nezelodo

Fidesz: a szocialisták pusztítása után van mit beavatkozni az egészségügybe
Ha tehetséges volt a rombolásban a Feri KISZ titkár kormány, akkor utólag pirulhatnak, mert a Viktor KISZ titkár kormánya nagyságrendekkel tehetségesebb a pusztításban, abban meg kimagasló, ahogy az elődeire keni a saját pusztítását.
Éleződő feszültség: Moszkva lengyel diplomatát dob ki
Hé nyaloncok, nem tűnt fel, hogy a békemenetes támogatóitokat kenegetitek szarral, amikor Putinkát dicséritek a húzása miatt? Netán nem az oroszok osztoztak a nácikkal Lengyelországon a második világháborúban? Vagy az rendjén volt? Na meg nálunk is vendégeskedtek, míg Orbán haza nem "zavarta" őket... Ilyenkor lehet bajban a dakota, hogy hova nyaljon...
Semjén: a Notre-Dame leégése apokaliptikus értékvesztése Franciaországnak
A francia elnök, aki a vezér korábbi nagyképű szemétkedései miatt figyelemre se méltatta Orbánt, magasról tesz a ti pitiáner jóslataitokra.
Sósavval öntötte le mohácsi szállásadóját egy férfi – 4 évet kapott
Na ez a savazós bácsi legalább megkapta a jutalmát. Legközelebb majd nem feledkezik el a pártválasztásról.
Könyvet is írt, mielőtt rejtélyes módon elhunyt a Berlusconit vádoló modell
Na ott már működik a modern világ, nekünk meg csak egy félvak osztrák nyuggerre futja, egy matuzsálem korú merdzsóval.
Épphogy megúszta a börtönt Orbán szegénységi főtanácsadójának titkára
Malaca van a komának, biztos neki is osztott a Zsuzsa asszony hogy neveljék fel, de mindből nem lett azonnal malacsült. Most jól jött neki a maradék...
Nem engedte a bíróság a Fidesznek a miskolci körzetátalakítást
Nem jósolok nagy jövőt a hancitünci főnöksége alatt a bírónak, majd kinyírja mint a papírkutyát az ovis, amit a Viktor bácsinak csinált az óvodai kampánylátogatásakor.
Botrány! Befotóztak Nagy Blanka lábai közé a DK kampányindítóján
Lári fári, törött állkapcsot és orrot mégsem fotózhat a gazdái árnyékában, mert akkor a hatalmas tehetségét, amit a lány bugyija okán bizonyított, már nem élvezhetné! Várom, hogy a politikamentes püspöki kar mikor kezd el ujjongani és máglyát emlegetni a lánynak.
Javaslom ennek a keresztény lesifotósnak, hogy a halfarok uszonya alatt, vagy a csizmás cicus golyói között kutakodjon, ha annyira perverz.
Orbán: ma már többen jönnek vissza Magyarországra, mint amennyien elmentek külföldre
Szokásos Orbáni nagyotmondás: "ma már többen jönnek vissza Magyarországra, mint amennyien elmentek külföldre" Na ez roppant érdekes, akkor mégis jönnek a migrák, jó pénzért!
Holnap meg azt mondja, többen szültek a CSOK miatt, mind amennyien teherbe estek!
Elegánsan lekezelte az elszabadult Schmidt Máriát a CEU-vezető
Na, majd ennek a CEU vezetőnek is beígér néhány sallert a Maris, mint ami elmaradt, de kívánatos lett volna a Webernek is ittjártakor. Persze nem csodálkozok, volt amikor Orbán is sallert osztani utazott Brüsszelbe, aztán meg hazaüzent, hogy ha visszajön kitakarítja ezt a "disznóólat". Nem tette, pedig ráfért volna a pártjára és a kormányára.
