Rácz Jenő volt kórházigazgató, egészségügyi miniszter és volt kórházszövetségi elnök szerint “ha egy kórházigazgató úgy dönt, bevállalja a nem rentábilis kezelést, és kórházi adósságot termel, azaz fedezetlen kötelezettséget vállal, költségvetési csalást követ el, amiért börtön jár. Ha viszont nem vállalja az ellátást, az ellátási kötelezettségét nem látja el, ami szintén 2-8 év börtönt jelenthetne.”

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

relatív
Ismert ez a helyzet, mint a ' 22 - es csapdája ', de ebbe a helyzetbe a regnáló lavírozta az egészségügy minden dolgozóját, a beteg társdalommal egyetemben !

Megoldásként egy hozzáértéssel szolgáló vezetést képzelhetünk el (?! ), mely a bevétel szükséges mértékű elosztása mellett kormányozná (!) az országot, kiszolgálva a jogos igényeket, és nem ad hoc döntések mentén a maga körének gazdagodására koncentrálna !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.