nezelodo

Megkapta a büntetését – itt a videó az első budapesti hajléktalanperről
A Farkas Flóri, a Nemzethy Vejkó, meg a többi tolvaj tárgyalását mikor és melyik csatornán közvetítik? Garantáltan nézettségi csúcsot döntene...
Ezek semmiért sem szégyenlik magukat?
Az egész világot elözönlik a poloskák, nem csak Magyarországon okoznak bajt
Szerintem semmivel nincs több mint amennyi megszokott volt. Mindig is voltak, és lesznek is. Milyen valós problémát kell elfedni ezzel az üggyel? Annak idején Maó diktátor a verebeket nevezte meg Kína ellenségének és irtották szerencsétleneket, a káros rovarok pedig ellepték a vetéseket, gyümölcsösöket. Sosem tanulunk abból, hogy nem vezet jóra, ha beleavatkozunk a természet rendjébe!
Adatbázis készült a kommunista állampárt meghatározó tisztségviselőiről
Olyan jó a lista, hogy kb egy perc alatt a mi kis városunkban nyolc tíz ember neve ugrott be akinek a listán kellene lennie, de "valamiért elvesztek" a NER bugyraiban.
A Politico szerint Orbán "szokatlanul csendes" volt a mai brüsszeli csúcstalálkozón
@papa.49: Beszéltem egy érintettel, már lehet, hogy jobb a helyzet, nincs ellenére az ottani "menekültáradat feltartásában végzett szolgálatnak".
A Politico szerint Orbán "szokatlanul csendes" volt a mai brüsszeli csúcstalálkozón
"nekünk van tízezer határőrünk, akiket mi fizetünk, az EU pedig nem ad érte semmit." Alighanem azokra a rendőrökre gondol, akiket odavezényeltek a szolgálati helyükről kerítést őrizni a határra, nehogy ellopják a milliárdokért épített vasat.
Amúgy a zsaruk többsége szeret ott szolgálni, kipihenhetik a strapás közterületi melójuk után magukat, valószínűleg nagyobb javadalmazásért.
Adatbázis készült a kommunista állampárt meghatározó tisztségviselőiről
Ajaj! Alighanem sikerült már eltakarítani az irattárból a közjogi méltóságaink és felmenőik viselt dolgairól egykor készült dokumentumokat, az 56-os áldozatok pedig nem beszélik ki, mi történt velük, és kiknek a szochazás plecsniéjért adták az életüket.
A Politico szerint Orbán "szokatlanul csendes" volt a mai brüsszeli csúcstalálkozón
Azért most is zsebre...tt kézel szerénykedik, ahogy a tánciskolában tanulta az illemet.
A Politico szerint Orbán "szokatlanul csendes" volt a mai brüsszeli csúcstalálkozón
Nana, ez csak a vihar előtti csend! Megjön a hidegfront, és felborzolja a tudatalattiját a légnyomásváltozás, és kiszabadulnak a harcolni vágyó démonok, és annyi lesz Brüsszelnek!
Hármas fokozat lépett életbe a paksi atomerőműben a Duna alacsony vízállása miatt
Sajnos számítani lehet arra, hogy a következő években is előfordulhat alacsony vízállás a folyóinkon, és ez nem csak a paksi atomerőművet érinti, hanem a mezőgazdaságot is, már most is kritikus a helyzet a csapadékhiány miatt.
"Tiszta a lelkiismerete?" – szóra bírták Székely Lászlót, a kirúgott szívsebészt
Csodálkoznak aztán, ha azok a szakemberek is útilaput kötnek, akiket még nem pécézett ki a hatalom, de aggódnak, mi lesz ha a őket is eléri a listázás, vagy csak rosszkor lesznek rossz helyen.
Elrendelték a nyomozást az Altusnál, Gyurcsánék cégénél
Vigyázat, súlyos agykárosodást okozhat a beteljesületlen bosszú! Vagy már mutatkoznak is a jelei?
