nezelodo

Borkai bejelentette: független polgármesterként folytatja Győrben, kilép a Fideszből – videó
Akár kilépett akár nem, ő is és a fidesz is ugyanaz a maffia törvények szerint ténykedő maradt, megerősítve őt abban, hogy lám még ezt is megtehetem. A történet lényege a sikkasztás, a bűnszervezetben elkövetett lopás.
Mindenhonnan törölték Borkai Zsolt szexvideóit
Attól, hogy törölték, mert ez a része akár érdektelen is lehet, a Nemzeti Együttlopás Rendszerének szekere egy pillanatra megdöccent az úton, de aztán vidáman hasít tovább, amíg el nem törik a kormányrúdját a választók.
Németh Szilárd megkönnyezte a kudarcot, megszűnt a Nemzeti Együttműködés Rendszere
Szegény Rezsiszilárd, úgy sajnálom azért az arcán legördülő, könnynek vélt zsírcseppért, bár lehet, hogy birkafaggyú volt.
Kósa Lajos: külföldiek szavazatai miatt nyert Karácsony
@papa.49: 19:42. Ja és a Kövér hitbizományban késő délután, amikor bukta szaga volt a fidesz világnak, hát áldoztak az ukrán vendégmunkás szavazókra is, és akit lehetett még összefogdostak és vitték szavazni nehogy odavesszen a Kövér familia hetven éves városi uralma.
A választás legnagyobb vesztese: Mészáros Lőrinc – legalább 10 milliárdot bukott hétfőn
@Jozefina: De nem arra a 750 ezer Forintra gondolsz, ami az összes megtakarítása?! Pedig a Lézeres is megmondta, mindenki annyit ér amennyije van. Hát nem sokra tarthatja a főnökét! Kegyvesztett is lett a Jankó!
A választás legnagyobb vesztese: Mészáros Lőrinc – legalább 10 milliárdot bukott hétfőn
Nocsak! A tőzsde nem hiszi el a mesét, hogy a hatalmas vagyon Mészáros Lőrinc tulajdona, és nincs köze a politikához! Persze a polgárok többsége sem hiszi el. Gondoljunk csak a Simicska birodalomra, hogy elszállt, amikor hitehagyott lett, és kinél landolt a hatalmas gazdasági birodalom?
Borkai Zsolt tovább vezetheti Győrt
Azért nem vennék rá mérget, hogy kihúzza az idei évet polgármesterként. Nagy rést ütött a fidesz látszat becsületességén, és rávilágított a "hívő keresztény párt" valódi mibenlétére.
Húzzatok el innen, ne ti döntsétek el!
Akik ezt a fajta szavazatvásárlást (a mi nyugdíjalapunkból fizetve) lehetővé teszik, remélem egyszer elszámoltatják, mint hazaárulókat. Milyen alapon dönteti el a bűnöző dakota horda egy egy településen bérállampolgárokkal a település sorsát?
Karácsony Gergely az új főpolgármester, Tarlós már gratulált is Karácsonynak
@volvós: "pedig kapát a koszos kezükbe és irány a föld"
Lopott eleget a vezér, lenne hol kapálni a dakota bukott keresztényeinek.
Borkai Zsolt tovább vezetheti Győrt
Nincs azzal persze semmi baj, hogy Borkai megfér a keresztény fideszben! Legfeljebb a tíz parancsolatot testre szabja Orbán, mint az alkotmányt, és máris passzol minden, és jöhetnek az ügyvédek és elintézik oszt jó napot, a szexparti is alkotmányos, közpénzen.
Borkai Zsolt tovább vezetheti Győrt
Basszus, a győri polgárok biza megengedőek, és gondolom a Borkai asszonykája is. Lehet, hogy ez egy nyitott házasság? Lehet, hogy a debreceni Lala adta az ihletet?
Karácsony Gergely az új főpolgármester, Tarlós már gratulált is Karácsonynak
Na ugye, hogy milyen családbarát a fővárosi szavazók nagy része! Végre hazaengedik a Pesta bá-t az unokáihoz, csak nehogy megafonnal irányítsa őket. mert a gyerekek nem olyan hülyék, mint ahogy a vetélytársairól hitte!
Borkai a feleségével ment el szavazni
Hmmm.. A győri polgároknak mégiscsak tetszik, hogy kuplerájt csináljon a kedvencük a városházából és az intézményeiből is. Remélem megszerzik maguknak a Tompikát is Brüsszelből!
Borkai a feleségével ment el szavazni
@colibri: Jaj de ismerős, a mi kreditjenőnk is így erősítette a keresztény családmodellt. Csak nehogy kötelezővé tegyék, mert a talajmenti kádereknek nincs pénze a luxuskurvák eltartására. Egy okkal több, hogy ne lépjünk be a NER tolvaj és kurvatartó családmodelljébe.