Meghaladta a felcsúti focisták szellemi képességeit, amit az edzőjük kért tőlük
Alighanem ezek a focisták a szellemi csúcsnak a távolsági szotyolahej köpködést tekintik! Vajon kitől tanulták? Alighanem a focit is tőle tanulták ezek a zsenik.
Jobbikos nőt szidott és vert Debrecenben a Fidelitas volt elnöke – videó
Hogy honnan a példa, hogy rögtön a nőt verik ezek a derék fideszes legények, biztosan nem Orbán a példa adó!?
EP-választás: az államtitkár szerint, ha nem a Fideszre szavazunk, kenyér se lesz, csak migráns
Hát elszaporodtak a lumpen szájhősök, az igaz, nagy szívességet tesznek a fidesznek, fizetett láncszavazással, ukrán "nyugdíjasokkal", pl. hullaházba tömegesen bejelentetekkel, állampolgárság (jó pénzért) való osztogatásával, a Flóri barátunk 1,6 milliárdért való szavazatszállításával, amihez nem a csengeri Kósa barátnő hozta a pénzt. Aztán itt vannak a régi rendszer akkor is arrogáns, mostanra még erőszakosabb mocskosszájú propaganda zsoldosai. Szóval van itt dologtalan emberformájú éppen elég, akiket az adófizetők kénytelenek eltartani.
EP-választás: az államtitkár szerint, ha nem a Fideszre szavazunk, kenyér se lesz, csak migráns
Fijjuk, nem mondtátok el a ti igazságotokat, hogyha nem rátok szavaznak, azoknak a nap sem kel fel, csak a saját szavazóitoknak, mert megérdemlik! Hát megérdemelnek benneteket, meg sajnos azok is akik akaratlanul a nyakukba kaptak benneteket, és nem amnéziások, nem süketek, és vakok!
Bayer a Kúria szerint sem nevezheti gecinek Vonát
@Dr plágium: Természetesen tudom, a fideszes színház része az ilyen bulvárkijelentés. De nem az a baj, hogy az ötödik senki ezt játssza, hanem az, hogy a vezér többet blöffölt már az őt szájtátva hallgató híveinek, mint egy profi pókerjátékos.
Labdával rugdosott DK-s aktivistákat a Vadhajtások kopasza, nyomozást indított a rendőrség
Hát mit rugdosson ez a Kubatov ivadék, a lószar már elfogyott, ami illene hozzá, bár a vele szemben immel ámmal eljáró zsarukat vidéken még mindig "lószar rugdalónak" becézik az öregebbek.
Bezörgetnek a Fidesz aktivistái a választópolgárokhoz
"Olyan európai parlamenti képviselőkre van szükség, akik Brüsszelben is megvédik a magyar embereket"
Akkor asszonyom nem a hithű fideszes szavazókat kell kapacitálni, mert ha minket magyarokat kell megvédeni, akkor azokra a szavazókra van szükség, akik önöktől védenek meg bennünket.
Bayer a Kúria szerint sem nevezheti gecinek Vonát
@CsipkeRózsa: Orbán sohasem fogja feljelenteni a Simlicskát, mert nála csak kevesen tudnak annyit Orbánról, mint ő. Orbán pedig nem meri tovább hergelni, nehogy elvessze a fejét a Lajos, mert abból katasztrófa lenne, és nem csak az irodabútorokra nézve... Esetleg tudja az érintett, hogy az elhíresült jelzővel felülértékelte a Lajos, mint ahogy a Zsóti állítja Vona esetében is.
Bayer a Kúria szerint sem nevezheti gecinek Vonát
Na most akkor megint kezdheti gyűjteni ez az Arany János imitátor az ötforintosokat, hogy azzal fizessen, aztán meg futhat a fidesz egykori III/III-as házi püspökéhez gyónni, hogy együtt legyen ez az antikommunista díszes társaság!
