nezelodo

Három embert késeltek meg Londonban
@durbincs: Nem is mi fizetjük, és a mieinkek sokkal kevesebbért is produkálják ezt az eredményt naponta, mégis nagy a kuss róla.
Három embert késeltek meg Londonban
És pld. Miskolcon az elhíresült migráncs lakótelepen egy öreget sem vertek halálra fiatal férfiak?
Németh Szilárd arról kérdez a Parlamentben, hogy miképp védik a magyar diplomaták az országot
Gondolom a kezébe adták a választ és ahhoz sikerült neki kifarigcsálni az okos kérdést. Olyan ez, mint a fociban a bunda.
Trump: Kuba felelős a rejtélyes kubai hangtámadásért
Még sokszor fog szórakoztatni bennünket ez a zseniális amerikai elnök a jobbnál jobb nyilatkozataival, bizonyságot téve a hatalmas IQ-járól. Legalább nem George H. W. Bush képességein rugóznak ezután a fanyalgók.
A magyar foci cserbenhagyta a világszínvonalról ábrándozó Orbán Viktort
Na jó, ne bántsátok, mert nagyot álmodni, és a fociban kamatoztatta is a tehetségét. Még mindig jobb, mintha a Lölönél lenne traktoros, mert ezzel a tehetséggel oda lenne a világsiker ott is.
Tállai András elmondta, miért nem csökkentik a tűzifa áfáját
@human: Akkor is pontosan tudták, hogy szembe mennek az EU-s adópolitikával, és el fogjuk bukni a "pálinkaforradalmat" (Istenem, a haza, a szabadságharc, a kokárda, a forradalom, mind a mocskos céljaik miatt vesztette hitelét). Van azért a szabad pálesznak egy hozama, a sok hülye aki beregisztrált, most várhatja a fináncot, hogy miért szokott le a kozmásról, és mi az oka, hogy nem vett zárjegyet?
Tállai András elmondta, miért nem csökkentik a tűzifa áfáját
Gondolom, ahogy a tokásNAV hivatkozik rá, az extra magas hazai ÁFÁ-t is az EU, mit EU, maga a Soros rendelte el. Egyáltalán ez az ember tudja mit beszél, mert már volt példa rá, hogy lövése sem volt mit hadovál?!
Ki tudna ellenállni a Sarka Kata mellei közé pozicionált testkrémnek?
Szerintem minden normális férfi ellen tud állni, ha csak nem vágyik arra, hogy másnap rajta röhögjön a világhálón lógó népes publikum.
A Momentum tagja lett Szarvas Koppány Bendegúz
Neki nyilván nem kell az Uri utcában potyalakás majd, ha összeborulnak a dakotákkal, mert jurtában lakik.
Rétvári az őcsényi menekültbalhéról: a magyarok békések
Belekeverednek ezek a mi önjelölt vezető keresztényeink ebbe a keresztényi gyűlölet ügybe, mint macska a cérnába. A minap a Budi Gyuszi akadt fenn a kérdések tartalmán, köpni nyelni nem tudott, (és válaszolni sem), ordítani meg nem tud a cingár porhüvelyéből kifelé.
A Nestlé is beállt a keresztet megtagadók sorába
A csokira jobb ha tokás Tállai képe lesz szerkesztve, legalább a hányinger keltő kép miatt kevesebben tömik magukba, így a hívek sem lesznek olyan dagadtak mint az imádott vezér. A kereszt hiánya pedig már-már keresztény üldözésnek számít, pedig a máglyára is kereszttel és rózsafüzérrel kísérték százezerszám a szerencsétleneket. Sok helyen az irodákba is csak a Lenin kép helyére került ki a feszület rendszerváltáskor, az iroda szochazás lakói meg maradtak ugyanazok. Így mi értelme van?
Norbi körszakállat növesztett – de bár ne tette volna
A szakállától sem romlik a reflexem, mert amikor meghallom a tornára hívó hangját, vagy a párja rikácsolását, villámgyorsan nyomom a távirányítót, de lassan az ATV-től is sikítófrászt kapok miattuk.
Kritikával illette Orbán politikáját Martonyi és Stumpf
Lám, mekkora nagy demokrácia van, még a szekértolók is kritizálhatnak, de csak úgy játszásiból. Navra meg hazaáruló Soros bérenc, mint egykor a fél fidesz kormány volt Soros fiókaként! Mára meg az asztalra, mi több egykori saját tányérjuk szélre tesznek ezek az "úri fijjuk".
Megbukott az átvilágításon az Orbánnal jó kapcsolatot ápoló konzul
Lehet, hogy azért nem éri el az ingerküszöböt a hír, mert akik iskolázottak az új illiberális oktatásban már nem tanulják, a "suba subához, guba gubához" közmondást, a dr flóri által szállított NER szavazók meg nem jutnak túl a harmadik elemin, így nincs esély hogy halljanak róla...
