A felsőtárkányi kisiskolások végighallgatták, hogy most modern, ütőképes haderőt fejleszt a kormány, milyen szerencse, hogy a média magyar kézben van, ütőképes a Nemzeti Bank, a multik helyett az emberek oldalán áll a "képviselet. "

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Eddzél szopott fejű majom mert ha nem tudsz elég gyorsan futni a nép ítélete téged is utol ér !!!
Aki Én
A média nem magyar kézben van, hanem több mint 80%-a a hazaáruló, neokommunista fidesz kezében van. Annyi köze van a magyarokhoz, hogy nekik hazudik a nap 24 órájában. Ezek a gerinctelen ártalmas patkányok semmitől nem riadnak vissza, ha kell kisgyerekeknek nyomják a kommunista szellemű propagandát.
Ez akkor is végtelenül felháborító és elítélendő, ha szín igaz lenne amit oda okádott.
Felbecsülhetetlen és helyrehozhatatlan károkat okoznak a társadalomban ezek az ártalmas, aljas, szar emberek.
advocat
És nem lehetne a gyerekek hülyítését abbahagyni? Szerencsétlenek kivezénylik, és csak állnak és néznek ki a fejükből, hogy miről is beszél a bácsi? Azért ez már szellemi környezetszennyezés is lehet! De minden szarral csak jó pontot akarnak Viktrotól. És megfizetik a nyomorultakat. Jól!!! Nyuggerek és minimálbéresek, lehet rájuk szavazni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.