Hármas fokozat lépett életbe a paksi atomerőműben a Duna alacsony vízállása miatt
Na, ha nincs elég víz most, ha a dakota építtet rá még egy blokkot, elrendeli, hogy legyen elég víz a hűtéshez?
"Tiszta a lelkiismerete?" – szóra bírták Székely Lászlót, a kirúgott szívsebészt
Besároznak ezek mindenkit, aki a hatalmi játszmájukat veszélyezteti, visszaélve az öröknek hitt hatalmukkal.
Egy Cipruson szolgáló magyar katona lánya tért haza a honvédségi repülővel, nem Orbán lánya
@Aki Én: Miért, ha a dakota vezér rágalmai miatt ellenük ítélnek a bíróságok hónapok múlva sorozatban, miért nem kérnek bocsánatot a habzó szájú, hőbörgő fideszesek, hogy a sikitókarihal szóhasználatát használjam, hátha felháborodik a saját intelligenciáján.
Elkeseredett roham várható a lakástakarékpénztári megtakarítások iránt
Dezsavü érzésem van, ahogy a lakáskassza a levesbe került. Ja mert szaunákat, fürdőmedencét építenek belőle... Ja ahogy a MANYUP-ot meg eltőzsdézték, állította ez a hazug, tolvaj banda.
Hitler meg a maga idejében a szakszervezetek pénzét nyúlta le, és a "szakácskönyve" után meg nem fizetett adót. Pedig minden új házasnak kötelező volt a polgármesteri hivatalnak egy példányt ajándékozni, ahogy nálunk a gránit szilárd alkotmányt kell az érettségizőknek a kezébe nyomni. Persze a hasonlóság csak a véletlen műve.
Kormányszóvivő: szuverenitás nélkül nem lehet elérni a nemzeti célokat
@Nessy: Harcolunk az ellen a klub ellen, amelyikbe magunk kértük a felvételünket. Orbán csak háborúban érzi jól magát. Kár, hogy nem 43-44-ben volt katonakorú, kiélhette volna ebbéli vágyát Horthy dicsőségére a Donnál, mennyivel kevesebb gondunk lenne napjainkban!
Példás: Áder már alá is írta a lakástakarék állami támogatásának végét
Nemigen bajlódhatott az elolvasással, és a megértésével az anyagnak! Még jó, hogy a rendelkezésére álló idő elég volt, hogy végig leírja a nevét!
Kormányszóvivő: szuverenitás nélkül nem lehet elérni a nemzeti célokat
@Zeta: Dehogy nincs közük hozzá! A forradalom leveréséért, és a szörnyű megtorlásért a mai hatalom részeseinek családjaiban is hullott a szochazás eső, és a vele járó előjogok. Így jól elvoltak az egyetemeken nyolc-tíz évig, ahova felvételi nélkül estek be, és most osztják az ott felcsipegetett rengeteg észt az alattvalóknak.
Juncker kimondta: Orbán Viktornak nincs többé helye az Európai Néppártban
@durbincs: Figyusz te elfuserált automata program! Ne hirdesd a megalkotód beteg lelkivilágának gyötrelmeit, még a végén a népek rájönnek ki vagy! Jó megértem, csak ilyen szoftveres jutott neki, a többit elüldözte Londonba, Berlinbe, Bécsbe, stb. Alighanem nem is vágynak haza, némelyik zavaros fájlodban emlegetett IQ dakota huszárok közé.
Egy Cipruson szolgáló magyar katona lánya tért haza a honvédségi repülővel, nem Orbán lánya
Ne csodálkozzunk a gyanakváson, ha a katonai repülőgép egyébként leggyakrabban focimeccsekre jár! Miért hinne a bíráló nekik, ha csak tévedésből mondanak igazat?
7-es cikk: Magyarország kiáll Lengyelország mellett
@Szeparepa2: Lehet, hogy a nyolc évi markecolás még csak az eleje, mert rákapott az ízére?
