Egy 250 fős Vas megyei faluban, egy volt italboltban készíti a kecskesajtjait Buzás Attila Sándor, akinek 79 éves korában esze ágában sincs abbahagyni a munkát. Fekete pulija, Csibész társaságában hetente jár fel Budapestre, ahol Michelin-csillagos éttermek asztalain végzik a sajtjai. A videó a Mi Vidékünk-projekt Vas megyei sorozatának a keretében készült.
Egy apró faluban készülnek az ország talán legjobb kecskesajtjai
Kapcsolódó cikkek
Népszerű az Interneten
Itthon
- 2024. May 10., 21:35
Bekeményít Brüsszel – Keményen odapörköl Orbán Viktornak
Itthon
- 2024. May 10., 20:55
Luxuskikötőbe luxusétterem dukál – Itt nyit éttermet Gerendai Károly
Itthon
- 2024. May 10., 20:15
Megvolt a könnyes búcsú – Elhagyta Magyarországot a kínai elnök
További ajánlatok
Szórakozás
- 2024. May 10., 22:00
Fóton koncertezik Farkas Gábor zongoraművész
Szórakozás
- 2024. May 10., 14:35
Kalandra Fel! Kerékpáros expedíció a Wenckheim család nyomában
Szórakozás
- 2024. May 9., 16:33
Munkácsy 180 – Különleges programdömping várja egész évben az érdeklődőket
Új hozzászólás