nezelodo

Torgyán, a kamikaze politikus, aki leviktorozhatta Orbánt
Hát nem tudta a Torgyán rávenni Orbánt, hogy ajánlja fel az országunkat Szűz Máriának. Orbán inkább megtartotta saját magának.
Kínos szóviccet lőtt el Balog Zoltán a buszkatasztrófáról
Ha nem ilyen lenne, azt se tudnánk ki ez a félnótás, de meglelték egymást a hasonszőrűekkel.
Moszkva kezd kiszeretni Trumpból?
Miért, mit vártak ettől a szájhőstől? Nem magyarok lakják többségében az USA-t hogy tovább tudja a hülyeséggel tüzelni őket, és a rendszerüket ott nem olyan egyszerű lebontani mint nálunk. Putyin nem olyan hülye, hogy ne ismerje fel ezt a félnótást!
A mókusok a terroristáknál is nagyobb veszélyt jelentenek
@qxy: Nyest. Hosszú évekig nem tudtam megszabadulni tőlük. Nagyon rafináltak. Itt öregedett meg egy család, a családfővel a kocsim hengerfején fekve találkoztam utolján néhány éve, ahogy ott melegedett, a kutyus jelezte, nagyon öreg volt már az utódok a szomszédba vertek tanyát, videóm is van a kölykökről. Én azt hiszem megszabadultam tőlük de még nem biztos, szeretnek ott maradni amelyik helyet belakják. Nekem is megrágták a kábelköteget a kocsimban, van egy típus amit imádnak, biztos jobb íze van mint a többinek.
Bayer Zsolt: “Van egy ötletem, menjenek maguk a picsába!”
Ez a mai hatalom támogatott irodalmi hangja. (Hogy örülne Aczél et.) Mi jöhet még? Akkor éreztem ilyen rosszul magam gyerekként, amikor a nem jogutód nélküli kőbányák aranyszájú munkásőrei davajgitárral kopogtak be apámhoz, hogy jobb lenne neki a tsz-ben.. Most ama "jogutód" fia tünteti ki ezeket.
Trumpot köszöntő rendezvény volt a Szabadság téren
@Horizont: Ugyanezek lelkendeztek a nyolcvanas években egy egy pártkongresszus után, hogy eljött az ő idejük. Most meg megint nekünk osztják az észt. Semmiből sem tanulnak.
Trumpot köszöntő rendezvény volt a Szabadság téren
Úgy ünneplik az új elnököt az urak, mint a megváltó születését. Pedig egy hangyányi történelmi ismeret birtokában tudhatnák, minket még egyetlen nagy és kicsi hatalom sem tett boldoggá, hanem kihasznált bennünket ahogy az érdekei kívánták. Persze nagy igény van kicsi hazánkban a politikusok, uralkodók kritikátlan imádatára, és azok gyakran el is hitték a tévedhetetlenségüket. Csak olvasgatni kell a villanyoszlopokon látható tömjénfüst szagú tacepaókat. Nemsokára talán újra láthatom a sötétben bujkáló ellenforradalmárt is ott, Simicska, Vona, Gyurcsány vagy a civil szervezetek képében, ahogy 1957-ben a Kincses Kalendáriumban.
Atkári: Lázár hivatalból hazudik
Lehet, hogy már állítják a tisztesség szobrát Lázárnak, a vásárhelyi Lázár utcában.
A Burka-per koronatanúja a Németországban megölt magyar prostituált feltétezett gyilkosa
Jé, hogy hullanak az emberek ezeknek a jó dadai bicskás magyaroknak a környezetében, itthon és külhonban. Ráadásul még "jól meg is kártalanítjuk őket" ha meg merészelik gyanúsítani őket a bicskázással!
Két megyére másodfokú figyelmeztetést adtak ki az extrém hideg miatt
@Qqberci: "A tél jobban teljesít..." Ne hergeld őket mert a hirdetőtábláikon ezzel is telepakolják a pénzünkön a település összes villanyoszlopát, a saját dicsőségükre, és a nyáj pedig issza a szavaikat, már amelyik tud olvasni! Ha az irástudatlanság eszükbe jut, akkor majd képregényben fényezik magukat.
Feljelentést tett Lázár a 4-es metró építésekor lenyúlt pénzek ügyében
@Lepényleső: Másokmak nem a talpát, hanem a halina csizmájának a talpát fedi olyan vastag...
Orbán Viktor levelet küldött a Professzorok Batthyány Körének
Ez az 53 oldal és a 25 pont lenne a selyemzsinór a kinyílt szemű professzoroknak?
Balog Zoltán lemondásáért tüntethetnek a tanárok február 1-jén
@Nagy Mária: Leírtad neki, hogy nem szabad építenie, az ugrott be tudja ő, lehet, hogy ő építi a Várbazárt, olyan jól sikerült.
