nezelodo

Kutyatámadás ért egy fideszes aktivistát Kesztölcön
Né ez nemcsak önmagát lájkolja még önmagával véleményt is cserél. Csak nem a vezér valamelyik alteregója ez (ek?)?
Összesen 2 forintos béremelést kapott egy ápoló a kormánytól
Adok neki egy kunyerálós csekket arra fizesse be a dakota vezérnek, egy rég meghalt hozzátartozónak küldte a karizmatikus vezérünk csicskahada.
„Szervusz szívem” – így kampányolt Orbán Viktor
Jól teszik ha eme "spontán látogatásnál" jól megnézik Orbánt, mert legközelebb csak a függöny mögé bújva látják, vagy jobb esetben egy vezető száron a vekójával.
Háromszor rabolta ki a nyugdíjast Békésben, a rendőrök Budapesten fogták meg – videó
Csak nem azért ment a fővárosba, hogy induljon a választásokon? Az erőszakossága miatt minimum a Lendvai utcáig, vagy a választási irodáig is eljuthat, jobb mint a savas bácsi.
Rónai Egon nem érti Balázs Pétert
Már régóta a fidesz aktivistája, és a szenilitás már régen elérte szerencsétlent. Ráadásul nem egyedül őt fertőzte meg a nemcsákszamócakór.
Bréking: Kelemen Anna indulna az országgyűlési választásokon
Megesett ilyen már egy honleányunkkal a félkegyelmű Berlusconi hazájában is!
Kutyatámadás ért egy fideszes aktivistát Kesztölcön
A Soros kutyája volt, majd hamarosan kiderül, az küldte erre a tudatlan aktivista polgárra!!
Gasztroterror: Fazekas miniszter szerint Soros rovarevésre kényszerítené a magyarokat
Szörnyű szándéka van Fazekas úr ennek az országra rontó nemzetközi veszedelemnek, a Sorosnak! Még megérhetjük, hogy a miniszter úr barátjának lépfenefertőzött marhahúsából ezentúl nem kerülhet az öregek, és gyerekek tányérjába, ahogy megesett már a közétkeztetésben!
Elmarad az Újpest-Paks, alkalmatlan a havazás miatt a gyep a meccsre
Még az ág is húz bennünket, a gazdasági sikerágazatot a focit az időjárás is gáncsolja.
Fidesz: Vona Gábor teljesen megbízhatatlan
A fene tudja, én összehasonlítanám a fidesz programjával a jobbikét, de olyan a dakota program, mint a Soros terv, senki sem látta, és senki nem olvasta, csak a nemzeti vejkó léte sejteti mivel folytatná Orbán. Annyira tudják a fiúk a parlamenti cirkuszi előadáson saját vádjaikat, hogy papírból is csak nyökögve tudta felolvasni nagy zavarában pl a Soltész, és a Felcsút térségét "fejlesztő" két sy vakegér is csak nyökögött a vele készült interjúban.
Imalánc indult Orbán - térdre, csuhások - Viktorért! - Városi Kurír
Azért nem kellene nyilvánosan viccet csinálni az imából. Ha valakinek joga van imádkozni érte,a néhai juhász özvegye az.
Imalánc indult Orbán - térdre, csuhások - Viktorért! - Városi Kurír
Nagy bajban lennének ezek az imádkozók, ha többet is látnának a vezérükből egyszerre, pl négy alteregót. Megnézném ahogy tanakodnak, ki vagyok, mi vagyok, de hány kérdéskörben, és melyikért fohászkodjak az Úrhoz?
85 millió forintot szedett be az állam az otthoni pálinkafőzésből
Íme a "győztes pálinkaforradalom" hozadéka. És milyen jóízűen kajálták a hívek az ingyenes, otthoni pálinkafőzést, és iratkoztak fel önként a pálinkakotlások önkéntes listájára!
Fidesz: a "Soros-hálózat" teljes össztűz alá veszi Magyarországot
@csipetke: Nem szereti a vezér a smirglit, nincs esélyem csiszolni az amúgy is éles elméjét!
Gyurcsányt és Vonát rajzoltatná a seggére a putnoki polgármester, aztán hagyná, hogy rugdossák
Ez a derék ember a Simlicskát már nem is tetoválná a seggére?! Hogy felpuhultak ebben a nagy nemzethy jólétben, hova lett a harcos kiállás? Még azt sem mondta ez a jóember,hogy a pártomat biz' én nem hagyom, úgy mint az import ukrán szavazók által megválasztatott nyírségi, (talán bivalybasznádi), polgármester asszony!
Vezérünk, ha hazatalálsz, rögtön eligazítani ezeket a csak kicsit, a látszat kedvéért lelkesedő sameszokat, mert ilyen hozzáállással nemsokára Putnokon is mecset lesz a faluközpontban templom helyett!
