nezelodo

Taps helyett fizetéscsökkenés: kővé dermedt a Covid-osztályos ápoló, amikor meglátta fizetéséről szóló SMS-t
@Aki Én: Ha netán dolgozna, és üzemi baleset vagy munkahelyi ártalom, vagy üzemi úti baleset érné, és nem kapna egy kanyit sem, biztos hogy ö ordítana leghangosabban az őt ért sérelem miatt.
Taps helyett fizetéscsökkenés: kővé dermedt a Covid-osztályos ápoló, amikor meglátta fizetéséről szóló SMS-t
Nem kell aggódni, majd elfelejtik addigra, amikor az ikszet kell rajzolni a pártlogó mellé két év múlva a választásokon. Addig meg kérleljék a kormányt hogy hazudjon még sok szépet nekik.
Koronavírusos beteghez siető mentőt akart megállítani egy részeg budapesti – amikor nem sikerült, döbbenetes dolgot tett
Nagyon tehetségtelen és hülye volt! Mászott volna fel úgy piásan egy köztéri szoborra, akár megalapozhatta volna a jövőjét is!
Feladta magát az újpesti lövöldöző
Csalódott vagyok, hogy már ezeknél is csorbát szenved az egyenjogúság! A Márió mellett sehol egy Dzsenifer, vagy Cintia, pedig a névadásuknál nagyon népszerű nevek ezek náluk.
Afféle családi vállalkozásban üzemeltették a paksi bordélyt
@Gyütt Mönt: Ne húzd fel magad ezeken a szex-napszámosokon, nem nekünk szól az üzenet, hanem annak a biztos illiberális keresztény aberrált asszonyverő, pedofil vevőkörnek, akik ott ülnek a munkahelyükön a gép előtt, és olvasgatják a fb bejegyzéseket, hozzászólásokat, hogy kire uszítsák rá a párt-rendőrséget. Amúgy szép teljesítmény a világháló kínai módra való cenzúrázásának ötlete azoknál, akiknél a politikai vetélytárs szerverének feltörése, ahogy Rogán pökhendi módon kijelentette, csak gyerekcsíny volt. Érdekes azok véleménye is, akik előszeretettel készítenek másokról hamis profil, és eddig büntetlenül megtehették. Remélem erre a ténykedésre is lesz szankció, és nem a politika és a magánbosszú eszköztára marad, büntetlenül.
A rendőrség 750 ezerre büntetett egy dudáló tüntetőt, Hadházyék felhagynak a dudálós demonstrációkkal
@Namely: Kár, hogy a TV ostrománál nem hallattad ezeket a bölcs szavakat az ott randalírozó az ismert politikusok által felheccelt csőcseléknek! Pedig beszédes volt, hogy az esemény kezdete előtt jóval elfoglalta a fő helyet a HÍR TV stábja, és mit ad Isten tutira ment!
Tízezresével menekülnek az olvasók a fideszes médiabehemóttól
Sajnálnám ha odaveszne a megyei lapunk, úgy megszoktam ezt a "ferencjóska" lapot a szocializmusban, és azóta is ilyen. Igaz már csak egyetlen rovatát olvasom, de nem találom azt a nevet akit keresek gyászjelentésekben.
A rendőrség 750 ezerre büntetett egy dudáló tüntetőt, Hadházyék felhagynak a dudálós demonstrációkkal
@graycivil1: Ne légy ilyen szigorú, nem kell életfogytiglan, sőt én nagyon hamar harmadolnám is a fix idejű büntetését, amolyan amerikai mintára, a 150÷3= egyszerű matekpélda felhasználásával, érdemei elismerése mellett.
Bárkinél lekapcsolhatja az internetet az állam
Hogy milyen zseni ez a Zsóti! Alighanem a rénszarvasnak is lekapcsolták a netet, azért nem tudta, hogy jön a helikopteres isteni vadász, és elviszi a teremtőjéhez vasmadárral.
A hajhagymákat ritkító szélvihar most Budapestet és környékét tünteti ki a figyelmével
A francba, egész hónapban rettegtem a zivatarzónától, de egyszer sem ért ide, pedig tegnap is nagyon sárgultunk. Se a leandert nem lökte fel a szél a kertben, se meg sem áztunk egyszer sem.
Afféle családi vállalkozásban üzemeltették a paksi bordélyt
De akkor a nő nem madám, hanem könyvelő, pontos belégeket vezetett.
A rendőrség 750 ezerre büntetett egy dudáló tüntetőt, Hadházyék felhagynak a dudálós demonstrációkkal
Még szerencse, hogy semmi politikai felhangja nincs a büntetésnek. Pedig a dudálók egyértelművé tették, hogy nem a KRESz-t akarják megszegni, hanem azt szeretnék, ha őfőméltósága egy pillantást vetne rájuk.
DK: noha egész Budapesten ingyenes, a János kórház dolgozóinak fizetniük kell a parkolásért
@Gyütt Mönt: ma 11:07. Ja az az oka, nem csak ennek, hanem annak is, hogy nyakunkon ül a dakota.
Brutális videókon verik egymást magyar tinédzserek
Nem csodálkozok, ahol a politika is a sallert, a kokit és a tockost reklámozza követendő eszközként, ennek hegyibe otthon meg az zasszony állkapcáját, meg az orrcsontját tördeli a vakkomondor. A szülők meg a bálványaik példáját követik ezek a kölykök.