Feljelentést tett Lázár a 4-es metró építésekor lenyúlt pénzek ügyében
Ezt így is kell! Erkölcsi joga csak a tisztakezűeknek van a tolvajok tőrvény elé citálásához. Reméljük, nem jár úgy mint az ÁFA csalások nyilvánosságra hozója és nem kerül a törvény kezére... ezért. Őszinte mosolya hiányozna, ha követné a Horváth Andrást, a rendőrség kihallgatóinál.
Luxusjachtja van Puch László családjának Horvátországban
Majd ha már béke honol kis hazánk politikusai között, kikötnek egymás mellett, és a vezérhajó matróza, a (Mangalica Lenci) hajlongva irányítja, ki hova horgonyozzon a vezér ladikja körül, rang szerint sorban, ahogy a bíróság előtt kellene állniuk.
Katonai képzést indítanak több magyar iskolában
@sentinel216: Igy szép ám felejtetni a sorkötelezettség eltöröltetését...
Egyébként a leventeképzés, és a háború végén golyófogónak szánt fiatalok jutottak eszembe nekem is. Hála néked Horthy nagyságos urunk, szellemed kis liberális csavarral tovább él!
Balog Zoltán lemondásáért tüntethetnek a tanárok február 1-jén
@Pergető: Ma minden faluban lévő kút feketén készítettnek számít. Harmincezre sincs a falusi munkanélkülinek. Elfeledkeztél a kötelező bevizsgálásról.
Nálunk nem volt csak fideszes önkormányzat, mégis minden zöldterület ma már térköves, és ipart nem igen tűrnek meg a településen, miért? Tudjuk. Munkahelyteremtés=közmunka, ami a szócső szerint "a versenyszféra elől szívja el a munkaerőt" Hogy bírta ezt a baromságot röhögés nélkül a szemünkbe mondani?
Nálunk a közmunkás csapat egy havi munkáját egy nap elvégezné az a kommunális gép ami a garázsban áll. Nesze gazdaságosság és ész szerűség. Ugyanolyan baromságok történnek mint a Kádár rendszerben, persze itt zömében a fideszes vezetők is az akkoriak közülük kerültek ki. (Pl a volt "antikommunista" MHSZ vezető iskola igazgató!)
Nekünk itt a végeken a tapasztalatunk az, ugyanolyan szarul megy minden, mint az átkosban, sok dologban annál is rosszabb, legfeljebb akkor nem lengett minden villanydúcon kettesével a tacepaó, hogy milyen kiváló ember Kádár elvtárs.
Balog Zoltán lemondásáért tüntethetnek a tanárok február 1-jén
@Pergető: Elég sommásan lekezeled a vidéki embert, "kényelmességről és lustaságról beszélhetünk,", mit gondolsz csak a kormányoknál működik a gazdaságosság? Nem gondolsz arra hányszorosára emelkedett a legegyszerűbb kiskertműveléshez szükséges eszközök vegyszerek stb ára?(termék és környezetvédelmi díj, rekordmagasságú ÁFA stb okán). Ma nincs mögöttük ezeket nagyker áron biztosító nagyüzem, önköltségi áron gépi munkát nyújtó munkahely, és semmilyen támogatás sem jár hozzá. Megváltoztak a gazdasági körülmények. Na ezért nincs állattartás, na meg a buzgó önkormányzatok szabályozása, mert büdös a tehén a disznó és a baromfi. Hogy nem vették el a földet? Nem értetted meg amit írtam, és persze én nem az aszfaltról osztom a hivatalosan elrendelt eszméket. Ahogy olvaslak, tényleg, lövésed sincs arról mi van vidéken! Tanyasi iskolákat emlegetsz amikor én egy falu száz gyerekének emlékét sajnálom? Menekül mindenki a városba, hátha ott épít nekik Rogán tanyaközpontot a rávaló pénzből! Ma a vidékfejlesztés kifejezés csúfolódás számba megy és azzal nincs megoldva a vidék fejlesztése, hogy egy székelykaput állítanak és letérkövezik a környékét! Szóval én nem akarlak meggyőzni, akik itt élnek pontosan tudják mi történik, most például az utolsó kertészkedők kapták meg a kormánytól a kegyelemdöfést a kútjaik kötelező bejelentésével és a víz évi bevizsgálásának előírásával, ami alkalmanként százezer Ft-ot meghaladó költség lesz. Nos nekik magyarázd el,hogy ez miért jó nekik és a sárgarépájuknak a kiskertben..
Magyar neje mellett marokkói nőt is elvett egy szír bigámista Zalában
Nem kell ehhez szír származásúnak lenni, hogy ilyesmi megessen, ráadásul példaképnek állítják elénk a mi fajtánk hazai és határon túli ilyen kiválóságait, ha meg kiderül, "száműzik" Brüsszelbe...
