nezelodo

Kikerült a kereszt a Parlamentre
Először a Lendvai utcában kellett volna fellobogózni a pártházat, biztosan végighullámzott volna a röhögés a fővároson, annyira hiteles keresztények a fiúk. A Szőke Feri meg jól megvédte volna a keresztény pártvezéreket a savazós bácsival karöltve.
Hasba szúrta a vele vitatkozó férfit
Nyócker... Ott mindenki bugyli bicskával meg szamurájkarddal sétál az utcán?
A kormány célja, hogy a magyar emberek minél tovább éljenek – népegészségügyi program is készül
Tessék, már meg is van az eredmény, elég volt hozzá a Tíz Parancsolat bevetése! Ha netán a vezetőink is betartanának legalább egyet belőle, pl azt hogy "Ne hazudj", rögtön szarabb lenne a statisztika.
Kövér: Magyarország attól nemzeti állam, hogy nemzeti kultúrája a kereszténység értékein alapul
Mindig elámulok ezeknek a kereszténységén, a pápaiak meg röhögőgörcsöt kapnának ennek a családnak a kereszténységétől, de inkább csendben lapítanak, hátha még működik a gondolatrendőrség is.
Meztelenre vetkőzve fejtett keresztrejtvényt Mihalik Enikő a Körös-parton – fotó
Érdekes kísérlet, ha felöltözve nem megy valakinek, ha pucérra vetkőzik, csak jön egy segítőkész figura a megoldással! A végén sem a rejtvényre nem emlékezik sem arra miért is vetkőzött le... Talán a kánikula az oka?
Kövér: akinek meg akarják szállni a területeit, annak először a tudatát igyekeznek megszállni
Úgy száz éve a nagypapa megfogalmazni lehet, hogy nem tudta, de gyakorolta, miután találkozott Leninnel, és a család generációkon át élt ezzel az eszközzel, beleérve az "antikomcsi" házelnököt is. Innen dicsőséges dolog ám antikommunistának lenni!
“Visszataszító, önző, gazdag ribanc” – elképesztő gyűlöletcunami zúdult az anyára, aki megválasztja ötödik gyereke nemét
@Commenter: Szegény apám, ha akkor lett volna pénze és lehetősége, akkor sem vette volna igénybe! Amikor megszületett az ötödik fiú, (szerénységem), huncut mosollyal mondta, nem baj azért megtartjuk... A felnőtt koromat sajnos már nem érte meg. Hátha még a leány unokáit is láthatta volna, nem lett volna hiányérzete.
Bakondi ígéri, hogy szuper biztonságban leszünk augusztus 20. alatt
Miért elutazik itthonról a vezérkar, hogy biztonságban leszünk? És nincs helyettes zsebtolvajcsapat sem?
Tűz ütött ki a budai Várban
Úgy van ez, mint a példaként szolgáló nagypolitikában. Már a kedvezményezett támogatók is egymást ritkítják, gyújtogatják egymás üzletét, mint odafönt. Hiába, alighanem telibe talált a megállapítás, "a forradalom felfalja saját gyermekeit". Hát még a fülkeforradalom!
Erős kritikát kapott a debreceni BMW-gyár
@durbincs: Nem kínáltak meg az itteni dakota vezetők az otthon megkedvelt sörükkel, a magyar ember meg amúgy sem szereti a csiki kecskepisit.
Augusztus 31-én temetik Kerényi Imrét
A vajdák halálakor gyakran a terepjárójukat, telefonjukat is eltemetik velük, és bankókat szórnak a szélbe, hogy hulljon a sírgödörbe is. Istenem mi lesz velünk ha vele meg eltemetik élete fő művét, az Alkotmány Asztalát! Remélem az asztalos azért megússza!
Gulyás Gergely megnevezte az EU sírásóit
Gergő ezt beszoptad Ott ültek Szárszón a hitetlenek! Biza, Orbán is ott pöffeszkedett és csak később vette fel a kereszténységet! Vajon hány évesen keresztelte meg a kiutált papja, és mikor jött rá, hogy nem üldözni, hanem kihasználni kell az egyházakat? Pedig a "Térdre imára csuhások" beszólással hozta nyilvánosságra az ateizmusát! Bizony felejt a magyar, a slepp meg lehazudja ha kell a Krisztust is a keresztről.
Menj haza a kisvárosodba, térj be a templomba, mondj el a bűneidért egy miatyánkot fejből, és hallgasd, amint a nagytemplom harangjátéka rád zúdítja a Székely Himnuszt.
Erős kritikát kapott a debreceni BMW-gyár
@durbincs: Áááá nem értek a stukkózáshoz, a Lölö az biztos, az mindenhez ért, ha éppen nem bankot, szállodát, kalandparkot, húsüzemet, állami gazdaságokat, focicsapatot, tengeri luxushajót, sportruha márkát, út és vasútépítő céget, balatoni kempingeket stb gründol magának a vezénylőtábornoknak. Ja Durbi, emlékszel az első királyság alatt hogy harcolt a Viktor az idegen nyelvű cég-feliratok ellen ? Hősiesen mint a szabad páleszfőzésért. Mindegyik jól sikerült, ugye , mint a 2rule?!
Erős kritikát kapott a debreceni BMW-gyár
@durbincs: Na látod, ott tudják a polgárok a dolgukat, ha kell előbb utóbb becsukatják a tolvaj vezetőiket. Egy év múlva meg kerek évfordulójuk lesz, tudod akitől elcsente a címet a tiéd... 89 karácsony, de boldogok voltak, de nem tanul egyik klón sem belőle.
Na jólvan, készülj az új kenyér ünnepére Herceghalmon megszegi a Lölö. 3960 hektáron termett az általa a Brunszvik kastély laborjaiban nemesített búza.
