nezelodo

24.hu: Börtönbe vitték az Orbánt vendégül látó családfőt
Na ebből majd tanul a dakota-kipcsák párt, mert ha ezt az ügyet is titkosítja nyolcvan évre, nem bukik le ez az enyveskezű hithű embere. A pedofilnál utólag is megtették, nehogy az M1-en szocializálódott nyuggerek megtudják, milyen is az illiberális keresztény.
Orbán Viktor memorandumot küldött az Európai Néppárt vezetőihez
Nem kell háborogni egyenlőre, majd akkor kell küldeni a mentőt, ha ultimátumot küld az általa annyira gyűlölt gyülekezetnek. Azok meg majd megtanulják, hogy elkerülhették volna a szégyent, ha a bármelyiküknél rátermettebb Orbánt választják meg főnöküknek.
Orbán évértékelőjét egy "észak-koreai pártkongresszushoz" hasonlította az egyenruhás tábornokok részvétele miatt a DK
Lári-fári! A Puskás Öcsi, a nemzeti ikon meg annak idején a honvédelmi miniszteréhez szaladgált állandóan, de ő legalább tudott focizni, nem csak hadovált róla.
A köztársasági elnöktől vár kegyelmet Orbán vendéglátója, aki azóta sem vonult börtönbe
@Rockxy: Biztos, hogy akkor sem a Napszámos Józsi bliccelte el a kaptárba való bevonulást, ahogy most sem...
A köztársasági elnöktől vár kegyelmet Orbán vendéglátója, aki azóta sem vonult börtönbe
Nagy a nyomás a fiúkon, mindegyik hasonlítani akar a Nemzeti Beteghez! Persze, ha nem fizette volna ki az alkotmányos költséget a tolvajpárt kasszájába, már a sitten pihenne.
Koronavírus: Orbán a járvány miatt nem ment be a parlamentbe
@Béla333: Remélem csak az asztalt verte valahol, valamit követelve, és nem a fideszes családirányítás jött rá, mert akkor a Nárcisz kutya bajban lesz...
Orbán szerint "a liberális nem más, mint diplomás kommunista" – videó
@Shikari: Elég szomorú lenne, szerencsétekre az alkotó többség még eltűri ezt a gyalázatot amit művel a hatalom. Mit gondolsz, miért hagyta ki Orbán Romániát a formálódó "új tömörülés emlegetésekor"?
Orbán szerint "a liberális nem más, mint diplomás kommunista" – videó
@Shikari: Megérdemelnéd, hogy a kedves felmenőid története is olyan demagóg állítások sorozata lenne, mint amit te annak tartasz. A hozadéka meg az lenne, hogy nem kellene szégyenkeznünk az ilyen torz lelkek miatt, mert meg sem születtél volna. Jobb hely lenne Magyarország.
Orbán szerint "a liberális nem más, mint diplomás kommunista" – videó
@Shikari: Horthy nagyszerűségét gondolom minden családnak a képébe vágod, akiknek a gyereke, apja, nagyapja a Donnál fagyott halálra, nagy sikered lehet. Ha meg azoknak dicsőítenéd akiknek a barátait, szomszédait, Auschwitzba vitték "üdülni" biztos nagy megbecsülésbe lenne részed. Ha apám élne, és neki mondanád ezt, nem érnél a mondatod végére, mert azonnal találkoznál a meggyilkolt barátaival és családjával.
Orbán szerint "a liberális nem más, mint diplomás kommunista" – videó
@Shikari: Alighanem nem tudsz róla, de szajkózod nagyjából azt, amit a harmincas évek talán első szelektáló törvénye előrevetített, és nem csak a zsidók egyetemi tanulását próbálta akadályozni, hanem azoknak a nőknek is elállta az útját, akik aztán "a kávéházakba ülve lázítottak", a nagyszerű, éppen a háborúba sodródást előkészítő lovastengerész ellen is. Nagyon is passzol ide a Kövér a nőknek szánt szülőgép szerep deklarálása, amiből kiviláglik, milyen egyezés van az ő kommunista családi neveltetése, hitvallása, öröksége, és a fasizmus között.
