nezelodo

Ezekben a régiókban írtják a szúnyogokat
Állítólag ugyanazon vonalon fogadják a panaszosok hívásait a szúnyog túltengés és a patkányinvázió miatt. Így biztosan kevesebb panasz érkezik majd, mert gyakran foglalt lesz a vonal. Én meg megkönnyebbültem, mert visszatért a demokratikus centralizmus, (igaz egyszer már csúnyán megbukott), minden dolog egy illetékes elvtárshoz tartozik. Na ebből a fazonból kel mini elnököt csinálni, aki ennek a gittegyletnek a feje, ha egy hivatallal megoldja!
Kommunikációs fogás? Az "új" egészségügyi béremelést már három éve bejelentették
@Nessy: Most meg bedobták, hogy esetleg a közmunkásoknak jövőre emelik a bérét, (választási ígéret), aztán majd jövőre amnéziások lesznek. Amilyen hirtelen eldöntik, hogy nem jövőre hanem azonnal építenek egy stadiont valamelyik szavazatszállító cimbinek a határon túlra, azt a kis béremelést is lehetne azonnal adni, ha komolyan gondolnátok, nem fijjuk?
Kommunikációs fogás? Az "új" egészségügyi béremelést már három éve bejelentették
Nahát, az a kis béremelést is úgy kell kiszorítani az adócsökkentés kormányából? Nem kísérték figyelemmel a tanerőnek adott béremelést, amit többszöri részletekben csepegtetve szintén mindannyiszor eladták újabb és újabb béremelésként. A közvélemény meg elhitte, megint fizetésemelést kapnak, és kellően el is kezdte utálni a "gazdaggá tett" tanárokat.
MSZP: Nagy Imre baloldaliságával nem tud mit kezdeni a jelenlegi hatalom
Azért elgondolkoztató, hogy Nagy Imre és mártírtársainak a temetésén a kommunisták agyagba döngölését kiabálta Orbán, pedig feltételezhetően tudta, hogy a mártírok akiknek a temetésével ismerté vált, kommunisták voltak. Persze ha ezt komolyan gondolta, egyúttal saját magát és a családját is agyagba kellett döngölni. Lehet, hogy elmagyarázták neki ezért a zavarodottság?
Ököllel verte a bírót a magyar focista
Ez a derék ember lemaradt, már jó ideje az a focista viszi a pálmát, aki székkel ütötte le az ellenfél neki sérelmet okozó játékosát.
Jövő évtől senki nem lehet magántanuló
Alighanem mégsem az én szövegértésemmel van baj, rád fért volna, hogy amikor ideje volt magántanulóként legalább a minimum követelményig eljuss, de már késő. Így is nagyon kedvel a publikum, és csak jelképesen simogatja meg a buksidat.
Úgy sem (akarod) megérteni, hogy a Flóri az "iskolák, és a temérdek parlamenti munka, és a népéért való szakadatlan munkálkodás" mellett is szakított időt 1.6 milliárd ellopásához. Aztán nehogy csorba essen a fideszes képviselő becsületén, (haha), kapott ugyanennyit, hogy vissza tudja fizetni a lopott pénzt. Na így már ketten loptak a döntéshozóval.
Hogy mi az összefüggés, hogy megértsd, ők is egy kis "Zsanklódvandam-ok", csak sok ezerszer többet lopnak. Na, így már felkapcsoltam a villanyt? Tudod a megvilágosodásod költsége meg rezsicsökkentett.
Jövő évtől senki nem lehet magántanuló
@Shikari: "A kis Zsanklódvandam akkor mikor fog járni öregezni és betörni, ha az iskolában kell lennie?"
Nem te emlegetted fentebb? És mi ebben a mellébeszélés? Látod még iskola mellet is megy az öregezésnél és a betörésnél is jobb móka, tudod 1,6 milliárd az adófizetők zsebéből... Látom azt sem tudod miket írsz. Azért így is szeretünk itt...
Amerikai hadidrónokat telepítenek Lengyelországba
Tovább kenegetik hájjal a történelmileg hagyományosan "kiváló lengyel orosz jószomszédi viszonyt".
