Úgy tűnik, sok érintett félreértette az Emmi család- és ifjúságügyért felelős államtitkárának bejelentését: nem csak a nyugdíjprémium vonatkozásában, de abban is, hogy a nyugdíjkiegészítés milyen mértékben épül majd be a jövő évi ellátásokba. Farkas András nyugdíjszakértő tisztázta a nem ritkán túlzó vitahelyzeteket.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egyesek Novák NER-társnőét,

míg a derék szakértő a törvény szavait értette félre

A derék Farkas szakértő úr nem első alkalommal csillogtatja meg szabad fantáziáját; függetlenítve magát a tényektől, a törvényektől és nem ritkán az elemi számtantól. A napi.hu „Nyugdíjkiegészítés: nehogy félreértse Novák Katalin szavait!” című írásában osztja az észt.
A dolog már a nevénél is elkezdődik, mert sajnos szó sincs kiegészítő emelésről – kévén az irányszám nem éri el az 1%-oz – csupán kiegészítést fizetnek. Aminek a lényege, hogy nem épül be a nyugdíjban csak kifizetik pótlólag az egész évre. Jól mutatja, hogy novemberben 12 hónapra fizetik, míg az emelésnél csak 11 hónapot fizetnek ki és decemberben emelt nyugdíjat folyósítják.
Ami pedig a 0,7-et illeti én – ösmervén ártunk és qurmányunk ezen a területen is megnyilvánuló ocsmányságát – nem vennék rá mérget, lévén az augusztusi „adatok” alapján számoltak, de ahogy tavaly idén is könnyen lehet, hogy a szeptemberre hagyatkoznak. Erre ural, hogy a derék KSH igen kis inflációt hazudott a múlt hónapra!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.