Szintár Dóra és Makranczi Zalán azért adtak ki közleményt arról, hogy kisfiuk enyhe fokozatban Down-szindrómás.

Semmit nem bántam meg abból, ami az elmúlt 42 évben történt. Egyetlenegy dolog van, amit – nem azt mondom, hogy megbántam – néha sajnálok: hogy az élet úgy hozta, hogy az emberek orrára kötöttem, az én kisfiamnak milyen a genetikája

– mondta Szinetár Dóra, a Budapesti Operett Színház színésznője az ATV Spirit Húzós című műsorában a Blikk cikke alapján.

Szintár Dóra és Makranczi Zalán 2017-ben azért adtak ki közleményt arról, hogy kisfiuk enyhe fokozatban Down-szindrómás, hogy elébe menjenek a félreértéseknek és találgatásoknak, illetve hogy megakadályozzák a micsoda szörnyűség  jellegű szalagcímeket.

Szinetár most azt mondja, sejtette, hogyan viszonyulnak az emberek itthon a mássághoz,

nagyon sokan vannak, aik rettenetesen elutasítóak, szűklátókörűek, félnek. Tudom, hogy ez az ismeretlentől való félelem, és amikor nagyon bölcs hangulatomban vagyok, iszonyúan jól meg tudom magyarázni, hogy az a szegény szerencsétlen, aki ül a számítógépe mögött, ahonnan undorító dolgokat ír, fröcsögve az én gyerekemről, annak nagyon rossz lehet

– mondta a műsorban, hozzátéve, hogy már nagyon elege van abból, hogy folyamatosan bírálják. Azt mondja, ha nem állnak ki a nyilvánosság elé a gyerek diagnózisával, az emberek nem jönnek rá, hogy a kisfiuk más.

Címlapkép: Facebook/Szinetár Dóra Official Fanclub

(blikk.hu)

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Inkább legyen büszke, mert akit a sors megkímélt ettől a szép feladattón, az nem tudja hol van az úristen!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
@tulipan: Tudom, persze, nem te tehetsz róla. Mindig mindenért valaki más a hibás...De akkor ne bántsd a bunkókat, hiszen jó okuk van a bunkóságra.:-)
tulipan
@Málna: A szöveg nem az enyém! Kösz egyébként, hogy valódi, hithű narancsnyikként, természetesen, nem vetted észre, illetve SZÁNDÉKOSAN FIGYELMEN KIVŰL HAGYTAD, hogy CSAK azokat a mondatokat olvastad vissza, amiket ez a véglény firkált óssze, folyamatosan, nekem és másoknak címezve!
tulipan
@tudode: Tiszta szívből gratulálok!!!
Málna
@tulipan: Nem vettem észre, jelöld máskor, hogy mikor idézel. Bár úgy már nem idézet, ha kiegészíted, átforgatod a saját szádíze szerint.
tulipan
@Málna: A "szájízem" ugyan nem ez, de nem hagyhatom szó nélkül, ezt a pimasaz sötét bunkóságot, bár tudom, hogy a narancsosok elvárnák, hogy mi minden szemétségüket nyeljük le, "engedelmesen"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.