A Munkáspárt ma az egyetlen baloldali és egyben nemzeti ellenzéki párt – jelentette ki Thürmer Gyula, a Munkáspárt elnöke pártja szerdai budapesti ünnepségén.

Vagyis aki baloldali, nemzeti és ellenzéki pártot kíván támogatni, annak a Munkáspártra kell szavaznia az európai parlamenti választáson

- mondta a politikus, aki szerint el kell gondolkodni egy igazi baloldali, vagyis munkáspárti főpolgármester-jelöltről is.

 Thürmer: a Munkáspárt az egyetlen baloldali nemzeti ellenzéki párt

Thürmer Gyula, a párt elnöke beszédet mond a Munkáspárt május 1-jei felvonulása előtt a fővárosi Kodály köröndön 2019. május 1-jén. MTI/Mohai Balázs

Kifejtette: a Munkáspárt azért baloldali, mert a dolgozóknak akar jobb életet teremteni. Nemzeti, mert nem támogatja a magyar nemzet felhígulását. Ugyanakkor ellenzéki, mert bírálja a kormányt, amikor a tőke javára dönt a dolgozók ellenében – sorolta.

Szerinte nem baloldali az, aki a Jobbikkal szövetkezik, aki patkánynak nevezi azokat, akik nem rá szavaznak, aki nem meri leírni a hazaszeretet szót és helyette azt írja "haza, szeretet, Európa".

Az sem baloldali, aki az Európai Ügyészségtől várja, hogy harcoljon a hazai korrupció ellen, és az sem, aki az európai egyesült államok olvasztótégelyébe akarja lökni a magyar népet – vélekedett.

Thürmer Gyula hangsúlyozta, hogy

a Munkáspártnak elege van a migránsbarát politikából, a nemzeti szuverenitás korlátozásából, az Oroszország elleni szankciókból és abból, hogy milliókat kereső hivatalnokok döntenek a dolgozók helyett.

Ezért aki az európai parlamenti választásokon a Munkáspártra szavaz, az a népek demokratikus Európájára szavaz – mondta Thürmer Gyula.

A Kodály köröndön megtartott ünnepség után a résztvevők, akik közül sokan vörös zászlókat lobogtattak, az Andrássy úton a Városligetbe vonultak.

A magasba tartott molinókon a többi között az volt olvasható: "Nem akarunk háborút!", "Ki a NATO-ból!", "A munka törvény megfojtja a melóst".

Forrás: MTI

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

staro2
A Munkáspárt ma az egyetlen baloldali és egyben nemzeti ellenzéki párt –
Pontosan így szerepel a fidesz fizetési listáján is
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@Eriksson: Na igen! Egészen DÍCSÉRŐ jelző az adott pillanatban regnáló miniszterelnökre, ha a diktatórikus ÁLLAMPÁRT vezetőihez hasonlítjuk!
Eriksson
@tulipan: ??? Nem értem kristálytisztán, hogy miről, mit és mivel kapcsolatban szeretnél mondani.
Eladott Ország
@Eriksson: ma, 11:02; Valóban, normális (demokratikus) országokban így is működik, de nem hazánkban, ahol telibeszarták a demokráciát, szétverték a fékek és ellensúlyok rendszerét... pártkatonák ülnek a hatóságok élén.
Eriksson
@Eladott Ország: Nem vitatkozom, nézz utána a dolgoknak.
Eladott Ország
@Eriksson: Domokos László (Békéscsaba, 1965. február 26.), közgazdász, az Állami Számvevőszék elnöke, 1991 és 2010 között a fidesz tagja. 1992 és 1994 között a fidesz Békés megyei, valamint az országos választmány tagja, 1996-tól 2010-ig a Békés Megyei Területi Választmány elnöke.
hu.wikipedia.org/wiki/Domokos_L%C3%A1szl%C3%B3_(politikus)
Eriksson
@Eladott Ország: Köszi a kiegészítést!

Itt van az egész ÁSZ működésére vonatkozó tudnivaló. www.aszhirportal.hu/hu/hirek/-asz-25-az-allami-szamvevoszek-jogallasa-feladatai-es-hataskore

A mi szemszögünkből pillanatnyilag ez a bekezdés a lényeg:
"Az ÁSZ kizárólag az Országgyűlésnek alárendelten látja el feladatát, a kormányzati hierarchiától független. Az ÁSZ nem hatóság, nincsenek bírságolási, nyomozati hatáskörei. Ellenőrzéseit nyilvános, előre meghirdetett témákban, ellenőrzési programok alapján a nemzetközi standardokat irányadónak tekintve hajtja végre."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.