nezelodo

Végre megérkezett a színváltós hajfesték
Azért színeváltozásban messze megelőzték őket a politikusaink, ők már évtizedek óta ismerik a technológiát.
Simicska Kálmán Olgának: csinálja, amit eddig, csak szabadabban
"Csinálja úgy mint eddig, csak szabadabban!" Hogy megváltozott ez a Lajos amióta lerugdosták Orbán szekeréről! Hajlamosak lennénk elfeledni, hogy mire használta a TV-jét, ha a barátja ellenzékét kellet tönkretenni?
Itt az indok, hogy miért a Felcsút kapta a legtöbb tao-támogatást
@lusta: Bizony beveszi és normális eljárásként kezeli az adóforintok milliárdjainak ellopását, elherdálását. Közben azt sem veszi észre, vagy természetesnek tartja, hogy néhány ezer vagy tízezer forintos tartozásért tönkreteszik azonnal a kisvállalkozását nem adva esélyt a rendezésre, dobra verik a szerény megélhetéséhez szükséges eszközeit. Nem a rendezés, hanem a tönkretétel a cél. A bosszú kormányoz ma hazánkban.
9 gyereküket koszban, mocsokban tartották - Az apa börtönbe megy, az anya kap egy esélyt
Ez csak azért fordulhat elő, mert az állam és intézményei teljesítik a "Magyarország jobban teljesít" kormányszinten meghirdetett és az intézmények által kötelezően bizonyítandó álomvilágot. Sokszor mondtam már, a döntéshozók kimehetnének az utcára Patyomkin (Orbán) drapériák nélkül, hogy lássák a valóságot, de úgy látom nem lát ki a vezér a daliás tekesek háta mögül.
A kormánypárti lap szerint Vona fegyverkereskedőt engedett a parlamentbe
Szemmel láthatóan az eszközöket nem nagyon válogatva gátlástalanul dübörög az Orbán féle választási kampány! Pedig a lejtőt nem lehet ellenkező irányba billenteni!
Itt az indok, hogy miért a Felcsút kapta a legtöbb tao-támogatást
A francba, mennyire rosszindulatúak azok, akik azt merik mondani, hogy az egész tao rendszert a fideszes lopások legalizálására találták ki! Aztán most meg csodálkoznak, hogy csípi a szemét a lakosság jelentős, politikával foglalkozó részének! Pedig a haza nem lehet ellenzékben!
Vona: "a buzizás Orbán rögeszméjévé vált"
Tényleg miért forognak a vezér gondolatai a buzik körül, és miért mondja ki, ha a Vonára gondol? Hát mert kekec KISZ titkárnak nem meri nevezni!
Felhergelt tömegek vannak, de Békemenet nem lesz
@nemfideszes: 13:26. Ja a sötétben bujkáló ellenforradalmárok voltak azok az 57-es Kincses Kalendáriumból.
Felhergelt tömegek vannak, de Békemenet nem lesz
Hé Csizikém, hűtötted már eleget a tömegeket munkásőrként, kezedben a dobtárassal, amikor annak volt a szezonja, és éppen azt az eszét istenítetted!
Leállt az ügyfélkapu, a NAV nyugtatja a népet
@papa.49: Lári fári, hozzá nem értők! De legalább rokon, barát, pártunknak és kormányunknak szívességet tevők vannak ott. Lehet, hogy a korábbi kirúgott hozzáértők nem segítenek az új zseni üzemeltetőknek és nem árulják el, hol az a kis hiba, amit a kirúgáskor elfelejtettek inaktiválni a rendszerben!?
Felhergelt tömegek vannak, de Békemenet nem lesz
Legyenek találékonyak, és töltsék hasznosan az idejüket. A hevességükkel meg felhergelten fújják a fűthető focipályák csöveibe a meleget, mert az üzemeltetőiknek úgysincs pénze fűtőanyagra, hiába mertek nagyot álmodni.
Ezrével jutnak hamis magyar személyazonossághoz ukrajnai csalók
Egy hír igazát mindig az érintettek és sameszaik heves tagadása erősíti meg.
Nyilván az sem volt igaz, hogy XY polgi(k)nak, aki aláírta(k) az állampolgársági kérelmeket, fix tarifája volt, és a letelepedési kötvényt is baráti szívességből terjeszti a habony művek. Az arab professzor miniszterelnöki barát és története is az Ezeregy éjszaka meséiből került a parlamentbe meg a Cinege utcába, megvilágítva a Tiborc ledekkel.
Ezrével jutnak hamis magyar személyazonossághoz ukrajnai csalók
Úgy tűnik, nem volt jogi akadálya, hogy az elhíresült fővárosi "piacokról" Ukrajnába, Moszkvába telepítsék a korábbi üzemeltetők az okmánybizniszt! Ma már nem elégszenek meg az érettségi dokumentumok, meg a targoncavezetői jogsik, gyártásával, most az útlevél és vízumbolt dübörög, megfejelve a letelepedési kötvénnyel, most éppen akciósan tolva a nem terrorista barátaiknak.
Szójátékokkal osztotta le Vona Orbánt a népszavazás miatt
@quadrocopter: Nem nézem ki belőle, hogy egy Simicska kaliberű fazon lenne ott a kalapja alatt. Kizárt, hogy valaha is döntött volna a körülötte ugrándozó ügyvédek nélkül egy négyzetméter föld megvásárlásáról is. Gyakorlatilag semmi sincs rábízva, legfeljebb annyi, hogy ne nyissa ki a száját.
