nezelodo

Magyar nők! Magyar hölgyek! Segítsünk Orbán Viktornak!
A rendszerváltás idején egy nagyobb társaságban volt egy régen is sikertelen fazon, és az új hatalom sem jött jól neki, folyton senkiházizott ismeretleneket. Azon ajvékolt, hogy a komcsik idejében nem vették fel az egyetemre, mert csendőr volt a nagybátyja. Valaki megkérdezte tőle, hogy ha nem csendőr lett volna a rokon, több esze lett volna-e? Arról bölcsen hallgatott, hogy akkor már azért érettségi kellett a felvételhez, amije ugye nem volt, és azt sem vette észre, nem önmaga, hanem a felesége miatt van a társaságban. Na ez jut eszembe a libsi bolsi, senkiházizókról.
Magyar nők! Magyar hölgyek! Segítsünk Orbán Viktornak!
Hát nem sok empátia (semennyi) szorult a mi karizmatikus vezérünkbe! Elég slamposra sikerült a könyörgés, nem hiszem, hogy ettől tömeges szexjelenetek lesznek a szaporulat érdekében! Lehet, hogy ezzel vezette fel ai újkori Ratkó Emilia hivatalba lépését?
Magyar nők! Magyar hölgyek! Segítsünk Orbán Viktornak!
Helyes, azokhoz a nőkhöz fodul akik szavaztak rá és akiket a Bözsivel megvett. Na jól néz akkor ki a demográfia! Remélem, nem fogják annyira gyűlölni a szomszéd gyerekét, mint Őcsényben az az öngát adó nőnek kinéző valaki cekkerrel a vállán, a kormány által befogadott migrénsokat!
Lázár János befejezte, visszavonul a kormányból
Gyanitható volt hogy megkaja a selyemzsinórt, Orbánnál nincs kegyelem a lázárhelyi bukta miatt. Visszamehet telekspekulánsnak a tanyájára, csak előbb meg kell mérkőznie MZP-vel. Aztán megkeresheti a D.Gusztit egy kis seftelésre, ha még megvan.
Nem hozzák nyilvánosságra OLAF-jelentést
@Shikari: Bocs de ahogy visszanézem az rendszerváltás óta történteket, éppen a fidesz volt a hözöngő. Tőlem sem hallottál ilyesmit, még ha ha a királyod nem akarja engedni akkor is lesz véleményem róla és a sleppjéről, és fogja még szorítani Őszerénysége fejét Szent istván koronája. Semmivel sem különbek, mint akiket támadnak, egy a fészekalja, hiszen éppen ők hívák magukat liberálisnak. Vagy már akkor is hazudtak?
Elismerem amúgy profi a politikájuk, ettől profibban csak a korrupciót, a tolvajlást művelik. éppen erről szól az OLAF jelentés, és biztos vagyok, nem ez lesz az utolsó, amit az az impotens brüsszeli társaság felefed. Ezt egyiküknek sem kell sem megerősíteni sem tagadni, majd eldönti az aki adta az ellopott pénzt. Ha ez sem elég, majd az utókor fog ítéletet mondani, ahogy szokott lenni, és ebbe bele kell nyugodni, és akkor is úgy van, hogy az kiabál akinek a háza ég.
444.hu: a kormányzat alá rendelik a bírói igazságszolgáltatást
Ja és a fater, meg anyám sose gondolta volna, hogy a karihal-féle pártkatonák, amilyenek akkor is voltak, libsi bolsinak nevezik az ötvenhatban az egyetemen mozgolódő gyerekeit.
Orbán: Soros György körei bukóban vannak
Azért, hogy életbe lehessen tartani ezt a süket dumát, lassan még a bevándorlókat is toborozni kell.
Nem hozzák nyilvánosságra OLAF-jelentést
@Shikari: Rajtad kívűl mindenki érti, de úgy röhögtedheted ki magad ahogy akarod, végtére is ez testhezálló feladat neked. Nekem meg ez ügyben a kilenc is páros, kívűlről nézem a nemzeti szerénységet, maximum van véleményem, nem szorulok senkire, a munkám mellett.
444.hu: a kormányzat alá rendelik a bírói igazságszolgáltatást
@nyanya001: Ne csüggedj, emezek is elmennek majd szomszédolni, ahogy 56-ban az akkori gögös vezetés is odaát volt, mikor azok a fránya egyetemista libsi-bplsi kölkök felforgatták a fővárost, és éket vertek a birodalom sziklájába.
Nem hozzák nyilvánosságra OLAF-jelentést
@Shikari: Annak kell lennie, ha már a lánya hercegnő. és államférfiként tárgyalhat politikai gazdasági szereplőkkel, és arab olajsejkkel. Azt is elfogadom, hogy a Nemzeti Vejkó az enyves kezével passzol famíliába, szóval nincs vita köztünk. Azt is látom, hogy ápolja a hagyományokat, tart néhány udvari bolondot is.