Megverték, mert a Fidesznek gyűjtött aláírásokat
Lehet, hogy egy Orbán jóvoltából padlót fogott rokkantnyugger volt, mert a vezérhez nem férhet hozzá, ezért az azt szolgáló hívén töltötte ki a bosszúját. Nem kellett volna! Orbán minden hozzá hű és őt segítő emberkének előbb utóbb úgyis a nyakát szegi, ez a hithű asszony sem kerüli el a sorsát, vagy így, vagy úgy...
Erdogan elbukta Isztambult, nem lesz újraszámlálás
Fiúk, vigyázó szemetek Isztambulra vessétek... Esetleg az eredeti szerzőt kitörölnétek a magyar irodalomból, ahogy a szülővárosában is alkalmatlanná vált egy intézmény elnevezésére? Pedig a szocializmust megúszta szegény, hát nem az új demokrácia vitte el!?
Úgy kért bocsánatot Orbántól az őt kifigurázó karikaturista, hogy a fal adja a másikat
Vajon lefordították ezt a választ a dakotának magyarról magyarra is, hogy megértse, miről szól az üzenet? Vagy kiad egy közleményt és fényes sikernek értékeli azt a nagy tiszteletet is, amit a Szlovén sajtómunkás a társai nevében üzent neki, amiben egyúttal mély hódolatát fejezi ki illiberália egyszemélyes vezetőjének a demokráciáért folytatott harcáért.
Rendőrök igazoltattak ellenzéki aláírásgyűjtőket
Jaj, hogy meglepődtem, hogy a törvénytisztelő illiberáliában ilyen megtörténhet!
@tulipan: Hogy mondhatsz ilyent a talajmenti káderek fizetéséről, hiszen a képviselők, és a születésétől antikommunista Kövér fizetésemelését éppen a tanárok, és egészségügyiek folyamatos béremelésével indokolták.
Orbán találkozott a zemberekkel – nem felejtette el aláírni saját programját
Ha templomba járó lennék, valószínűleg egy ilyen szószékről elhangzó igehirdetés után már leszoknék róla, mert nem akarok tanúja lenni, hogy a feszületen lecserélik Jézust, és ő kerül a helyére, a gaz Brüsszel és a Soros áldozataként!
Ennyi volt: felmentették a Puskás Akadémia vezetőedzőjét
Az Istennek sem akar ez a Suskás Akadémia Puskás Akadémiává válni! Talán nem kellene annyira a Mészáros Viktort majmolni, hanem focizni kellene megtanulni!
Feleségét verte a pomázi férfi, már hűsöl
"Mikor lesz már családon belüli erőszak bűncselekmény tétel?" Ha majd a mi példaadó vezetőink is leszoknak az asszony vak komondoron való átbucskáztatásról.
Ez a muszlim videóban tanítja, hogyan kell szakszerűen asszonyt verni
Ezek a mi vezérünknél és híveinél járhattak tanfolyamra! Viszont nincs olyan szerencséjük, hogy ingyen kórházban reparálják meg az oldalbordájukat, mint a mi derék keresztény, életmód-vezetőinknek.
Államtitkár: az összeomlás irányába halad az EU
Na koma, nektek rohadtul becsípődött a jogállamiság meg az emberi jogok! Nagyon megérten hogy zavar benneteket! Képzeld el, ha a saját törvényeitek szerint mázsál meg majd a bíró benneteket, az lesz majd a szívás! Addig meg gyakoroljátok a nyelvharapást, nehogy a tárgyaláson az emberi jogaitokra hivatkozzatok védekezésül.
Kovács Zoltán elárulta: Egyszerűen nem szeretnek minket Brüsszelben
Teljesen mindegy milyen frakcióban fognak vitézkedni, mindenhol konfliktus lesz a vége, mert a politizálásuknak az alapeleme az, ami a Viktor seregbeli gúnynevéből vezethető le: a Kekec az kekeckedik.
Otthonából rendőrök hurcolták vissza a börtönbe a volt miniszterelnököt
Hernádit a focibiznisz okán odaadhatnák nekik jutalmul, így ők is örülhetnének a sikerünknek!