Fidesz: a "Soros-hálózat" teljes össztűz alá veszi Magyarországot
Azért meg kell hagyni, igen bátrak a mi alkotni képes, dolgozni akaró fiataljaink, és tömegével menekülnek a Soros és a migránsok által sújtott nyugat-európai országokba dolgozni! Igaz itthon sem féltek a szamurájkardos rejtett erőforrástól, és érthetetlen módon a világraszóló rezsicsökkentés és családtámogatás sem tartotta itthon őket! Ki érti ezt? Ráadásul a mi vezérünk mégsem szeretné, hogy ezek a bátor fiatalok szavazzanak az ő nagyszerűségére! Hát, teljesen összezavarodott nyugger lettem, ennyi ellentmondástól, akinek az elméjét csak a nemzeti vejkó led lámpái világítják meg! Istenkém, mennyire más lenne, ha én is száz lábon állhatnék, és tized annyi eszem lenne, mint a mi Lőrikénknek!
Nem kapott időben szakszerű ellátást, lánya szerint ezért halhatott meg Lázár Ervin felesége
Már az is eredmény, ha szólnak a beteghez, ha beviszi a kórházba a rohammentő, és elsősegélyként felszólítják, hogy ne hisztizzen! Remélem, nincsenek sokan abból a makacs fajtából, aki még mielőtt orvos látná a folyosón fekve, képes meghalni belső vérzésben a folyosón, nyolc óra múlva!
A Dunántúl ma belepi a hó, olyan tél jön ezután, mint december óta soha
Jaj mi lesz velünk! Ebben a rettenetes ítéletidőben nincs itthon sem a vezér, sem a korán szőkült Sanya bá'! Ki fog nekünk SMS-t küldeni, hogy üljünk át egy normális országba, és ki menti a szerencsétlen erdélyi tesókat a behavazott autópályákról? Jaj, Istenem, meg ki ad enni a Bözsi néni cocájának, ebben a "rettenet időben"? Alighanem a szegény röfinek be kell érni a hajnali madárdallal, még mindig jobban jár, mintha a Pöcs képviselő feliratozná...
Szófiáig menekült Orbán Viktor és furcsaságokat beszélt
Megint elfelejtett kitérőt tenni a sógorok nyugodt hegyei közé, vagy csak a lavináktól fél! Minket pedig nem kímél a hülye göbbelsi propaganda lavináktól! Vagy csak itthon felejtették a reggel-délben-este dobozkát?
Szamurájkardos balhé egy budapesti benzinkúton: közzétették a videót, hat ember ellen emeltek vádat
Miért bántják őket, hiszen munkába meggörnyedt fárad melósok voltak. Szereltek volna inkább csodalámpákat a fideszes városokban, milliárdokat kaszálva, még rájuk sem mernének nézni a zsaruk.
Szijjártó szerint Luxemburg külügyminisztere gyűlöli Magyarországot
Nem lehet, hogy azok a "Soros kottából játszó zenészek" nem Magyarországot gyűlölik, hanem mivel jól ismerik a vezetőjét és a sameszait, csak róluk van lésúlytő véleményük?
Csaknem egymilliárd forint áfát csalt egy ipari repceolajjal kereskedő bűnbanda
@Aki Én: Az egyenlőre az érinthetetlenek kasztjához tartozik.
Elképzelem, ha az ellen oldal valamelyik politikusának lenne a veje a tettes, már nagy játékfilmes terjedelemben láthatná a választásra hergelt lakáj szavazótábor az ország, sőt Európa ellen elkövetett gaztett tettesének, rokonságának fel és lemenőinek szőrnyű gazságát.
A golyva jele lehet a gombócérzés és a rekedtség
Remélem,már felismerik a betegséget az orvosok, és nem a munkahelyi és a maszekban kereshető összeg aránytalanságának tudják be a kínzó tüneteket, (magyarán táppénz csalónak neveztek), és már nem egy kórházi nővérnek kell a diagnózist egy pillantással megállapítani, aki már cipelt is a folyosóról egy hozzáértő doki elé. Másnap műtét, fél almányi ciszta, és a koszorú ereket szorongató befele növő golyva eltávolításával talán búcsút mondhattam Csernobil utolsó üdvözletének.
Helyettes államtitkár: akár napok alatt is le lehet cserélni a gázkészülékeket
Tökéletes, mondhatná az átlag állampolgár, (meg a Bözsi néni a díszlet cocájával együtt), már minden akadály elhárult a kazáncsere elől, csak az a nyamvadt 6-700 ezer Ft hibádzik hozzá. Nem baj a legközelebbi előadásán a vezér majd azt is viszi a Patyomkin díszlet elé a Bözsi néninek, csak propaganda minisztériuma nehogy elfelejtse újra vinni a cocát is, hogy hitelesnek látsszon.
