nezelodo

Pszichiátriára küldené Semjén azokat, akik kétségbe vonják Orbán családi akciótervét
Hiányolom a tervből, (amiről mini helyettes úgy tesz mintha nem tudná honnan másolták), hogy előre pénzt szedjenek a majdani népautóra, aminek még sem a terve nincs meg, sem a gyárat sem kezdték építeni. Az agykurkász ötletet pedig Sztálin nem csak emlegette, (és a kicsirigó püspök is szólt a NAV feljelentéskor az ötlet megvalósithatóságáról), hanem oda is záratta az ellenségeinek tartott kádereket. Szóval haladunk a kitaposott úton...
Áder János felavatta a Nemzeti Táncszínház új épületét
@papa.49: Nyugodt lehetsz, lesz Pávatánc Tanszék is, fontos, hogy tudja a világ is, hogy az Orbáni politikai beetetes, leánykori néven hazudozás, az csak Pávatánc!
Egy Twitter-poszt hangneme miatt Szijjártó bekérette a budapesti svéd nagykövetet
Így kell ezt csinálni egy zseniális külügyminiszternek! Nem úgy van ám az, hogy csak úgy világba kiabálva bírálják a geniussza nemesult nemzetvezetot! Ezt csak neki szabad! Csak vissza kell olvasni, miket terjeszt roluk a "közszolgálati" lakajcsapat, és hogy tetszik ez Orbannak, és zserevagott kézzel állva vigyorogva helyesel!
Leszavazta a Fidesz Bálint gazda díszpolgárságát
Remélem, hogy a Gyuri bá magasról tesz ezekre a nyikhajokra akinek az eletteljesitmenye az egész bagazst beleszamitva sem ér majd fel az övével!
Alig világító Elios-lámpákra panaszkodtak a lakók ott, ahol a zebrán halálra gázoltak egy nőt
Sajnos az örök világosság most sem annak fényeskedik, aki rászolgált, hanem egy vétlen polgártársunknak.
Spermium alakú O1G-szobor tűnt fel a Parlamenttel szemben
Azért irtó ravasz volt a Simlicska, hogy kikiabálta a barátjáról mit tart! Így a kutya sem firtatja, mi történt a hosszú byte-ok éjszakáján, mert az bizony sokkal fontosabb infó lenne, ráadásul sokkal kellemetlenebb lenne a barátjának.
"A betegeket félemlíti meg" az MSZP politikusa, ha Gulyás Gergelyt hazugnak nevezi – jogi lépéseket fontolgat az Emmi
@Nessy: 22:20 Nem ez a NER keresztény hitvallása, és ha a vezénylőtábornok úgy akarja, még az esztergomi érsek is hitelesíti a rigmust. Talán még a volt ottani polgi is megtapsolja, ahogy egykor az exét elpaskolta...
"A betegeket félemlíti meg" az MSZP politikusa, ha Gulyás Gergelyt hazugnak nevezi – jogi lépéseket fontolgat az Emmi
Jézus Mária! Újra jön az AVH, (TEK), és elviszi aki nem hiszi a hazugságcunami egyetlen elemét sem? Remélem a Lenci már épített elég börtönt, de hogy a vezér is elélvezzen, annak a kertje végébe a stadion mellé legalább egyet Makovecz stílusban!
A Facebookon kirobbant vita után fejszenyelekkel és kaszákkal ment egymásnak két család Pécsett
Vajon honnan voltak náluk ilyen szerszámnyelek? Csak nem munkához készülődtek, hogy be akarták nyelezni a csákányt, ásót, kapát meg a vasvillát? Hát akkor ez egy új világ, megkezdődött a minap bejelentett nagy utazása a famíliának!
Második alkalommal sem tetszett a hódmezővásárhelyi Fidesznek a város költségvetése
Nagyon tetszett a fijjuknak az esztergomi balhé, ami az asszonyverő polgijuk és a viselt dolgaik után rendeztek, most újra elrendelte a fődakota a megismétlést. Ezeken már az agykurkász sem tud segíteni, a gonoszság nem gyógyítható. Persze mindezt a zemberekért teszik...
A mentelmi bizottság helyben hagyta Kövér László ellenzéki képviselőkre kirótt büntetését
Semmi baj, amit elvett az csak pénz!
Voltak akik 1957-ben egy forradalmár életfogytiglanját kevesellték, hát kérvényezték testületileg a kötelet neki, a népbíróság pedig engedelmeskedett. Érdekes a kérvényezők névsora...
Eldőlt: Orbán ismét Matolcsy Györgyöt javasolja jegybankelnöknek
Jól van, már nem kell tovább aggódni, hogy a tehetősek megvásárolt gyerekeinek seggen nem lesz aki számolgasa a piros pottyoket!
Jávor Benedek: A magyar kormány lemond az Elios-projektekért járó EU-s pénzről
Nincs olyan hülye bűnöző, aki vádiratot készít önmaga ellen! Persze ez is beismerés, nem is akármilyen, de ezt eddig is tudni lehetett...
Orbán Viktort külön is megemlíti kritikus hangvételű friss írásában Soros
@rokker33: A mi naaagy vezetőnk alma, ha felbomlik az EU, szertefoszlik, mert nem lehet a vezetője, amiért lényegében ma harcol, nem kímélve a magyar adófizetők pénzét. A pártcsaládjat pedig az önös érdekei miatt túszul ejtette.
