nezelodo

Esik az eső, és leállt a 3-as metró Újpestnél
Mínusz harminc foknál nem ázna be, csak a tavaszi olvadáskor.
Őrizetbe vették a Dózsa György úti halálos baleset okozóját
Na ez kinek a strómanjaként üzemelteti az őrző védő cégét? Aki eltalálja, nyerhet egy hangszórót!
Emberkereskedőket fogtak Gyulán
Na megint lerománozták a Vitya hűséges szavazóját!
Semjén: "Ugyanazt kell csinálnunk, mint Izraelnek"
Zsótika, akkor az hogy Izrael megvéd minden zsidót, akit támadás ért, akkor minket most Izrael meg fog alázni azért mert ti a dakota vezényletével következetesen gyalázzátok egy zsidó honfitársukat? Tudod a Sorost, és most ti lesztek a soros célpontjai a zsidó államnak? Tudom, neked ez bonyolult mint a miatyánk, de mélázz el rajta.
Keresztes Ildikó állami kitüntetést kapott
Mi tartott ilyen sokáig fijjuk, nem a NER társat láttátok, amikor valami mocorgott benne? Vagy a tehetség nem olyan feltűnő? Pedig nagyon igyekezett!
Szexbotrány az egyházban: lemondatták a püspököt
Na lám a románok ebben is megelőzték a magyar egyházi testvéreiket, előbb akarják felszámolni az eltévelyedést, mint az itthoni egyházak vezetői.
Trócsányi felesége slaggal locsolta le a háza előtt tüntető devizahiteleseket
Nincs még semmi baj, jövő nyáron már lehet, hogy a vérebeket is jogosnak tartja a reklamálókra ereszteni.
Barcelonai merénylet – Orbán Viktor is megszólalt
Európa és a világ nagyjai megszólaltak a merénylet okán. Az hogy ő is megszólalt, hiányérzetem támadt, nem vádolta meg a Sorost meg a hazai hatalmát veszélyeztető politikustársait. Vagy most fogalmazzák a vádiratot?
Pörgetik még a taxiórát; az ellenőrzéseknél 3300 taxis közül 2400 lebukott
@Clavigo: Hova gondolsz, miért vegzálnák a kormány kedvenc, konkurenciát kinyírató taxisait? Hiába ha két maffiózó csoport összeölelkezik, nem lehet következmény.
Három Gripen repül el vasárnap a Parlament előtt
Szólni kellene a Lacának, nehogy tévedésből befogassa őket a rakétás lepkehálóival, mert akkor oda a legendás légierőnk.
Százmilliókkal tartozhat a tanároknak az egyik egyházmegye
@kukac50: Már? Nem emlékszel a békepapokra és a magas rangú egyházi besúgókra?
Ma ugyanezek kommunistázzák azokat, akik kritizálni merik a megváltozott irányú seggnyalásért őket.
Semjén Zsolt tízmillió kis Szent Istvánt akar kinevelni
Baj lesz ebből tömegpártot vezető Zsóti! Úgy tűnik Orbán elé helyezted Szent Istvánt a ranglistán, ez még visszaüthet. Azért annyi igazad lehet, hogy a gazdád forró ólom helyett tömegeknek önt közszolgálati híreket a fülébe. Sokkal hatásosabb mint szegény Vazul fülébe egykor öntött ólom. Azért abban bízom, hogy a vezér nem négyeltet föl annyi nemzettársunkat, mint az a "szent", akihez az egyházfik oly sokszor és komolyan imádkoznak.
Kósa: Soros által fizetett emberek ülnek a Velencei Bizottságban is
Nem szenvednek ezek Soros fóbiában, főleg ha a pénzéről van szó! Egymást taposva vetekedtek a baksisért, amit közéjük hajított. Nem ők rettegnek tőle, hanem azt szeretnék, ha nekünk rándulna össze a gyomrunk a Soros neve hallatán. Jól kitalálta Goebbels kései hasonmás utódja nekünk, bár sajnos sokaknál elérték, hogy rettegve Orbánt higgyék a megmentőjüknek.
Konföderációs szobrot döntöttek le Észak-Karolinában
Az amik reklamálnak, pedig hát egy kis magyar kormánytámogatással ők választották ezt az ismerős vonásokat villantó fazont, na meg hát ott van hátországnak és tanácsadónak a mi kiválóságunk, Gorka Sebestyén is!
Cicciolina ismét vetkőzik, topless műsort vállal
Mindig mondom a gyerekeimnek, ha idős koromban furcsa viselkedésre vetemednék,csapjanak oda mielőtt kiröhögtetném magamat. Ennek a szerencsétlennek nincs aki szóljon, hogy ácsi ez nem szórakoztatás, hanem hamarosan közmegbotránkoztatás lesz?