Az antiókhiai pátriárka is gratulált Orbánnak, aki nem volt hajlandó felvizezni álláspontját
@koszpeko: A letelepedési kötvény biznisz haszonélvezőire gondolt, meg Orbánra aki millérdokat költ a migráns ellenes kampányra, Brüsszelben meg bólogató jancsi, és messze túlteljesítette az európai átlagot a befogadásban. Aljas mógon ennek tetjébe pedig hergeli a tudatlan embereket, pl Őcsényben. Megdöbbentő volt annak ez eszement nőnek az indulata, akit a tv felvételeken láttunk. Ö bizonyára nem értesül róla, hogy mit művelnek a kedvenc szavazóik pl Kelet-Magyarországon, csak nagy ritkán, ha lebuknak, de akkor már átalakulnak románná.
Egyre több a feketemunkás az építőiparban
Az őrző-védő cégek voltak a fekete foglalkozás élharcosai, akkor is ha azt alválakozói álca mögé bujtatták. A vállalkozóként alkalmazott munkavállalók a kifizetett díjból nem tudták kifizetni a járulékaikat, megélni meg pláne nem. A játék csak a megbizók fedezésére volt jó, az egész irányítás pedig egy maffiahálózat része.
A mezőgazdaság pedig a feketefoglalkoztatás iskolapéldája. Lassan értelmet nyer a háztartási alkalmazottak könnyitett foglalkoztatásának lehetősége, műkögik a koszt-kvártély bérezés a foglalkoztatásuk esetében.
444.hu: a kormányzat alá rendelik a bírói igazságszolgáltatást
Nemáhogy össze vissza kóricáljanak azok a báránykák, vezérkos nélkül! Némelyik annyira eltévedt az utóbbi időben, hogy a számadó juhásznak is nekiment!
Nem hozzák nyilvánosságra OLAF-jelentést
@Shikari: Inkább érdekel a magyar hadvezetés. Akkor még nem lehetett fotószerkesztéssel érdemeket szerezni, hogy ott volt a háború "Oszkár Gáláján" szerkesztett fényképe szerint, és zacskót is hiába húztak volna a fejükre, hogy ne ismerjék fel, sőt a függöny mögé sem bújhattak. Szóval melyik ér fel emberileg talptól bokáig esetleg?
Nem hozzák nyilvánosságra OLAF-jelentést
@Shikari: Porosz katonatiszt volt, nem náci, nem SS alakulatot parancsnokolt, ezzel nincs semmi baj sem, ahogy a magyar hadsereggel sem volt, mint fegyveres testülettel, csak évtizedekig hamis képet festettek róluk a történelem hamisítók. Jó lenne ha valamelyik mai vezetőnk a "bokájáig érne" egy a Donnál megfordult őrmesterünknek.
Nem hozzák nyilvánosságra OLAF-jelentést
@Shikari: Melyik naaagy fideszes vezetőhöz akarod hasonlítani ezt a porosz arisztokrata katonatisztet? Vidám estém lesz, ha végignézem a mi szerény számbajöhető listánkat, és egyenként összehasonlítom vele őket.
Nem hozzák nyilvánosságra OLAF-jelentést
@Shikari: Na ez azért nem Mátyás kora, de megértem, hogy kínos a KISZ titkár kormánynak, csak ők mutogathatnak visszafelé. Ráadásul bagatelizálják, vagy tagadják a tényeket. Most a Soros ösztöndíjak sem érdekesek már a hatalmon lévőknek, csak azoknál akik az útjukba vannak. Látom a Bandzsamaris is letakarította a Soros múltját, innen onnan... Tetszik.. Olyanok az elvtársaid, mint a cigány aki cigányozza a többit, vagy az anyós aki zsidózza a közismert vejét, és elfelejti megnézni a családfáját, hogy hívták a nagypapát.
Nem hozzák nyilvánosságra OLAF-jelentést
@Shikari: Nemcsak itt, a fidesz többsége ilyen, ugyhogy először azoknak pampogj, élén a Kövérrel, és a hírhedt családjával, de itt szolgálta a munkáshatalmat id Orbán is, és a nyolcvanas évek elején nagy meggyőző erővel könyökölt be a megyei PB-be, a véreskezű Papp elvtárs, az 56-os rendcsináló grémiumába.
Nem fogjátok elhinni kit kért fel miniszterelnöknek Áder János!
Nyugodtan akar horgászgatni a következő években! A környékbeliek is hasznát látják, amikor érkezik, már előtte két héttel írják a térségben a szúnyogokat.