Orbán: a korrupt politikusokat sikerül ellenzékben tartani
Ebben az a csodálatos, hogy úgy elmondta, hogy egyszer sem röhögte el magát! Vagy azért nem tudott röhögni mert annyira bökte a zabszem?
Tarlós berágott Kósára: az olimpia nem csak Budapest ügye
Én már hallani vélem a fűrész hangját, amint a Tarlós és a felelősséget rá hárítók együtt fűrészelik alatta a fát.
A Fidesz visszahívja a Sándor Márián gúnyolódó képviselőt
Hát bizony egy hétre ennyi csapás az sok az állampártnak. Nem elég megtudniuk, hogy akarata ellenére nem lehet boldogítani a fővárosiakat, ráadásul kikap a szotyiköpködő akadémia, aztán itt van ez az istenfélő fideszkeresztény. Jó lesz ha kiiktatják, az ilyenek írtak Veszprém megyéből anno a népbíróságnak, hogy kevés lesz szegény Brusznainak az életfogytiglan. Hát hallgattak rájuk! Azoknak is szívesen olvasnám a névsorát, és nekem le sem esne az állam a csodálkozástól.
Bebetonozott hullát találtak a Csallóközben
Mi lesz ha átterjed a "kór" hozzánk is? Remélem kiváló végrendelettel rendelkezik akinek érdeke!
Deutsch Tamás nagyon megmondta a magáét Enyedi Ildikónak, aki szerint Magyarországon van korrupció
Végül is igaza van a Tompikának! Sokkal előbb készíthetett filmet valamelyik valaga vége a vezérnek a Fletóról, amely nézése közben kiélhette a nem titkolt beteges vágyait, rabláncon vezetgették az elődjét!
Megjött a tanárok fizetése: 1 forint
Ne panaszkodjon a túlfizetett tanerő, a régi klikknél amikor "nem tartoztak senkinek" azonnal küldték a levelet hogy el ne felejtse bevallani a tokáshivatalnál a búcsúpénzt, a mani meg három négy hónapra, többszöri felszólítás után érkezett meg.

Milyen fájdalmasra sikeredett volna a Tiborc vejkó panasza, ha a led pénzek is ilyen vontatottan érkeztek volna az átb...ott önkormányzatoktól?
Tarlós embertelenül leoltotta a szóvicceskedő Szanyit
A Szanyi kapitány reménykedhet, viszonylag jobban teljesítenek azok a dokik akik az elvonókúrát irányítják, mind azok akik a nárcisztikus személyiségzavart akarják valakinek a fejéből kigyomlálni.
Hiába okoztak tömeges megbetegedést a szendvicseik, a rendőrség továbbra is tőlük rendel
Képzeljük milyen nagy járvány törne ki, ha nem nemzeti lenne a beszállító! Még jó hogy ragaszkodunk hozzá! Lehet, hogy már szállítja hozzá a hazai áruházlánc a széntablettát is. Így surran vissza a demokratikus centralizmus.
Stefka István: "ennyi hülye ember, aki önmaga ellen kampányol”
Jólvan stefi bá' megnyugodtam, hogy már nem a szocialista rendszer ellensége vagyok! A Te átváltozásod megadta a lehetőséget az én átváltozásomra is. Lehet hogy holnap nemzetáruló leszek, mert nem szeretem a megzakkant pszichopatákat?
Kikapott a Puskás Akadémia
@vadnarancs: Mit nem mondasz! Azt állítod, hogy ezt az országot a személyes bosszú kormányozza? Hogy mondhatsz ilyent a Simlicska hirdetőoszlopait is visszaállították a fővárosban, amit az a hebehurgya tarhálós felszedetett! Na de a Viktor rákényszerítette a törvények betartására, bár sertepertéltek egy kicsit az ügy körül a bíróságok is.
3 ezer ember maradt áram nélkül egy fekete macska miatt Balmazújvárosban
Milyen gyors lehetett az a markológép, és milyen lassú az a macsek! Biztos a nyugati végeken járva kapott kokót az egyik város ex fideszes alpolgijától, szombaton.
ATV: Orbán alkut ajánlott Tarlósnak, ha "szükség esetén" visszavonja az olimpiai pályázatot
Nem tűnt fel eddig a publikumnak, hogy Orbán semmit nem szavaz meg a parlamentben, sokszor meg sem jelenik, nem csak ellenzékiként nem tudta, hol a munkahelye, és csak a kasszát ismerte fizetéskor. A fidesz parlamenten keresztülvert akaratát egyéni indítványként adják elő, aztán ha egyszer egyszer felháborodik a köz, akkor a "hangszóróra" ég rá a dolog, mint most a Tarlós csicskására. Évek óta semmiért felelősséget nem vállaló vezető ül a nyakunkon, legtöbbször szembemenve a köz akaratával, és sunyi módon manipulálja azt.
Kikapott a Puskás Akadémia
Jaj szegény mini elnökünk egyik csapás a másik után éri. Remélem azért otthon béke honol, mint mindig, és nem forrón kapta a levest.
Lelécelt Körmendről a 16 éves lánnyal hírbe hozott KDNP-s
Majd kimentik Brüsszelbe EU-s képviselőnek, nem rí ki a másik bikuci mellől. Legfeljebb még jobban fellendül a szexboltok erényöv fogalma már másodszor, a kiküldötteink miatt
Sajnálja egy salgótarjáni fideszes, hogy nem sikerült Sándor Mária öngyilkossága
Na ha a Perge adna vért a miniszterelnök úrnak, abból milyen hibrid lenne? Ezzel együtt bemutatkoztak ezek a fidesz keresztények, a pénzért hazaszeretők.