Katika, a 26 éves mándoki tanítónő bántalmazásáról csak félve mertek beszélni a helybéliek. A legtöbb ember szemében bizalmatlanság, amíg másokéban az indulat tüze lobogott. - Ez így nem mehet tovább, Mándok lassan már olyan, mint Chicago...

Forrás: szon.hu
Feltöltő: latorkuvasz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lovo52
Érdekes! Nem Miskolc! És megint az érinthetetlenek elégedetlenkednek! Láttam a tv riportot, olyan kosz volt az udvaron a lakásba meg be sem ment a stáb. Gondolom, nem akarták bevinni a szemetet!!! Van bent elég?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ugyeugye
Vagy ők is igénybe vették a koszfészekrakó - hitelt.
Erről írok hetek óta, h ne dumáljanak, h nincs munka, ott a föld a családi ház mellett, mögött, lehet bele veteményest, burgonyát ültetni, kis virágoskertet - mert aki a virágot szereti...
Na jó, elmegyek aludni. Jó éjszakát mindenkinek!
esetlen
Iovo52 -vel egyetértek..Csodálkoznak, a kirekesztésen! NÁ VÁJON MÍJJÉRT!! mert a tisztességes emberereket meg kell félemlíteni? Náluk, ez a jog.. Ha esetleg mgkapják a méltó büntetést, akkor majd a média szárnya alá veszi szegényeket..Kárpótlás lessz belőle..!
Soma
Amig nem kerül vissza méltó rangjára a tanitói és tanári foglalkozás , és nem lesz gyökeres reform abban, hogy kik, hogyan, mit és mennyiért tanitanak, nem lehet sok jóra számitani. Az lesz majd a szép idő, amikor dicsekednek egymásnak a diákok. képzeld, fölvettek a tanárképzőre!
Gratulálunk,, ez valami!- Nem pedig a kontraszelektált , a pályára javarészt alkalmatlan, koncepció, a saját életére elképzeléssel nem rendelkező gyerekek kerülnek majd ebbe a szentség és felelősségteljes foglalkozásba.(Tisztelet a kivételnek, mert hála mindig voltak és vannak igazi hivatástudattal rendelkezők is.)
Hilts
Biztos szegény 26 éves tanárnő is ,,gyákorlórásszistá" volt, mert szóvár merte tenni a cigány kislány tetvességét. Bár lehet hogy ezen azért akadt ki ennyire az anyja, mert annyiféle élősködő volt az élősködő fején, hogy Nemzeti Parkká akarta nyilvánítattni...
Küldeni kéne már az ilyeneket a zuhanyzóba(rossz az,aki rosszra gondol!:)
kiwi
"Ezzel a verekedő lánnyal is volt már probléma, én olyanról hallottam, hogy kivette a tetűt a hajából és azzal ijesztgette a többit. Olyan is volt, hogy a többi gyerek hajába dobálta."

ez a mándoki iskola azért nagyon kemény hely lehet
latorkuvasz
a mi általánosunkban is előfordul tetű még mindig
2009, európa közepe...
latorkuvasz
de nem gyakran, mert a fertőzöttek ritkán teszik be a lábukat az intézménybe (most mit mondjak, szerencsére?)
a szülő is csak akkor, ha az igazgatót akarja lepofozni, vagy leköpdösni
kiwi
lator: a tetű nem kerüli el a legjobb iskolákat, óvodákat sem. nem pontosan a terűre céloztam, amikor azt írtam, hogy ez egy kemény hely. :-)
latorkuvasz
de nálunk azok hordozzák, akik kerülik a vizet
tudod, az a folyékony, átlátszó izé
brrr
latorkuvasz
szval csak eszembe jutott
de ez a tanárverés kezd általános lenni. régen ez fordítva volt, engem ütöttek a tanárok
Padre
Először felvásárolom a kórházakat, azután az iskolák jönnek, aki pedig nem fizeti a tandíjat, nem jöhet be verekedni!
(politikus megoldás)
Zsolesz67
"latorkuvasz"-nak igaza van. Régen másképp volt. Volt tekintélye a tanároknak. Nekem volt cigány osztálytársam, de soha nem tűnt el semmim sem, legfeljebb gazdagabb lettem néhány tetűvel. A kislányomnak nincs cigó o.társa, megis tüntek már el dolgai.
A renitens és nem megfelelő higiénés személyeket pedig fel sem venném az iskolába. Nekik olcsón lehetne iskolát építeni. Nem kell bele sem mosdó, sem pedig WC. Minek, ha úgysem használják?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.