Hajánál fogva rántották le a földre, rugdosták, kulcscsomóval ütötték – a 16 éves tinivel mindez az Örs vezér terén történt fényes nappal, mindenféle előzmény és okok nélkül.

Hajánál fogva rántottak földre egy tinit az Őrsön

Fotó: Pixabay.com

Az RTL Híradójában számoltak be a részletekről: a tinit ismeretlen támadója hajánál fogva rántotta a földre, rugdosni kezdte, és egy kulcscsomóval ütötte-vágta. A lány szerint utóbbi volt a legfájdalmasabb, s az egész érthetetlen számára. A brutális támadást a lány nagymamája az ablakból nézte végig, az áldozatot végül anyukája vitte kórházba. A riportban hozzátették: azt gyanítják, hogy a férfi valamilyen szer hatása alatt állhatott.

Blikk

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ciki
Már megint egy migráncs volt, vagy a hatmillió magyar Soros bérencegyike akarja lejratni a kormányt, pedig az olajszőke bajszú miniszter már megszüntette a bűnözést.
vacsi
A rendőrség elfogta a támadót?! És vajon milyen büntetést kap? Most olvastam, hogy egy nő, aki állítólag meg akarta ölni a férjét, 10 évet kapott.
Az összes erőszakos bűncselekményt hosszú börtönévekkel kellene büntetni, az alkohol, drog, stb. pedig súlyosbító körülmény kellene, hogy legyen!
Mrfingusz
Az ilyen szardarabokat le kellene lőni mint a veszett kutyát !
Levendula
Majd kap másfél év felfüggesztettet, amit házi őrizetben kell eltölteni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.