nezelodo

Kovács Zoltán helyesli a CEU elleni támadást, pedig maga is ott végzett
@magyarbakancs: 08:57. Na várj még az is megeshet, hogy ez is visszamenőleges hatályú törvény lesz, ahogy már megesett az orbáni demokráciában.
Úgyse találod ki, melyik fideszes városban épül újabb stadion 265 millióért – Nyugati Fény
Jólvan munkahelyeket teremt a településen az üzemeltetés. A Sanya bá' két biztonsági őrt állít a bejárathoz meg egy kutyát! Ez Putnokon soha nem látott fejlődésnek számít!
Jövőre is nehezítve szavazhatnak a külföldön dolgozó magyarok
Nem konstruktív az ellenzék! Nahát Lala, azért mert szeretnék a csalási mesterterveteket elgáncsolni? Tudom szarul esik, de meg fog történni, mert tudod még a legjobb berendezkedésű birodalmak is megbuknak egyszer! Ez a csalásra és lopásra épített rendszerekkel remélhetőleg előbb megesik.
"Nem szándékosan" vezetett ittasan a fideszes polgármester
Hát komám rosszul indul a történeted! A nevednek legalább thy kellene végződni, a bajszodnak meg kunkorinak kéne lenni, és mindjárt akadna egy kis völgy, folyóval, miniszteri megbízotti állással, na ott aztán nem állítana meg senki néhány pohár whisky felhajtása miatt!
Orbán Ráhel lesz a CEU rektora
Istenem, hogy én milyen földhözragadt vagyok! Tegnap én csak egy tanszékvezetői felkérést vizionáltam a százlábúnak! És lám, valakinek "rektornak is alkalmas " gondolata támadt! Hiába, még nagyot álmodni sem merek, ezért nem is vittem semmire az életben!
Végrehajtást rendeltek el Tiborczék családi cége ellen
@csetere: "Mi lesz a többi cégével? Le kell mondania!" Gondolom költői kérdésnek szántad!
Feltalálták már a stróman intézményrendszert, kicsiben és nagyban.
Az elmúlt év nagy szenzációja volt az az itóka forgalmazó cég, ahol még a telepi őrkutya is hamis volt, és a hatóságok sóval hintették fel a helyét, de csak óvatosan, nehogy kár essék a hírhedt cégtulajdonos böcsületén! Láss csodát, a biznisz megy tovább, a politikai recept szerint, a volt tulaj meg röhög a markába, hiszen a templom egere hozzá képest Mészáros Lőrinc.
Megszólalt a 16 éves lány, akit a gyanú szerint megrontott Körmend volt alpolgármestere
Hallottam én olyanról, hogy a tizenhat alatti lányhorda be-beszólogatott "felhívás keringőre" a kocsma közösségének egy faluban, de azok bepiálva is eleresztették a fülük mellett, mert ismerték a női ágon valamennyi felmenőjüket. Az más kérdés, hogy felnőve sincs akadály előttük, bármit megtehetnek, egyenlőre büntetlenül.
Mexikóban feltalálták a felhőt, amiből tequila esik
A mi vezérünk meg a vejkója nem vesződik ilyesmivel, simán a fonott tízliteres demizsonból töltögeti a páleszt. Így biztosan nem fér hozzá senki, még meginná előlük a hungarikum tudatmódosítót. Ha meg a felhőbe helyeznék át, esetleg keverne hozzá valaki valamit és odalenne a magyar hungarikumok numero 1-e.
Tarlós szerint normális gyerekbetegségek a felújított 3-as metró hibái
Aztaaa... mondaná a kis unokám, ha ezt a csecsemőkori játékot játszaná, mint a Tarlós Pista Bá'! Néhány napja még az ördög keze volt a dologban, amin csodálkoztam, mert az Orbán a pénz körül szokott matatni, nem az elfuserált metró szerelvények vezérlőpultjánál!
Gyerekbetegségek? Elkapta a román tesók által behurcolt kanyarót? Vagy bárányhimlős lett? Megkérdezem egyik családtagomat, rendszerhibát okoznak-e ezek a gyerekkori nyavalyák? Jobb lenne, ha ezek a fideszes urak mumpszot kapnának, hogy ne szaporodjanak tovább!
A CEU rektora összefogásra buzdít Orbánék terve ellen
Szarul indul a hét fijjuk, előbb letolta a Heineken a torkotokon a vörös csillagotokat, nem kell az átkosban kapott szochazás, munkásőr és KISZ kitüntetéseteket nézegetni, ott lesz a sörötökön is. A rezsiszilád meg jobb is ha nem iszik, elég hibbant anélkül is.
Most meg éppen csak fújtátok a parazsat a bezárandó intézmény alatt, máris lehugyozta az a sokad rangú amcsi tisztségviselő, pedig még lángra se kapott, a Soros gatyája.
Előzetes letartóztatásba került a volt barátnőjét lúggal leöntő orvos
Kedves Dakota hatóság, mi tartott ilyen soká? Csak nem azon tanakodtatok segítsetek-e, amiért az a félkegyelmű Nemzet Orvosa elárulta a hatalomba való bebetonozásotok cementjének a lelőhelyét? Tudjuk mi azt az ajkai fertőző osztály egykori orvosa nélkül is, hogy az erdélyi magyarság átverése a kötőanyag!