Választások: lökdöstek egy jobbikos jelöltet, megvertek egy újságírót Pécsett
Fijjuk ennyire be vagytok gyulladva? Jaj csak nehogy baja essék a First Ladynek mint 2002-ben...
Orbánnak tetszett a kampány
Nem lep meg, hogy Orbán lelkivilága olyan mint a kampány. Utólag az sem lep meg, hogy úgy egy fél éve felhívtak vezetékes telefonon és biztosítottak a személyes adataim védelméről, "csak" az irányítószámot kérdezték, és a következő "kérdésben " arról győzködtek, hogy arra a polgármester jelöltre szavazzak, és ne a jelenlegi "X"-re, akinek a nevét sem hallottam addig. Gondolom a 150 km-el arrébb élő fideszes politikusnak akarják visszaadni azokat a városi megrendeléseket, amit a város, munkahelyek teremtésével saját hatáskörbe vont és elhajtották a fideszes maffiózót.
Na ennyit az orbáni demokráciáról.
Németországban épít házat a magyar cserkészeknek a kormány
Remélem belefér a keretbe valamelyik naaagy embernek egy kis hajlék építése is, mint egykor Párizsban, ahogy Kékessy Dezső is összehozta a tokaji szőlős üzlettársának a kis lakást.
A Fidesz pártlapja kiállít a szexbotrányba keveredett Borkai mögül – két nappal a választás előtt
Úgy látszik ez a szexlap, melynek trolljait ide küldte a gazdi, szintén a fidesz keresztény média birodalmához tartozik! Ja itt imádkoznak a fijjuk térden állva a k...vák mögött...
Simonka több mint 20 milliót költött egy NAV-tisztviselő megkenésére, de keserűen csalódnia kellett
@Eriksson: Ok, nem lepődtem meg, de Te kérted, hogy meséljek. Nem tettem, de házhoz jött, ami egyébként is tudott.
Már magyar sérültje is van a horvát meccs előtti összecsapásoknak – videó
A farancba, még az utcán is a helyiek győztek! Mutattak volna a mi drukkereink nekik néhány fotót a felcsutkai stadionról, és azok sírva oldalogtak volna el a szégyentől!
Üzent a blogger Simicska Lajosnak!
@papa.49: ma 08:49. Meg örüljön a kecskefarmjának, meg a megmaradt farkának... Milyen hipp-hopp ugrott tőle a "komcsik által ellopott" Lajta-Hansági ÁG, meg a Sárvári ÁG, a Közgép, stb. Nem tudom a szigligeti alkotóház is átszállt a Lölönek, vagy a Nemzethy Vejkónak?
Zavar támadt az erőben: a Magyar Nemzet mégsem követeli Borkai lemondását
@tulipan: Hát igen. Az sejthető volt, hogy ez Orbán nélkül nem történhetett meg. És a módszer is önmagáért beszél. Legfeljebb egyel szaporodik a fideszes kolónia Brüsszelben.
Így kell csalni a választáson – Fidesz-alelnököt okosítanak ki épp
Ez a módszer, lássuk be a törvényalkotók által tudatosan beépített választási csalás a törvénybe. Ugyan már , ki hiszi el, hogy ez egy jószándékú passzus! Lehet, hogy ezt már a maffiatanszéken oktaták, ahol felkészítették őket, miközben két Miatyánk és három Üdvözlégy között a Simlicska megalkotta Orbán személyiségét?
Így kell csalni a választáson – Fidesz-alelnököt okosítanak ki épp
Jaj már megint egy tisztességes fideszes haszonlesőt bántanak! Meg kell hogy szakadjon az ember szíve ezektől a mocskoktól! Többségében ilyen hataloméhes maffiózókból áll a pártjuk, de hál Istennek, már repedezik a keresztény szent talapzat.
A vendégmunkásokat hibáztatják a sertéspestis terjedése miatt a tenyésztők
@kokopelli: 17:43. Ne gondold, simán be lehet adni az ellenkezőjét Bivajbasznádon a tanyán Krumpli néninek, és el is hiszi, annyira, hogy terjeszti is a dakota igét.
Macron: vannak vitáink Orbánnal, de mindenben meg tudunk állapodni
@RonaGyuri: 17:43. Gondolod, hogy leüti egy székkel, mint az egyszeri focista a becsúszó szerelésért az ellenfél játékosát a meccs után?
Nikola Gruevszki is szavazhat vasárnap az V. kerületben
Jaj de jó, csak nehogy a fidesz ellenjelöltjére voksoljon, mert akkor hazazsuppolják a sittre.
Macron: vannak vitáink Orbánnal, de mindenben meg tudunk állapodni
Szerencsére nem olyan sértődős a megválasztásakor lekicsinylően Orbán által le újfiúzott francia. Gyanítom, azért nem felejti a nagyképű beszólást.