Három laptopot is elloptak, de a kamerát nem vették észre a betörők – fotó
@papa.49: "Ezek nem betörők" Igaz nem annak néznek ki, se kapkodás se fejetlenség, sem intelligencia nem látszik... Elég sok maradt ránk ezekből a munkásemberekből az átkosból, A jelen demokráciában pedig még több kell, ezért a régiek is igen nagy becsben vannak a polgári kormányban is. Hamarosan azért talán annyi nem lesz, mint ahányunk elítélő véleményét, megszólalását kontrollálni szeretnék.
Három laptopot is elloptak, de a kamerát nem vették észre a betörők – fotó
A Kolléga soknak találja a könyveket, bizonyára rájött, nincs annyi asztalláb, mint könyv, hogy alátéve ne billegjen. Esetleg rájön arra is, hogy a könyv csak szükség esetén jó a billegés ellen, alapvetően más a funkciója!
Bakondi szerint az embereket érdekli a nemzeti konzultáció
Istenem ez a határőrtiszt, és hasonszőrű kollégái a nyugati határon, mivel befele jövő határsértő nem igen akadt az átkosban, a kerítésen kifele menőkre lövettek a parancsaikkal, öröm látni az ilyen "beosztottak kedvencét" demokrataként, vezetőként és fajsúlyos politikusként.
Orbán: Az egész világon ostrom alatt állnak a keresztények
Mindig bepárásodik a szemem amikor az isteni kegyelem létezését vélem felfedezni Orbán megnyilatkozásaiban. Sose hittem volna, hogy a lenini eszmék oly elkötelezett híve KISZ titkárként egyszer a keresztények felkent, európai védelmezője lesz! Ha meg ha eszembe jut Kövér és a famíliája, mint antikommunista demokrata gyülekezet, zokogok a teremtés csodájától, hogy újrateremtette őket, de már más anyagból.
Egyre jobban elmérgesedik a magyar-ukrán viszony
Ha nem ez, más lesz az oka a kapcsolatunk romlásának Ukrajnával. Nem az a baj, hogy csapdába ejtette a kormányunkat Putinka, és az ő pincsije már egy ideje Orbán?
Letöltendőt kértek az újságíróra, mert írni merészelt Farkas Flórián bűnszövetkezetéről
Dr. Flóri a Szent Tehén, érinthetetlen, bármit is csinál, de rengeteg szavazatot szállít a NER tulajdonosának, megér az adófizetőknek akárhány milliárdot is.
A remény hal meg utoljára, lassan kerek évfordulója lesz, hogy a szomszédban ráuntak egy ilyen akarnokra...
Durva fiizetésemelést kaptak a tanárok 2017.október 1től
A tanerő is tud arról a marha nagy béremelésről? Mert amennyit a kormány már bejelentett az ő fizetésük emeléséről, a talajmenti polgárok már azt hiszik, többet keresnek mint a mi Nagyságos Mini. Elnök Urunk!
Súlyos testi sértés kísérlete a vád a csecsemőt cigiztető férfi ellen
E vagyunk látva ilyen félkegyelműekkel, rendesen. Ehhez hozzájárul, hogy a dohányzóknak sokáig előjoga volt mások egészségét károsítani nálunk. Eszembe jut, amikor a szomszéd meglátogatta újszülött gyerekemet, és fújta rá a gyerekszobában a füstöt... Megkértem, hogy ott ne dohányozzon. Évekig nem fogadta utána a köszönésemet.
Örömhírt hozott Németh Szilárd: már több mint 20 ezren töltötték ki az interneten a nemzeti konzultációs kérdőívet
Ezeket a hekkereket nem hurcolják meg, mint a BKV jegyrendszerét megbuheráló fiút? Ja hogy ez Nemzethy Dicsőség!
A Fidesz szerint a Czeglédy-ügy Gyurcsány korrupciós ügye
Már azt hittem, felülírja a Fletó projektet a Soros. Most meg fennáll a veszélye, hogy a mi Vityánk kitalálja, a Fletó pénzeli a Soros tervet Czeglédyn keresztül! Ezeknek tényleg kell a rózsafüzér, de csak ha már rájuk csukták a gumiszoba ajtaját.
Örömhírt hozott Németh Szilárd: már több mint 20 ezren töltötték ki az interneten a nemzeti konzultációs kérdőívet
IQ Szilárdnak a hatalmas számok bejelentése okozza az életében a legnagyobb élvezetet! Sajnálom szegényt, ha erre gerjed.
Összeverekedett a szegedi rendőrökkel az afgán férfi, aki haza akart szökni
@durbincs: Sajnos nem érvényesek mindenkire a törvények. De csak óvatosan az ilyen mondataid végén azzal a kérdőjellel...