A Momentum nemet mondott az Együtt-tel való együttműködésre
@Szókrakész: Nem a forintot vitték fel aranyárra, hanem az Eurót, meg a svájci Frankot. Nem a Fletó, hanem a Dakota, nevezetesen a Kósa, és a Szíjártó hathatós közreműködésével döntötte be a forintot. Ezzel jelentős mértékben megjavították a pártkassza állapotát az eurós betétjeik átváltásakor. Ugyanakkor a lakáshitelesek tömegét tették tönkre, a végeredmény úgy három év múlva lesz látható, amikor az adósságkezelők már eladhatják a volt tulajok feje felül a lakásukat.
A CEU rektora összefogásra buzdít Orbánék terve ellen
Csak nem utasította el az az intézmény a százlábú Récsölke tanszékvezetői igényét?
Megkéselte szobatársát a debreceni kollégista, mert mindig túl korán kelt
@bakegya: Hét évig éltem kollégiumban, de ilyenről még hírből sem hallottam, és soha nem volt a szokásos kis csibészségeken kívül semmi komoly konfliktus a kollégiumban. Akkor még megvolt az a hierarchia a koleszban, hogy a felsősök feleltek a rendért, és be is tartatták. Később aztán ez fellazult, és bizony komoly és tragikus dolgok történtek ott. A gyerekeim is kollégisták voltak évekig a tanulmányaik alatt, de a HÖK-ös kiskirályok ténykedésén felül semmi sem borzolta a kedélyeket.
Végrehajtást rendeltek el Tiborczék családi cége ellen
@Sámannus: A minap olvastam immár a Pénztáros Lenci által tulajdonolt megyei, ferencjóska stílusú lapban, (minden nagyon szép minden nagyon jó, mindennel meg vagyok elégedve), hogy egy többgyermekes asszony szörnyű bűntényre vetemedett! A közeli akácosban kivágott 12 db akácfát és hazacipelte, hogy meg ne fagyjon a család. Na példát statuáltak, a fa nagyobb részét lefoglalták, és a körfűrészét amivel ezt a bűncselekményt tovább súlyosbította, elkobozták. Hegyibe meg néhány havi elzárást kapott. Szerencsére jön a tavasz a gyerekeket majd az utca neveli addig, míg engedelmes, 47 ezerből is élni tudó polgárt nevelnek belőle a milliárdokat rabló vezetőink.
Végrehajtást rendeltek el Tiborczék családi cége ellen
Majd előkerül az aranyszívű Pénztáros Lőrinc, és kifizeti, őt meg majd egy másik állami támogatásból kártalanítják, támogatást kap a saját lovardájában abrakként megetetett zab precíziós hegyezéséért.
Megkéselte szobatársát a debreceni kollégista, mert mindig túl korán kelt
@bakegya: Lehet, hogy a balta végleg megoldotta volna a vitát, de ki ad érte nemzetek közti barátságot, ki vesz érte államkötvényt, és vállalja-e az ellenőrizhetetlen számlák vezetését? A második kérdésem a sértettnek nem volt-e sérelme, hogy a tettes esetleg hajnali négykor feküdt le és addig a másiknak nem volt nyugta?
Kiderült, miért nem válhat el Sarka Kata és Hajdú Péter
@lampa laz: "A lap egy teológust is megszólaltatott" Szegény teológus nem ismeri a főnökeit, meg az általuk követett gyakorlatot! Egy most is regnáló fideszes polgi háromszor fogadott örök hűséget gyors egymásutánban a jelenleg is regnáló politikai kurzusok alatt három asszonyának. Mivel a helyi Istenszolga, kiváló egyházi és fideszes pedigrével is megtagadta a második és harmadik szent frigyet, illetve annak megáldását. Szorult is érte szerencsétlen, ráment az egészsége és a hivatala, a püspöke ezért maga vállalta kétszer is a szertartást, és a megismételt hitvallását a hazai istene, Orbán előtt.
Aztán az anyaszentegyház csodálkozik, hogy a hívek egy része eszmél, és azt vallja, nincs szüksége ilyen összekötő kapocsra, mint az egyházi vezetői, közte és Isten között, a hitével maga is megtalálhatja Istenét, nélkülük is, ha hívő.
Uram, irgalmazz, ez a nő akarja ellenőrizni Jordán Tamást! – Nyugati Fény
@papa.49: Van még egy magánszáma, amit a Jordán sztori "levezénylése" közben is csak úgy véletlenül beleszúrt a szövegbe, aszongya, hogy "amikor apáddal jöttünk ki a sziklatemplomból..."
Van még egy ilyen kiválóság a nála idősebb korosztályból, aki szintén ott imádkozik naponta a mély vallásossága, (és a súlyos bűnei) okán, terjeszti is minden lehetséges fórumon. Azért egy apróságot ő is kifelejt a történetből, hogy 1953-ban a papneveldében ő kalauzolta az AVH-s különítményt, amely felszámolta az intézményt. Nyilván úgy tudja senki sem él már a szobatársai közül.
