A II. kerületi rendőrök elfogták a feltételezett elkövetőket.

Minden ok nélkül kötött bele két középiskolás fiúba egy három fős kamaszbanda még augusztus legvégén a II. kerületi Széll Kálmán téren.

A 15 és 13 éves testvérek, illetve 14 éves barátjuk lábbal és ököllel bántalmazták áldozataikat, sőt, egyikük még egy kést is elővett. A két bántalmazott középiskolás egy gyorsétterembe ment be segítséget kérni, ám ekkor még nem hívták a rendőröket.

Az egyik áldozat még aznap este bement a rendőrségre feljelentést tenni, és mivel fotókat is sikerült készíteniük az egyik támadóról, azt átadták a rendőrségnek. A feltételezett egyik elkövetőt így a lakásán el tudták fogni, később a banda másik tagja az édesanyjával jelentkezett a rendőrségen. A 13 éves fiú ellen nem indul eljárás, mert gyermekkorú.

A BRFK II. kerületi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 15 éves és a 14 éves fiú ellen, mindketten szabadlábon védekeznek.

(police.hu)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
Rohadékok minimum Szibériába száműzni őket, rohadékok ! Magyarország szégyenei !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
A 13 éves ellen nem indul eljárás...Akkor indítsanak a szülők ellen eljárást. Ők nevelték így. Olyan nincs, hogy senki nem felelős ezért.
reagens
@Málna: Nem vitték le a büntethetőség szintjét 12 éves korra? Egy 12 éves azért mégis csak tudja már, hogy nem kéne késsel fenyegetőzni, sem megrugdosni azt, akit éppen kedve diktál!
A liberális nevelés csúnyán visszaüt!
maci0427
Rohadékok minimum Szibériába száműzni őket, rohadékok ! Magyarország szégyenei !
maci0427
@papa.49: "Mozdonyszőkék" ? -- Cigányok , erre gondoltál ? Azért nem mernek fényképet kitenni meg a nevüket megírni !? Még ha nem azok voltak , hanem "mi közülünk" akkor is jó lenne tudni azt, hogy kik ezek a szemetek , mert mi akkor is elítélnénk őket és megvetnénk és kiközösítenénk magunk közül ! Ennyiben is mások vagyunk mi "lisztfehérek", igaz ???
papa.49
@maci0427: Ezt a kifejezést kizárólag a bűnöző cigányokra szoktam alkalmazni, mert nekem nem a népcsoporttal, csak a bűnöző tagjaival van bajom ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.