Vadászat után a fegyverben maradt a töltény, és a puska véletlenül elsült, ez okozta egy ember halálát
@Kapanyél: Persze, hogy nem dióverő volt, de a lényeg az kinek a mancsai tapogatták... A napszámos Józsit biztos nem ugrálná körül ennyi fürdőmester.
A Hit Gyülekezete megtagadta a választ a Magyar Hang és az Átlátszó kérdéseire – Amerikai Népszava
Megint egy csodát látunk, valaki megfogadta a M Cecilia tanácsát, és megszellőztette, most nem a gyereket az erkélyen, hanem a Sanya bá' ügyeit. Pedig csak egyre kellene emlékezni, hogy miként lett államilag elismert egyház ebből a biznisz gyülekezetből, és ezért az egymilliárdos adófizetői hozzájárulás, a többi adja magát. A tulajdonolt ATV álságos ellenzéki volta a rendszer önigazolását szolgálja, komolyabb elérhetőség nélkül a médiapiacon, ahogy a nevezetes ellenzéki rádió is, ahol többségi tulaj az EMMI. Kell ehhez még hozzátenni valamit, ahol a rendszer alapvetése az hogy adóforintjaink és az Eurós támogatások "elvesztik a közpénz" jellegüket?
Fideszes képviselő a német köztévének: a jogállam nagyon jól működik Magyarországon
@Klubtag: Fentebb céloztam a nyolcvanas évekre, ott is a demokrácia csodáját zenélték a fülünkbe, mehettünk is háromévente nyugatra hetven dollárral, a munkahelyen meg basztattak a Népszabi előfizetéssel, meg a foxi-maxival. Kedvenceim voltak az olyan találkozások, ahol pl Töhötöm atyát egy asztalnál láttam vitatkozni a foxi-maxi tudorral, és az hogy milyen könnyed humorral döntötte romba a rendszer dogmáit. Alighanem alaposabb ismereteket szerzett a teológián és az életben a rendszer hivatalos tanairól. Most pedig elég sűrűn változik, hogy mi is a rendszer alapvetése a lopáson kívül.
Kiadós mennyiségű eső, zápor, zivatar is lesz
Na ez már jobb, mert odaírták, mint a csodakenőcs reklámjában, hogy "akár" még eső is lehet abból a hatalmas zivatarból amivel hetek óta rémisztget a vakondimeteorológia, csak sosem jön be. Lehet ,hogy ezeket is szívatják hamis előrejelzési adatokkal, mint egykor a sztármeteorológust, mert nem fizetett a maszekban felhasznált adatokért?
RTL: Van, hogy hétvégén egyáltalán nem jut maszk a nyíregyházi kórház dolgozóinak
Ja azt elfelejtették hivatalosan igazolni hogy ez rémhírterjesztés, mert még nem értek oda a zsaruk vagy tízen bilincsben elvinni a rágalmazó száját tartani nem tudó dolgozót..
Fideszes képviselő a német köztévének: a jogállam nagyon jól működik Magyarországon
Nem kell ezen fennakadni, Kádár is mondott olyant, hogy már a szószékről is a "szocializmus felsőbbrendűségét hirdetik", mégsem röhögött senki a pártkongresszuson. Persze mert olyan egyházfik tették akik, akik még "villanyoltás előtt" aláírtak a tartótisztnek. Kell ilyen is, mert most ki a rosseb tanítaná nekünk a Tíz Parancsolatot" a papok helyett, vagy a Kásler is megteszi?
Áder János elvette a magyar állampolgárságát kilenc személynek
Mi a fene, nemcsak kilencen voltak bejelentkezve pl egy falu ravatalozójába, hanem több mint 200-an. Aztán a magyarságukat igazoló dakota polgik most visszaadják a fejpénzt is euróban? Hú mekkora fizetőképes kereslet mutatkoznak majd odaát! Sebaj majd vesznek rajta csempészcigit, és elhozzák a nemzeti cigiboltba, és újra megfial.
Kósa Lajos szerint nem is Simonka kedvéért módosítottak törvényt
Nicsak most meg a másik forintbedöntő, (a devizahitelesek imába foglalják az ő és az anyukája nevét), szólal meg! Hű de hiteles!
A Fidesz kéri a kormányt, hogy tegyen további lépéseket az egyszer használatos műanyagok betiltásáért – videó
Én pedig megkérem önmagamat, hogy ne röhögjek rajtuk, mert engem, (minket), néznek hülyének. Vagy tényleg kettős személyisége van Orbánnak és elvitatkozgat magával, és megkéri a kormányt, (őt) a párt (aki szintén ő), hogy mit tegyen?
Trumpot egy hisztis gyerekhez hasonlította a michigani főügyész
Nem is hisztis a koma, hanem éretlen kamasz. Nem is tudom, hol van még ilyen, a kamaszkorban megrekedt, és önmagának homokozót alkotó politikus?!
Bangóné: Egy 33 éves édesanya halt meg, mert az egészségügy leállása miatt nem tudták megfelelően és időben ellátni – videó
Legyen erős vigasz a családnak, hogy Kásler meggyászolja az elhunytat, és ennek nyomatékot is adott már jó előre, a gyászkeretes körmeivel, tehát bizonyított, hogy előre megfontolta, meggondolta mit tesz.