nezelodo

Hivatalos: Orbán kirúgta Pálinkás Józsefet az innovációs hivatal éléről
@egyvandor: Ma 10:27. Mindegyik kitűnő választás, még a csíkszívás sem kizáró ok, végül is nem gimisek Bfüreden...
Kimenőt kapott M. Richárd, a Dózsa György úti gázoló
Ez kinek a Lőlője lehet, hogy ilyen finom úri módon gereblyézik simára előtte még a vizet is?
17,5 milliárd forint kárt okozott Rogánék letelepedési kötvényprogramja a magyar államnak
Na ugye mennyivel jobban jártunk a Tompikával, aki hozzávetőlegesen egyszerre csak tízmilliárdot tapsolt el a beléptetőkapukra. A fejlődésük viszont lendületes, ha meg beszáll a versenybe a Nemzeti Vejkó is, Európa szerte híresek lesznek a fijjuk. Éppen ideje, hogy a mi vezetőnk legyen az EU egyszemélyes karmestere. Akkor majd a friczek, meg a csigaevők még a röppályáját sem látják meg a befizetett adóforintjaiknak. Bár az utóbbiak némi tapasztalatot szerezhettek, hiszen küldtünk nekik egy migrát, és egy hasonló nevűről Gárdonyi is írt.
Hivatalos: Orbán kirúgta Pálinkás Józsefet az innovációs hivatal éléről
@Desischado: Ha valakinek gondolatai vannak, és különösen ha ütősebb, és pláne nem egyezik a nemzetvezetőével, az még jól jár, ha csak repül. Ma Orbánnak a migráncsozó, libsibolsizó önálló gondolat nélküli robotok kellenek, akik hozsannázzák naphosszat. Lássuk be ezeknek a kritériumnak megfelelnek, még balesetként, tévedésből sem bővült a szókincsük, önálló gondolatot pedig még az UDZ RT sem tudna felfedezni náluk, az Akadémia pedig feleslegesen nem vesződik velük. (Egykor a Dunyhás testvérre se figyeltek, pedig az efféléknek is ki kellett volna tekerni már a megszületésükkor a nyakát.)
Hivatalos: Orbán kirúgta Pálinkás Józsefet az innovációs hivatal éléről
Szokásba jött, hogy a vezér rákacsint a Zsótira, vagy a bandzsamarcsira, aztán azok megírják, kit kell kirúgni. Könnyű nekik, előtte rájuk bökött a dakota.
A Nógrád megyei rendőrök megmutatják, hogy a trafikrabló kezét miként bilincselték hátra – videó
@mackoka46: Azt hittem, hogy már védőőrizet van a csókosok trafikjainál, azért ilyen gyors az elfogás.
Őrizetbe vették a 90-es évek ismert magyar labdarúgó-vezetőjét
Hajaj, kezdenek sorra kerülni a sajátjaik! Hú de emlékeztet ez kora ifjúságom történéseire! Persze a korom magában hordja azt is, hogy a rehabilitációjukat, (esetleg újratemetésüket) nem érem meg.
Nem lesz "hétvégi szülés" a celldömölki kórházban
Mi van akkor ha nem centizget a kismama, és nem hagyja a kölökre a döntést, hanem nem áll meg Szombathelyen hanem irány Ausztria, ahol minden nap szabad szülni. Ja csak olyan állampolgár lesz a gyerek, amelyik országban megszületik. Miért ne tegye, hiszen a nagyobbik gyerek úgyis ott jár már általános iskolába is, hogy fellendítse a haza amúgy is hatalmas sikereit az élet és a gazdaság minden területén.
Varga Mihály: "öt adófajta szűnik meg jövőre" – itt vannak a legfontosabb adóváltozások
@tulipan: Ismerek ilyen kedvezményben részesült nyugdíjast, ereje, temperamentuma olyan mint Arany Toldijában a bikáé, na az esze az nem tompa, és unja magát, folyton szervezi a családját, tényleg nem tud mit kezdeni az energiájával...
Megszavazták az alaptörvény hetedik módosítását és a "Stop Sorost" is
@namihami: Nem lesz neki soha egy nyugodt perce, mert most már csak arra kell várnia, mikor készül el a "stop Soros tanítványok és fiókák" törvény. És jó lesz ha csak ennyi lesz...
Újra kórházba került Andy Vajna
@Vizual: 2016. jan.23. 09:09. Pedig legalább neki tudnia kéne, ahogy a zsidók tartják, "a halotti kabáton nincsen zseb! Bár kajánkodva megjegyezheti a külső szemlélő, az örökösök kabátján annál nagyobb az üres zseb.
Varga Mihály: "öt adófajta szűnik meg jövőre" – itt vannak a legfontosabb adóváltozások
@tulipan: Jaj, hát a pálinkaforradalom az fényes győzelem volt, az a sok hülye meg beregisztrált amikor ingyé főzhetett. Most meg lesik a fináncok, hogy tényleg leszokott e az otthoni kozmásról, és megvette-e előre már a zárjegyet?