A Szamóca egykori munkatársai viszont úgy emlékeznek, nem is hallott Istenről a rendszerváltást megelőzően, sőt! Nincs ezzel sem baj, csak az elhallgatás, nem is akarom hasonlítani senkihez, de Koba elvtárs is Tbilisziben a papneveldében eszmélt rá, hogy a Kommunista Kiáltvány a reggeli imája.
Uram, irgalmazz, ez a nő akarja ellenőrizni Jordán Tamást! – Nyugati Fény
Ja ha fideszes mindenhez ért! Most nagy szükség lenne rá, pl a felújított metró vezetőjeként, mert nyilván ahhoz is ért.
Nekünk is van egy ilyen képviselő polihisztorunk, de ő az átkosban is nélkülözhetetlen volt a pártban, nemcsak most újsütetű antikommunistaként. Már gyanakodtam hogy a feljelentő T. Pista az apja, ezt a házmester szakmát is szakmányban gyakorolja.
Korrupcióért ítéltek el egy minisztert Romániában
@quadrocopter: Pedig milyen visszafogott volt a tíz százalékos visszaosztással a mieinkhez képest!
Ezt nehéz lesz megmagyaráznia a Fidesznek
Hát Orbán és csapata benyelte megint a vörös csillagot. Ha valaki azt hiszi tanulnak ebből a blődségből, téved, mert holnaptól azt hirdetik majd, ibolyaszerényen, hogy ők fingják a galaxisokat!
Emberi életeket tettek tönkre Orbánék a koncepciós perekkel – Nyugati Fény
@papa.49: Korábban egy olyan honvédségi lakást, amilyenért biztosként vezetőszáron vezettette a volt katona kollégáit.
Emberi életeket tettek tönkre Orbánék a koncepciós perekkel – Nyugati Fény
Aztán hogy eltűnt a mi Gyulánk, ha keresi valaki, talán valamelyik temetőben megtalálja, na nem a részvét viszi oda, hanem az adatbázisba kell a fejfán szereplő adat. Mégsem lehet egy földügyleti szerződést elkészíteni hiteles adatok nélkül! Legalábbis a korabeli hírforrások ezt állították! Vajon beperelt egyet is?
Mindenki megnyugodhat, megegyezett a Csíki Sör és a Heineken
Szóval megnyugodhat a tőzsde, meg a részvénytulajdonosok, akiknek ugye semmi köze ehhez a műbalhéhoz. A pénztárgép pedig csilingelhet tovább a magyar adóforintoktól megtámogatva, a szotyiköpködők barátainál. Pedig már mindenki, aki ismeri őket, azt hiszi, hogy egyéni érdekeiket bújtatták a Nagy Nemzeti Sérelem, és a csiki hugyozós mögé!
Rohadt paradicsomot is lehetne dobálni Orbánra - Interjú Juhász Péterrel, az Együtt elnökével
Na,akkor életed végéig fütyörészhetsz, de még talán az unokáid is, de legalább addig míg legalább egy dakota leszármazott, vagy vejkó szerepel a politikai palettán.
Lázár János segítséget ígért a hazatelepülők ügyintézésében
Nem gondolom, hogy most rohannak jogszabályt módosítani, nem pályázat az az EU milliárdjaiért, hogy fürgék legyenek. Azoknak a kölkeknek a szülei meg szavazók, akik majd meghálálják, hogy a gyerekeik a szüleik hűtlensége okán kívül találják magukat a magyarságon, meg a Nemzeti Együttlopás Rendszerén. Ja ha Ámerikás magyar vagy csiki pásztor lenne aki ott is született a szüleivel együtt az igen, az az igazi magyar, főleg ha nem iszik Heinekent csillagos pohárból mint az a félkegyelmű dagadék.
Annyi fiatal hagyta el az országot, hogy minden hatodik magyar gyerek külföldön születik
Lehet, hogy megint a rosszabbik végén fogjuk meg ennek a kormányzati szekérnek a rúdját! Mi van ha éppen a gyerekek exportjával akar a zseniális kormányzatunk teret nyerni a hanyatló nyugaton?! Miért, KISZ-esként még Orbán is hirdette a a forradalom exportját, hiszen Che Guevarára hajazott!! Egyébként is inkább a mi pöttyös seggű leszármazottaink, unokáink szorítsák ki az elpunnyadt, részvénygyűjtögető kényelemhez szokott germánokat, gallokat vallonokat, stb. mint az arabok, meg az oroszok! Jó hát azok akik az Árpitól vettek letelepedési kötvényt, meg kelendő vízumot Moszkvában, azok azért takaríthatnak utánunk a luxusvilláinkban!
Indul a nemzeti konzultáció
És amint vége lesz a hiteles konzultációnak, versenyben hazudják, mit válaszoltak, a legtöbbször csak egyféleképpen megválaszolható kamu kérdésekre. Különben az ördög keze lenne a dologban, mint a felújított metró hibáiban.