Van mit kipihennie.

Borkai Zsolt szabadságra ment

A Partizán és az Azonnali mellett az Index is riportot készített Győrben, miután Borkai Zsolt fideszes polgármester szexbotrányával lett tele az ellenzéki média.

A hírportál munkatársai bejutottak a polgármesteri hivatalba, ám Borkait nem találták bent, a titkárnőjét is csak telefonon tudták elérni, tőle tudták meg, hogy a polgármester

szabadságra ment.

A győri polgármester hétfőn először szólalt meg a botránnyal kapcsolatban, közleményében elismerte, hogy ő van a felvételeken, lemondani viszont nem akar.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Ja ja, kilövési szabadságra egy életre a patkány geci :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Cicamama55: Ahhoz kéne egyfajta ,,tartás,, is amint látom az meg nincs, nem mentegetésként mondom elkapta a ,,gépszíj,, és nem tudott ellenállni a kísértésnek, van erre egy mondás ,,megméretett, és könnyűnek találtatott,, !!! Én azt mondom aki sikeres sportoló, előadóművész létére felül arra bizonyos pódiumra nagyon sok addigi hívének okoz csalódást !!!
Lehet neki is véleménye, de az a magánügye, nem muszáj a homlokára kiírni !!!
Azzal viszont teljesen egyetértek amit a családról írtál !!!
1magyar
Offshore lovag a fideszben?
Rákosfalvy tulajdonrésze az átminősítést követően a most Immobilien Trade Center Kft. néven futó cég tulajdonába került. A vállalkozást úgy konstruálták meg, hogy Magyarországról ne lehessen követni a benne lévő pénzek útját; tulajdonosa egy luxemburgi bejegyzésű offshore cég lett.

Bár az SR Group SA létrehozása körül sok árulkodó jel mutatott arra, hogy a luxemburgi cég mögött is Rákosfalvy bújik meg, erről a múlt héten kitört szexbotrányig nem került elő bizonyíték. Hétfőn azonban a hvg.hu a luxemburgi cégadatbázisban rábukkant egy 2014-es keltezésű iratra, amelyben Rákosfalvy A-osztályú igazgatói kinevezését rögzítették.
Eladott Ország
Az orbáni hűbéri államban csak függőségi viszony létezik, vazallusokkal, alattvalókkal. Hódító Vilmos 1086-ban íratta össze országa hűbéreseit és alattvalóit a Domesday Bookban (Ítéletnapi könyv). Orbánnak is megvan az alattvalókat egybegyűjtő Domesday Bookja, melyet most Kubatov-listának hívnak. A legfőbb hűbérúrnak alárendelt hűbéreseknek nem kell különleges képességekkel rendelkezniük, az egyedüli mérce a hűség (fidesz). Sőt, minél ostobább valaki, annál jobb, legalább sok vizet nem zavar. Nem kivétel, hanem a rendszer alapeleme, hogy például Schmitt Pál láthatólag semmit nem fog fel a körülötte lévő világból. Annál jobb, hogy a legfőbb hűbérúr akaratát megvalósítsa, minél kevésbé önálló. Ezt még csak nem is én mondom, hanem Kubatov Gábor jelentette ki pártja egyik képviselőjéről: „Az ember nem túl okos, nem túl szép, ennyit tud”. A célnak, annak, hogy egyetlen személyt engedelmesen kiszolgáljon, épp megfelel. Reméljük, hogy a hűbéri rendszer tagozódása a ”vazallusom vazallusa nem az én vazallusom” az orbáni hűbéri rendszernél is a bukáshoz fog vezetni, azaz egyre többen fognak "kilógni" a sorból, akik nem közvetlenül függenek az uralkodó királytól, a maffia főnöktől, a csútitól.
1magyar
Így könnyen apja mellé áll a gyerek:

Borkai Zsolt fia, a most 24 esztendős Borkai Ádám már legalább négy éve kap havi egymilliós fizetést egy nem működő cégtől. Az Akonia Ingatlanforgalmazó Kft.-nek 2016-ban, 2017-ben és 2018-ban egyetlen forint bevétele sem volt
Józsipapa
@Eladott Ország: kurva jó a második videó;
remélem kivetítésre kerül a győri Városháza falára
papa.49
@1magyar: Jó reggel, ez a fütyisz !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.