nezelodo

Palvin Barbara szexi homorítására nincsenek szavak
Egyetlen tehetsége a meztelensége, de vigyáz picinyem,elmúlik gyorsan az, amit ma szépnek hiszel.
A Fidesz által bevezetett adók
Ahogy elnézem, a listából hiányoznak az önkormányzatok által beszedhető, törvény által meghatározott adók.
Felesége ölhetett meg egy férfit Rácalmáson – körözi a nőt a rendőrség
Vajon ez a nő vásárolt migra, vagy beszökött migra? Ráadásul a hitbizomány térségében...
Hamis rendszámmal tankolt Újpalotán, a rendőrök keresik
Lehet, hogy a Sanya bá' fedett nyomozója, kíváncsi, mikor veszi észre a közeg és fejti meg ezt a nagy rejtvényt... A kamerának már sikerült.
Eltiltotta a fideszeseket az átgondolatlan posztolástól a frakcióvezető
Nem sokban különböznek primitívségben ezek az egykori proletárdiktatúra ideológiailag túlképzett 3-4 osztályt végzett legényeitől, akik közül sokan az előző kurzust is szolgálták, és túl kellett teljesíteni Rákosi pajtás elvárásait. Tényleg igaz, a történelem ismétli önmagát, és a szereplői meg újra születnek.
Így kerüli ki Mészáros Lőrinc a rossz utat – helikopterrel jár bélmegyeri vadászkastélyába
@Shikari: Látom nem zavarnak azok a tények, hogy az illető bizonylaton aláírva vette át a később ki nem fizetett több millió Ft értékű árút. Persze megszokták abból az időből, amikor még jóval élénkebb pártszínekben pompáztak, ami időközben kifakult. Amúgy meddő a vita, nem szükségeltetik a vakon elkötelezett személyed a be nem tartott szerződésekhez. Persze ez csak egy csillapuló vita az ettől sokkal nagyobb, "nem bizonyítható" galádságokhoz képest. Természetesen nem akarlak meggyőzni a politikai oldalad hibáiról, hiszen tudjuk, egytől egyig feddhetetlen hívő katolikusok valamennyien, naponta mossák kezeiket, és szóba sem jöhet, hogy az övék maszatos lenne.Éppen olyan kétségbe vonhatatlan a tisztaságuk ahogy Orbán és a környezete sosem tanult a Soros féle színtársulat pénzén és intézményeiben, liberálisként, aki most közellenség lett.
További kellemes kétségektől és érdektől mentes imádatot kívánok a szeplőtelenek irányába. Eszedbe ne jusson olyan bűnös gondolat, amellyel kétségbe vonhatnád ezeknek a szenteknek a tisztaságát, és a jogosan bekövetkező szentté avatását.

Ft
Nyaralóhajózás beindítását tervezi a kormány a Felső-Tiszán
Remélem, már megvan a flotta irányító admirálisa, a hazai fejlesztésű Zuckerberg, azaz Lölö tengernagy!
Így kerüli ki Mészáros Lőrinc a rossz utat – helikopterrel jár bélmegyeri vadászkastélyába
@Shikari: Óh, nálunk úgy megy, hogy a fideszes bukott díszmadár a megkárosított üzlettársa számviteli képviselőjének az utcán kiabálja, jelents föl, ha mersz! Ez azért jelent valamit, nem? Felesleges is, hiszen a közel tíz éve nem működő cége maradék számlatömbjei azért elfogytak, (és eléggé sok tömb maradhatott), mindig akad balek aki ÁFÁ-ért számlát vesz. Az adóhatóság meg bevallja hogy szürke hályogja van. Majd kiélesedik a látása, ha a NER-n kívülivel akar leszámolni!
Na és Te is és a többi haszonélvező is ezért jön mindig a feljelentési javaslattal, úgy téve, mintha nem tudnád, a Polt útját állja mindegyik feljelentésnek. Hát csoda, ha ennyire elszemtelenednek?