Bakondi: a belbiztonságot fenyegetik a menekülteket segítő civil szervezetek
Vakondi elvtárs! Nem az lenne a korrekt, ha valamennyi civil szervezetre vonatkozna az átláthatósági törvény, nem csak azokra akikre ugyanazzal az ujjatokkal mutogattok, amivel a szocializmus, ellenségeire, elhajlóira mutogattatok a rendszerváltás előtt? Na és hol a bizonyíték, amit oly sokszor követelt az Orbán kormány is a kritikusaitól amikor pl. az ország kifosztása került szóba?
Kirobbanó formában kezdett a magyar gazdaság - Most jön még csak a java?
Na ugye, mégiscsak minket fog irigyelni Európa, hiába a fanyalgás, és könyörögnek, hogy megvásárolhassák a módszer szabadalmát.
Azért némi hiányérzetünk maradhat, mert ha Észak Korea megnyerte a foci világbajnokságot, akkor mi csak max másodikak lehettünk azon a világeseményen.
Már a negyedik pécsi dohányboltot rabolta ki feltehetően ugyanaz a maszkos férfi – videó
Az efféle rosszfiúk is tudják, hol a dohány, nem csak aki kapta és osztotta. A lopásért meg nem a kihasított pénz arányában, hanem fordított arányban osztják a "jutalmat".
Zárt telefonhálózatot fejleszt a kormány
Lesz moszkvai vonal is, olyan egyfelé beszélős, amit itthon csak hallgatni lehet?
Száz határsértőt fogtak el az országban a hétvégén
@Pálinkás Pál: "és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron" szövegértés kolléga... További jó kekeckedést.
Luxusvillából irányítja a szegénysorsú gyerekek táboroztatását az Erzsébet Táborok alapítvány vezetője
Van aki szerint ez csak kamu bérlés volt, érdekes lenne tudni, ki a bérbeadó. Lehet, hogy ez már a fejlettebb módja az alkotmányos visszaosztásnak?
Száz határsértőt fogtak el az országban a hétvégén
@Pálinkás Pál: Kolléga, a három nap hatvan határsértőt fogtak el és kísértek vissza az ideiglenes határzáron. Az ukrán határon 30-at fogtak el. Szövegértés melyikünknek nincs?
Száz határsértőt fogtak el az országban a hétvégén
Hogyan jöttek át azon a szuper drága, és extrán őrzött határzáron azok a migrák annyian, mint a kerítés nélküli Ukrán és Román határon?
Kósa: Soros által fizetett emberek ülnek a Velencei Bizottságban is
"amit a gazda mond, azt kell csinálni és meg kell találni a jogi magyarázatát"
Lala, megint elszóltad magad, nem tudsz elszakadni a saját gyakorlatodtól! Gondolod, ott is úgy van, mint az egyszemélyű vezetésű fideszben?
Ha meg tényleg olyan nagy hatalmú ember, a Viktor és sleppjének egykori mentora, nevelőapja, akkor uraságod és a gazdád igen csak hasonlít a hórihorgas, szélmalom ellen harcoló figurára, akinek a termeténél fogva kicsit nagyobb esélye volt, hogy fel is érje a szélmalom lapátjait.
Kékre festett a Kétfarkú egy padot, az önkormányzatnak nem tetszett, visszamázolták pirosra
Majmok, addig eszükbe sem jutott festeni, sem kékre, sem pirosra, amíg a kétfarkú ki nem cikizte ezeket a dilettánsokat. Csak gratulálni tudok nekik, azért dolgoznak az önkormányzatnál, mert másra nem alkalmasak. Volt kapcsolatom ilyenekkel, csak bámultam mivel múlatják a jól megfizetett munkaidejüket.
12 év után fogták el a magyar sikkasztót a bolgár tengerparton
@Equus: Sőt nem is a pápai egykori fideszes önkormányzati képviselő úr.
A Kisherceget, meg a bankelnöki havi fizetésének a felére büntették tíz év után, miután elült az érdeklődés, miként feleztek a szocik a fidesszel a 160 milliárdon. Éli világát azóta is, igaz már nem ebédel családostul a Viktorral hetente, csütörtökönként, ahogy 98-as választás előtt.
Luxusvillából irányítja a szegénysorsú gyerekek táboroztatását az Erzsébet Táborok alapítvány vezetője
Hornyák Nagyméltóságú Igazgató Úr állítólag, lévén pár kiló vaj a füle mögött, és ebben a melegben nem a legjobb összeállítás, kiköltözött a saját összekuporgatott minimálbéréből bérelt kégliből. Valami mégis hibádzott a tiszta kezénél, és a saját zsebből való fizetésnél?