Jövő évtől senki nem lehet magántanuló
@Shikari: Látod azért van kivétel, mert a Farkas Flóri is minden idejét az iskolapadban töltötte amíg le nem diplomázott, és mekkora lenyúlás lett a vége, még kevéske szabadidejében is sikerült neki! Jó volt egy kicsi Orbános hátszele...
Jövő évtől senki nem lehet magántanuló
@Dr plágium: Mindezeket a gonoszságokat emberek követik el, akik mára már nagyon keresztények. A hithez sem ezekre a nézeteiket gyakran váltó politikusokra, sem az egyház álszent papjaira, püspökeire nincs szükség, tisztelet azon keveseknek, akik valóban a hitükért munkálkodnak. A hit mindenkinek a saját belső döntése, és nem szükséges hozzá pénzért közvetítő.
Jövő évtől senki nem lehet magántanuló
@Dr plágium: Sajnos ilyen élethelyzet is van. Van olyan is, hogy a szülők, lévén igény és szánnak rá anyagiakat is, alapítanak magániskolát, vállalva, hogy az ő gyerekük nem NER gyerek, és pl nem jár a tankönyv és egyéb ingyenes juttatás, de remélik, hogy heti két-három nap alatt jobb előmenetelt érnek el, mint a gondokkal küszködő államiban. Cserébe egy kis többlet b...gatás jár a vizsgáztatásokon a gyereknek. Nincs ezen semmi csodálni való az én gyerekkoromban az akkori NER társak, a maiak szülei, pokollá tették az életemet a hittanra járás miatt.
Jövő évtől senki nem lehet magántanuló
@Shikari: Ne hirdesd a tájékozatlanságodat, a magántanulók többsége a kötelező vizsgáztatáskor magasan veri az állami iskolában tanuló csoporttársait, és láss csodát, képesek teljesíteni az évfolyamra előírt tanmenetet, ellentétben az államiban tanuló osztályokkal. Véleményeddel ellentétben a magántanulók túlnyomó többsége nem iskolakerülő mélyszegény, aki terrorizálja a többséget.
A fenti véleményed megalkotásánál látszik, hogy nem tudsz elszakadni saját kisiskolás múltadtól, és némelyik politikai vezetőnk többiskolás renitens tanulási "kísérleteitől".
Levelet írt Orbán Viktor a „bölcseknek”
Fogadják tisztelettel egy náluk sokkal bölcsebb, a politikai paletta minden szegmensét mélyebben ismerő, és megjárt, mára már keresztény politikussá szelídült politikus ikon tanácsait!
Jövő évtől senki nem lehet magántanuló
Na ezért mondta az egyik oktatási pártkatona a szülőnek, amikor halasztani szándékoztak az iskolakezdést az óvodapedagógus javaslatára, hogy "Nem szeretném ha jövőre kommandósokkal kellene menni a gyerekért"
Mindent maguk alá akarnak gyűrni, (vagy ez az egészpályás letámadás része), mint a hableányt a puccos, kormányközeli bárka.
Több száz millió forintot költene Kásler minisztériuma egy új újságra
Nem látja be az öreg, hogy kár erőlködni, a tíz parancsolat hirdetésében példányszámban nehéz konkurálni a bibliával, még akkor is ha számolatlanul kapja is az adófizetők millióit az őskeresztény Orbántól.
Húszan indultak el Zalából egy autóvásárlás miatti nézetleltérés tisztázása érdekében: előkerült a fakaró és a vascső
@Dr plágium: Már ha előbújnak a rejtekhelyről ezek a vitézek, miért nem pl. az építőiparban próbálkoznak sikereket elérni? Már napi 15 000 Ft-ot is fizetnének ezeknek a sok szakmával rendelkező uraknak a vállalkozások, csak dolgozzanak!
Lázár János veheti át Kásler Miklós helyét az Emberi Erőforrások Minisztériumának élén
"Egy muszlimnak nemigen adsz, a (dolgos) kezébe seprűt..." Írja a kolléga! Mi van, már államtitkárt is a letelepedési kötvényesek között keresnek? (Mert gondolom ott is olyan dolgos kezűek kellenek.) Csak nem fogytak el az erdélyi tesók, és hiány keletkezett az államtitkár piacon? Már kevés a szájkaratés nemzettestvér?
