nezelodo

Könnygázt vetettek be a Kossuth téren a rendőrök
Miért magukat fékezték meg a könnygázzal a Sanya bá' legényei?
Őrület: Rétvári Bence Nagy Feróval együtt töltötte ki a nemzeti konzultációt – fotók
@Pegero: Szeretem amikor pengeéles logikával indokolsz dolgokat, olyan tiszteletreméltó elme vagy, néha azt hiszem te vagy a csengeri magánasszony hódolója. Na pá...
Őrület: Rétvári Bence Nagy Feróval együtt töltötte ki a nemzeti konzultációt – fotók
@Pegero: Nem is rossz a jó lecsó, egészségedre! De azért vigyázz, most halt meg az egyik családilag együtt ebédelős barátja a mini elnökünknek, (nem a lecsótól), aki húsz éve hajtogatta, akinek ilyen barátja van, mint neki, nincs is szüksége ellenségre. Csak amikor már komolyan is gondolta, már késő volt.
Őrület: Rétvári Bence Nagy Feróval együtt töltötte ki a nemzeti konzultációt – fotók
@Pegero: Hehe... Látom nagyon belehabarodtál a Fletóba! Majd csak el tudod érni, hogy járjon neked is egy fidesz kesergőt! De vigyázz magadra baljós jeleket küldesz a mentális állapotodról. Egyik sem érdemli ám meg, hogy beáldozd magad, akármennyit is fizet. Előbb utóbb mindenképp mész úgyis a lecsóba.
Botrányos – Ököllel ütötte meg a plébánost egy egri nő, mert nem ő lett a keresztanya
@Dr plágium: Ma már más szelek fújnak, megváltozott a hatalmi helyzete az egyháznak. Persze plébánosa válogatja, hogy miként jár el. Durva kirívó példákkal is lehet találkozni.
Rabszolgatörvény: óriási aknát találtak a szigorításban
Jaj, hát azért alkottatta meg a haza bölcse a sameszaival ezt a törvényt, mert küzd a melósok jobblétéért! Nehéz ám úgy kormányozni, hogy az érintettek nem látják meg, hogy mindez az ő érdekükben történik! Annyira rosszul működik a fidesz Göbbelsének propaganda gépezete, hogy a napnál világosabb jó szándékot sem látja meg a publikum? Talán nem a vejkó led lámpáival kellene megvilágítani a témát!
Őrület: Rétvári Bence Nagy Feróval együtt töltötte ki a nemzeti konzultációt – fotók
@Pegero: Na látom elvégezted tegnap is az illiberális Istenednek tetsző esti imádat, mint jó dakota keresztény! Remélem ez életed fő műve lesz ez az úri polemizálás, ami a műveltségedhez passzol, és nagy sikert arat a hozzád hasonló művelt közönség körében.
Hasogdzsit és más újságírókat választott a Time magazin az Év emberének
Hogyhogy kimaradt az elismerésből a mi B.Zsótikánk, meg a G.F.G. üdvöskénk? Hallatlan szemérmetlenség...
Botrányos – Ököllel ütötte meg a plébánost egy egri nő, mert nem ő lett a keresztanya
@Dr plágium: Bizony, ha keresztszülőnek nincs keresztlevele, és nem fizette az egyházközségi adót, akár visszamenőleg az elmaradást is, ugrott a dicsőség Istennél, de főleg az anyaszentegyháznál.
Videó: a fideszesek szerint az emberek örülnek, hogy túlórázhatnak
Mint mondja a dakota vezér, hagyják dolgozni, aki akar. Aki akar pluszt keresni, a ma harsogott munkaerő hiányos országban, a munkája mellett is annyit dolgozhat, amennyit csak akar, és hoci-nesze azonnal kifizetik, ráadásul nem szorul a munkát sohasem tapogatott Orbán, Kósa (!), vagy a vigyorgó Halász segítségére, ráadásul arra, hogy jutalmul majd három év múlva lát pénz, ha még létezik a munkaadó. Nem akarnak a csengeri örökösnő adományára várni, mint a húgyagyú Lala.
Manfred Weber: az egész ország ellen szavaztam, nem Orbán Viktor ellen
@Peller Anikó: Sajnos igaziból ezek a dolgok Brüsszelt nem érdeklik. Nem vitatkoznak Orbánnal, ott is politikai érdekek (zsíros állások) határozzák meg a véleményüket. Maradunk magunkra a nyomorunkkal, és a nyakunkra települt maffiával, orbánostól, gázszerelőstől, nemzethy vejkóstól, és a Faraonnal közös sok tucat közös, lopott céget számláló céghálójával.