Nem hozzák nyilvánosságra OLAF-jelentést
@Shikari: Nem kell nekem elmagyarázni, itt azok komcsiznak folyamatosan, akik 25 éve még a Népszabadság előfizetéssel üldöztek, rendszerváltáskor meg hátrébb ültették két sorral az ötven éve templomba járókat, hogy a helyükre ülhessenek.
Nem hozzák nyilvánosságra OLAF-jelentést
@Shikari: Tudod, nem mindenkinek az az életfilozófiája, hogy "Jönnek az ügyvédek és elintézik, oszt jónapot, meg hogy nem volt aznap közgyűlés, stb." A Másik pedig az, hogy nem érdemes vitába szállni a régi új rendszer seggnyalóival, mert hamar azon kapod magad, hogy megpróbálnak lehúzni az ő szintjükre.
Nem hozzák nyilvánosságra OLAF-jelentést
@Shikari: tegnap 16:01. Igazad van így van ez rendjén, de akkor ha az ellenzéket meggyanúsítják, miért kürtöli "világgá", (mert hergelésetekre nektek írják és kevesen veszik komolyan, legfeljebb a Dunyhás testvér félék), a GFG a pártlapban meg a Pisti srácok szennylap amiről sokszor beigazolódik, hogy rágalom volt? Vagy ezzel akarják megszerettetni az állampártot, meg a te úri stílusoddal, azokkal akik még nem kedvelték meg az illiberális államot, meg az orosz, kirgiz, azeri, török szíriai stb. testvériséget?
Kövér önkénye fontosabb, mint a választói akarata.... - Városi Kurír
Veszprém megyében és Pápán, ismerve a felmenőit, ezen sokan meg sem lepődnek!
Sorosozásért kell fizetnie Németh Szilárdnak
Baj lesz ebből Sziszi! Kidumálod, hogy a fidesz házi használatra tartja a titkosszolgálatokat! Mit szól ehhez a vajda? Vagy összetévesztetted az UDZ RT-vel a szolgálatokat? Ennyire nagy a zavar a hájjal párnázott gömbölyű csontok alatt?
Ettől már csak az röhelyesebb, hogy tegnap láttam a tv-ben hogy többen megsértődtek, hogy a Soros Növendék Bandzsa Marcsi listájából lemaradtak! Megszerethették az új kérelmezők a listákat, volt rajta ismerős is, a nagyapja még a Rákosi kulák listáján is rajta volt, érthető, hogy nem akar a másik pszichopata lajstromából kimaradni!
Erdélyi vezetők kérik Orbánt a Székelyföld-Budapest vasúti kapcsolat fejlesztésére
@verőce21: Szólhatnál ez ügyben Orbánnak is, mert nem hiszem hogy egy percig is komolyan gondolta a visszaállítást, sem a vasút, sem a posták ügyében. Nemhogy nem volt ilyen szándéka, de most az önálló önkormányzatok eltakarítására készül, mert tagadta, tehát igaz, mert ritkán mond igaztat. (ezzel még dícsértem is).
Nem hozzák nyilvánosságra OLAF-jelentést
Nahát, hogy milyen tapintatosak ezek a pártkatonák a Nemzeti Vejkó viselt dolgaival, és a fél ország lenyúlásával!
Erdélyi vezetők kérik Orbánt a Székelyföld-Budapest vasúti kapcsolat fejlesztésére
@bakegya: Elfelejted, hogy az Orbán kormány a polgárosodás támagatásának első lépcsőjeként
rendes lazítási intézkedést hozott a házicselédek társadalombiztosítási, adóügyi bejelentése ügyében, nekem ez az áldott emlékű cselédkönyv előfutárának látszott, meg annak, hogy akik ezt a munkát elvégzik soha nem lehetnek a haza polgárai.
Rég látta? A 72 éves Kudlik Júlia most így néz ki
Hát, nagyot "lendített" a népszerüségén, amikor beállt a dakota mellé egy tál lencséért!
Erdélyi vezetők kérik Orbánt a Székelyföld-Budapest vasúti kapcsolat fejlesztésére
@verőce21: Ha jól értem, nem szüntettek meg minden ráfizetéses mellékvonalat a komcsik, (és feleslegesnek ítélt postát sem), mert még lenne mit bezárni. Látom figyelmen kívűl hagyod, hogy Orbán a választási kampányában a visszatéréskor azt ígérte, hogy újra nyítja a szárnyvonalakat és a kispostákat is. (Lehet, hogy csak a felcsúti homokozóban gondolkodott.) Vagy úgy van ez, mint a cica meg az egér egymásnak tett ígéretében: ja cicus sok mindent meg kell ígérni a szegény kis egérkének, hogy baj nélkül elfuthasson a lukig...