Fidesz: egyedül Gyurcsányék akarták beszántani az MTA-t és a hazai kutatásokat
Jé a mi polgári keresztényeink bevallják, hogy a Fletó félbehagyott rombolását folytatják, egyszóval ellopták a programjukat! Ugye nem baj, hogy nem csodálkozok!? Minek, hiszen annyi mindent csakliztak már el...
Leállíttatták az 5. leggazdagabb magyar gyárát
@Horizont: Dehogynem érdeklik a melósok a vezért, éjt-nappallá téve dolgozik, hogy elvegye a munkájukat. Nekik csak a szavazás lesz a dolguk a melót meg majd elvégzik az ukrán tesók.
Leállíttatták az 5. leggazdagabb magyar gyárát
@jesz: Még megérhetjük, hogy a Lölö lesz a következő mg-i integrátor az országban. Nagy mg-i tapasztalata van, mert látott már szamártövist.
Az amerikai külügy feltámaszthatja a Szabad Európa Rádió magyar nyelvű adását
Nem bajlódnának a tiltással, internetes adás lenne, simán lekapcsolják ami nekik nem teszik mint az orosz, azeri kirgiz és török stb barátai.
Lázár János veheti át Kásler Miklós helyét az Emberi Erőforrások Minisztériumának élén
Lázár "megyéjében" most éppen egy kisvárosi polgi készül pofára esni, és felfele bukni. Annyiban igaz lehet a vélekedése sokaknak, hogy Lázárnak az emberminiszteri poszt, esetleg ugródeszka a vezérbuktatáshoz. Ha visszakerül a nagypolitikába, csak az a kérdés, mivel tudja eloszlatni Orbán gyanakvását, és hatalomféltését?
Bezárja szolnoki gyárát Bige László
A katasztrófavédelem felkészült, kérdés, hogy mire és mi a feladata. Azóta nincsenek a szervezet működéséről kétségeim, amióta az ország legkeményebben szakszerű és független szervezetét a bányakapitányságot a katasztrófavédelem alá sorolták. Aki kitalálja miért, nyerhet egy hangszórót, mint abban a régi vetélkedőben.
Kásler szerint Trianon miatt van annyi magyar Nobel-djas és olimpiai bajnok
Haza kellene küldeni, hogy otthon az unokáit hülyítse, esetleg megtudhatja tőlük, hogy Horthy őfőméltósága idején hozott törvények miatt is oldottak kereket a későbbi sikeres tudósaink. Így esetleg megúszták, hogy 44-ben nem vitték haláltáborba őket, közigazgatási eljárás keretében, ahogy Orbán kedvenc történésze megállapította. Apám barátja, kislányai és a felesége már nem volt olyan szerencsés, hogy el tudott volna menekülni a "kormányzó úr és a csendőrei nagyszerűsége" elől.
A NAV-ellenőröknek a következő napokban kötelező lesz fagyizóról fagyizóra járniuk
Na szerencsétlenek, utána meg vizsgálgathatják begyulladt mandulával az orr fül gégésznél a várólista hosszát.
Kiengedték a Viking Sigyn kapitányát
Meg lehet még az a diplomata autó amely a Guevszkit is mentette!? Ismét hasznát vehetik! Előfordulhat, hogy nem Szakonyfaluba megy először?
Verekedés volt a Kálvária téren a nyolckerben, egy sodrófa is előkerült
@namihami: Félreértik őket a Sanya bá' legényei! Csak a cérnametélt tésztájának nyújtási módján vitatkoztak, ezért volt sodrófa szemléltetési eszközként náluk. Ha az nincs, akkor zsebrevágott kézzel találja őket a közeg.
Újraindulhat a Szabad Európa Rádió magyar adása
Na, ilyen jól sikerült Orbán személyes bemutatkozása a jenkiknél? Remélem tapintatosabbak lesznek, mint a hatvanas években, amikor egy paptanár rokon első nyugati útjáról hazatérve azt az "ajándékot kapta" tőlük, hogy közölte a SZER, hogy disszidált. Ami utána következett, azért élete végéig "imáiba foglalta" azokat hatásvadász firkászokat!