Orbán elmondta a véleményét Pócs sorosos disznóvágós képéről
Remélem, ha a disznóvágási ügyek nem tartoznak a kormány hatáskörébe, akkor nem folyik minden "közszolgálat" kanálisból sem Orbán kolbásztöltős cukisága sem. Az viszont érdekes, hogy egy sorba veszi a népvezérünk a disznóvágást a "nőügyekkel", amikor keresztény harcostársai oly gyalázatosan viselkednek a nő politikustársaikkal. Még szerencse, hogy a parlamentben nem reccsen a csont, mint némelyiknél otthon.
Bizonyára a fakivágási ügyek azért a kormányhoz tartoznak, pedig nagyon a fű alatt hoztak törvényt, két éve, hogy 3 000 Ft illeték és engedély fejében vághatom ki az udvaromban pl. a korhadt cseresznyefát, nehogy odavesszen valamelyik unokám, amikor alatta játszanak, és kidől. Ja, hogy el ne felejtsek fizetni a kilátásba helyezett 30 000 ezres bírság az adócsökkentés kormányától a Cavington helyett van ám, puszta jó szándékból.
Eldőlt: januárban a kormány csapást mér a Soros-tervre
@kokopelli: Nem fakarddal, a maradék két három grippenünk billegteti meg a szárnyát, miután a kondenzcsíkkal felírták az égre Soros nevét.
A belügyér minden gyanú felett áll, de lehet, hogy mégsem - Városi Kurír
Randa irigy a cikkíró, képes volt elrontani a Sanya bá' keresztgyerekeinek a karácsonyát, mert most úgy ráijesztett, hogy még két szem szaloncukrot sem mer venni nekik, nehogy megszólják a pénzszórásért!
Az állam szerint nem jár vissza a 2826 milliárd magánnyugdíjvagyon
A kuszafogú pösze csak megvédte a nyugdíjvagyont nehogy eltőzsdézzek a pénztárak. Gondolom a példából okulva ragadt a kezéhez a fideszes tantóbácsinak is a gyerekek pénze, és csak otthon engedte el az a fránya ragasztó a cipős doboz felett. Lehet, hogy már arra is hoztak törvényt, hogy nem bűncselekmény, vagy csak a ragasztó a hibás?
Levágott disznóval gúnyolják Sorost? A fideszes képviselő meglepő választ adott
@iluminati: Miért, a politikai ferde hajlam ritka a dakotáknál? Talán, nem törtek az orr és állcsontok, nem volt levelezős házasélet, nem nevelte ki a párt a nemzeti bikucit, a másság sem kirívó csak a Vona állítólagos szemöldökcsipesze, de még az is csak papírról olvasva ment Orbánnak. Ha valami nem klappol ott még az irodabútor is szilánkosra törik, mert ott is forgolódik a vak komondor. Én meg ezektől lessem el a keresztény viselkedésformát? Na ne röhögtessenek meg, mert úgyis fáj a rekeszizmom ha előbújnak a barlangjukból és mutogatják magukat!
Dobó Kata nem egy üzletasszony-típus, egyszerűen nem ért a pénzhez
Úgy látszik nem ment le az alagsorba, a VV luvnyák szintjére és jól is tette. A szunyóka papa pedig magától nem adott...
Ciki, de egymás után nyerik a brüsszeli pályázatokat a Brüsszel ellen háborúzó fideszesek
Nafene, akkor Orbán olyan kegyetlen ellenzéke Brüsszelnek, mint a Kádár kormánynak volt. Mindkét esetben egyetlen baja az volt, hogy nem ő volt a vezér, 89 előtt rendben lett volna, ha első titkár lehetett volna, most meg az EU karmestere akar lenni. Hiába egykori vágya, az amerikai elnöki szék a születésekor már ugrott...
Dunaújváros polgármestere nem tartja méltónak a Quimby-t a város kitüntetésére
@ila51: Lehet, hogy a mini elnökünk megint alkalmaz boszorkányt a kormányában, mint az első királyság alatt, és az súghatott e jeles férfiúnak... Jaj csak le ne cseréljék a jövőbelátót, halottlátóra, mert, mert hátha a kiskopasz módszereit sugallja a főnökének!
Dunaújváros polgármestere nem tartja méltónak a Quimby-t a város kitüntetésére
Valaki elmagyarázta talán ennek a városvezetőnek, miről is szólnak a Quimby dalai? Hát elég sok idő kellett, hogy megértse, vagy többször is a szájába rágták?
