Ráadásul nagyon érzékeny ponton próbál hatni rájuk: a pénztárcájuknál. De mi igaz abból, hogy Brüsszel gonosz terve szerint a következő uniós költségvetési ciklusban elveszik a támogatást a földművelőktől, és a migráció támogatására fordítják?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
@papa.49: Olcsóbb, mint öntöző rendszert építeni! Majd lehet Brüsszelre mutogatni. Gondolom a jelenlegi aszály is a Soros terv része!
magyarbakancs
@papa.49: Tudod mi a Magyar mezőgazdaságnak a fő ellensége?
4 évszak meg a mezőgazdasági minisztérium.
staro2
következő uniós költségvetési ciklusban elveszik a támogatást a földművelőktől,

A támogatást eddig sem a föld művelői, hanem a föld tulajdonosai kapták.
Ez errefelé nem mindig azonos.
Államtitkárné, műkörmös nyugdijas pedagógus is lehet tulajdonos de a tényleges földművelő nem mindig jutott területhez.
nezelodo
Ajaj, már előre visít a dakota, mert kevesebb lesz az ellopható pénz! Ej pedig mekkora buli lenne a fél országban megint kicserélni a közterületi lámpákat olyan tisztességes pályázattal és korrekt műszaki tartalommal, mint az előzőnél!
Inkább az lehet a baj, hogy így hálálják meg törvényesen a kekeckedést, meg hogy "szóvivőnek" állt a vezér a Putyin mellé! Gondolom tesznek róla, hogy ne tudhasson minden fontos döntésről a kis szószátyár!
papa.49
@nezelodo: De ha ez bekövetkezik már nem lesz érdekes a Putyinnak se a csutitetű !!!
papa.49
@magyarbakancs: Tudod sokat járkálok a Dunától keletre levő országrészben, és van tapasztalatom, hogy mi történik, ill. MI NEM TÖRTÉNIK az Alföldi régióban !!!
Itt mindig rengeteg zöldséget termeltek szabad földön, és fólia alatt is, most nem látni zöldség földeket, a hagymát, a krumplit, a többi főznivalóval együtt külföldről hozzák be, a csúcs a múlthéten vásárolt Franciaországból származó krumpli volt !!!
Azokon a földeken ahol régebben vöröshagyma, káposzta félék, krumpli termett, most napraforgó (olaj), repce (olaj) esetleg kukorica van !!! Tiszaföldvár, Kunszentmárton, Szentes, Martfű, Mezőhék, Öcsöd, határában szinte minden föld öntözéses volt mára eltűntek a berendezések !!! Martfű és Mezőhék között a Mezőtúr felé vezető út mellett a volt Héki Állami Gazdaság területén működő cég ,már nem termeszt petrezselymet, sárgarépát, hagymát, csak ,,ipari olaj növényeket,, hát így már érthető a 300 Ft krumpli, a 6-700 Ft. kelkáposzta, meg a többi az 1500 Ft petrezselyem !!!
A magyar mezőgazdaság totál szétverve, a fiúk befejezték amit a ,,proffok,, elkezdtek !!!
Nessy
Az új földesuraknak csak a támogatás kell. A földet nem művelik, mert nem is értenek hozzá, meg pénzbe kerülne! Ja, hogy arra kellene költeni a támogatást? Na nehogy mán! Viszont annál jobb a parlagfű termésünk!
csipetke
Van még ember,aki elhiszi a fidesz bármelyik állítását?Még talán a saját birkáik is tudják,hogy amit a fidesz mond,el kell osztani nyócvanyóccal,és a maradék se 100%,hogy igaz.Értelmes ember előbb utánanéz tuti helyen mindennek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.