Nem adhatják ki a szülőknek a tájékoztatást a gyerekük iskolaérettségi vizsgálatáról
@vacsi: Igen, mindegyik birodalom elbukik, ráadásul önnön megdicsőülésük hozza el a vesztüket, főleg akkor amikor "kellő szerénységgel" saját maguk hirdetik naponta a hatalmas sikereiket.
Orbán szerint "a liberális nem más, mint diplomás kommunista" – videó
@luiz: tegnap 16:13. Ne azt nézd mit mond, hanem arra figyelj, amit tesz! Mindjárt nem olyan zavaros a kép! Amúgy szívesen megnézném egykori liberális barátja, és szobatársa képét, amint olvassa egykori elvbarátja vélekedését, róla is...
Orbán: A szúrás már megy, a lebegésen még dolgozni kell – videó
Persze szeretne, hogy lebegni, és Muhammedre hivatkozik. Azt mégsem mondhatja hogy a Borkaitól és a szüzeitől tanulja a kokós lebegést, bár a brüsszeli hívei között is van e témában tapasztalt szakembere...
Nem adhatják ki a szülőknek a tájékoztatást a gyerekük iskolaérettségi vizsgálatáról
@vacsi: Így csinálták a törökök a janicsárutánpótlás érdekében, talán korábban a spártaiak is, aztán Hitler birodalma sem maradt le, de Sztálin is igyekezett a nagy elődök után a nevelést állami hatáskörbe vonni.
Orbán az ellenzéki összefogásról: "Alul kisnyilas gatya, fölül vörös mellény, rajta szivárványszínű kitűző"
Húúú... Soros háromszor... de Lúdas Matyi szintén háromszor vette el tőle amit az országtól ellopott! Hé Matyi, aztán hova lett amit visszavettél?
A szivárvány színű kitűzőt pedig jónéhány fehér, keresztény fideszes is hordja a kabáthajtókáján hátul, hogy ne lássák.
Kiderült, mi volt az a nagy kékes-lilás folt Orbán Viktor tenyerén évértékelője közben
Csak nem ujj és tenyérlenyomatot vetek már tőle? Mégis létezik a "nemzeti Isten", ahogy az előbb a Németh Sanyi bá' prédikálta a Spiri-en a Hit Gyüli istentiszteletének ismétlésében...
Orbán lement Röszkére, és olyat mondott, amiről Európában tilos beszélni
@durbincs: Hehe, durbi a sarki fényt hazaúsztatták sumákba Limából! Ahogy mondod, milyen lehet itthon a többi?! Nem jött össze a sumák, mint a fideszes USA-ból kitiltott hatok esetében, pedig abban benn se volt a néhai kedvenc újságírótok, aki a gyerekét etette fel bosszúból a kutyával. Na ő lett a sztár az FBI körözési listáján az USA-ban.
Sebaj, majd kikülditek Brüsszelbe a kádertemetőbe, a családmodell Tompika meg a levelező házasságot feltaláló püspök kiválóság mellé. Én azért hazarendeltem volna őket a házasság hetén kiállítani az asszonyverő polgi városának bazilikájába, díszletnek meg odaállítottam volna a vakkomondort, és a párját ronccsá verő kártérítésért pereskedő obsitost. Hab lett volna a tortán a fideszes pártkatona, a pedofil. Címert is készíttem volna a tiszteletükre, amelyben egy törött női állkapocs lenne a főmotívum.
Végre! Közösség elleni uszítás miatt Niedermüller ellen elrendelték a nyomozást
Még szerencse, hogy a fideszes képviselő meg a vezér cigányozása és egy népcsoport elleni uszítása nem számít törvénysértésnek.
Orbán lement Röszkére, és olyat mondott, amiről Európában tilos beszélni
@durbincs: Ma 15:25. Na, te szerencsétlen vadbarom, megint erőlteted azt ami nincs, az agyad?!