Balog Zoltán lemondásáért tüntethetnek a tanárok február 1-jén
@Pergető: Ideje lenne egy alapos falujárásra menned, hogy ámulj, mi lett a családi gazdaságból, a falusi gyerekek zöme nem tudja a libát a hattyútól megkülönböztetni, állatot nem tartanak, kiskert sátorhely lett sok helyen, a családi gazdaság meg a falukban két- három "ügyes , mészároslencis ember " 150-2000 hektáros "családi gazdaságában" testesül meg, ahol esetleg feketén foglalkoztatnak pár dolgozni akaró földönfutót.. A földet ugyanezek bérlik a kiöregedett, vagy a városokba elszármazott örökösöktől. A helyi erdőket sajátjukként kezelve letermelik, a tulajdonos meg kapja a felügyelőség riogató törvény szerint küldözgetett felszólításait. Ahol erdőbirtokosságba menekült a tulajdonos,ott pedig az Orbán kormány által lecsökkentett osztalékadót (hozamot), csapolja meg az állam, (18 %-ról lecsökkentette kicsi híján 30 %-ra).
A rendőrségen már rutinfeladat a harácsolók által hamisított adásvételi, bérleti szerződések vizsgálata, és képzeld, nem a napszámos Józsi követi el az ismertté váló csalásokat. Hogy kapcsolódik ez az oktatáshoz? Sorra zárnak be százfős iskolákat, nem fenyeget már az a veszély, hogy egy végzős falusi 20 fős osztályból 18 egyetemet végez, mint ahogy 10-15 éve még ismertem ilyent. Igaz akkor még nem írták a történelemkönyvben a kőszegi zsidók elhurcolásáról készült fotó alá, hogy a svábok kitelepítése a háború után, mint ma a "Nemzethy" Tankönyvkiadónál.
Mészáros Lőrincé a felcsúti sulibüfé is
@justhpeter: 08:06. Miért csodálkozol a pitiánerségen egy olyan országban, ahol a személyes bosszú kormányoz?
Már csak hétvégén döcög Orbán kisvasútja
Azért nem visznek el a rendőrök, ha hét közben esetleg gyalog én is végigdöcögök a pályán? Azt előre megígérem nem nyomom le egyszer sem a főméltóságú úr kertkapuján a kilincset! Vagy így is kockáztatom a testi épségemet?
Balog Zoltán lemondásáért tüntethetnek a tanárok február 1-jén
@Pergető: Megértem, hogy ilyen elnéző vagy, remélem ilyen tankönyvekből tanulva lesznek a gyerekeid is sikeresek itthon és a világ más részein.
Ez populista ábrázolási mód a vidéki tömegeknek szól, mert azt hiszik a vezetőink, hogy ott minden udvaron malacok nevelkednek, és az udvaron szoptat a koca. Ámuljon Orbán és a propagandistái, ez a mai vidéki gyereknek nem jelent semmit, legtöbb még nem látott anyadisznót, sem malacokat főleg nem a nemzeti zászlókkal a hátukon! Tudod a családi gazdaság meséjét sem hitték el vidéken, mivel éppen annak felszámolásán ügyködik az állampárt, sikeresen, ezért nem látnak a gyerekek kocát és malacot. Ez kolléga, leginkább a hatalom idiotizmusát hirdeti, de azt aztán sikeresen.
Reagált a Széll Kálmán téren tönkrement óra gyártója
@Yoda69: Nekünk nem jó ám egy snassz mezei óra ami az időt mutatja, normális áron, mert mi merünk nagyot álmodni, és adócsökkentésnek hazudva összetarhálni az árát.
Fásy Ádám Trump pazar lakomáiról anekdotázik
@kiscsillag66: Na ez a szép a történetben, szépen lapos sumák módra kezdték, ahogy egykor az UFÓ-s Attila dalolta, csak még nem tudta hogy először ő is lapos sumák, aztán majd hithű lesz. Dörzsöld meg a szemedet, és majd észreveszed. Mit gondolsz miért dobbantott az Olga?
Reagált a Széll Kálmán téren tönkrement óra gyártója
Már nem érdekes, mert át van adva, ha összedől az sem érdekes, a lóvé a zsebben. Mit gondol a publikum hogy épült fel pl. a 300 mentőállomás az utolsó pillanatban? A mentősök mesélhetnének róla ha mernének.
Fásy Ádám Trump pazar lakomáiról anekdotázik
@kiscsillag66: Már az ATV is a másik oldalon nyal egy ideje, csak úgy dől belőle a fizetett kormányhirdetés Orbán sikereiről! Mégsem dől össze a világ. A pénz beszél, a (Nárcisz) kutya ugat, a karaván meg halad.
Újabb kórházi osztályokon vezettek be látogatási tilalmat
@Cefi: január 16., 22:40. Ne ábrándozz, sőt még a kutyusokon átesett asszonykákat is bevihetik összerakni.