kissé felnőttem

Lázár szerint Gyurcsány már rég nem komolyan vehető tényező
csak nem ratkó annácska tér vissza ? rákosi már van ? mert gyermekvállaláshoz neveléséhez ,tanitatásához nem csak punci kell, tucatnyi feltétel. Tudta ? Ehhez meg a lózungok igencsak kevesek.
2040 - be veszek egy csúcsmodell Mercedeszt, semmi gond, csak 93 leszek hasmenéssel vagy anélkül Ja? nem tesz semmit.
Más: Ha nem számitana nem emlegetnék naponta reggeltől estig mint a bibliát ( Fletót)
Kovács Zoltán szerint a mostani a legsikeresebb nemzeti konzultáció
Ja értem a siker abban áll: alig küldték vissza. Na ilyen értelmes kérdésekkel nem csodálom ( olyannyira semmitmondó)
Bayer Zsolt a taknyukon és a vérükön rángatná ki a civileket a parlamentből
nem tudom csak érdeklődöm Ember ez vagy ??? csak zsóti pubi ...se esze, se kulturája. kocsmába ne menjen
Ez a XXI, sz.- i kultur szinvonal ? én szégyellném magam,
igy megnyilvániulhat valaki ? EZ a hazám na ne már, és senki vezető erre egyetlen KUKKOT SEM szólna vagy gyalázkodásért kérdőre vonná ? Hol a legfőbb ügyész olvastassák már el vele.
A kormány erényeit dícséri anyák napján a Fidesz
hogy is szólt a régi mondás?kiszesek ceu- exek ? öndicséret ... ? illene ismerni.
Bözsi-néni nem tudom azt tudja -e NEM a sajátjából igér és juttat ám a vendége.
Elismerte ügynökmúltját az Ökumenikus Segélyszervezet volt vezetője
annyit azért: Becsületére válik,nem hisztizett, nem háritott,
hajózni muszály volt ,van egy ilyen mondás, nem egy volt hasonló sakk matt módszer elé szállítva vagy állítva.Aki nem élte az ötvenes hetvenes éveket mit tudhat róla.Csak 1956-ról ment a terelés a másikak vádolása tankönyvbe amit irtak épp olyan kendőzés volt mint a mai, semmit a valóságról. Ez tartott 1989-ig aztán jőtt a tény, vagy szájiz ? de ami nem volt tisztázás, tisztánlátás. Erre ma ugy reagálnak ügynöklista ? csak mi nem mertük Európa igen. ja hogy sokan a nagyok az érintettek közt. Igen.Amit főztek az legyen az ővék is
Gyurcsány Ferenc összetört egy autót Debrecenben
hát azt hittem a sérült autó totálkáros, ekkora körités cimmel? ! pedig csak a volga lökháritója hagyott kisebb nyomot a terepjárón ja holnap arról szól cserbenhagyott hőlgy a tuti gazda? Mert az ex azért korekt volt avagy ez mind nem látható.Az urat amugy nem választom de e témában sportszerünek itéltem.ennek ellenére is. Nem a párt hovatartozásból szoktam véleményt alkotgatni
17 településen már fizetik a kutyaadót
az a gond, hogy kutya jóvilág van, az emberek döglenek ?az itt senkit nagy ivben semjérdekel
statisztikai hivatal adatok ? döbbenetes az eüt fizettük az ellátást meg köszönő viszony sem tartja össze csak a média sote kiadta ha mész mit vigyél , vagy vissza sem érsz ,palotapincsik ???
36 ezer óriásplakátot tűntet el a kormány
jó sulya van egy ilyen oszlopnak ha elindul, nem állnék alája. lesz még hogy örülnek a lyuknak a hátsó fertályon.avagy már szűkül a 7 szük esztendő.
Nem imádkoznak többet Orbán Viktorért
75 felett is kevesen halnak ? ezután . ELINTÉZTÉK? ja én sem imázok lemondott az ökonomenikus atya is. ügy? vagy úgy ? na nó, nök ? nők? elő hát a farbával beigérték de azért jog, ész és inteligencia kellene ám ehhez. Európa kibirta akkor mi is csak tulleszünk 2050 re ezen a kérdésen, Ugye meg a paks --- amétánkon is, ez azért egyben gyanus hirtelenjében nekem, ok van ???, igaz bőven, de ennyire?
Rogán: Orbán megvédte Magyarország és a kormány álláspontját Brüsszelben
meg ám fűt és fát igért, ott és??? akkor... hol van az az idő amikor a csókról még csak állmodoztunk ... régen volt és soká lesz mikor ...
Rogán: Orbán megvédte Magyarország és a kormány álláspontját Brüsszelben
hazudik a szemed az a gyönyörű ha valaki te vagy aki sose hű ... igy szólt ez annó slágerben másképp tanulj meg fiacskám komédiázni tanulj meg kacagni,sirni ha kell.. Ajtai Andortól hallgatva szebb ám
Orbánék megtették az elképzelhetetlent: 75 év felett NINCS egészségügyi ellátás!
na lesz kosár és kötélfonás aggályra semmi ok, daggálykor rimelni fog. Ja nekik sem ugye?avagy pénzért bármit
A Nemzeti Választási Bizottság szerint belőlük nem űzhet tréfát senki
Ajaj kimaradt egy szó, pedig fontos, ez pedig a MÁR bóhozat tárgya csak, nevetséges nyelvész ész nélküli trükközése, kukába vele, piros e a piros? fekete e a feketeí? ja nincsen abszolut fekete de abszolút fehér sem , a király bolondja mondja meg az igazat Mátyásnak is volt. emlékezzetek de Ő is mosolygott, ezeken miért ne lehetne adnak 1000 okot.