Manfred Weber: az egész ország ellen szavaztam, nem Orbán Viktor ellen
@Nessy: Bizony Így van társutasok vagyunk mint a kádár rendszerben voltunk! Most pedig bűnösök, a politikai maffiózók láttán csendben, akaratlanul is cinkossá lettünk.
Manfred Weber: az egész ország ellen szavaztam, nem Orbán Viktor ellen
Sajnos a kétharmad szavazatának eredménye Orbán. Jogilag sajnos stimmel, a zemberek "akarták" a megválasztásával amit Orbán elkövetett az ország ellen. Ahogy Orbán is fenyegetőzni szokott, "jönnek az ügyvédek, elintézik oszt' jónapot". Hát most Brüsszelben jönnek az ügyvédek...
Kamu riportot készített Nagy Feróékról, most fizetnie kell a román újságírónak
Majd megjutalmazzák, a magyar média zászlóshajója az ECHO tv majd keblére öleli. Ott nyugodtan tálalhat minden baromságot, a nézőik úgysem veszik észre, sőt tapsolnak az ő valóságuknak.
Liptai Claudia új életet kezd, és otthagyja a TV2-t
Basszus, csaknem annyi új élete van már,mint csillag az égen...
Új, Magyarországon összeszerelt fegyvereket kaptak a katonák
Jobb mintha a szomszédok háborújába adjuk el, az eladással állást foglalva, hogy kinek drukkolunk! Megspórolhatunk a sumák lőgyakorlat elmaradásával vétlen áldozatokat is.
Petőfi-díjjal tüntette ki Hernádi Zsolt Mol-vezér Václav Klaus volt cseh államfőt
Hogy fogja majd egyszer szégyellni magát a kitüntetett azért, hogy a nemzeti, (Interpol által körözött), büszkeségünk tüntette ki!
Orbán: Antall Józsefnek volt ereje visszautasítani Soros György "országkifosztó javaslatát"
Életében is megdicsérhette volna Antallt, de ehelyett hazugnak nevezte a mai szeretett vezérünk az akkori miniszterelnököt. Vele is az volt a baja, mint Kádárral, hogy nem ő ült a székében.
A felvidéki magyarok kértek Orbántól egy iskolát, stadiont kaptak
Nem történt nagy hiba, csak félreértették Orbánt, mert dakota nyelven mondta nekik, mit ad, és félrefordították. Amúgy sem örvendenek ott nagy népszerűségnek a magyaroknál a dakota csoportok. Inkább kerítést építenek köréjük, hogy ne is lássák őket.
Háztáji húsgalambozással indítanák be a vidéket
Fiúk, biogiliszta, vagy nyúltenyésztés, esetleg liba, vagy kacstömés nem lesz, addig míg a kiwi ültetvények fel nem váltják a hamarosan kivágandó bodzaültetvényeket?
Ahhoz, hogy leszereljék a villanyórát nem kell legalább tartozni?
@1magyar: A gázszolgáltatóm is EON. Majd ha a légypiszok miatt leszerelik és bevizsgálják a gázórád, azt állítva, hogy megfúrtad, és megállapítják, hogy nem manipuláltad, mindezt megtudhattad 48 000 Ft-ért, azzal az indokkal, hogy mérésre a megbontás miatt már nem alkalmas...
Kaszinóban játszotta el kollégái fizetését egy román férfi Budapesten
Na megint lerománoztak egy derék fidesz szavazó tesót, nehogy rossz hírbe hozza a támogatottjait. Pedig szegény ő csak kezdő kis ministráns a támogatott elvbarátaihoz képest.
Megszökött a Margitszigeti Vadaspark gólyája
Lehet, hogy a Liszt Ferihez igyekezett segítségért, hogy leléphessen, de felismerték, mert csinos kis otthonkát viselt...
Fideszesek: Sokan örülnek, hogy többet túlórázhatnak
@csipetke: Hát azért kell várni a pénzükre, mert Orbán ezt a dolgozók érdekében rendelte el. Hogyhogy nem látod be?
Fideszesek: Sokan örülnek, hogy többet túlórázhatnak
Az meg külön ajándék vívmánya a kormánynak, és tekintsék kegyúri adománynak, hogy akár három évig várhatnak a túlóra díjukra, ha meg nem szűnik jogutód nélkül az a cég, akit megajándékoztak a bizalmukkal.
Szlovákiában is életfogytiglant kapott Jozef Roháč
Alighanem magas mentora (i) vannak itt, ezért biztonságban érzi magát, ha jól tud hallgatni.
Az állami szervek vezetői megerősítették, hogy nincs is igazán korrupció Magyarországon
A szakállas vicc úgy szól, "az a korrupció, amiből mi kimaradunk". Na kérem mivel nem maradtak ki a tolvajlásból, el is ismerik azzal, hogy kinyilatkoztatták, nincs korrupció.