7-es cikk: Magyarország kiáll Lengyelország mellett
@Szeparepa2: Sajnos nekünk igen sokba fog kerülni az, hogy kiröhögik ezt a focimániást. Igaz amiért elmarasztalják az országot, a kisgömböc famíliáját milliárdossá tette, az adófizetők pedig viselik a költségét.
7-es cikk: Magyarország kiáll Lengyelország mellett
Vajon nem járnának jobban történelmi barátaink ha nem az e témában "legsárosabb" tagállam (egyenlőre), védené meg őket?
A hajléktalanság büntetése – a magyar állam szégyene
@Nessy: Mit gondolsz Putyinnak, mint a nálunk is megfordult KGB-s tisztnek milyen dokumentumok lehetnek a kezében az akkor a politikai szerepre törő fiatal kommunistákról, akik nem sokkal később átcímkézték magukat fiatal, liberális demokratákká, mert akkor az volt a nyerő?! Aztán a politikai haszonlesés visszafordította őket a Horthy féle vitatott politikai gyakorlat felé.
Vajon mire lehet használni azokat az információkat, a valóban nagy formátumú, kegyetlen orosz vezetésnek?
Juncker kimondta: Orbán Viktornak nincs többé helye az Európai Néppártban
@durbincs: A barátnődnek a nőstény kecskének sugdoss a fülébe ilyesmit bocskoros. A megbízód pedig azt hiszi, hogy a debil szöveged miatt őt majd megkedvelik azok akik nem vakok és süketek. Agykurkászt már nem ajánlok, a semmiben az sem tud turkálni. Egy molluskát előbb kigyógyítanak az elmebajából az állatorvosi rendelőben mint téged. Lehet, hogy ezért kedvel a gazdád? Hmmm... Neki is ferde hajlamai lehetnek.
Juncker kimondta: Orbán Viktornak nincs többé helye az Európai Néppártban
Hacsak nem szavatolja nekünk, hogy tiszteletben tartja az EPP alapértékeit és választási programját - fogalmazott Jean-Claude Juncker.
Ez a fazon tényleg azt gondolja, hogy Orbán betartja egyetlen ígéretét is? Tanácskozott volna amíg lehetett Torgyánnal, Princz-cel, Simicskával, meg a köztük lévő hosszú névsorban szereplőkkel. Kész késdobáló tábla valamennyinek a háta...
Ítéletet hoztak a neonácik ügyében, akik állítólag Orbánt is meg akarták ölni
Na, megint kamu volt, hogy a géniusz életére akarnak törni. Nekik sem ért meg egy életfogytiglant, pedig elég hosszú ideig agyaltak rajt a vádlóik!
Ma rászabadítják a rendőröket a hajléktalanokra
Az emberi méltóság, ha saját fűtetlen lakásában fagy halálra a szerencsétlen elesett, megöregedett, beteg ember?
Kirúgták az oktatót a Közszolgálati Egyetemről az erotikus videó miatt
"elkészült kisfilm tárgya, hangvétele és stílusa összeegyeztethetetlen az egyetem szellemiségével"
Aki ezt nyilatkozta, nem nézett még parlamenti közvetítést, ahol a régvolt ifjú demokraták alázzák az ellenzéki képviselőnőket, mentegetik a meggyestamásokat, tőkéslacikat, a vakkomondorosokat, simán kövér tehénnek nevezik azt a bizonyos EU-s jelentést jegyző képviselőnőt, mocskos dolgokat állítanak a rivális politikusok házastársáról, stb. Szóval egyikük sem lesz élharcos a NANE mozgalomban, különösen nem a focimániás vezér. Hiába alighanem kevesebben jártak közülük tánciskolába, (ahol tanulhattak volna némi illemet), mint foximaxira ha igen, alighanem levelezőn végezték el, legalábbis az eredményen ez látszik