nezelodo

Németh: egy elítélt menekült miatt támadják Magyarországot
Már majdnem aszt hittem, hogy olyan jók a magyar szolgálatok, hogy elő tudták ásni a migráns előéletéről a bűnözői múltat! Egy fenét, így könnyű, és röhejes is, hogy a ti ítéletetek a bizonyíték! Kérész életű lesz a bélyeg, mint a 2006-os Nemzeti Hőseitek dicsősége.
Ja és a némethszilárdok meg társaik a haza megmentői!! Majd kérdezzék meg az unokáinkat, amikor nyögik az ország kifosztóinak a rájuk hagyott hatalmas adósságát, pl a kínai hitelek visszafizetésekor!
Svájc lemond az atomenergiáról
Nem csoda, hogy Orbán elköltöztette a dagadt bankszámláját abból a romlott Svájcból! Nem hogy hízott volna az a számla az atomerőművek miatt, még a végén ők is MANYUP-nak néznék Orbán aprópénzecskéjét, mert eltanulnák a dakota módszereket, és ráköltenék a környezetszennyező napelemekre!!
Stefka: "legközelebb Fekete-Győr Andrásék kezében géppisztoly lesz"
A mi helyi újságírónk aki most éppen a Jobbikot szolgálja, arról polemizált nemrég az újságja első oldalán, hogy a közelmúlt tüntetések hangadói a mi visszafogott rendőreinket fenyegetik. Alighanem emlékezetkiesése van, akár csak a derék öreg komcsi Stefkának, és nem emlékezik, amikor a hős jobboldali focidrukkerek, és a hozzájuk csapódott balhézni vágyó utcai harcosok a rendőröket verték, TV székházat, kukákat, autókat gyújtottak fel 2006-ban és ezért lettek Nemzeti Hősök.
A fehérorosz diktátorral is tárgyal Orbán Szerbiában
Keverik ezek az újságírók a szezont a fazonnal. Nem találkozó, vagy tárgyalás lesz, hanem továbbképzés, tapasztalatcsere. Tanulnak egymástól.
Már megint gond van a Széll Kálmán téren: habot lövell a szökőkút
@Clavigo: A Sorossal együtt csinálták, de lehet, hogy a Simlicska csináltatta a Vonával.
Mészáros Lőrinc megvette Tatabánya főterének harmadát
@Pálinkafőző Rézüst: "ez a zannyát is pénzért vette..." A jelek szerint egyik sem volt válogatós...
Vizsgálat indult a hazahívott fiatalok megszívatása miatt
Akik bedőlnek a dakota trükknek, nagyon nem ismerhetik ezt a bagázst. Sajnálom őket, de magukra vessenek, ha lusták voltak áttekinteni a hazai sajtót, mert talán nem mindenki pártérdekek szerint nyilatkozgat, és formál véleményt. Nem kell mindent elhinni, nyugodtan ájuldozzanak a közszolgálati ferencjóskás csatornákon, de nem árt ha gyanakszanak.
Nincs pénz karbantartásra, bezár a Planetárium
Építsenek oda is egy stadiont! De nehogy beengedjenek ám oda más sportot űzőket, vagy atletizálókat, mert még baja esik a gyepnek, és a ropilábú focisták képtelenek lesznek futni rajta. A kulcsot minimum egy tízéves fideszes politikus gyerekének kell adni, majd az szelektál, ki mehet be, ahogy erre is van már példa.
Lázár szerint Gyurcsány már rég nem komolyan vehető tényező
Istenem, megint jön a Ratkó korszak. Ehhez már csak haza kell hajtani azokat a migránsainkat Brüsszel megállításával, akik az ottani társadalmakat ajándékozták meg a gyerekvállalással. A nagyívű családtámogatást is átgondolhatnák, mert ha megállítják Brüsszelt és a Soros bérencek seregeit, esetleg meg lehetne kísérelni a családtámogatásban is kicsit közelebb kerülni a "rothadó nyugathoz".
A szaporulat érdekében esetleg haza lehetne rendelni a nemzeti bikucit is, a kint dolgozó diplomaták nagy megkönnyebbülésére.
Kicsit jobban csinálhatna kedvet az a sok-sok ifjú Rubovszky meg Harrach is a gyerekvállaláshoz, és a papjaikat is visszafoghatnák, mert én nem szívesen állnék sorba a vasárnapi mise után igazolásért, hogy ott volt-e a gyerek az Orbánért mondott nemzeti imán.
Kovi orális szexre oktatná a magyar nőket
Kovi megelőztek, már nem csak oktatják, gyakoroltatják is a néppel.
Gyereket szülne Benkő Dánielnek 50 évvel fiatalabb barátnője
Jézus Máriám, annyira megrémültem a gondolattól, hogy néhány év múlva, ha megérem, én is ilyen hülye félkegyelmű leszek?
Lázár szerint Gyurcsány már rég nem komolyan vehető tényező
Ha nem számottevő tényező a Fletó minek akkora energiát fektetni az emlékezetes stúdió felmosás óta a megsemmisítésébe? Még a Botka belépőjének is feltétele volt a Fletó ócsárolása dakota módra? Az a gyanúm, a vezér dührohamot kap még most akkor is, ha eszébe jut. Nem lehetnek nyugodt éjszakái.