Levágott disznóval gúnyolják Sorost? A fideszes képviselő meglepő választ adott
Ahhoz mit szólna ez a barna nyelvű, ha az ő a szőrös talpába sütnék bele, ez volt a pocs-olya. igaz az a tett is ugyanolyan gusztustalan lenne. Persze a fidesz-keresztény intelligencia más módon mutatkozik meg, mint az átlagemberé.
G. Fodor hozta a formáját, pofátlanul cinikus, mint a munkaadója - Városi Kurír
Kálmán László megállapításának lényegével egyetértek, de nem csak arra az egy emberre vonatkozik, vannak még bőven "ilyen romlott senkiházik" abban a körben. Itt már rég nem nem az ország és kéretlen Európa megmentését magáénak valló Orbánról van szó, hanem a hatalom örökös birtoklásáról.
Vajon miért nem akarta Orbán az országot, és Európát megmenteni, addig ,amíg nem jött el Merkel, egy saller kiosztására? És lám, másnap már gátat tudtak szabni az országon át özönlő, a magyar határon ellenőrizetlenül be és kiléptetett emberáradatnak, akiknek még a nevét sem kérdezték meg! Na innen csodálatos ám, hogy Orbán önmagát Európa megmentőjének hiszi.
Századvég: tovább növelte előnyét a Fidesz
@desiro: Akik azon a listán vannak azoknak legalább kilenc negyede a fideszre szavazna, de ha interneten lehetne szavazni, sokkal több is rájuk szavazna. Kedvet kaptak az on-line nemzethy konzultáció sikere láttán.
Nyugdíjasok százezreit terelné vissza a kormány a munkaerőpiacra
@Eladott Ország: Á dehogy oltja, feljelenti az ismeretlen gyújtogatót!
A Kósa meg a kis szabványon kívüli családját igazgassa, ne a munkába belerokkant időseket.
Úgy nőtt a mentők fizetése, hogy a béremelés után többen kevesebbet kaptak, mint korábban
És meglepődtek a mentősök? Sokan akkor lepődtek volna meg, ha igaz a gátlástalanul hazudozó kormány szétkürtölt soha nem látott béremelése, úgy mint mint a többi ágazatban.
Váratlan bejelentést tett Szörényi Levente
Szegény Levit még a "borászatából" is elhajtotta Bácshegyről "Mácshegyre". Esetleg elárulhatná, hogy hol van az a Mácshegy?
El tudja képzelni, hogy nézhet ki Palvin Barbara tinilányként? Ha nem, mi segítünk!
Csak nehogy visszamenjen csecsemő korág, és kiderüljön, szita alatt tartották, nehogy elvigye a macska.
Vádat emeltek a Teréz körúti robbantó ügyében
Nagy becsben lesz ez a félkegyelmű kölyök, majd a tárgyalásra is BTR-ekkel viszik, mint ahogy elfogták, nehogy nagy veszélyt okozva rákacsintson a portásra?!
Baukó kétmilliót kaphatott - Havas perel
@surdilloFUJT: Na ez az Alekosz nevű figura is kiköpte a szájába dugott lágy kenyeret és "jól benyalta magát" a szunyókapapánál, és elvbarátainál!
Havas Henrik miatt belső vizsgálatot rendelt el a kisoroszi önkormányzat
Juj, csak óvatosan tisztelt önkori! Nehogy otthon valaki úgy egymás között megbillentse a bilit!
Semjén Zsolt: A KDNP önállóan indul 2018-ban - Városi Kurír
Ha ez a szentfazék társulat önállóan indulna a választáson, csak annyi szavazatot kapnának, amennyit saját magukra adnának le, meg esetleg a pléh-bánia szakácsnői is rájuk szavaznának.
Semjén Zsolt: A KDNP önállóan indul 2018-ban - Városi Kurír
Jó vicc ez az álhír, és egyetlen eleme igaz az egész pártszövetségre, hogy azért nem lehet kérdezni sem tőlük sem Orbántól, mert a misén sem lehet kérdést feltenni, csak térdepelve hajladozni, és dicsérni az urat.