nezelodo

Civilek: mostmár életveszélyes a 3-as metró
Független szervezettel vizsgáltassák? Hehehe, majd átkeresztelik Nemzethy-re, mint amikor az Alstom szerelvények nem feleltek meg, a korábbi Közlekedési Hatóságnak, a választás utáni Nemzethy Közlekedési Hatóság már kifogástalannak találta. Biztos jó volt a bankszámlaközi stika forgalom. Akkor ne gyanakodjak, amikor a dakoták közeli ismerői azt mondják, amihez ezek nyúlnak, minden szarrá válik?
Ha meg Paksot is megépíti ilyen minőségben az Iván, Orbán barátja, nem is kell a kórházakban sugárterápia, csak egy menetjegy meg egy panzió Paksra, és meg is lesz a kezelés. Igaz a többieknek is, akik még nem betegek.
Üzengetett egy nagyot egymásnak Macron és Orbán
Alighanem annak az új fiúnak, ahogy a magyar diplomáciai etikett szerint nevezte Orbán a francia kollégát, nem némtszilárdok, kósalajosok és habonyok a tanácsadói.
Orbán azt hitte, otthon van, már rúgta is az be az ajtót + videó
@CsipkeRózsa: A seregben is ő volt a Kekec becenevű miért szokna le róla?
Családi rendezvényen tört ki a verekedés Cegléden
@quadrocopter: Miért ne lehetne a kezében lapát? Javította, végtére is lakatos. Aztán kipróbálta jó lett-e.
Meghal Orbán Viktor és menne már a mennyországba
@Nessy: Alighanem akár így akár amúgy, Lucifernek köszönhetjük az ő létét. Azzal meg ne keserítsd a hozzászólásod olvasóit, hogy az illiberális eszmék és a kiagyalója az Istennek és az ördögnek sem kellenek, hiába mondatnak érte bármennyi misét a messiásvárók. Közben nem veszik észre, hogy a perselypénzt is ellopja.
Meghal Orbán Viktor és menne már a mennyországba
Mindegy hogy pokolra kerül-e a földi élete jutalmául, vagy megvesztegetéssel a mennyországba, ott is magához ragadja a hatalmat, és lőn békétlenség, egymás gyűlölete, és káosz.
Hűtött ital, árnyék, pihenő – ezek kellenek a hőségriadó alatti munkavégzéshez
Isteni szerencse, hogy a minisztériumi korifeusok a sok sok év kemény, termelőmunkában szerzett tapasztalatuk alapján megvédik a dolgozókat, csak az a fránya nagyvezír ne dicsekedne folyton a "nálunk legolcsóbb" munkaerővel, mert ez az álszent lózugos védelem, és a bérezés mértéke üti egymást.
Csak Magyarország felelősségét nem keresik a halálkamion perében
Nekem a történet kapcsán az ugrott be, amikor a II. világháború alatt az "emberbarát SzU hadserege" tétlenül megvárta a varsói gettó lázadóinak a volt szövetségesük általi lemészárlását. Ha ez esetben itthon tudomást szereztek a szolgálatok a dologról, vajon miért csukták be a szemüket?
Ilyen a testvéri szeretet Tóth Gabiéknál
De jó hogy felnőttek a lányaim, igaz sosem akarták a Tóth lányokat példaképüknek. Persze akkor nem gyarapították volna a fidesz szócső által emlegetett lendületes tempóban gyarapodó diplomások számát.
Elhunyt Rubovszky György KDNP-s országgyűlési képviselő
@maci0427: Igazad van, de láttál-e ezekben egy szemernyi kételyt, amikor másokat gyaláztak, rágalmaztak, buziztak kábítószer fogyasztással vádoltak, rabszíjon vezetgettek, az akkor még kedvenc pártatlan Hír TV-jük kamerái előtt, aztán este a kertek alatt hazaengedték, hogy csak rettegjen a többi. A halál sok mindent felülírhat, de attól még holtukban is a gyarló élete után ítélik meg.
Orbán beletörődött, hogy Amerika tesz a fejére CEU-ügyben - is
Nem ismerik ezek a nagy tudású Oxfordban szocializálódott Soros fiókák még Arany versét sem, mert akkor nem ismétlődött volna meg a "Zúg az éji bogár nekimegy a falnak, nagyot koppan aztán elhallgat"...
Kemény fordulat: Botka teljhatalma miatt vizsgálatot fontolgat több MSZP-s
Így kell ezt csinálni szocikáim, nehogy legyen már esélyetek az egyszemélyi vezetésű fidesszel szemben, és az egyszemélyű vezetésű kormánnyal szemben jobb helyzetbe kerülni!
Elhunyt Rubovszky György KDNP-s országgyűlési képviselő
@Grafix69: Bizony ez a szegény tata kért-e engedélyt a Viktortól, hogy elpályázna a mennyországba, pedig ott egyetlen ügyvéd sincs!