Felségsértésből kettő nem elég: harmadszor is kimehetett a meghekkelt Orbán-interjú
Még a végén kiderül egy megdönthetetlennek látszó dolog, hogy attól, hogy valaki bigott fidesz hívő, nem biztos, hogy a szakmájában is jobb, ezért nem találják a hekkelőt. Természetesen ez az állítás a Nemzeti Gázszerelőre nem lehet igaz, mert ő egy gazdasági zseni.
Mészáros Lőrinc megvette Tatabánya főterének harmadát
@solidedge: Semmi kifogásom a Mars megvásárlása miatt, de költözzön is oda a gazdájával együtt, és nehogy eszébe jusson oda is kiépíteni a játékvasutat!
Pár ezer forintos emelésre számíthatnak a nyugdíjasok jövőre
Még a végén igaza lesz a kihalófalvi Bözsi néninek, akit meglátogatott a nemzetvezető, hogy évente kellene választásokat tartani.
Kicsit árulkodó ugyan az "akár kaphatnak még kezdetű" strófa, olyan mint az áruházak nyereményjátéka, vagy a beígért akció mértéke, mert én egyáltalán nem hiszem ezeknek az uraknak még egy fél szavát sem. Addig csűrik, csavarják míg az ellenkezője lesz igaz, de a Bözsi néni hatalmas emelésre emlékezik majd. Pedig ha összerakta volna a nyugdíjszelvényeit időrendbe, hasznosabb olvasmány lenne neki mint a nemzeti konzultáció.
Pekinget is bevette a magyar kormányzati nótakommandó – videó
@Pálinkafőző Rézüst: Látod, éppen ezt a tíz-húsz százalékot (is) sajnálja a mi naaagy nemzetvezetőnktől a Fletó azon az állítólagos elhazudott számlán! Először is Orbán soha nem hazudik (nem mond igazat), másodszor, pont most zavarja meg az alkotásban, amikor a jövőnknek aszfaltozza éppen a selyemutat hazáig! Ráadásnak ott a siker, hogy nótára tudta ösztönözni azokat a savanyú képű ferde szeműeket, amikor éppen kiénekelt a zsebükből úgy ötszáz milliárdot.
Diákok pénze: A több mint három millióból 1592 forintot hagyott meg „a fideszes tanár úr”
Lári-fári, nincs itt látnivaló, hiszen bevallottan elkötelezett fideszes, és MANYUP pénznek nézte a diákok (szülők) pénzét a diákokért élő-haló tanár úr!
Gyurcsány: Orbánnak svájci bankszámlája lehet
Ezt a csalódást, még a végén aszongyák, nem a Rasit, hanem a bankszámláját járt Svájcba látogatni a nemzetvezető, és a magyar konzul volt a bankárja! Na még ilyent, biztos kiszagolták, és ezért vitte Ázsiába az üres számlákat! Honnan is lenne szegény templom egere mini. elnökünknek pénze?!
Polgári Világ lett Pukli István pártjának neve
@Veleda: Bizony lenyúlta a Tanítanék mozgalmat, hazavágta, ahogy kell. Ha valódi lázadó lett volna egy napig nem maradhatott volna igazgató az iskolájában. Simán beépített, vagy megzsarolt mollusca gerincű beépített ember volt.
Orbán Kínában: "a Kelet felzárkózott a Nyugat mellé"
@Grafix69: Tényleg miért nem veszi ki a kezét a zsebéből, lopott valamit az eszcájgból, és azt szorongatja?
Pekinget is bevette a magyar kormányzati nótakommandó – videó
@Veleda: 15:29. Én már egy két éve azon röhögtem, hogy egy diplomataszüreten zongorát állíttatott hagyományőrzés okából a Fazekas miniszter úr a szőlőtábla végére. Láttam már ilyen olyan szüretet, diplomata szüretet is, levezényelten kicsit, de leginkább nagyot több száz fővel sok éven át, de zongora az valahogy nem jár vissza az emlékeimben, de még cimbalom meg cigányzenekar sem állt a szőlőtáblán.
Azt is próbálom elképzelni, de sehogy sem áll össze, hogy pl. Antall Miniszterelnök úr nótázik valahol ahova tárgyalni utazott. Alighanem ez az újkori illiberális diplomáciai illem, és exportálja a tündérországi jólét alkotta jókedvet.
Tornádót videóztak Székesfehérvárnál
Nem tornádó volt az, hanem üstökös, hazafelé tartott Felcsútra a Lenci...
Putyinnal töltötte a mai napot Orbán
Nótázás nem volt, amikor a Putinka zongorázott? Vagy a Vágási Ferit nem vitte magával, a Fehérvári huszárok elénekléséhez?
Bözsi néni üzeni: Legközelebb Orbánra hívja a rendőrséget
Bözsi néni, ha legközelebb megy a pávatáncos, ne hívjon rendőrt, lesz ott vele egy hadseregnyi, annyira fél. A komondort küldje rájuk, ne féljen nem tudják lelőni, ha sikerül is, addigra egymást is megritkítják, baráti tűzzel. Aztán ráfogják a kutyára, hogy a vak komondor volt.
A Kossuth téri sortűz áldozatairól gyűjtik az információkat - jelentkezőket várnak
Lehet, hogy koszorúzás ürügyén Orbán csak esettanulmányt készített összehasonlításként a pekingi vérengzésről, és csak félreértettük a pávatáncos szimatolását!
Gáspár Győző: Evelin aranyát foglalták le a NAV-osok
Nagy mesemondó ez a dakota, még miniszterelnök is lehet belőle. Az aranyat meg ne sirasd, beszerzési áron vette át a NAV.