Bejelentették: ekkor indul az új nemzeti konzultáció és ezek lesznek a témái
@Giovanni Alba: Nincs nagy véleményem azokról akik ezeket beveszik, hiszen a sokszor hivatkozott elsöprő kétharmad birtokában már felhatalmazta mindenre a nyáj. A valódi és döntő kérdéseket mégsem teszi fel nekik Orbán, legtöbbnek még tudomására sem jut soha, mit követtek el a nevében. Ezeknek a híveknek, a szellemi színvonalukat tekintve valóban rá kell írni a mikróra, hogy "Macskát és pincsikutyát tilos szárítani fürdetés után benne"
Bejelentették: ekkor indul az új nemzeti konzultáció és ezek lesznek a témái
Juj!! Úgy izgulok, hogy valamelyik éles eszű nem csempész-e be a kérdések közé egy valódit!?
Gyurcsány: elszámolok a vagyonommal, ha Orbán megmutatja, hogy miből futja a luxuskiadásaira
Fletó, tartok tőle, ha ezen feltételek szerint lesz az elszámolás, mármint hogy Orbán is elszámol, akkor egész biztosan nem tudjuk meg, milyen és hány db bugyit vásárolt az élete párja. Igy Gyurcsányéknál elmarad a fehérnemű vizit. Csak megemlítem, hogy Orbánék egykor Kovács László barátnőjének fehérneműjét tették közszemlére, (finom úri ízlésüket bizonyítva), mert akkor még nem volt ez a díszes bagázs ilyen mély-keresztény.
Bolsonaro: A pápa lehet argentin, de Isten brazil
Az semmi! De a mi Zsóti 5-ösünk azt is tudja, hogy a pápa egy demens vénember! Én a Közt. Elnökünk helyében lapos-kúszásban mentem volna el a Vatikánba, nehogy meglásson a pápa, és megkérdezze, miért szereti annyira Orbán és az ő sameszai az őt gyalázó exkomcsi Istentagadót?
Orbán már a visszavágóra készül: Osztályzással értékelte a fideszes honatyákat, volt aki mínuszt kapott
@Eladott Ország: Nézd a jó oldalát, nem kellett a fegyvermesternek külön dobot is készíteni megvan 2 az 1-ben. A harmonikázó nadrágszárral, lemezből készítve, már ő sem bírt.
Szigorú átvilágításon ment át a volt nagykövet, akinél 19 ezer gyermekpornográf képet találtak
@laszlobihari: Ja meg azzal védekezik amiről a vicc is szól: "Mi a különbség a pedagógus és a pedofilok között? A pedofil legalább szereti a gyerekeket." (Bocs, kedves hányatott sorsú tanerő). Ráadásul a fideszes családmodell is ezt sugallja.
Orbán lement Röszkére, és olyat mondott, amiről Európában tilos beszélni
A fenébe is! A múltkor még Bajorország várkapitányának nevezte magát a határvételemben, és most a kis hűtlen elszerződött a szlovákokhoz! Pedig nem hiszem, hogy ott több zsoldot kap! Vagy megtudták a szlovák szomszédok, hogy egy vasa sincs a következő fizetésig, és adnak előleget neki?
Peruban csak most tudták meg, hogy pedofilgyanú miatt távozott a magyar nagykövet
Peruban már tudják, hogy külszolgálatra a fideszes pártkatonák színe javát küldik! Durbincs szavaival élve, milyen lehet a többi ott a bányában...
Vádat emeltek egy volt fideszes képviselő ellen
Majd átfestik őket, és kiderítik, hogy a Fletó emberei, mert a fideszben csak egy ember lophat.
Ciara után érkezik az újabb csapás Európára
Most majd megint lehet ordibálni, hogy kamu az egész klímaváltozás, szóval illiberáliában ilyen nem fordul elő.
Mi történt? Ismét elhalasztják Demcsák Zsuzsáék esküvőjét
Lehet, hogy eddig szerelmes volt a manó, mostanra meg már tájékozott, és elfelejt majd visszajönni.