A Munkáspárt elnöke szerint nem az ő programjuk hasonlít a Fideszére, hanem fordítva. A Paks 2 kell, Észak-Korea pedig elképesztő módon demokratizálódik. Nekünk pedig még mindig van mit tanulnunk a nyugati demokráciáktól. EP-listavazetői interjúnk.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
ezt is csak addig eteti a fidesz,míg hülyeségeket beszél...
simmering73
"Észak-Korea pedig elképesztő módon demokratizálódik". Te meg elképesztő módon hülyülsz. Orvos mikor látott te vadbarom?
kissé felnőttem
Thürmer kéretik úgy 1840- től a dolgokat olvasni aztán lehet sirni. Volt egy érdekes repülőut is tavasz lévén áradásokkal Az Ipoly repülőbül : Ó ez hajozható ez lehet az egyik határ A másik patak Sátorajaujhelynél, ez is hajózható pedig csak patakocska volt máskor,.csak akkor éppen áradt .Aztán ha utána olvasott lehet sirni és elmélázni a kor hatalmi elitjéről is, a népről, és a hozzáállásról.Ezt a témát később a fürer meglovagolta laza hazugságokkal és a 2, hadtest ezt szenvedte végig..az okokat kielemezve ki hol mit kért mit kapott.hányan éltek itt egy hazában ami ugye akkor monarhia volt(.1867- ) Hány nemzet élt hány anyanyelvi iskolájuk volt népességszámukkal egyetemben. Miket kértek a nemzetiségek? mit kaptak válaszul.Továbbá és mennyi maradt akár 1920 ra ?az iskoláikból?
az úgy nevezett zs. törvények , hány is volt belőle?Hány magyarnak volt szavazati joga?/Nőknek semmi /
1914-18 as évek aztán 1921: Aki ott 4 nyelven felszólalt az már csak a döntést próbálta megértetni.az akkori hallgatóságáva.( Trianon palota )
Előző napon meg szerette volna Párizsi barátait meglátogatni, közölték vele, hogy nem teheti mert katonai karanténban vannak nem baráti látogatáson.
RonaGyuri
@RonaGyuri: A vér nem válik vízzé,

nem csak a történelmi tények igazolják, hogy egy tőről fakadnak

Az csak egy dolog, hogy már a forrás is a kádári paraszt-kádereknek rittyentett MSZMP-KB-s intézmény, az időszak legvadabb Komocsin-klánhoz is fűződő kapcsolat, de olyanok is jellemzőek, mint a legvadabb lakáj-fírkász nem más mint a derék jó Gyula fiacskája.
„Az MTI épp az interjúnk napján adta ki közleményét az EP-kampányt megnyitó a korábban kommunista Munkáspárt mára azt hangsúlyozza, nemzeti párt sajtótájékoztatójáról. Ha kicserélnénk a címében a Munkáspártot Fideszre, szinte csont nélkül átmenne: bevándorlásellenesség, nemzeti önállóság, a nemzetek Európája, magyarul beszélhessünk, magyarul gondolkodhassunk..”
Gauntlet
Behülyülés lvl 9000! Észak meg annyira demokratikus, hogyha leveszed a kedves vezető arcképét és összetéped, addig kínoznak míg bele nem halsz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.