Töröcsik Mari még érzi magában az erőt
Így van ez, a lelkesedésünk még megvan, néha még el is hisszük, de a valóság az lehangoló, elfogyott az erő.
Erős kritikát kapott a debreceni BMW-gyár
@durbincs: Neked is szép napot kívánok, meg egy sanaxot, talán az segít, de ne ne a főnöktől csend el, annak is szüksége van naponta háromszor rá...
Erős kritikát kapott a debreceni BMW-gyár
Alighanem a nagy sikerű megállapodás mögött az lehet, hogy Orbán megint előjött az adu ásszal, és eldicsekedte a befektetőknek, hogy Magyarországon a legalacsonyabb a bérszínvonal, és megígérte, hogy az is marad. Hát persze, hogy megéri nekik összetrombitálni majd Ukrajnából, Romániából Szlovákiából az olcsó munkaerőt, mert hogy nem a nyírségi dakota tesók fognak a szalag mellett dolgozni, autót összeszerelni, az ziher!
Tiltakozik az ELTE, hogy öreg kommunistának nevezték Heller Ágnest
@durbincs: Bocs, hogy segítettem az önismereted fejlesztésében, (látom rendesen felhergelted magad, és még az ápolóknak is gondot okoztam), ami miatt szar éjszakád lehetett. Sokaknak van az imádottjaid miatt nem csak egy rossz éjszakája, de rohadtul szar évei is, folyamatosan.
Tiltakozik az ELTE, hogy öreg kommunistának nevezték Heller Ágnest
@durbincs: Jól van látom automatikusan lájkolod magad tibi, legalább ennyi sikered legyen, meg a darabbér. nem mondhatod, hogy nem segítek neked.
Tiltakozik az ELTE, hogy öreg kommunistának nevezték Heller Ágnest
@durbincs: Mi van már elfelejtetted azt az egy szót amit ma adott a habony művek a szádba? Hiába vesződtek... Tudod Bizánc. Szita az agytokod, minden kihullik belőle.
Karcag díszpolgára lett Varga Mihály pénzügyminiszter
Én is a brókermarcsit hiányolom a listából... Nem sok hiányzott hozzá! Ha minden bejön, a csengeri asszony meg Debrecenben járt volna így... Hú Istenem, micsoda siker lett volna!
Tiltakozik az ELTE, hogy öreg kommunistának nevezték Heller Ágnest
@durbincs: elmebeteg vagy te szerencsétlen... Az a baj hogy a döntéshozók fertőztek meg benneteket.
Rendőrrel fenyegetett egy szoptató anyukát a pécsi Árkád biztonsági őre
Sem az IQ-ja miatt sem nem azért vannak ott ezek az urak, mert ott várják ki a megüresedést az akadémia rendes tagjai korlátozott számú sorában. Valószínűleg a jövő század avatandó szentjeit sem közülük válogatják.
Kormánykritikus véleménye miatt akart kirúgatni egy embert a Los Angeles-i magyar főkonzul
Nem hozzáértés, nyelvismeret, diplomáciai tapasztalat kell a konzulátuson sem, hanem ott is az orbáni bosszúállás kell hogy kormányozzon! Pedig ott az Ámerika kedves NER társak!
Tiltakozik az ELTE, hogy öreg kommunistának nevezték Heller Ágnest
@durbincs: Tisztára mint a gazdád, bátran mocskolsz mint ő, a TEK-el a háta mögött. Pedig látott a történelem ilyen akarnokokat kikerekedett szemmel, amikor a testőre, a híve, alattvalója éppen kioltotta a fényt a szeméből. Elfordulnak majd tőle, ahogy ő is elfordult a számtalan hátba szúrt szövetségeseitől. Mindenki megkapja a megérdemelt jutalmát az Istentől, főleg az eredendően gonoszok, ő lehet, hogy éppen a Gazsi felházi üzleti "mindenhatójától". Mert Isten útjai kiszámíthatatlanok.
Tiltakozik az ELTE, hogy öreg kommunistának nevezték Heller Ágnest
@durbincs: tanulj meg olvasni, szekus... Ha értenéd nem röhögtetnéd ki magad.
Tiltakozik az ELTE, hogy öreg kommunistának nevezték Heller Ágnest
@Commenter: Hát azok voltak az igazi szellemi drámái, az unokám csak azt mondaná, ha érdekelné, hú de gáz...
Tiltakozik az ELTE, hogy öreg kommunistának nevezték Heller Ágnest
Valamelyik kolléga felemlegeti a Kádár rendszer két egykor hithű szekértolóját, Csurkát és Kerényit. Én ifjúkoromban Csurkát a lakhelyemen még Aczél Györggyel, meg egyik helyi pártvezetővel láttam gyakran a fekete Volgában, azidőtájt, amikor ajándék kastélyt kapott a Kossuth Díj mellé tőle. Nem igazán látszott a rendszer ellenségének, csak később világosodott meg. Aczél halála után meg annyira gyászba borult, hogy szinte semmit nem írt utána.
Tiltakozik az ELTE, hogy öreg kommunistának nevezték Heller Ágnest
Nem kell itt tovább ragozni az Orbán és a körülötte lihegők már régen lementek kutyába, legutóbb akkor, amikor a politikai riválisát buzinak nevezte, saját atyamestere és szellemi vezetőjének híveit meg Soros bérencnek.
Végignézhettük a rendszer váltás után az egykori két jóbarát, id. Orbán és Zarándok J. gusztustalan, véget nem érő harcát a potyáért, aztán véletlenül ez történt a fi és "megalkotója" a Simicska között is. Még véletlenül sem fedezhető fel egyikükben sem egy szemernyi úri gesztus sem...