Évet értékelt Orbán – a miniszterelnök szerint az ellenzék reménytelen helyzetben van – videó
@Grafix69: tegnap, 22:03. Tökéletesen igazad van. Reménytelen helyzetben van az ország, de különösen a vidék. A falvakban néhány hegyes könyökű szerezte meg a termőföldeket, csak iparszerű gépesített termelés folyik, nincs munka, ha van feketén, nem bejelentve. A fiatalok elmentek, az eladhatatlan szülői ház tetején hamarosan kinő az akác, már az osztrákoknak sem kell, akik itt voltak, egy része már elfutott. Mégis újra megválasztják ezt az országpusztítót, aki a futballt akarta a legfontosabb gazdasági ágazattá tenni. A lányunokám meg sírva jön haza már három éve az iskolából, mert kettest kapott tornából, nem megy neki a dekázás.
Van esély rá, hogy hamarosan megünnepli a nyáj, ahogy ők nevezik egymás közt a híveiket, hogy ünnepelhetik az Operaházban, vagy a hitgyüli csarnokában, esetleg a felcsúti stadionban a hatvanadik születésnapját Orbánnak.
Székesfehérvár polgármestere szerint "a fehér, keresztény Európa" propagálása miatt sem nyerhetett a város EKF-pályázata
Azért nem állhatom meg, hogy meg ne említsem, hogy mindig csiklandoz a röhögőinger, és lenyűgöz, amikor a kemény kommunista párttitkár apuka KISZ titkár sarja, mint a kereszténység védelmezője parádézik a politikai porondon!
Azt az apróságot pedig, hogy a kereszténység nevében mi mindent követett el az egyház, a Megváltó megfeszíttetése óta csak érintőlegesen, a szentföldi hadjárat (vérengzés), boszorkányüldözés, (a csillagászok máglyahalála), a háborús fegyverek megáldása, Hitlerrel való burkolt kollaboráció és a békepapság intézménye stb. egy kis csúnya szeplő az anyaszentegyház orcáján. A sokszor megjelenő burkolt és nyílt zsidózás meg több mint érdekes "Mária országában", aki nő volt, (és a nőket a fidesz és Orbán oly nagy becsben tart), és persze egyúttal zsidó is volt Jézus édesanyja.
Székesfehérvár polgármestere szerint "a fehér, keresztény Európa" propagálása miatt sem nyerhetett a város EKF-pályázata
Ez a derék dalia polgi eszerint rendesen fikázta a többi, egyébként fideszes várost, mert azok eszerint nem túl lelkesen hajtják végre Orbán agyament akaratát, és a pályázatuk tetszik a döntéshozóknak, vagy jobban értik a dakota kettős beszédet. Mást itthon a bégető birkáknak, és más képet mutatni kifelé.
Kormányinfó: bunkó Lázár, bunkó Kovács
Nem kell nekünk külső rosszakaró aki rossz hírünket kelti, van nekünk e témában elsöprő többséggel megválasztott profi kormányunk. Teszik is amihez értenek, megutáltatnak bennünket a fél világgal
"Végetek lesz! Nem gondoljátok, hogy ez a diktatúra megbocsájtja, hogy pofáztok?"
Fentebb a dögkút került szóba! A kérdésfeltevő aparatcsik lehet, elszólta magát, mert egy magánoktatás engedélyezéshez szükséges kérdőívükön tudakolják, hogy a kérelmező lakhelye közelében van-e dögkút x km-es körzetben! Tudják, lassan arra szorulnak a szegény alattvalók. Talán félnek, hogy mégsem halnak éhen? Csupa beteg ember irányítja ezt az országot!
Magyarország bezárta határait, az ENSZ menekültszervezete szerint teljesen megdöbbentek
@nemkati: Gondolom nem veszed komolyan ezeknek a kereszténységét! Olyan messze van a Kádár rendszerből meggazdagodott család a kereszténységtől. mint Makó Jeruzsálemtől! Az afféle párttitkárok álltak elrettentésül a hittan beíratásnál az iskolában mint a dakota apja, és kb egy évtizeddel később ő lett a Középkő Bányáknál a vezető pártitkár, és alighanem hatáskörébe tartoztak a korábbi dobtárassal tsz-t szervező vitézek. Azt sem gondolom, hogy a megyei pártbizottságba azért könyökölte be magát a faterja, hogy terjessze a kereszténységet a testületben. Vagy tévedek, és mégis hittérítő volt a Papp János mellett egy nem sovány emberrel együtt, mint a fia, meg az unokája?