Budapest minden helyszínt felépít, és újra pályázni fog az olimpiára
Aludj el szépen kisbalázs igy szólt a versben.Saját pénzével azt tesz amit akar,ha adóforintra spekulál személy szerint én fogom feljelenteni.Ez nem fenyegetés lesz tény ,mert elég volt a 10 parancsolat kiforgatásából ennyi uram !!! Mátyás királynak us volt udvari bolondja itt már tul sok van milliós havi fizuért, Kőbányában lehet ám felszini művelési módót is alkalmazni sőt.
A Fidesz beijedt és fegyverkezik: aknavető és könnygázgránát, gépkarabély az Országgyűlési Őrségnél
Erőditményt hoznak létre.Parlament védelem , gépkarabély elfogóháló drónokra? Lajos nem vagy 100-as, csupaszbajszossal egyetemlegesen, ténleg E tipusra előjegyzésre lehetne menni, aki fél a saját népétől arról van vélemény is rendesen. olcsóbb lenne lemondani, van benne valami mondaná Rajkin
Orbán: Azok a felelősek, akik belekényszerítik az embereket, hogy csak elkergetni lehessen a rendszert
szép és igaz vallomás, csak egy kérdésem maradt.mikorra tud leggyorsabban csomagolni.úgy hosszu távra, úgy 3,000Km.re vagy 30 évre. zokszó nélkül egyetértenénk.Lenne egy esélye unokázni.Nos nagyapó ? Avagy hamisak a fentebbi sorok is ??
Balog: Minden iskolában lesz pianínó
Eszement legujabb és legfontosabb kelléke. Kaja kéne leginkább és nem beleugatni a pedagógus munkájába. fénymásolópapir meg kréta sincs aztán tabletet igérnek az meg igéret is marad??? ISKOLATÁSKA sulyhatárt meghatározták a tanszerektől lassan kisterepjáró kell a cipeléséhez !!! ez fel sem merül AVE. kiscézár ???
Botrányos interjút adott Orbán húsvétkor - elismeri, hogy a magyar milliárdosok akarata a mérvadó
ha nem bir a kiskirályokkal lehet csomagolni lesz aki megoldja 25-50 évre akár mert nem valoszinű,hogy munkából származó forintokról regélnének.
Orbánt "eltitkolt külföldi vagyonáról" faggatták, és válaszolt is
mikortól lesz pakoljatok miniszterelnőki biztos már tőbb a z elnőki tanácsadó mint anno a hazafias népfront volt. Karma Kedves ez az idő már belátható nem beláthatatlan. Anno a STENCILGÉPTŐL féltek most a mobiltelefontól és holnap már egymástol is, fejlődünk ám
Ütős válasz érkezett Orbánnak a konzultációs kérdésekre
mi az igazság tőbb emberke kaphat?-ott dupla csomagot? kérdésekkel? max visszaélés ellen egy a módi elégetés nix ugri bugri Ő mindta ugyebár? nem ért vissza? eltévedt Lepsénynél még megvolt
Semjén Zsolt bedurvult: "Barátom, a te fejedet fogják először levágni" - mutatjuk, mely magyarok kínhalálát vizionálja a politikus
bolond lyukból bolond szél tud fujni
aztán ilyen magasról tesz ránk, hát tudd meg mi is ám elmevizsgálat sem kizárt
Indul a balhé: beadta a Fidesz a civiltörvényt
csak ott ? szerintem itthon nagyobb. a még kér a nép most adjatok neki !!! elfogy ám, szabadon Petőfitől
A CEU-ügy miatt lép ki a pártból egy KDNP-s
lassan de érik a csere vagy kiállítás ??? az értelmesebbje lép
10 autósból 4 szerint ismétlődő KRESZ-vizsgára lenne szükség
Olyan hogy követési távolság Tanitani kellett volna mert a számitógépes teszt sajnos a jogszabályi szövegértelmezést elsinkófálta. rám másznak letolnak az utról erre hol a rendőrség 90 nél éppugy mint 50 nél.pedig a 60-70-es években még működött. Igaz jobbak az autók csak a gazdáik beképzeltek pedig reflexeik nem növekedtek a sebességük függvényében. Más, 600 feletti a gyalogátkelőn elgátoltek száma, Ródeós nagyságrend. Szövegben a szabály: lassitás szükség szerinti megállásig. Közlekedési kultúrát Lengyelektől, Hollandoktól, Belgáktól lehetne és kéne importálni.Mert szabálykövetők segitőkészek és társasjátékként élik meg. azaz hagyják a másikat is haladni, segitik a másikat és soha nem agresszivek,Nálunk meg lóerőfűggő a magamutogatás. Tisztelet a kivételnek de az alig akadt 49 év tapasztalatából.
Annyi fiatal hagyta el az országot, hogy minden hatodik magyar gyerek külföldön születik
Tán látnak perspektívát is nem csak strómanokat, a mosogatás is munka mégha hosszútávon akkor is főleg ha meg is fizetik.
Kósa az újságírók kitiltását a szalonnasütéshez hasonlította
a bölcsek bölcsődése a szerkesztőségben a tűzvédelmi szabályzat tiltja a szalonasütést, a parlamenti ujságirókat meg a nép fizeti, nem az uralkódó osztály, ugyhogy a kitiltás etikátlan csak nem akarják tudomásul venni, nem marad igy örökké. Lajos, minden álom egyszer véget ér.