Elhunyt Rubovszky György KDNP-s országgyűlési képviselő
Elhamarkodottan bejelentették a halálát, pedig pénteken még nyomhatta volna a gombot, ha koporsóban odaviszik, nehogy hatalmas űrt hagyjon maga után, mint a Kreditjenő. Egy egész választókerület, meg a fülkeforradalmi kétharmad ugrott a könnyelmű, pártfegyelmet nem tisztelő képviselő halála miatt
Hidegrázó nyilatkozat: Harrach Péternek elfogyott az energiája, annyit segített másokon
Papa szépen haza kell ballagni az unokákhoz, és azoknak az életét próbálja a hülyeségeivel befolyásolni, ha hagyják, ne a miénket tegye tönkre a tömegpártjával.
Kósa szerint az MSZP kilóra megvehető
Erröl a félnótásról az a viccbeli prosti jut eszembe, aki liliommal a kezében áll kint az utcasarkon.
Tömeges felmondás a Jahn Ferenc kórházban, a dolgozók inkább az IKEA-ba mennek jobb pénzért
@Nessy: Jaj, csak elfogadta az új házirendet, és szaladt a kolompszó után. Közben ízlelgette a hatalom ízét.
Tömeges felmondás a Jahn Ferenc kórházban, a dolgozók inkább az IKEA-ba mennek jobb pénzért
@Jozefina: Érdekes, hogy az orvosi kamara elhivatott vezetője most nem tesz keresztbe a kormánynak ott ahol tud, kussol és asszisztál az a kiváló ember.
Eltűntek a fejbe lőtt miskolci kislány szülei
@karma1: Lehet csűrni csavarni, ez egy tiltott fegyvertartás, ami tragédiába torkollott. Máskor egy légpuska miatt óriási palávert ver a hatalom, most a szegény elkövető is áldozat? Persze nem tudta mi van a szatyorban, és csak megőrzésre adták! Akkor miért kotorászott benne?
Eltűntek a fejbe lőtt miskolci kislány szülei
Egyre kerekebb a mese... Persze, hogy ég a talaj a lábuk alatt. Érdekes, azoknak a fegyvergyűjtőknek az előadását nem díjazta a hatóság, akik "Orbán életére törtek", és eltűnni sem volt módjuk.
Elfogták a Dózsa György úti halálos baleset kabriósát, majd elengedték
Elkapkodták az Arkangyal Sanya bá' legényei és elfogták, de ugyanolyan gyorsan helyre is hozták a baklövésüket, és elengedték. Lovagkeresztet nem kapott a dakota vezértől?
Tömeges felmondás a Jahn Ferenc kórházban, a dolgozók inkább az IKEA-ba mennek jobb pénzért
Miért? Talán ott is rázárták az ajtókat a dolgozókra mint a postán és addig nem mehetnek haza, amíg el nem fogy a munka? Örök rabságra ítélték őket is, mert olyan kevesen vannak? És most már senki sincs...
Magyar püspökök szólítottak fel a menekültek megsegítésére
@karma1: Jaj már megint Te kis sanda, az eskető és keresztelő papjának a kálváriájára gondolsz, amit a Dakota hálaként élt meg. Hogyan értette félre az az egyházfi, az rejtély...
Meglepő nevek Botka kampánycsapatában
@verőce21: Gratulálok a fideszes szerénységedhez. Valahonnan ismerős, csak még akkor leánykori nevén jegyezte az akkori nyolcszázezres tömegpárt.
Meglepő nevek Botka kampánycsapatában
@verőce21: Aszondod egy őskomcsi dakota család lenne a nyerő, mint legutóbb kétszer egymás után? Akármilyen tehetséges a simliben a szocik régi, új csapata, képtelenek annyit hazudni, és lopni még ha csúcsra járatják is magukat, mint Orbán, így igazad lesz.
Magyar püspökök szólítottak fel a menekültek megsegítésére
@justhpeter: És mi jár annak akinek igaza van? A szája. Orbánnál meg vezetőszár, jobb esetben "kiszivárog", hogy III/III-asok voltak, na nem ezred KISZ titkárként, hanem békepapként. Aztán az Isten sem mossa le róluk.
Meglepő nevek Botka kampánycsapatában
Baja Zsurki (vodkagyár) Ferenc! Csak elvezeti a Putinkához őket is.
Töretlen a bizalom, Farkas Flórián maradt a Lungo Drom elnöke
A történtek ismeretében egyre többen vélekednek úgy, hogy az a baj, hogy a nyakai töretlen ennek a tolvajnak és a tettestársainak.
Magyar püspökök szólítottak fel a menekültek megsegítésére
A nagytiszteletű urak azt kockáztatják, hogy migráncs simogató Soros bérencek lesznek, és kiátkozza őket Orbán az egyházukból, mert az is hozzá tartozik.