Körözik a volt érpataki polgármestert
Amióta a Fletó bezáratta a nagy sárga házat szétszéledtek az országban, és meglepő helyeken mutogatják magukat. Az istenadta nép pedig mindig kiváncsi tisztelettel bánt ezekkel az elmebetegekkel.
Az oroszok aggódnak a részeg angolok miatt
Tetszik, hogy az orosz az angol alkoholistáktól fél. Mintha náluk nem ez lenne a népszokás. Nem kell aggódni, megtalálták a közös nyelvet a rivális szurkolóhordák, ahogy a mi egyik illiberális államtitkárunk dicsekedte.
Szlovákiában futtattak kiskorú lányokat, elkapták őket – videó
Helyes, hogy lekapcsolták őket, csákányt, lapátot és napi teljesítmény szerinti élelmiszer ellátást nekik. Nem muszáj mindegyiknek "befektetési tanácsadónak" lenni.
Festékpatronos puskával és gumilövedékkel lövöldöznek a magyar utakon
Be kell vetni a TEK szuper különítményt. Vagy csak az ajtórátörésben vannak sikereik?
Nagy területen vágtak ki fákat a Normafánál
Szó ami szó a megalománia nincs jóban a természettel. Beköszöntésül a Nemzeti Vejkó már megadta a jelet a falopással.
Kásler Miklós: Szent László az egyik legnagyobb magyar államférfi volt
@Eriksson: Senki... A több tucatból. Onnantól a szívem már nem szakad meg értük.
Kásler Miklós: Szent László az egyik legnagyobb magyar államférfi volt
@Eriksson: ma 15:17. Én munkát szoktam ajánlani a kunyerálóknak, különösen a rendszerváltás körül sokasodtak meg odaátról. A gyerekeim már kinevettek a naivságom miatt (az egyik szociológus), amikor munkát, fix fizetést ajánlottam másnaptól. Találd ki az elmúlt 28 évben hányan éltek a felkínált lehetőséggel?
Orbán Viktor elmehetne ebbe a muszlimok lakta belga kisvárosba
Nem kell könyörögni neki, vigyék oda az esti ima idején a főterükre, ha felismerik úgy is jó, ha nem szerencséje van.
Nagyon belejött a magyarázkodásba Semjén Zsolt
Nem értem mit vegzálják szegényt. Megmondta, a mentális állapotának a helyreállítására kell a vadölés ajándékba. A kérdés nem az, miért kapta az ajándékot, (azt majd elhazudja és meggyónja mert hithű keresztény), hanem az, van e értelme és lehet-e a mentális állapotán változtatni, vagy felesleges barkácsolás az egész.
Az orbáni egészségügy: Lefeküdt egy fiatal férfi fájdalomtól a debreceni kórház ambulanciáján, mert nem kapott gyógyszert!
@Eriksson: Igazad van ha sürgős, (baleset) ellátják. Ha nem, mondjuk egy fájdalmas gerincsérv, mehetsz magánrendelésre.
Az orbáni egészségügy: Lefeküdt egy fiatal férfi fájdalomtól a debreceni kórház ambulanciáján, mert nem kapott gyógyszert!
Minden a legnagyobb rendben. Ma kértem én is időpontot egy szakrendelésre háziorvosi beutalóval. Valóban flottul megy, szeptember közepén már rajtolhatok is a dokihoz.
Benkő Tibor: a kormány fontosnak tartja Magyarország biztonságát
Van elég tapasztalatom az "átkosból" és a rendszerváltás óta is, hogy aminek a létét annyira bizonygatják, sulykolják, olyan mint a Tv vetélkedő, a fele sem igaz. Amúgy miért kell bizonygatni hogy nekik az ország érdeke a legfontosabb? Azért kerültek hatalomra, hogy így tegyenek, és jó lenne ha így is lenne!
Kásler Miklós: Szent László az egyik legnagyobb magyar államférfi volt
@Eriksson: Hála Istennek, mindig a két lábamon álltam (és nem másokén százzal) és dolgoztam, és dolgozom ma is, ahogy a családomban mindenki. Soha egy percet sem voltam sem munkanélküli, sem segélyre szoruló, és a véleményemet sem pénzért osztottam meg másokkal. Azt pedig otthonról hoztam, hogy ne nézzek le másokat, még ha azok kevésbé szerencsések, vagy tehetségesek is az életben.
Kásler Miklós: Szent László az egyik legnagyobb magyar államférfi volt
@Eriksson: Bocs, de ha Te megsértődsz ezen, mit szóljanak azok a "sánta, béna, gyengeelméjű, leendő rokkantnyugdíjas", tömegek, akiket ilyen sommásan ítélsz meg?