyik sértett a rendőri intézkedést nem várta meg, a helyszínt elhagyta.

Három fiatalt is kirabolt a Gellérthegyen és környékén egy banda, hamar elfogták őket

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

A nyomozás adatai szerint a csoport később szintén Budapest XI. kerületében, a Kelenhegyi úton egy másik fiatal fiút is kirabolt. A csoport tagjait a rendőrök később azonosították és 2019. március 10-én hajnalban elfogták. Elfogásukat követően gyanúsítottként hallgatták ki őket és a csoport minden tagját őrizetbe vették.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy a 2019. március 9-én 22 óra körül a Citadella környékén elkövetett rablás helyszínről elmenekült sértettje, a büntetőeljárás eredményes lefolytatása érdekében jelentkezzen az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 107, vagy a 112 központi segélyhívó számok valamelyikén" – áll a közleményben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.