A csehek egyharmada bízik Orbán Viktorban
Hát még akkor hogy megszeretnék, ha megkapnák a Habony művekkel együtt! Lehet hogy jobban járnának Ali Babával és a negyven fős segédcsapatával!?
Szívbetegsége miatt elhagyhatja a börtönt a Dózsa György úti gázoló
Istenem, ha mint polgár, csak egy napig érezhetném a hatalom ilyen figyelmes gondoskodását, azon a napon kérnék időpont a kardiológián! Csak nem az a baj, hogy a stróman Ricsi nélkül nem elég hatékony az őrzó védő cég a fontos politikai színhelyeken!
Pusztulnak a hattyúk Vásárhelyen, de nem tudják miért
Hosszan tartó tél? Na ne, november végéig egy pocsolya se fagyott be, most is tíz fok felett van a hőmérséklet.
A befektetési tanácsadó barátunk az tudja a tutit, olyan hülye mint a kitartója.
A kormány reménykedik, hogy nagyobb lesz a kedv a gyermekvállalásra!
Megnézem én azt a vidéki melós családot, aki havi ötvenezer részletfizetést bevállal a gyereknevelés mellett, ilyen bizonytalan munkalehetőség mellett. Ezt az ígéretet Háry János Min, elnök csak a tehetős NER társakra szabatta.
Százezreket kell fizetnie a közmédiának a Hadházy Ákosról megjelent hazugságok miatt
Ha minden hazugságukért fizetnének, szállító szalagok sorának kellene kihordani az adófizetők pénzét megállás nélkül éjt nappallá téve, akkor sem jutnának a végére, mert hazugság az életelemük.
Németh Szilárd megemlékezett Horthy haláláról
Ez a hajfeju megemlékezett Hothyrol, apám meg haláláig a barátjáról, akit ez a kiváló kormányzó a haláltáborba vitetett a csendoreivel családostul, a Szakály fele seggnyalo szerint közigazgatási eljárás keretében. Szégyellhetne magát ez a dagadt...
Fekete kordonnal zárták le a Várkert Bazár környékét Orbán évértékelője előtt
Nem kell rosszra gondolni, csak nem akarja, hogy a Soros Osztagok lássák amint rangatozik a gyönyörtol, és ventilatornak használja a nyelvet, mert a kevlarban nagyon melege van.
Rétvári: az idősek továbbra is számíthatnak a Fidesz-KDNP-re
Ha nyugdíjasok megőrizték volna az évi nyugdijertesitot, akkor most vasvillát fognanak, ha osszevetnek a Dakota világ előtti emelést az azóta juttatott "hatalmas" emeléssel!
Demeter Márta megbukhatott a nemzetbiztonsági átvilágításon
Alighanem a NER társaknak szemorvoshoz kellene menni, mert nem latszott nőnek aki Moszkvába hordta az infót, (igaz férfinak sem), és az sem aki a körözött arab haverokat istapolta családilag.
Boross Péter: Most a női politikusok viszik a prímet a primitívségben
Szegény "demens vénember" mondaná rá az aranyszájú Zsóti! Vajon otthon is ilyen bátor? Esetleg sallert is oszt? Mert akkor egy szót se szóltam...
Ferenc pápa elismerte, hogy papok apácákat bántalmaztak
Elég sok időnek kellett eltelni ahhoz, hogy ebben az ügyben az aktuális pápának "felkapcsolják a villanyt". A végeken már meg sem botránkoznak a hívek, ha a nyugalomba vonuló papjuk az unokáját kézen fogva vonul el a parókiáról. Pedig de sokszor ostorozta a híveit a paráznaság bűne végett! A homoszexualitás elleni harcot meg elég rendesen megtámogatja a papi nőtlenség fenntartása.
Elhunyt Repülős Gizi
Nem ült repülőgépen... Pedig már gyanakodtam, hogy egy fociklub tulaj reptette és tanította ezt a tehetséget is. Szóval ő autodidakta volt.
Sargentini elmondta, miért nem akar vitatkozni a magyar nagykövettel
Nahát mekkora sérelem esett a vitatható szakmai ismeretekkel bíró bohóc tv-n! Biztos nem emlékeznek, hogy idehaza amikor a választókhoz szól a joltaplalt vezetőnk, csak az ellenzék kevéske tv-je, internetes portálja nem jut be a tomjenfustos terembe, helyhiány miatt!
Szavazást kért a Fidesz a túlóratörvényről Vásárhelyen: eléggé kínos lett nekik az eredmény
@Eriksson: Az előző egypártrendszer végnapjait is így indultak, ott is csak kevesek mertek megszolalni, azok mögött is pl. a belugyer állt. Amúgy fordított szavazási eredmény esetén elsöprő siker dőlne a közt nem szolgáló királyi kanalisokbol, ahogy szokott.
Mészáros Lőrinc nem nyert egy tenderen
Lehet, hogy hamarosan sugárzik a Lenci barátunk? Na nem az értelemtől, hanem valami mástól és ez csak egy apró előjel volt?!